ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 3-1 20-5-09 Σχόλια και παραλειπόμενα...

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες των Play off...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Re: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 3-1 20-5-09 Σχόλια και παραλειπόμενα...

Δημοσίευση από DimisK »

novito έγραψε:Καταρχήν ναι Πρακτορινέ σ αυτή την κίνηση αναφέρομαι. Μπορεί να ακουστεί σαχλό, αλλά αρκετοί που δε τη ζήσαμε την συγκεκριμένη ενέργεια, τη φανταζόμαστε κάπως...ίσως και να την μεγεθύνουμε και να την ωραιοποιούμε κιόλας... Απλά είναι αρκετά καλύτερη λύση απ τη βία.
Αν και στην τελική και τα 2 δεν οδηγούν σε κάτι, δεν κερδίζει ο δικέφαλος κάτι... Ίσως τελικά ο Ζαγόρ το πιασε το νόημα και φέρνει τον Γκαγκάτση.... Θα δείξει...

Ήμουν στο γήπεδο εκείνη τη μέρα, μέσα στους βάζελους και πίστεψέ με Νοβίτο αισθάνθηκα πολύ περήφανος με την κίνηση του Βουλινού! Ο διαιτητής δεν έκανε απλά λάθη, ήταν απόλυτα ξεκάθαρος ότι ήρθε να σφάξει τον ΠΑΟΚ. ΑΠΟΛΥΤΑ! Κι εδώ έρχομαι στα λόγια του Γιάνκου, ο τύπος ήθελε ξύλο! Σαν να έλεγε "¨ελάτε να με δείρετε, δεν βάζω μυαλό αλλιώς"...

Τι έχουμε ζήσει κι εμείς....
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Ιsaak αδερφέ απ' την μακρινή Αυστραλία υπάρχουν πολλοί λόγοι που κάποιοι από μας δεν θέλουμε τον κυρ-Βασίλη....είναι και λόγοι"ιδεολογικοί" και λόγω της καζούρας και λόγω του ανύπαρκτου όφελους που θα έχει η ομάδα απ' την κίνηση αυτή....
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Αδερφε PABLO GARCIA μαζι σου....Δεν με πειραζει...Αλλα σου λεω

Αν δεν τον θες επειδη νομιζεις οτι δεν θα προσφερει ή οτι δεν εκφραζει τον ΠΑΟΚ κτλ οκ απο μενα (κι ας ειμαι αντιθετος με την αποψη αυτη)

Αλλα να μην τον θες επειδη τα σκουληκια ή οι βαζελοι θα μας πουν ρουφιανους κτλ δεν μου λεει τιποτα.Σιγα τις παρθενες που θα μιλισουν για ηθικη.Στην τελικη ρε φιλε εχω βαρεθει απο τοτε που βλεπω ΠΑΟΚ να με κανουν ο,τι γουσταρουν.Αν ο Γκαγκατσης μπορει να τους κανει να με φοβουνται και μπορει να τους κανει να με αφησουν στην ησυχια μου για να κανω τη δουλεια μου οπως θελω και να διεκδικω πραγματα απο αυτο το πραγμα που λεγεται ελληνικο ποδοσφαιρο επι ισης οροις (το σκοτωσα :)) , τοτε καλως να ερθει.

Aλλωστε θα κριθει εκ του αποτελεσματος κι αυτος , οπως ολοι μας.Αν και οπως ειπα και σε αλλο ποστ , το ξερουν οτι αν αρχισουν να φερνουν κοκκινη νοοτροποια στον ΠΑΟΚ , θα φυγουν απο τα παραθυρα.Οποτε δεν χαλιεμαι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Play off 08-09”