[Κύπελλο] Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 4/3/09

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Petm

Re: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Κύπελλο 4/3/09 (Προβλέψεις, σχόλια κ.α.)

Δημοσίευση από Petm »

+1
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

ΟΟΟΟ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

γαμηστε τα αδερφια!! δυναμωστε το να τ'ακουσουν στο πασαλιμανι οι μπασταρδοι!!! :? :?
:? :?
gash θελω βιντεο απο ελ. βενιζελο!! :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Athanasiadhs

Δημοσίευση από Athanasiadhs »

Ρε μάγκες σε ένα ενδεχόμενο πρόκρισης μέσα στο καραισκάκη με διπλό κόντρα σε αίσχη του κουκουλάκη και των παικτών του γαύρου, θα μπορέσει κανείς να πει:
Εντάξει ένα παιχνίδι ήταν, κοιτάμε το επόμενο ξεχωριστά που έχει πολύ σημασία και τον στόχο μας που είναι η έξοδος στο κύπελλο UEFA;

Εγώ δεν έχω σκοπό να καταπιεστώ και να κρατηθώ..Αν μου βγει να πάω στοα αεροδρόμιο θα πάω, όπως και αν πχ προκριθούμε με εύννοια διαιτησίας και δεν πολυγουστάρω την πρόκριση ούτε που θα ασχοληθώ κλπ
Όπως νοιώσεις εκείνη την στιγμή..

Το ζήτημα είναι να προκριθούμε και να αφήσουμε τέτοιες συζητήσεις για αργότερα.. :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

επικεντρωθητε στην σκεψη της νικης.
δωστε ολη σας την θετικη ενεργεια στην ομαδα.
ειναι το μονο πραγμα που μπορουμε να κανουμε.
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Θα συμφωνήσω με αυτούς που λένε για ψυχραιμία. Διψάμε για μια επιτυχία αλλά ενδεχόμενη πρόκριση δεν είναι τίτλος, είναι απλά ένα βήμα. Θα το καταλάβω ίσως αν πάνε κάποιοι αεροδρόμιο (όλα καλά να πάνε μόνο, τίποτα δεδομένο) αλλά σιγά σιγά πρέπει να αρχίσουμε να αλλάζουμε και σε αυτό. Ε καλά, όχι από σήμερα!!!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

peris έγραψε:επικεντρωθητε στην σκεψη της νικης.
δωστε ολη σας την θετικη ενεργεια στην ομαδα.
ειναι το μονο πραγμα που μπορουμε να κανουμε.

+++++++++++ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕ!!!!
Άβαταρ μέλους
banis

Δημοσίευση από banis »

Σχόλιο απο μία περίεργη όψη του νομίσματος........για όσους έιναι ψαγμένοι....και πιστεύουν σε μοίρες και πεπρωμένα...........θα αναλύσω το σκεπτικό μου.....το οποίο εύχομαι στο τέλος να επαληθευτεί.......και επειδή ακριβή πρόβλεψη για τον αγωνά εκτιμώ πως δεν μπορώ να κάνω.........ξεκινάω κάνοντας μια αναδρομή........στην προηγούμενη φάση του κυπέλλου αποκλείσαμε τον Άρη.......και όλως τυχαίως μετά τον αγώνα κυπέλλου συνέπεσε ο αγώνας πρωταθλήματος......κάτι που σατανικώς συμβαίνει και τώρα....καθώς μετά τον σημερινό αγώνα για το κύπελλο....αγωνιζόμαστε με τον γαύρο και την Κυριακή......αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα......και το ακόμα πιο τρελό.....το συνδύασα στο μυαλό μου μετά την πρόκριση της Τρίπολης επί του Πανιωνίου.......κοίταξα το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και είδα πως αν τυχόν περάσουμε σήμερα στο κύπελλο........θα συμπέσει ο αγώνας ΠΑΟΚ-Τρίπολη κυπέλλου με αυτόν του πρωταθλήματος......τώρα θα με πείτε μπορεί όλα αυτά να είναι τυχαία;;;;;;; εγώ πιστεύω πως όχι..........και για αυτούς που είναι ακόμα πιο προληπτικοί να θυμίσω πως ο ΠΑΟΚ στις 2 τελευταίες του κατακτήσεις 2001 και 2003.......εχεί εμπλακεί σε πολλούς αγώνες με τις εξής ομάδες Άρη-Ολυμπιακό-Άεκ............όλως τυχαίως πάλι τις 2 απο αυτές τις αντιμετωπίσαμε ήδη....λέτε να παίξουμε τελικό φέτος με την Άεκ στο ΟΑΚΑ;;;;;; Η ιστορία λένε πως επαναλαμβάνεται.....απομένει να το δούμε..........
Παυλος

Δημοσίευση από Παυλος »

Χωρις να εχω διαβασει τα τελευταια 2-3 ποστ, να κανω καποιες παρατηρησεις γιατι κοντευω να χαζεψω τελειως.
Αλανακια, εσεις που πρεπει να ειστε κ πιτσιρικια ακομα απο οτι φαινεται, τολματε κ αμφιβαλλεται για το μεγαλειο του ΠΑΟΚ?"Αν θελουμε να ειμαστε μεγαλη ομαδα δεν θα πανηγυριζουμε, δεν θα φωναζουμε, δεν, δεν, δεν".Τι λε ρε?Ο ΠΑΟΚ για αυτο εχει χαρακτηριστει για την τρελλα του κοσμου του, τοσα χρονια τωρα.Ο ΠΑΟΚ ειναι ιδεα, δεν ειναι μια απλη ομαδουλα, δεν ειναι γαυρος, δεν ειναι βαζελος.Ειναι προσφυγια, ειναι πικρα, ειναι πονος, ειναι Μακεδονια, ειναι Ποντος, ειναι Μικρασιατικη Καταστροφη, ειναι μικροαστικη ταξη κ καθε νικη του ΠΑΟΚ ειναι ενα χτυπημα, μια γροθια σε καθε παππαρο που δεν δειχνει τον απαραιτητο σεβασμο σε ολα αυτα, ο ΠΑΟΚ ειναι η δικη μας μαχη εναντια σε ολα τα σκατα.Ερχεστε ρε παλικαρακια κ κανετε λογο για ηρεμιες κ πρασινα αλογα, γιατι?Το ποδοσφαιρο χαρα δεν ειναι?Δεν ειναι γιορτη?Αν θελετε μικροτερες συγκινησεις να πατε να δειτε στην Αγγλια κρικετ με την Βασιλικη Οικογενεια.Ξεκολλατε με τα κομπλεξ σας, τι σε νοιαζει τι θα πει ρε ο Γαυρος αυριο?Επειδη βγηκανε οι Αρειανοι κ ειπανε τις παππαριες τους παλι σας πιασανε οι ντροπες, φτου σας.Για φαπες ειστε, αποκαλειστε κ ΠΑΟΚτσηδες.
Αιντε με αυτες τις κουλτουριακες παππαρες εχω τρελλαθει τελειως τελευταια.
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Banis,
kαι μαντζούνια, μάγισσες, ταρώ, φλυτζανάκια που κουνιούνται και ότι άλλο θες, δεν θα με χαλούσε αν οδηγούσε στην πρόκριση !

Δύο ωρίτσες λέμε....
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Παυλος έγραψε:Χωρις να εχω διαβασει τα τελευταια 2-3 ποστ, να κανω καποιες παρατηρησεις γιατι κοντευω να χαζεψω τελειως.
Αλανακια, εσεις που πρεπει να ειστε κ πιτσιρικια ακομα απο οτι φαινεται, τολματε κ αμφιβαλλεται για το μεγαλειο του ΠΑΟΚ?"Αν θελουμε να ειμαστε μεγαλη ομαδα δεν θα πανηγυριζουμε, δεν θα φωναζουμε, δεν, δεν, δεν".Τι λε ρε?Ο ΠΑΟΚ για αυτο εχει χαρακτηριστει για την τρελλα του κοσμου του, τοσα χρονια τωρα.Ο ΠΑΟΚ ειναι ιδεα, δεν ειναι μια απλη ομαδουλα, δεν ειναι γαυρος, δεν ειναι βαζελος.Ειναι προσφυγια, ειναι πικρα, ειναι πονος, ειναι Μακεδονια, ειναι Ποντος, ειναι Μικρασιατικη Καταστροφη, ειναι μικροαστικη ταξη κ καθε νικη του ΠΑΟΚ ειναι ενα χτυπημα, μια γροθια σε καθε παππαρο που δεν δειχνει τον απαραιτητο σεβασμο σε ολα αυτα, ο ΠΑΟΚ ειναι η δικη μας μαχη εναντια σε ολα τα σκατα.Ερχεστε ρε παλικαρακια κ κανετε λογο για ηρεμιες κ πρασινα αλογα, γιατι?Το ποδοσφαιρο χαρα δεν ειναι?Δεν ειναι γιορτη?Αν θελετε μικροτερες συγκινησεις να πατε να δειτε στην Αγγλια κρικετ με την Βασιλικη Οικογενεια.Ξεκολλατε με τα κομπλεξ σας, τι σε νοιαζει τι θα πει ρε ο Γαυρος αυριο?Επειδη βγηκανε οι Αρειανοι κ ειπανε τις παππαριες τους παλι σας πιασανε οι ντροπες, φτου σας.Για φαπες ειστε, αποκαλειστε κ ΠΑΟΚτσηδες.
αδερφέ μου μόνο πιτσιρίκι δεν είμαι-μακάρι να ήμουν.
καμμιά διαφωνία για την τρέλα που έχουμε και πρέπει να 'χουμε-γι'αυτό άλλωστε γίναμε και ΠΑΟΚ.
αλλά μάλλον δεν το πιασες αυτό που ηθελα να πω.....τα άλλα για φάπες και κομπλεξικούς τ'αφήνω στην άκρη-μέρα που είναι σήμερα...
Άβαταρ μέλους
geo_athens4

Δημοσίευση από geo_athens4 »

Παυλος έγραψε:Χωρις να εχω διαβασει τα τελευταια 2-3 ποστ, να κανω καποιες παρατηρησεις γιατι κοντευω να χαζεψω τελειως.
Φίλε παύλο δεν ξέρω τι είπαν οι αρειανοί αλλά χέστηκα κιόλας..Επίσης ακριβώς επειδή είμαι μικρός και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου χάνουμε από το γαύρο θα είχα ίσως κ ένα λόγο παραπάνω να πανηγυρίζω ένα χρόνο κάθε φορά που τον κερδίζουμε..Το μεγαλείο του κόσμου του ΠΑΟΚ απ ότι ξέρω δεν είναι τα πανηγύρια αν αποκλείσουμε το γαύρο στους 8 του κυπέλλου, φαντάζομαι ότι τα ίδια πανηγύρια θα έκαναν κ οι οπαδοί πχ του θρασύβουλου που δεν έχω ακούσει να φημίζονται κιόλας..Ο λαός του ΠΑΟΚ φημίζεται γιατί είναι ΠΑΝΤΟΥ κ κάνει χαμό κ όχι όταν νικάει ένα δυνατό αντίπαλο..
Κ ακριβώς επειδή δεν αμφιβάλλω για το μεγαλείο του ΠΑΟΚ, η πρόκριση στους 4 του κυπέλλου πρέπει να είναι δεδομένη ανεξαρτήτως αντιπάλου αν είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα στην ελλάδα..Τώρα προφανώς αν περάσουμε σήμερα θα είναι πολύ μεγαλύτερη επιτυχία από κάτι πρόσφατους αποκλεισμούς απο θρασύβουλους κ καστοριές..Και δεν είπε κανείς ότι θέλουμε μικρότερες συγκινήσεις ούτε ότι δεν θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση, αλλά καλό θα ήταν να αποφευχθούν οι υπερβολές..

:) :)

ΥΓ Αυτά για τη Μακεδονία και την προσφυγιά τα ακούω λιγάκι βερεσέ, απ τη Μακεδονία είναι κ ο Ηρακλής και προσφυγική είναι και η ΑΕΚ, πήγαμε ποτέ να πανηγυρίσουμε νίκη τους με το γαύρο???
Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

Πανσερραϊκός τελικο και το Καυτατζογλειο θα γινει κολαση!! (ονειρα ειναι αυτα[μερχι στγμης καλα παμε :wink: ])

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gerard04 την Τετ 04 Μαρ 2009, 19:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

Συμφωνουμε απολυτα.

Παιζει τπτ για Τουμπα παλι μετα την προκριρση?? Μπα ε? Γιατι για αεροδρομιο χλομο... εχουμε και σχολειο αυριο... :roll:
Παυλος

Δημοσίευση από Παυλος »

Μια χαρα καταλαβα.Εσεις νομιζω πως δεν εχετε καταλαβει που οδηγει κ τι δειχνει η συμπεριφορα σας.Εδω οι παικτες που ειναι επαγγελματιες, πληρωνονται αμυδρα για αυτο που κανουν τρελλενονται κ χτυπιουνται με ενα γκολακι, επειδη εχουν μαθει τι ειναι ο ΠΑΟΚ, ενω εμεις ως κ καλα αρρωστοι βγαζουμε τα κομπλεξ μας επειδη βγαινει ο καθε βλακας κ λεει οτι του κατεβει.Εννοειται ρε πως θα πανηγυρισουμε, κ ο Τελης να ηταν στην θεση του Ρουλι ετσι θα καναμε.Κ τον Γαυρο να παρουμε τωρα θα βγουμε κ θα φωναζουμε, γιατι καθε εμφανιση της ομαδας μας, καθε παιχνιδι της ομαδας μας ειναι χαρα, ειναι μια νικη για εμας, ειναι μια νικη για το μεγαλο σωματειο, για την μεγαλη ιδεα.ΠΑΟΚ εισαι ρε!

Οσο για αυτα που λες geo_athens4 , αδερφε μου, με συγχωρεις αλλα εισαι πολυ πιτσιρικας ακομα.Οταν μαθεις τι ειναι Μακεδονια κ τι σημαινει προσφυγια, να εισαι μακρια απο τον τοπο σου, τοτε ελα να με πεις τα πραματακια που λες τωρα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”