Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
Πολλά ονόματα θα ακουστούν και αυτό το καλοκαίρι. Πολλά από τα οποία θα είναι εκτός πραγματικότητας. Όπως αυτό του Καλαμπόκη. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Εμείς ψάχνουμε για φθηνούς.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
όσο χάλια και να είναι αυτή η ομάδα, μην ξεχνάμε ότι συνεχίζει να είναι ΠΑΟΚ. για αυτό υπάρχουν παίχτες που παρόλο τις οικονομικές δυσκολίες του συλλόγου, εντούτοις θέλουν να ενταχθούν στο ρόστερ της Ομάδας.
Εξάλλου από τον ΠΑΟΚ δεν έχασε χρήματα ΚΑΝΕΙΣ!
Καλαμπόκη, τι να σου κάνει ο νιόνιος, το περιστεράκι και ο ρούλης! ένα ντέρμπι με κατάμεστο το Παλατάκι αρκεί για να πειστείς.
εμείς δεν παρακαλάμε κανένα.
Εξάλλου από τον ΠΑΟΚ δεν έχασε χρήματα ΚΑΝΕΙΣ!
Καλαμπόκη, τι να σου κάνει ο νιόνιος, το περιστεράκι και ο ρούλης! ένα ντέρμπι με κατάμεστο το Παλατάκι αρκεί για να πειστείς.
εμείς δεν παρακαλάμε κανένα.
κολοκοτρώνη βάστα τ άλογα. ο κώστας σοφά εμίλησεν. αυτή τη στιγμή προέχει το "φτηνοί"!! Καλοί θα είναι ελέω σούλη και μάτζικ ούτως ή άλλως.
Φίλε Κολοκοτρώνη, ο επαγγελματίας παίκτης ψάχνει για το καλό συμβόλαιο. Όχι για το γεμάτο γήπεδο, το οποίο ούτε στον ΠΑΟΚ θα βρει. Και δεν είναι το θέμα αν έχασαν χρήματα, αλλά το πότε και το πως τα πήραν. Ρώτα και τον Χαριτόπουλο να σου πει....... Πιστεύω πως οι παίκτες που ψάχνουμε είναι τύπου Πρ. νικολαϊδη, Φ. Κουμπούρα (προ τραυματισμού) κλπ. Μην περιμένουμε μεγάλα ονόματα γιατί θα βάλουμε ψηλά τον πήχυ και θα περάσουμε από κάτω.........
και για να συμπληρώσω: αν εξαιρέσεις παίκτες της εθνικής ή έστω της προεπιλογής της εθνικής εκτός βαζελόγαυρου, έχουν κάποια διαφορά οι παίκτες μεταξύ τους??? άντε να πεις οτι είναι λίγο καλύτεροι οι ηλιάδης, τσαλδάρης, καλαμπόκης, γεωργαλής, καμαικόγλου, βασιλειάδης, κυρίτσης κλπ. αλλά ποιά η διαφορά του τσιάρα ας πούμε των 200000 ευρώ με τον πρόδρομο τον νικολαιδη των 50000????για παράδειγμα λέω (μην μου αναλύσεις μπασκετικά τι μπορεί να κάνει ο ένας και τι ο άλλος). ποιά η διαφορά του καυκή των 200Κ με τον φάνη τον κουμπούρα (που είναι και πατριωτάκι μου!!!)??? ας μη γελιόμαστε: διαφορά μπορεί να κάνει ο καλός χατζηβρέττας, ο καλός παπανικολάου... αυτοί ίσως. αλλά και αυτοί γεράσανε πλεόν...
PS: και πόσο καλύτερος είναι μπασκετικά ο tomas ο kelati (που πήγε φέτος στον γαύρο με 900Κ το χρόνο) από τον andy panko που δεν τον κρατήσαμε να παίξει ούτε match στην Α1???θέλουμε "ονόματα" αλλά όλα σχετικά είναι φίλοι μου...
PS: και πόσο καλύτερος είναι μπασκετικά ο tomas ο kelati (που πήγε φέτος στον γαύρο με 900Κ το χρόνο) από τον andy panko που δεν τον κρατήσαμε να παίξει ούτε match στην Α1???θέλουμε "ονόματα" αλλά όλα σχετικά είναι φίλοι μου...
Καλά τα παραδείγματά σου αλλά αυτόν τον Καυκή γιατί τον ανέφερες; Δεν τον αντέχω και δυστυχώς πρέπει να είναι στα πλάνα του Σούλη. Μακάρι να τον μεταμορφώσει. Θα μου πεις, καλύτερα πήγε ο Τσιάρας? Όχι, αλλά για κάποιο λόγο, ακόμα ελπίζω σ΄αυτόν.
Υ.Γ. Νομίζω πως και ο Τσίλντρες δεν απέδωσε ανάλογα με το συμβόλαιό του. Μόνο στα play off, σε κάποια από τα παιχνίδια με βαζελο, τα έδωσε όλα.
Υ.Γ. Νομίζω πως και ο Τσίλντρες δεν απέδωσε ανάλογα με το συμβόλαιό του. Μόνο στα play off, σε κάποια από τα παιχνίδια με βαζελο, τα έδωσε όλα.
Λοιπόν, σε μια μέρα μέσα άκουσα για Κυρίτση, Καλαμπόκη, Τσαλδάρη, Βασιλειάδη.. Εγώ πιστεύω ότι 3 από τους 4 θα τους έχουμε του χρόνου στο Παλατάκι..
αν οι 3 από τους 4 κοστίζουν 500 χιλιάρικα σύνολο να τους βράσω...και επίσης δε φαντάζομαι να κάνουμε κανα roster πάλι φέτος όπου θα είναι βασικός ο βασιλειάδης και από πίσω του ο κυρίτσης...ούτε τη χρυσή 5ετία 89-94 δεν είχαμε καλό backup στο 2...
- DimisK
- Επικοινωνία:
Δίκιο έχετε όλοι, αλλά πονάει η καρδιά μου να διαβάζω τέτοια πράγματα για τον μεγάλο ΠΑΟΚ.....Μεταγραφές από το πανέρι....Πονάει η καρδιά μου...
χρειαζονται προσεκτικες επιλογες και παιδια που σεβονται τον ΠΑΟΚ
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ...
http://www.youtube.com/watch?v=yOtIglJlIh0
ουστ..
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ...
http://www.youtube.com/watch?v=yOtIglJlIh0
ουστ..
D.A.A.T. ξερεις τπτ για τα μπασκετικα μας ή οι πηγες σου ασχολουνται μετα της ΠΑΕ μονο?
δωσε στο λαο αυτο που ζηταει αδερφε!
υγ:στοιχημα σε μια ημερα δεν θα συμπληρωθει μια σελιδα...
δωσε στο λαο αυτο που ζηταει αδερφε!

υγ:στοιχημα σε μια ημερα δεν θα συμπληρωθει μια σελιδα...

δυστυχως οτι ξερω το ξερω απο ρεπορτερ που μου εχουν καποια πραγματα...Αλλα ρεπορτερ δεν εμπιστευομαι.Οποτε περιμενω να πληροφορησει το κοσμο καποιο παιδι που ξερει ισως κατι απο πιο υπευθυνα χειλη
καλοκαιρι χωρις παπαδες γινεται???
αν και ο D.A.A.T. γραφει ωραια,αξιοπιστα και χαιρομαι να τον διαβαζω στα ποδοσφαιρικα στεκια.

αν και ο D.A.A.T. γραφει ωραια,αξιοπιστα και χαιρομαι να τον διαβαζω στα ποδοσφαιρικα στεκια.