ΠΑΟΚ κατά ρατσισμού
Re: ΠΑΟΚ κατά ρατσισμού
Εγω απο την αλλη δεν εχω προβλημα με κανεναν, αλλα μου τη σπανε οσο τιποτα οι αντιρατσιστες. Ειμαι δηλαδη αντιαντιρατσιστης.
Θα επανελθω μετα το κλειδωμα του topic
Θα επανελθω μετα το κλειδωμα του topic
gash04 έγραψε:@#$%^$#$#@#@@@!*%&&%΅#@#
Ψάχνω να βρώ τι στον λούτσο σχέση έχουν όλα τα -ισμός με τον ΠΑΟΚ και άκρη δεν έχω βγάλει ακόμα!
Έχουμε χάσει τελείως την μπάλα όπως δείχνουν τα πράγματα.
Υ.Γ
Δεν το βλέπω το τόπικ να επιβιώνει.
Και μάλιστα δεν μιλάω για κλείδωμα αλλά για διαγραφή.
Σωστος.Θεωρω αστοχο τον τιτλο του θεματος κ κατα συνεπεια την συζητηση που γινεται μεσα απο αυτο τον τιτλο.
Νομιζω ειναι πιο ευστοχο ενα θεμα με τιτλο "ΠΑΟΚ κατα βιας" μιας και κρουσματα βιας παρατηρουμε πολυ συχνα και μεσα στο γηπεδο αλλα και εξω απο αυτο απο ατομα που υποστηριζουν ή λενε οτι υποστηριζουν την ομαδα μας.
Προτεινω διαγραφη του παροντος και δημιουργια ενος καινουριου με τιτλο "ΠΑΟΚ κατα βιας".Θα ειναι πιο εποικοδομητικη η συζητηση.
Αν συμφωνήσουν και μερικοί πόστερς ακόμα απο το τόπικ πραγματικά με χαρά θα το κάνω.
Αν τώρα θεωρείτε ότι είναι ένα θέμα προς συζήτηση στο οποίο μπορεί να υπάρξει όφελος απο την συζήτηση αυτή τότε θα παραμείνει ως έχει.
Υ.Γ
Αν υπάρξει παρεκτροπή όμως θα πέσει σε λουκετ-ισμό.
Αν τώρα θεωρείτε ότι είναι ένα θέμα προς συζήτηση στο οποίο μπορεί να υπάρξει όφελος απο την συζήτηση αυτή τότε θα παραμείνει ως έχει.
Υ.Γ
Αν υπάρξει παρεκτροπή όμως θα πέσει σε λουκετ-ισμό.
Καντο. Οπως νομιζω οτι τετοια τοπικ λιγη αξια εχουν . Προτεινω διαγραφη αντι για μετονομασια.
Επανερχομαι και διορθωνω.Για να μην αδικησουμε το παλικαρι που ξεκινησε το τοπικ πριν απο 2 χρονια περιπου οπου ο σκοπος του ηταν αλλος απο αυτον που κατεληξες τις τελευταιες μερες,ισως θα ηταν καλυτερο να σβηστουν τα τελευταια ποστ και στη συνεχεια να κλειδωθει.Θα ηταν καλο να υπαρχουν ορθες αποψεις που ειπωθηκαν τοτε που ηταν κατα της βιας και μας βρισκουν στην πλειοψηφια συμφωνους και να διαβαζονται,αλλα μεχρι εκει.Αν συνεχιστει η συζητηση μονο κακο θα κανει.Μη μας πουν και ρατσιστες στο τελος ή οτι δεν εχουμε ασχοληθει με το θεμα και δεν το εχουμε κατακρινει.
Οκ λοιπόν.
Το τόπικ θα παραμείνει ζωντανό για μέχρι 24 ώρες το πολύ.
Όποιος έχει κάτι να προσθέσει να γνωρίζει πως λίγες ώρες ζωής θα έχει το συγκεκριμένο ζήτημα.
Μετά θα πέσει απο το δρεπάνι μου.
Υ.Γ
@$@@$#@!@%$#%$@##
Το τόπικ θα παραμείνει ζωντανό για μέχρι 24 ώρες το πολύ.
Όποιος έχει κάτι να προσθέσει να γνωρίζει πως λίγες ώρες ζωής θα έχει το συγκεκριμένο ζήτημα.
Μετά θα πέσει απο το δρεπάνι μου.
Υ.Γ
@$@@$#@!@%$#%$@##
Στο συγκεκριμένο τόπικ δεν έχω να προσθέσω τι
Αν όμως προκύψει ένα ζήτημα στο μέλλον ;
Ακόμα κι αν απλώθηκε υπερβολικά το θέμα δεν νομίζω να ξέφυγε, πλην μιας περίπτωσης.
Υπερβολικό το άγχος σου gash, πρόσεχε τα εγκεφαλικά
Αν όμως προκύψει ένα ζήτημα στο μέλλον ;
Ακόμα κι αν απλώθηκε υπερβολικά το θέμα δεν νομίζω να ξέφυγε, πλην μιας περίπτωσης.
Υπερβολικό το άγχος σου gash, πρόσεχε τα εγκεφαλικά

- PRAKTORINOS
- PRAKTORINOS
- PRAKTORINOS
Άλλο, καλά!
Εσύ;
viewtopic.php?f=27&t=3260
viewtopic.php?f=23&t=1454
viewtopic.php?f=27&t=1816
Και κάπου εδώ, παύω να είμαι το λαγωνικό σου
και να γράφω off-topic.
Εσύ;
viewtopic.php?f=27&t=3260
viewtopic.php?f=23&t=1454
viewtopic.php?f=27&t=1816
Και κάπου εδώ, παύω να είμαι το λαγωνικό σου
και να γράφω off-topic.
Μια χαρά.
Ο τρομονόμος δεν υπάρχει λόγος να κλειδώσει ακόμα.
4γριές συνελήφθησαν για κατοχή μπύρας στον προαύλιο χώρο του Καυτατζογλείου και μέσα σε αυτό.
Θέματα που δεν χρήζουν συζήτησης έχεις να προτείνεις?
Και όχι για ξεχασμένα απο τον Θεό τόπικ?
Ο τρομονόμος δεν υπάρχει λόγος να κλειδώσει ακόμα.
4γριές συνελήφθησαν για κατοχή μπύρας στον προαύλιο χώρο του Καυτατζογλείου και μέσα σε αυτό.
Θέματα που δεν χρήζουν συζήτησης έχεις να προτείνεις?
Και όχι για ξεχασμένα απο τον Θεό τόπικ?
Eίναι από τα τόπικ που χρήζουν ώρες συζήτησης κι εμβάθυνσης περισσότερο στο θέμα, αλλά καλό θα ήταν να παραμείνει ανοικτό δίχως να συνδέεται άρρηκτα με πολιτκές καταστάσεις, άσχετα αν κι αυτός είναι ένας από τους λόγους ύπαρξης του συγκεκριμένου κοινωνικού φαινομένου!
- Pegasus1589
Το θέμα που είχα ανοίξει για τη βουλγαρική σημαία διαγράφηκε. Θα περίμενα να διαγραφεί και αυτό διότι, όπως και το θέμα που είχα ανοίξει εγώ τότε, πραγματεύεται ένα θέμα άσχετο με το τι εστί ΠΑΟΚ κι έχει ως αποτέλεσμα να μας διχάζει.