ΈραΣπορ

Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: ΈραΣπορ

Δημοσίευση από free4 »

Διάβαζα τα παραπανω σχολια ρε..
Σιγά μην ακούσω τους σιχαμένους!
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Παντως ο Μαυρογιαννίδης όσες φορες τον έχω ακούσει μιλάει καλύτερα για τον ΠΑΟΚ απο τους λοιπους λακαμαδες της ερα-σπορ. Τωρα για να λέτε εσεις οτι έχει μενος δεν διαφωνω, αλλα τον έχω ακουσει αρκετες φορες να διαφωνει με οπαδους του ΠΟΚ υπερ του ΠΑΟΚ, θα έτυχς μάλλον :P :P
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Ακουγα τις προάλλες Έρα και λέει κάποια στιγμή ο εκφωνητής:

"Να υπενθυμίσουμε οτι σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, ο ολυμπιακός προηγείται 1-0 της Σλάβια Πράγας η οποία πριν λίγο ισοφάρισε" :roll:

Έτσι είναι. Όσα γκόλ και να βάλει η (όποια) Σλάβια, δε μας απασχολεί, ο ολυμπιακός θα προηγείται. :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

DaFFy_NaSH έγραψε:Παντως ο Μαυρογιαννίδης όσες φορες τον έχω ακούσει μιλάει καλύτερα για τον ΠΑΟΚ απο τους λοιπους λακαμαδες της ερα-σπορ. Τωρα για να λέτε εσεις οτι έχει μενος δεν διαφωνω, αλλα τον έχω ακουσει αρκετες φορες να διαφωνει με οπαδους του ΠΟΚ υπερ του ΠΑΟΚ, θα έτυχς μάλλον :P :P
δεν τον ακουω αλλα αν λεει καποια καλα λογια ειναι γιατι ειναι γενιτσαρος απο πτολεμαιδα και ξερει καλα τους
ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ απο πρωτο χερι ......ενας γνωστος μου λεει οτι ειναι βαζελος απο μικρος μεχρι και εσωρουχα του
απο την μπουτικ του βαζελου τα παιρνει :lol: :lol: :lol: :lol: ετσι μου ειπε....του λεω ριχνε του και καμμια
φαπα να μιλαει για ΠΑΟΚ οπως πρεπει να τον σεβετε .....αλλα αν το κανει ηδη παω πασο....
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Που είναι ο 4444 που τους παίρνει αμπάριζα :?:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Τι μεταδίδουν τώρα? Το γαύρο ή τον ΠΑΟΚ?
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Ποια ερα σπορ με τους σιχαμενους....Αντε ρε!
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Αλλαγές θα έχουμε από απόψε στη νυχτερινή ζώνη της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, αυτή που βγάζει τηλεφωνικές γραμμές ακροατών "στον αέρα" (απ' τα μεσάνυχτα). Πιο συγκεκριμένα, μετά από τέσσερις σεζόν αποχωρεί απ' τη νύχτα ο Πέτρος Μαυρογιαννίδης που ξεκίνησε από σήμερα (10-12 μ.) την πρωϊνή εκπομπή του σταθμού, με τον Βασίλη Παπανικολάου.

Η νυχτερινή εκπομπή του κρατικού αθλητικού ραδιοσταθμού αλλάζει, καθώς μπροστά απ' τα μικρόφωνα θα βρίσκονται εναλλάξ διάφοροι συνάδελφοι, ανάμεσα τους οι Μιλτιάδης Παναγιωτόπουλος, Χρήστος Κοντός κ.α. Κάποιες νύχτες θα βρίσκεται και ο Πέτρος Μαυρογιαννίδης.

Κώδικας: Επιλογή όλων

www.gazzetta.gr
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

paok87 έγραψε:... ανάμεσα τους οι Μιλτιάδης Παναγιωτόπουλος, Χρήστος Κοντός κ.α....
πειρασμος για να παρεις τηλεφωνο.... :twisted:
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Θα παρουν φωτια τα τηλεφωνα!!!
vagbak4

Δημοσίευση από vagbak4 »

μια ωραια εκπομπη ειχε η εραποκ και απει και αυτη γυρναμε σε εποχεs σαριδακη και θωμοπουλου εκει που δεν υπηρχε καμια αλλη ομαδα πλην του γαμημενου ποκ!! με κοντο καιμα μωρο μην περιμενετε τιποτα πλυση εγκεφαλου θα κανουν σε οσουs δεν ειναι με ομαδα του ποκ οποτε ουσιαστικα εγω θα παψω να ακουω την προπαγανδα του ποκ!!! ρε βασιλη που εισαι ρε καρντασι που χαθηκεs??? σε ακουσα στον βρανα προφανωs δεν προλαβεs να χαιρετησειs τον πετραν!!
Άβαταρ μέλους
4444

Δημοσίευση από 4444 »

το συστημα το κανανε καλα καθε βραδι λοιπον βαζελοι και γαυροι να περνανε την πρωπαγαδνα τουσ καλα και να συσπηρωνουν και να κλεινουν τα τηλεφωνα ευτηχος ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΩ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ μην γνωριζοντασ μπραβο παπαντρεου για το καλο που κανεισ στην ελλαδα μας πας σε εποχες ΠΟΚ μπραβο ψυφιστε φυτα παοκτσιδεσ τους αθηναιους στην ψυχη οχι στον τοπο ετσι. ψυφιστε το συστημα της απατης αντε λεμε καλα κραταει η κολονα
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Τις τελευταίες μέρες, μετά το παιχνίδι με το χανούμι, έχω κάνει επανειλημμένους εμετούς με τον βόθρο της έρα.
έχουν σκαρφιστεί κάθε συκοφαντία που μπορεί να σκεφτεί το ανθρώπινο μυαλό, για τον πόλεμο προπαγάνδας εναντίον του ΠΑΟΚ. τόσο η πλειοψηφία των συντελεστών, όσο και οι στημένοι ακροατές αναγάγουν το 1,5 μπουκάλι της πέπσι ως κυρίαρχο θέμα. Χτυπιούνται γιατί δεν μπήκε ολόβαθεια στον λωκό του μαστροκόστα!
Για την νεκροκεφαλή τον τσιμπού(κι)ρ μόνο βραβείο δεν του έχουν απονείμει.

Κανείς δεν λέει ότι τα "επεισόδια" αυτά, σκοπίμως τα επεδίωξε ο πάγκος του χανουμιού με μοναδικό σκοπό να γίνουν καθυστερήσεις και να πάρουν την ισοπαλία από την Τούμπα. Επίσης κανείς δεν λέει ότι ο χιμένεθ συνεχώς κινούνταν εκτός των ορίων που του επιτρεπόταν, και μερικές φορές έμπαινε και στον αγωνιστικό χώρο, γεγονός που κανονικά τιμωρείται με αποβολή.

Για να μην μακρυγορώ και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, αυτό που πιάνει τόπο στα τρυφερά κωλ@ράκια των αρδ της ερα είναι ένα και μόνο τρίπτυχο:

Π@ΥΤΣΑ - ΞΥΛΟ - ΣΟΥΒΛΑ εμπλοκή
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Ενας ραδιοφωνικός ακροατής μαϊντάνος που κάνει τον ΠΑΟΚτσή, ονόματι ντάφυ, τι ρόλο παίζει?
Μιλάμε για μεγάλο γλυψιματία και όλο στο χαχαχου χουχαχα με τους απόγονους του στόλου και τους πισωγλέντηδες βάζελους. Ε ψιτ μεγάλε κόψε το παραμύθι και μην μιλάς σαν να είσαι εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον βόθρο της έρα. Την είδες και αντικειμενικός με τα γλοιώδη υποκείμενα αυτού του κωλοσταθμού.

Καλά σας ξηγήθηκε χθες ο Μίνος και λίγα σας είπε ρε.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Τα σέβη μου στον Γιάννη Βοϊτσίδη που έδωσε μία ραδιοφωνική παληκαρίσια μάχη με το προκλητικό @ρχίδι ονόματι αρι γάτα. όποιος αδερφός έσωσε τη ραδιοφωνική αυτή κόντρα ας την ανεβάσει.
Ανέβηκαν πολύ οι μετοχές του Γιάννη Βοϊτσίδη που με απλά και καλά ελληνικά ισοπέδωσε το φερέφωνο του ποκ που λέγεται άρις γάτας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ραδιόφωνα”