Εισιτήρια διαρκείας 2009-2010

Άβαταρ μέλους
ugandezos

Re: Εισιτήρια διαρκείας 2009-2010

Δημοσίευση από ugandezos »

Σημαντική ήταν η προσέλευση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ κατά την πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας που θα ισχύσουν στους επίσημους αγώνες (εκτός από τους ομίλους του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ και τα πλέι οφ) της νέας περιόδου. Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του ΠΑΟΚ πουλήθηκαν 381 διαρκείας σε όλες τις θύρες του γηπέδου.

Ο αριθμός αυτός μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός, αποδεικνύει όμως (εάν δει κάποιος ρεαλιστικά τα δεδομένα που ισχύουν) πως υπάρχει ζωντάνια και “συσπείρωση” στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ο στόχος της πώλησης των 21.000 διαρκείας είναι εφικτός, εάν αναλογιστεί κανείς πως υπάρχουν δύο μήνες (μέχρι τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα του ΠΑΟΚ) όπου θα πωλούνται εισιτήρια διαρκείας.

Μάλιστα στην αίθουσα όπου πωλούνται τα διαρκείας, λειτούργησε για πρώτη φορά το ειδικό μηχάνημα, το οποίο εκτυπώνει αυτομάτως τις κάρτες διαρκείας με τα στοιχεία του κατόχου. Στις 19:00 έκλεισαν τα γραφεία και από την καταμέτρηση προέκυψε το νούμερο που προαναφέραμε. Είναι βέβαιο πως τις επόμενες ημέρες η διάθεση θα αυξηθεί σημαντικά. Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ πιστεύουν πως συνολικά θα διατεθούν 21.000 διαρκείας σε όλες τις θύρες του γηπέδου.

Μάλιστα σε δηλώσεις του χθες το μεσημέρι σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό ο σύμβουλος της διοίκησης Παναγιώτης Ποικιλίδης υποστήριξε:
“Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στηρίζουν την προσπάθεια της διοίκησης. Το έκαναν πέρυσι, το έκαναν φέτος, θα κάνουν το ίδιο και του χρόνου. Άρχισε η μάχη των διαρκείας και είμαι βέβαιος πως θα την κερδίσουμε και φέτος, αρκεί να σκεφτούμε πως 19.152 διαρκείας αγόρασαν πέρυσι το καλοκαίρι οι φίλαθλοι μας. Και όλα αυτά συνέβησαν ενώ η ομάδα είχε καταλάβει την ένατη θέση στο προπερσινό πρωτάθλημα. Τώρα που ο ΠΑΟΚ τερμάτισε δεύτερος και θα παίξει στην Ευρώπη, είναι εφικτός ο στόχος των 21.000 διαρκείας. Στις πρώτες ώρες λειτουργίας σήμερα διατέθηκαν εκατοντάδες εισιτήρια. Η αλλαγή που υπάρχει φέτος είναι ότι μόλις ο κάθε φίλαθλος πληρώσει το εισιτήριο του, το παραλαμβάνει άμεσα και δεν χρειάζεται να περιμένει πολλές ημέρες ή να έρχεται ξανά από τα γραφεία της ΠΑΕ”.

πηγή:www.betboss.gr

αντε να περνουμε σειρα οι υπολοιποι :) :) :)
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

Όσοι είναι από επαρχεία και δεν πηγαίνουν γήπεδο, και θέλουν να ενισχύσουν την ομάδα... δεν είναι ανάγκη να πάρουν διαρκείας... ασ τα χώσουν στην Α.Μ.Κ. Διαρκείας σε αυτούς που θα δίνουν το ΠΑΡΟΝ!

:) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Η διαδικασία να το τυπώσουν ποση ωρα διαρκεί??? Πέρσυ είχε ορθογραφικό λάθος στο όνομα μου... Αν πάω να το ανανεώσω λογικα θα διωρθώσουν το λάθος ε? Τρίτον και κυριοτερον... Οι πολίτριες είναι ίδιες με πέρσυ? :)
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ntinos έγραψε:
ntinos έγραψε:
- Αν κάποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας επιθυμεί να αγοράσει εισιτήριο σε άλλη θύρα, θα μπορεί να το κάνει από τις 7.Ιουλ.2009. Επισημαίνεται, ότι είναι δυνατή η ακύρωση εισιτηρίου διαρκείας που ανανεώθηκε κατά την πρώτη περίοδο, προκειμένου να γίνει αλλαγή θύρας κατά τη δεύτερη περίοδο, με την προϋπόθεση ότι δεν απαιτείται επιστροφή χρημάτων.
Πείτε μου τι καταλάβατε εσείς.... Δηλαδή κάνουμε ανανέωση του παλιού διαρκείας και απο τις 7 Ιουλίου μπορούμε πάμε να αλλάξουμε θύρα πληρώνοντας τη διαφορά;
Τελικά πήρα τηλέφωνο και ρώτησα. Στην ουσία καβατζώνουμε την παλιά μας θέση στην θύρα που είχαμε πέρυσι και αν θέλουμε αλλαγή θύρας πάμε από 7 Ιουλίου και κάνουμε αλλαγή του διαρκείας για άλλη θύρα. Το έκαναν έτσι για να υπάρχει μια εξασφάλιση. Απλά αν πας σε φτηνότερη θύρα χάνεις τη διαφορά. Αν πας σε ακριβότερη απλά πληρώνεις τη διαφορά. :shock:

Ντίνο ευχαριστώ που έψαξες το θέμα γιατί το ίδιο ενδιαφέρομαι να κάνω και εγώ. Καλό θα ήταν η ΠΑΕ να βάλει και ένα παράδειγμα στο site γιατί είμαστε και άμπλα-ούμπλες.
Είναι ενδιαφέρον όμως ότι ενώ κάποιοι διαμαρτύρονται για τις τιμές (και καλά κάνουν), άλλοι ψάχνονται για διαρκείας σε ακριβότερη θύρα.
Το σύστημα που επέλεξε η ΠΑΕ δείχνει σεβασμό στον κάτοχο διαρκείας, πάνε κύριε πελάτη να ανανεώσεις με την άνεσή σου, σου δίνω ένα μήνα καιρό. Υπάρχει όμως ο κίνδυνος οι πολλοί (εκτός των 19000) να παγώσουν περιμένοντας ένα μήνα τη σειρά τους και στις 7 Ιουλίου να έχουν φάει τα φράγκα στα μπάνια.
Τέλος όσον αφορά τη θέση του gika για την ανανέωση του κόσμου πιστεύω ότι είναι ωραία σαν ιδέα, αλλά το νόημα του διαρκείας είναι ότι αποδεικνύει την εμπιστοσύνη του φιλάθλου στην ομάδα. Ο πιστός φίλαθλος πρέπει να επιβραβεύεται. Φαντάσου μια εποχή που θα πρέπει να περιμένεις να "κληρονομήσεις" μια θέση γιατί δε θα υπάρχουν άλλες. Πόση αξία θα έχει τότε ένα διαρκείας;
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

@gika
Kαι σε μένα είχε γίνει πέρυσι ορθογραφικό λάθος αλλά είχα πάει και μου το διόρθωσαν στη βάση δεδομένων τους για να είμαι ΟΚ. Βέβαια το καρτελάκι έμεινε ίδιο αλλά έτσι φέτος έχουν τα σωστά μου στοιχεία καταχωρημένα. Εσύ λογικά θα πρέπει να τους πεις να σου κάνουν διόρθωση όπως εμένα πέρυσι.

@ABOLEYTOI
Ε ναι ρε συ η ανακοίνωσή τους είναι σαν γρίφος του transfermaniac..... Θα κάνουμε αυτό που λένε και ας ελπίσουμε ότι στις 7/7 θα προλάβουμε να κάνουμε την αλλαγή.
:|
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Περνάει τα στοιχεία μου και κόβει την απόδειξη... Βλέπω την απόδειξη και της το λέω... Μου λέει οκ θα το διορθώσω... Πάω μετά απο ένα μήνα να το πάρω και το βλέπω λάθος...
Άβαταρ μέλους
bL4cK_religion

Δημοσίευση από bL4cK_religion »

gika έγραψε:Η διαδικασία να το τυπώσουν ποση ωρα διαρκεί??? Πέρσυ είχε ορθογραφικό λάθος στο όνομα μου... Αν πάω να το ανανεώσω λογικα θα διωρθώσουν το λάθος ε? Τρίτον και κυριοτερον... Οι πολίτριες είναι ίδιες με πέρσυ? :)
Εγώ θυμάμαι μια μελαχρινή με μεγάλα μούσμουλα...περιμέναμε στην ουρα...και χτυπαει το τηλέφωνο της...το σηκώνει μιλάει κάτι αγγλικά και όταν το κλείνει γυρνάει στο διπλανή της που ήτανε στο επόμενο γραφείο
και της κάνει μία με χαρά "Ρε μαλάκα ο μπακαγιόκο ήτανε...".....Μόλις το ακούμε αυτό την κοιτάμε και όλοι...ΑΑΑΑΑΑ ΜΠΑΚΑΓΙΟΟΟΟΚΟΟΟΟ ΕΕΕΕΕ??LOOOOL μιλάμε η γκόμενα κοκκίνησε και δεν μιλούσε μετά....χαχαχα τι με θύμησες τώρα....

ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΪΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ....ΚΑΙ ΣΤΗΝ Α.Μ.Κ. Νο2
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Παρακαλώ να σταματήσουν οι συζητήσεις για τις κοπέλες .... Υπήρξαν και γκαντέμηδες που εξυπηρετήθηκαν απ τον Κυριάκο....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

:) :)

Τελικά φέτος θα είναι???
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

εχουμε καμια φωτο απο τα διαρκειας?
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

εχουμε καμια φωτο απο τις κοπελες?
Πάντως οι 2 που θυμάμαι ήταν άπαιχτες.

Ρε τον Μπάκα, έκανε και ύποπτα τηλεφωνήματα. Για αυτό έστειλε τους μπάτσους η άλλη. Ε, θα είχε αγανακτήσει η καημένη. :)
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

Οι Ελληνίδες "πωλήτριες" θα πάνε να ψηφίσουν τώρα στις εκλογές, εγώ αυτό ξέρω από την Playmate 2009...

Πάντως εγώ που θέλω να αλλάξω από την 4 για την 5 θα πρέπει να περιμένω μέχρι τις 07/07. Αντί να τα δώσω τώρα τα λεφτά να πάρουμε κανά "Τσιρίλο" (αυτός δεν έπαιζε στο Carousel?) θα τα δώσω για την προετοιμασία...

:?
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Φίλε shady θα σου πρότεινα να ανανεώσεις το διαρκείας σου τώρα για να είσαι κατοχυρωμένος. Και στις 7/7 δίνει 150 επιπλέον και κάνεις την αλλαγή. Αυτό προτείνει και η ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Μόλις άκουσα τον 60άρι άνθρωπο που πήρε πρώτος διαρκείας εχθές το πρωί.

Τι είναι αυτός ? Αποδείχτηκε ότι είναι ένας από τους παλιούς υπερήφανους γνήσιους παοκτσήδες.

Με συγκίνησε ο άνθρωπος !!!

Τι είπε ?

Καταρχήν ότι πρέπει όλοι να πάμε νωρίς έτσι ώστε να δώσουμε χρήματα στο κουτί των χρημάτων του ΠΑΟΚ. Με αυτά τα χρήματα θα μπορεί ο ΠΑΟΚ να κινηθεί νωρίς και όσο το δυνατόν καλύτερα στις υποχρεώσεις του.
Έτσι απλά ο παππούς βάζει γυαλιά σε πολλούς από εμάς

Το άλλο που είπε όμως είναι άκρως παοκτσήδικο.

Τον πήγαινε ο πατέρας του στο παλιό γήπεδο στην πανεπηστημίου (πιο παλιό από το Συντριβάνι). Ο πατέρας του δεν είχε λεφτά για να μπει μέσα. Παρακαλούσε τους άλλους που έμπαιναν να βάλουν μέσα τον γιο του. Και αυτός περίμενε από έξω να πάρει τον γιο του όταν τελείωνε ο αγώνας. Τι να λέμε τώρα ????????

Bizim ΠΑΟΚ. Εμείς οι υπόλοιποι είμαστε τρίχες μπροστά σε αυτόν τον άνθρωπο που άκουσα σήμερα.

Όλοι διαρκείας το γρηγορότερο. Ας αφήσουμε τα πανηγυρτζίδικα και ας ασχοληθούμε με την δουλειά που πρέπει να κάνουμε γνήσια και παοκτσήδικα !!!
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

tad

+1
:?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”