Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Πάνω δεξιά, έχει τρεις σημαιούλες... Ελληνική, Αγγλική, Ιταλική... Η κεντρική βγαίνει σε αυτές τις3 γλώσσες... Εμενα μ ανοιγει αυτόματα στα ελληνικά... Αν σερφαρεις με κάποιο proxy ή είσαι εκτος Ελλάδας, ίσως να είναι αυτός ο λόγος που στα ανοίγει στα αγγλικά... Για περισσότερες πληροφορίες στείλε ένα pm στον Στάλλιον!
επειδη ειμαι απο τους πρωτους που ακολουθησαν τα παιδια οταν ξεκινησαν το σαιτ νομιζω πως μια μικρη δαιφορα στο ολο υφος ειναι απολυτος ξεκαθαρη....
Τον τελευταιο καιρο ολο και πιο συχνα βλεπουμε αρνητικα αρθρα στην κεντρικη σελιδα οπως και επιλεγμενα προτεινομενα σαιτ στα δεξια που εχουν κοινη γραμμη αποψεων.
Αν καποιος απο το σαιτ γνωριζει καποια πραγμματα για το μπερετα οφιλει να το δημοσιευσει.
Αυτο το σαιτ αν δεν κανω λαθος δημιουργηθηκε για να εκφραζοντε ολες οι αποψεις των παοκτσιδων ...
Ελπιζω το παοκμανια να αποκτησει ξανα τον γιορτινο - ενωτικο χαρακτηρα που ειχε και οχι να φερετε σαν ερμεο της επιτυχιας του προσπαθοντας κατευθηνει αντιδρασεις , και το λεω αυτο τωρα γιατι οταν ερθει ενα αρνητικο αποτελεσμα θα πρεπει να στηριξει το καλο της ομαδας...
Οχι δεν λεω ακριβως αυτο φρεε,λεω οτι καποτε στο παοκμανια ακουγες και αντιθετες με την κοινη γνωμμη (και τα μμε) αποψεις, και αυτο για εμενα ηταν οτι ακριβως ελειπε απο τα οπαδικα σαιτ.
Και επεισης με χαλαει αυτα που θα διαβαζα απο εναν ρεπορτερ σε μια εφημεριδα που θελει να πουλησει φυλλα , να τα διαβαζω και απο ενα οπαδικο σαιτ, και δεν μηλαω για τον Ν, αλλα για τον χαρακτηρα που αποπνεει
αυτο το σαιτ
Παρόλο που δεν έκανα και ιδιαίτερη έρευνα στο site και στο forum, με μεγάλη λύπη έχω παρατηρήσει την απουσία σχολιασμού των αγώνων από τον αξιοσέβαστο Olivares. Δεν ξέρω εάν αποτελεί προσωπική επιλογή (την οποία και σέβομαι) αλλά πραγματικά είναι κάτι που μου λείπει.