31. Lucio Filomeno
- PABLO GARCIA2
Re: Lucio Filomeno
ο Λούτσι για να κριθεί αν μας κάνει ή όχι πρέπει να πάρει κάποια παιχνίδια και κυρίως να παίξει στη θέση του...δεν μπορεί πέρυσι δίπλα στον.... Καούνο και τροφοδοτούμενος απ' τα ....χαφ του Αστέρα να έκανε μιά πολύ καλή χρονιά και να έριξε 2 στο γάβρο και σε μας να μην....
Ας παίξει εκεί που μπορεί και όχι εκεί που φανερά δεν το έχει και θα δούμε...και πιστεύω ότι έστω και σαν αλλαγή θα βοηθήσει πάρα πολύ.
Ας παίξει εκεί που μπορεί και όχι εκεί που φανερά δεν το έχει και θα δούμε...και πιστεύω ότι έστω και σαν αλλαγή θα βοηθήσει πάρα πολύ.
ναι το παραθετεις αυτο αλλα δεν μου λες που διαφωνεις.gash04 έγραψε:ronaldo έγραψε:εμενα δεν μου κανει για τον ΠΑΟΚ ο φιλομενο.
ειδικα με μουσλιμοβιτς και παπαζογλου στο ροστερ.
ο φιλομενο ειναι φορ περιοχης που ξερει να βαζει το ευκολο γκολ.εχει καλα τελειωματα και καλα κοντρολ αλλα δεν ειναι γρηγορος δεν εχει ατομικη ενεργεια και δεν ειναι δευτερος επιθετικος.
για μενα αλλη μια κινηση που δεν ειναι για να παρεις πρωταθλημα αλλα για να βγεις τεταρτος.
απο τις μεχρι τωρα μεταγραφες πιστευω μονο ο κουτσιανικουλης ειναι κινηση για πρωταθλημα.
οσο για τα στατιστικα δεν μου λενε και πολλα γιατι ας πουμε ο καουνος ειχε καλυτερα στατιστικα η ακομα και ο δικος μας ο αναστασακος αλλα δεν μου λεει τιποτα αυτο.
σε μια φτηνη λυση ο ριερα θα ηταν πολυ καλυτερη κινηση πιστευω
δηλαδη που ειναι το τοσο λαθος σε αυτα που ειπα ωστε να το ψαξεις και να το βαλεις?
ειπα ειναι σεντερ φορ δεν ειναι δευτερος νομιζω φανηκε και χτες αυτο.
ειπα δεν ειναι γρηγορος δεν ειπα ειναι αργος.
ειπα δεν εχει ατομικη ενεργεια και δεν ειδα μεχρι τωρα ατομικη ενεργεια καμια τριπλα δηλαδη.
ειπα και τα θετικα του οτι εχει καλα τελειωματα και βαζει το ευκολο γκολ που νομιζω το εδειξε και χτες
και δεν τον ειπα αχρηστο αλλα μεταγραφη για τεταρτη θεση.
μπορει να βγει λιγο καλυτερος απο οτι πιστευα και πιστευω αλλα στα γενικα χαρακτηριστικα δεν βλεπω να εγραψα κατι λαθος.
χθες μου αρεσε και εμενα πολυ.
στα υπολοιπα ματς ηταν χωμα..
και για τον ριερα τον προτιμουσα επειδη εναι περιφερειακος φορ ενω ο φιλομενο φουνταριστος.
και περιφερειακο φορ δεν εχουμε στο ροστερ
και οσο για τη μοναδικη μεταγραφη πρωταθλητισμου τον κουτσιανικουλη προφανως το εγραψα πριν ολοκληρωθουν οι μεταγραφες βιτολο,βιειρινια που εχω ξαναγραψει οτι θεωρω μεταγραφες πρωταθλητισμου.
Ηρέμησε δεν σε δικάζει κανένας καλέ μου φίλε.
Αυτά λες στο ποστ σου γιατί εγώ άλλα διαβάζω.
Αυτά λες στο ποστ σου γιατί εγώ άλλα διαβάζω.
ναι βρε γκας ηρεμα τα εγραψα νομιζω και γενικα προσπαθω να μην γραφω επιθετικα για συνοπαδους αν και πολλοι γραφουν κατα καιρους καπως επιθετικα ποστ για μενα(οχι εσυ βεβαια)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ronaldo την Δευ 31 Αύγ 2009, 17:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και μένα με λένε χουντικό και φασίστα όταν σβήνω τα ποστ τους γιατί βρίζουν.
Υπάρχει τέτοια περίπτωση?
Ή μήπως σβήνω τα ποστ που δεν με αρέσουν?
Το προσπερνάω και πάμε παρακάτω.
Το γκολ ποίημα του Φιλομένο, ο Ζιοβάννι προσπαθούσε πολύ καιρό να το βάλει και το είχε καταφέρει εναντίον μας στο ΟΑΚΑ.
gash04 έγραψε:Και μένα με λένε χουντικό και φασίστα όταν σβήνω τα ποστ τους γιατί βρίζουν.
Σβήνε και μή μασάς....
ρε παιδια που ακουστηκε οτι τραυματιστηκε ο φιλομενο και ξαφνικα τα σπο λενε θα μεινει εκτος???
Στα σπορ γραφει κτ...αλλα στο πρωτοσελιδο δειχνει να ματωσε τη μυτη του....αλλα θα δουμε 
και εγω πιστευω οτι δεν εγινε τπτ αλλιως καπου θα ειχε αναφερθει μεχρι τωρα στα μμε....τεσπα περιμενουμε..
- Maximus
Ε...και αν τραυματιστηκε ο Φιλομενο , γιατι σας κανει εντυπωση;
Ετσι οπως παμε, ολοι θα παρουν σειρα... Κανεις δεν γλυτωνει απο την καθαριστρια που σφουγγαριζει τις τουαλετες και ξεχναει να στραγγιξει την σφουγγαριστρα με αποτελεσμα να γλιστρανε οι παιχτες, να σπανε ποδια,δαχτυλα και να τρεχουν οι μυτες....!
Ετσι οπως παμε, ολοι θα παρουν σειρα... Κανεις δεν γλυτωνει απο την καθαριστρια που σφουγγαριζει τις τουαλετες και ξεχναει να στραγγιξει την σφουγγαριστρα με αποτελεσμα να γλιστρανε οι παιχτες, να σπανε ποδια,δαχτυλα και να τρεχουν οι μυτες....!
- maikopoulos
Στα Σπορ έλεγε για τραυματισμό στο εξώφυλλο όμως μέσα έλεγε ότι απλά έφαγε ένα σουτ στο πρόσωπο, ζαλίστηκε και μάτωσε η μύτη του αλλά μέχρι εκεί... Τώρα αν έσπασε και κανένα πόδι πέφτοντας δεν το ξέρω...
ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΤΩΡΑ!
ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΤΩΡΑ!
- ContrerasPablo