Federacion έγραψε:Λοιπον το ψάξιμο συνεχίζεται:
Αν δεν κάνω λάθος ένας απο τους πιο γνωστούς προεδρους του αρη θεσσαλονικης ο νικος καμπάνης εχει δώσει το όνομα του στο σκεπαστο κομματι της σκουλικοφωλιας.
Οριστε μερικά ακόμη στοιχεία για τον "πατριωτικό" αγώνα του αρεως...
Ο Καμπάνης μαζί τον ιδιοκτήτη μεταλλειων Βέλλο και άλλους εμπόρους ήταν ίσως οι γνωστοτεροι οικονομικοί δοσίλογοι της εποχης στη κατοχή. Ο Καμπάνης όπως και άλλοι ειχαν εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες για πλουτισμο, διευθυνοντας επιχειρήσεις που εργαζόταν για λογαριασμο του γερμανικου στρατου. Κουμπάρος του ο Σταθάκης, νομικος, υπερασπιστής των δοσίλογων στις δίκες που ακολούθησαν.
(Στ.Δορδανας: " Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ", εκδ.Εστία 2011, σελ. 175)
Κατόπιν ο Καμπάνης, προεδρος του αρη θεσσαλονικης πια, υπηρξε προσωπικος φίλος του Ασλανιδη υπουργού αθλητισμου της χουντας, του μόνου υπουργου της δικτατοριας που διεφυγε απο το δικαστήριο και κατεφυγε στη Βραζιλια.
Καπως έτσι εξηγούνται κ το "πρωταθλημα" του 46 και το χουντοκυπελλακι το 70........
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.greekbooks.gr/books/logotehnia/xeni-logotehnia/xeni-pezografia/to-theorima-tu-papagalu-2.product
To Logicomix αδερφε εμενα μου φανηκε πολυ ενδιαφερον.Δεν αφορα καθαρα τα Μαθηματικα, αλλα ειναι περισσοτερο ενας συνδυασμος Μαθηματικων-Φιλοσοφιας.Και τα κειμενα του και τα σκιτσα ειναι πολυ ωραια.Γενικα πολυ προσεγμενη δουλεια.Εγω στο συστηνω.gika έγραψε:Ερώτηση:
Έχει διαβάσει κανείς το logicomics;;
Έχει γενέθλια ένας ξάδερφος μου που πέρασε στο μαθηματικό και έχω ακούσει ότι είναι ένα κόμικς που αφορά τα μαθηματικά (;)...
Καμιά άποψη επί του θέματος υπάρχει;;; Αξίζει τον κόπο ή να κοιτάξω τίποτα άλλο;;