Θρασύβουλος - Π.Α.Ο.Κ. MVP Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
maikopoulos

Δημοσίευση από maikopoulos »

Γ@μώ τα βίντεα ρε! Ανατρίχιασα...
Άβαταρ μέλους
Bougatsas

Δημοσίευση από Bougatsas »

Πω πω ρε μαγκες δεν ξερετε ποσο ζηλευω που δεν μπορω να ειμαι εκει, καθε φορα που βλεπω τετοια βιντεο δακριζω

:?:
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Καλά ρε ο ρεζίλης ο Σωτήρχος τι παπαριές έλεγε ότι η μπάλα στο δεύτερο γκολ χτύπησε στο χέρι του Αναστασάκου πρώτα???
Gewlogos

Δημοσίευση από Gewlogos »

30 wres taxidi gia 1 wra PAOK..

KAI STHN KOLASH NA PAIZEIS 8A PE8ANW GIA ER8W NA SE DW..!!!!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Αθανασιάδης: «Δεν έχει σημασία ποιος βάζει το γκολ»

Στον κόσμο των παραμυθιών και των παραδόσεων ο Αϊ Βασίλης κάνει την εμφάνισή του τις ημέρες των Χριστουγέννων. Στις ημέρες μας και στον…βωμό της κατανάλωσης, κάνει δυναμική εμφάνιση τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου. Ο…Αϊ Βασίλης όμως του ΠΑΟΚ, έδωσε το δώρο του πριν καλά-καλά φύγει ο Νοέμβριος. Ο Στέφανος «Κλάους» Αθανασιάδης πριν προλάβει να «ζεσταθεί», απέδειξε την μεγάλη εκτελεστική του δεινότητα και χάρισε στον «Δικέφαλο» και στον κόσμο του μια σπουδαία νίκη από βαθμολογικής άποψης, με τον νεαρό επιθετικό να είναι φυσικά περιχαρής μετά το τέλος του αγώνα και να αφιερώνει το «χρυσό» γκολ που πέτυχε στην οικογένειά του και στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ο αναμφισβήτητος πρωταγωνιστής του χθεσινού αγώνα, απέφυγε βέβαια τα μεγάλα λόγια. «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη μας. Δεν έχει σημασία ποιος πετυχαίνει το γκολ, αλλά ο ΠΑΟΚ να κατακτά τους τρεις βαθμούς σε κάθε αγώνα. Αυτή τη φορά, έτυχε να είμαι εγώ μέσα στη φάση» είπε αρχικά ο Αθανασιάδης, που στην ερώτηση τι του είπε ο Φερνάντο Σάντος πριν μπει ως αλλαγή στον αγώνα, απάντησε: «Η εντολή του κ. Σάντος ήταν να πιέσω όσο πιο ψηλά μπορούσα μαζί με τον Αναστασάκο. Από την πλευρά μου είμαι πάντα έτοιμος και περιμένω να αρπάξω τις ευκαιρίες που θα μου δοθούν». Όσο για το που αφιερώνει το γκολ και το τι σημαίνει αυτή η νίκη για τον ΠΑΟΚ, ο νεαρός φορ τόνισε: «Αφιερώνω το γκολ στην οικογένειά μου και στον κόσμο μας, που ήταν συγκλονιστικός για ακόμα μια φορά. Έχουμε βάλει από την αρχή κάποιους στόχους και συνεχίζουμε», κατέληξε ο Αθανασιάδης.

Γκαρσία: “Νιώθω ότι με διώχνουν”

Ο Πάμπλο Γκαρσία με αποκλειστικές δηλώσεις του στο “Αθλητικό Metropolis” χθες βράδυ, τοποθετήθηκε για τη φάση που οδήγησε στην αποβολή του. Επιπρόσθετα, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τη γενικότερη αντιμετώπιση που τυγχάνει από τους διαιτητές σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Αρχικά, για τη φάση της αποβολής ο Ουρουγουανός μέσος δήλωσε: “Μόλις είχαμε πετύχει το δεύτερο μας γκολ και οι αντίπαλοι ήθελαν να δώσουν αμέσως συνέχεια στο παιχνίδι. ο Βερόν πήγε να πάρει θέση κοντά στη σέντρα, όμως εγώ τον σταμάτησα και πήγα στη θέση του, γιατί είχε ήδη κίτρινη. Όταν εκτελέστηκε η σέντρα, εμπόδισα την φάση και πήρα κίτρινη, αυτό το καταλαβαίνω. Μόλις πήρα την κάρτα έσφιξα και δάγκωσα τη φανέλα μου και ο διαιτητής μου έδειξε και πάλι κίτρινη κάρτα, γεγονός που δεν το κατάλαβα καθόλου”. Όσο για το αν νιώθει πλέον ότι βρίσκεται στο στόχαστρο των διαιτητών, ο Γκαρσία σχολίασε: “Ακριβώς έτσι νιώθω, καθώς συνέχεια παίρνω κίτρινες με ασήμαντη αφορμή. Ειδικά στο ματς με τον Ολυμπιακό, δέχτηκα αγκωνιά και δεν έγινε απολύτως τίποτα. Αν είναι, ας συμφωνήσουν μεταξύ τους οι διαιτητές και να μου πουν να φύγω. Να επιστρέψω ήρεμος στην Ουρουγουάη, όπως ήρεμος ήρθα για να παίξω μπάλα στην Ελλάδα”. Ο Γκαρσία επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη τα μεσάνυχτα με την τελευταία πτήση. Δεν έφυγε με την υπόλοιπη αποστολή, και παρέμεινε στη Φυλή μαζί με το μέλος του τεχνικού τιμ, τον Τερζανίδη, επειδή πέρασε από αντι-ντόπινγκ κοντρόλ.

Χαλκιάς: «Βαθμούς σε κάθε ματς»

Στην ανάγκη για όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου στάθηκε ο Κώστας Χαλκιάς. Ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό που θέλουμε είναι να μαζεύουμε βαθμούς σε κάθε ματς και να έχουμε όσο το δυνατό μεγαλύτερη συγκομιδή μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Όσο περνούν οι αγωνιστικές και παίρνουμε νίκες, τόσο θα βελτιωνόμαστε ακόμα περισσότερο. Σήμερα (σ.σ. χθες) πήραμε τους τρεις βαθμούς σε ένα ματς χωρίς σπουδαίο θέαμα και ανεβήκαμε ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία». Αναφορικά με την αποβολή του Γκαρσία, ο διεθνής ποδοσφαιριστής τόνισε: «Ο Πάμπλο κάθισε απλά στη σέντρα, επειδή την ώρα που πανηγυρίζαμε το γκολ, οι παίκτες του Θρασύβουλου πήγαν να ξεκινήσουν γρήγορα τον αγώνα».

Μπακαγιόκο: «Αδιανόητη η αποβολή του Πάμπλο»

Ο Ιμπραήμ Μπακαγιόκο δήλωσε από την πλευρά του: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν και τόσο καλοί. Στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε τη μπάλα κάτω και κάναμε αυτό που έπρεπε για να κερδίσουμε. Είναι όμως δύσκολο να αποδεχθώ την αποβολή του Πάμπλο. Οι διαιτητές δεν πρέπει να του συμπεριφέρονται έτσι. Είναι αδιανόητο να βλέπεις έναν συμπαίκτη σου να αποβάλλεται τη στιγμή που χαίρεσαι γιατί έχεις σκοράρει. Συνεχίζουμε τη προσπάθειά μας γιατί είμαστε ακόμα στη 12η αγωνιστική και δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Μαλεζάς: «Πήραμε αυτό που αξίζαμε»

Ο Στέλιος Μαλεζάς ρωτήθηκε για το αν η τύχη χρωστούσε κάτι στον ΠΑΟΚ. «Δεν νομίζω ότι μας χρωστούσε κάτι. Πήραμε αυτό που αξίζαμε και ελπίζω να τα πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια» απάντησε ο υψηλόσωμος αμυντικός, που αναφορικά με το τι σημαίνει για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του το γεγονός ότι ο «Δικέφαλος» βρίσκεται μόνο πίσω από τον Ολυμπιακό είπε: «Δεν κοιτάμε ούτε πίσω ούτε μπροστά. Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και συνεχίζουμε να μαζεύουμε βαθμούς».

http://www.metrosport.gr/?p=9506
Μουσλι

Δημοσίευση από Μουσλι »

καλημερα αδερφια...μεγαλη νικη ,μεγαλο διπλο...τι και αν παιζουμε με τοσες απουσιες,κοντρερας-ιβιτς-βιειρινια-ζλαταν..τιποτα δεν μας σταματα,η ΠΑΟΚΑΡΑ εκανε το καθηκον της και πηρε αλλους τρεις ποντους στο φετινο μαραθωνιο..πιστευω οτι για εκτος εδρας παιχνιδι πηγαμε πολυ καλα,καναμε καλες φασεις για γκολ,δαλουκας απαραδεκτος,πλεον εχουν βαλει τον γκαρσια στο ματι τα κορακια και η μπουνια στο φλωρακι τον ντιογκο δεν θα ξεχαστει ευκολα...ορισμενοι κραζουν τον ΣΑΝΤΟΣ,γιατι ρε μαγκες το πηρε το διπλο,ο προπονητης δεν κρινεται εκ του αποτελεσματος?χαλαρωστε λιγο,τον ΚΛΑΟΥΣ αυτος δεν τον εριξε στο ματς και δικαιωθηκε?η νικη δεν μετραει,τι θελετε επιτελους?μας περιμενουν στη γωνια να μας φανε,δεν βλεπετε οτι η σταθεροτητα της ομαδας ενοχλει στα λαμογια της αθηνας?δειτε τα πρωτοσελιδα τα σημερινα της χαβουζας και δειτε τι λενε για την διαφορα του γαυρου με λαγο και αεκακι,ο ΠΑΟΚ πουθενα λες και δεν υπαρχουμε...περιμενουν ποτε θα ξεφουσκωσουμε.ολο αυτο λενε τα ταγαρια..ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

eorptol έγραψε:
Magdi Tolba έγραψε:
Zorro4 έγραψε:Είμαι παλαιών αρχών, (λάτρης της ιεραρχίας βάση παλαιότητας) ... και παρακολουθώ όσο μπορώ, ... τα γραφόμενα εδώ, ...
Οι διαφορετικές απόψεις είναι σεβαστές, ... ΑΛΛΑ, ... δεν ανέχομαι ειρωνεία, ... και ΠΑΟΚτσηδιλίκι, που σπέρνει διχόνοια.
ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ paokmania.gr, ...
(που μπήκαν στο site με το αριστερό πόδι, και δεν έχουν δώσει ακόμα τα διαπιστευτήριά τους)

ΥΠΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ...
Magdi Tolba & PAOKTZIS_P

(Οι οποίοι έλαβαν και σχετικό pm)

ΣΤO ΕΠΟΜΕΝΟ (ΥΠΟΠΤΟ) ΕΡΙΣΤΙΚΟ POST, ... ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ BAN, ... κερασμένο από μένα.

ΥΓ
Γράφουμε τις απόψεις μας, χωρίς να προκαλούμε, και να σπέρνουμε ζιζάνια και διχόνοια στον ΕΝΩΜΕΝΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ

Εικόνα
αυτές τις ψευτομαγκιές και το υφάκι το στραβοστόμικο αλλού φιλαράκι
θα μας κεράσεις μπαν και εμείς θα ξύσουμε τα τέτοια μας
πάρε τη ρετσίνα,φόρα την άσπρη κάλτσα σου,το παπάκι με τη χαλασμένη εξάτμιση και βουρ ...ξέχασα και τα κυάλια βλαχοπαοκτσή,να βλέπεις τα 12 του γκέι
ΟΤΑΝ Η ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ....
ΤΕΛΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΝΤΟΛΜΑ ?
ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΙΛΗΣΕΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ
ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΣΟΥΠΑ 3......φουκαρα για την ομαδα σου ντρεπεσε να μιλησεις ........α ρε ζορο σου την επεσε σκουληκι στο φορυμ το περιμενες
?

Κάτι τέτοιους ΒΛΑΚΑΚΟΥΣ τους τρώω για κρακεράκι στον καφέ.

Φυσικά ο συγκεκριμένος έχει φάει ΒΑΝ, ...
ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΚΑΚΑΣ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ... ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΆΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ paokmania, ... ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΌΤΕΡΑ ΤΟΥ FOROYM ...χαρτογραφείται κανονικά.

Για αυτό προσέχετε γενικότερα τι γράφετε, ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ, ... δεν ειναι msn εδω, ... που μπαινεις με ενα nιck name, ... και γράφεις ότι παπαρία θέλεις κρυβώμενος, πίσω από αυτό.

AYTA
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΠΜΠΛΗΡΩΣΩ, ... εγώ τον πήρα μυρωδιά και εκδηλώθηκε, ...
πολλοί απο εσάς, τσιμπήσατε και εκλάβατε σαν άποψη ΑΔΕΛΦΟΥ, τις παπαριές που έλεγε.

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΟΧΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΜΕΛΗ, ΜΗ ΤΡΩΤΕ ΠΑΠΑ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ.

Οταν βλέπετε καινουριο μέλος να γραφει λιγο περιεργα ή να ζηταει κάποια περιεργα, όπως τόπους συνάντησης κλπ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ STAND BY ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΜΕ PM ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ADMIN.

Είστε 11.000 + μέλη στο paokmania.gr ... ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΟΚ?

NΑ σας ενημερώσω λοιπόν, ... πως υπάρχουν γραμμένοι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ,... όπως και νοσταλγοί -κολλητοί ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ κλπ.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Αυτό το κέντρο που θα παρουσιαστεί μάλλον την Κυριακή δλδ με Μπαλάφα,Λάκη και Ιβιτς(λιγότερο) μιλάμε το βλέπω στον ύπνο μου και έχω εφιάλτες.
Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Zorro4 έγραψε:ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΠΜΠΛΗΡΩΣΩ, ... εγώ τον πήρα μυρωδιά και εκδηλώθηκε, ...
πολλοί απο εσάς, τσιμπήσατε και εκλάβατε σαν άποψη ΑΔΕΛΦΟΥ, τις παπαριές που έλεγε.

ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΟΧΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΜΕΛΗ, ΜΗ ΤΡΩΤΕ ΠΑΠΑ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ.

Οταν βλέπετε καινουριο μέλος να γραφει λιγο περιεργα ή να ζηταει κάποια περιεργα, όπως τόπους συνάντησης κλπ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ STAND BY ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΜΕ PM ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ADMIN.

Είστε 11.000 + μέλη στο paokmania.gr ... ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΟΚ?

NΑ σας ενημερώσω λοιπόν, ... πως υπάρχουν γραμμένοι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ,... όπως και νοσταλγοί -κολλητοί ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ κλπ.
ΩΧ ΩΧ βλέπω όλοι οι νέοι είμαστε υπό παρακολούθηση
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

NA TOYΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ..

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ-ΠΑΟΚ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δαλούκας Γ. ΣΔΠ Θεσσαλίας βαθμολογία 7,40
ΒΟΗΘΟΣ: Τρύφωνας Σ. ΣΔΠ Κέρκυρας βαθμολογία 7,00
ΒΟΗΘΟΣ: Γκάγκας Δ. ΣΔΠ Λάρισας βαθμολογία 8,00
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λαμπρόπουλος Μ. ΣΔΠ Ηλείας βαθμολογία 7,00

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANTE KAI EIΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΓΕΡΜΑΝΑΚΟ, ΒΑΡΟΥΧΑ, ΨΥΧΟΜΑΝΗ ΚΛΠ!!!!!

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

Κοιταξτε παίδες ας μην ζητάμε πολλά το όλο θέμα έχει παρατραβήξει. ο διαιτητής που μας έπαιξε στο ματσ με τον Πανιώνιο παραπέμφθηκε? Τι ζητάμε τώρα? Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλω να τονίσω ότι δεν πρέπει να φωνάζουμε μόνο όταν μας συμφέρει.....
Άβαταρ μέλους
Bougatsas

Δημοσίευση από Bougatsas »

Αυτο ειναι το ελληνικο ποδοσφαιρο. με αυτα που γινονται και βλεπω γύρω μου δεν απορω καθολου.

Τι ειναι αυτο το 7.40 όμως? δεν υπαρχει λίγο ντροπη?
3 να παρουν ολοι τους

Μπορει να μην ξερω και πολλα απο ποδοσφαιρο αλλα μερικα πραγματα βγαζουν ματι
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ντάντε, αν τιμωρούνταν όλοι τους δε θα υπήρχαν διαιτητές σήμερα.
Είναι τόσα πολλά τα παραδείγματα που δεν χωρούν σε μια σελίδα..
Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ακόμα και τα κραυγαλέα δεν τα τιμωρούν. Ποιο είναι το όφελος της παραμονής του Δαλούκα στον πίνακα των διαιτητών??

Εκτός κι αν άλλαξαν οι κανόνες του ποδοσφαίρου και η μπάλα παίζεται κει με τα χέρια..
angelos4a

Δημοσίευση από angelos4a »

jibbie έγραψε:
Bougatsas έγραψε:

επισης σ αυτο που λετε για τον μπακαγιοκο,στην προσπαθεια που κανω και γω να βρω εξηγηση..το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι το εξης..ο σαντος εχει εμπιστοσυνη στην αμυντικη λειτουργια της ομαδας και θεωρησε οτι με ενα ακομη αμυντικο χαφ θα κλειδωσει το ματς,αυτο λιγο πολυ αναμενομενο..το οτι βγαζει τον μπακαγιοκο μου δινει την εντυπωση οτι εχει φοβηθει με την κοπωση των παικτων (γι αυτο και σημερα τους περασε εργομετρικα),και προτιμησε να τον ξεκουρασει μη παθει κι αυτος καμια θλαση και παμε να φουνταρουμε ομαδικως..

αλλη εξηγηση εκτος απο παραισθησιογονα,καταρρακτη και την παραπανω δε μπορω να σκεφτω..
Συμφωνώ με 1000
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”