Σούλης Μαρκόπουλος

Άβαταρ μέλους
kostasff

Re: Σούλης Μαρκόπουλος

Δημοσίευση από kostasff »

Ακριβώς αυτό με παραξένεψε oli. Συνηθίσαμε την ομάδα να ανεβαίνει στο τρίτο δεκάλεπτο λόγω της ικανότητας του Σούλη να διαβάζει το παιχνίδι και να εξηγεί στο ημίχρονο στους παίκτες τι ακριβώς πρέπει να κάνουν. Όλα αυτά σήμερα πήγαν περίπατο......
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

"Θέλω αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο του Άρη που γέμισε το γήπεδο , που δημιούργησε μια ατμόσφαιρα όμορφη

http://www.paokmania.gr/articles/basket ... oulou.html

Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Σάβ 06 Νοέμ 2010, 23:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: το σχολιο αφαιρεθηκε...προσεχε τα γραφομενα σου λιγο...
trelopaoki89

Δημοσίευση από trelopaoki89 »

μονο αθλιος δεν ειναι,ειναι απο τους λιγους σοβαρους ανθωπους στην Ελλαδα που ξερει τι θα μπει μπασκετ.το οτι εχει μπασκετικη παιδεια, ειναι χαμηλων τονων και δεν πουλαει οπαδιλικι η το οτι δεν πεταει σακακια και λοιπα καραγκιοζιλικια δεν τον καθιστα αθλιο.εγω,αν και το ματς το ειδα μεσα στο κωλογηπεδο τους χωρις να εχω και τοσο ξεκαθαρη εικονα οπως θα ειχα και απο την τβ,μιας και ειχα βγαλει φλυκταινες απο τους σιχαμενους,μπορω να τον κριτικαρω στο οτι στην 4η περιοδο οταν οι ερπετοι δεν ειχαν 5αρι,συνεχιζε να εχει μεσα τον παπαδοπουλο που αναγκαζοταν να βγαινει να μαρκαρει ψηλα με αποτελεσμα να κανει παρτυ ο τακερ, αν και σιγουρα αν ο ντοζιερ ηταν ετοιμοπολεμος με μια βδομαδα προπονησεων θα ειχε κανει πολυ καλυτερη διαχειριση του παιχνιδιου
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

emeissaspsirizoume4 έγραψε:"Θέλω αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο του Άρη που γέμισε το γήπεδο , που δημιούργησε μια ατμόσφαιρα όμορφη

απαραδεκτη δηλωση πραγματικα... :yellowcard: :yellowcard:

φαουλ του μαρκοπουλου κατα τη γνωμη μου... :ugeek:
teacher

Δημοσίευση από teacher »

emeissaspsirizoume4 έγραψε:"Θέλω αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο του Άρη που γέμισε το γήπεδο , που δημιούργησε μια ατμόσφαιρα όμορφη

Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Δε μας έχεις συνηθίσει σε τέτοια πράματα ρε ψειριστή.... Με εντυπωσιάζεις!!!!!!!!!!!!
Το ήθος του Μαρκόπουλου το ξέρουν οι πάντες!!! Εσύ δεν.....
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ντενις το σχολιο σου το διορθωσα μια φορα και το επανεφερες...οποτε διαγραφηκε...δεν προσβαλουμε αλλα μελη... :ugeek: :ugeek: το ιδιο ισχυει και για σενα ολι...ψειριστη χαρακτηρισμοι τετοιου ειδους απαγορευονται... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

δημοσιοσχετιστικη δηλωση μοιαζει.....γλυψιμο στο μεγαλο λαο των ρουφιανων εβραιων.......
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Τι λόγο έχει ο Μαρκόπουλος να γλείψει ?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δεν ξερω γιατι το εκανε αλλα ατυχεστατη δηλωση σε ατυχεστατη στιγμη....αδυνατω ακομα να την κατανοησω...
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Μήπως είπε την αλήθεια?????
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Sera4 έγραψε:ντενις το σχολιο σου το διορθωσα μια φορα και το επανεφερες...οποτε διαγραφηκε...δεν προσβαλουμε αλλα μελη... :ugeek: :ugeek:
Ok και θα ρωτούσα τώρα μα εγώ έγραψα πρ!χτ! πώς το άλλαξε μόνο του?? :lol: :lol: :lol:
Πάντως δεν το είπα με σκοπό να τον προσβάλλω είναι μέρος του nickname του σε Ελληνική απόδοση :mrgreen:
Αν το θεωρεί προσβολή του ζητώ συγνώμη
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

a oυτε ο sera ξερει για το ηθος του μαρκοπουλου
sera αυτοbanαρισου :D

φυσικα και ατυχεσταση δηλωση να δινεις συγχαρητηρια στους καταδοτες,δοσιλογους που περσυ σβησανε τα φωτα στο παλαι και κοπανησανε την διοικηση μας στα επισημα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος emeissaspsirizoume4 την Κυρ 07 Νοέμ 2010, 00:13, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Τι είναι αυτά που λες ρε μεγαλε? Σε παράλληλο σύμπαν ζεις?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

denis έγραψε:
Sera4 έγραψε:ντενις το σχολιο σου το διορθωσα μια φορα και το επανεφερες...οποτε διαγραφηκε...δεν προσβαλουμε αλλα μελη... :ugeek: :ugeek:
Ok και θα ρωτούσα τώρα μα εγώ έγραψα πρ!χτ! πώς το άλλαξε μόνο του?? :lol: :lol: :lol:
Πάντως δεν το είπα με σκοπό να τον προσβάλλω είναι μέρος του nickname του σε Ελληνική απόδοση :mrgreen:
Αν το θεωρεί προσβολή του ζητώ συγνώμη
εμεις σας ψειριζουμε λεει ρε τρελε οχι εμεις σας πρηζουμε...γι αυτο τον λεμε ψειριστη και οχι πρηχτη... ;)
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Το έχω ξαναγράψει αλλά αν και σιχαίνομαι να επαναλαμβάνομαι, το ξαναγράφω.
Ουδείς αχαριστότερος εκ του ευεργεθέντως.
Σεβασμός στον καλύτερο Έλληνα προπονητή και ειδικά στον έναν από τους δύο που μας έφεραν έναν Ευρωπαϊκό τίτλο.

teacher έγραψε:Μήπως είπε την αλήθεια?????
Ναι. Για φέτος την είπε. Και η ρουφιάνα πονάει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Κυρ 07 Νοέμ 2010, 00:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”