Play-off και play-out 2008- 2009

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες των Play off...
Άβαταρ μέλους
interad

Re: Play-off και play-out 2008- 2009

Δημοσίευση από interad »

Γυρνάω λίγο στην συζήτηση με τα διαρκείας κλπ…

Πήρα διαρκείας το καλοκαίρι, γνωρίζοντας ότι θα ανέβω στο ναό 3-4 φορές (όπως πολλοί ακόμα σε Ελλάδα και εξωτερικό)…

Έστειλα την αίτηση με fax, τηλεφώνησα 8-10 φορές όλο τον Αύγουστο και το αποτέλεσμα ήταν όταν ανέβηκα στο ματς της 2ης αγωνιστικής με την αεκ το διαρκείας μου να μην έχει εκδοθεί!!!

Με παρέμβαση του υιού Γκαγκάτση και με χίλια παρακάλια, δέχτηκε το κοριτσάκι – υπάλληλος του λογιστηρίου να μου εκδώσει εκείνη τη στιγμή άλλο, με ξινισμένη μούρη και ζητώντας μου να πληρώσω μετρητά, γιατί το μηχάνημα για κάρτες ήταν κλειδωμένο στο δίπλα γραφείο και δεν είχε τα κλειδιά!!!

(αυτά σχετικά με την οργάνωση που είχε τότε η παε)

Δεν ξενέρωσα όμως και πραγματικά το χάρηκα με την ψυχή μου όταν έδωσα τον οβολό μου για την επανάσταση…

Δεν ξενέρωσα που ποτέ δεν έγινε ουσιαστικά χρήση της κάρτας του διαρκείας μου, μιας και στο ΠΑΟΚ-αεκ, ΠΑΟΚ-ρούλης (πρωτάθλημα και κύπελλο) μπήκα μέσα με τρελό σπρωξίδι μαζί με πολλούς μπερδεμένους, σαν τζαμπατζής!!!

Δεν ξενέρωσα όταν στο ΠΑΟΚ-ρούλης για το κύπελλο, δεν ήθελαν να με βάλουν μέσα με το διαρκείας μου, επειδή ήταν ήδη πολλά παραπάνω άτομα…

Δεν ξενέρωσα όταν στο ΠΑΟΚ-ρούλης για το κύπελλο, πατούσαν όλοι πάνω στο σπασμένο πόδι μου, μιας και υπήρχαν τουλάχιστον 3000 παραπάνω από το κανονικό…

Δεν ξενέρωσα όταν ήθελα να έρθω το ΠΑΟΚ-gay (κύπελλο) και αγόρασα εισιτήριο στη 2 των 60€, επειδή στην 4 που έχω το διαρκείας ήξερα ότι μπορεί να ποδοπατηθώ…

Δεν ξενερώνω που η αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ φέτος μου έχει κοστίσει πάνω από 2000€ (διαρκείας, ΑΜΚ, ταξίδια πήγαινε- έλα, διαμονή)

Δεν υπάρχει περίπτωση να ξενερώσω ότι κινήσεις και να κάνει η τωρινή διοίκηση, γιατί ούτε ένα γ@μω-ευρώ δεν πάει χαμένο…

ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΘΟΔΩΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ…
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Αρχίζουμε και ωριμάζουμε σαν οπαδοί ή μου φαίνεται?
Αρχίζουμε και βλέπουμε απο άλλες οπτικές γωνίες με περισσότερη αυτοσυγκράτηση τι είναι το σωστό και το καλό για την ομάδα?
Τι να πω??
Πολύ σωστές όλες οι παραπάνω απόψεις ακόμα και αυτές που είναι αντίθετες!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Θα περίμενε κανείς ότι η απόφαση της διοίκησης να μην ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας στα πλέι οφ θα προκαλούσε αντιδράσεις. Φαίνεται όμως ότι οι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν αποδεχθεί το ρόλο του βασικού χρηματοδότη της ομάδας τους.

Η αλήθεια είναι ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν συνηθίσει να βάζουν το χέρι στην τσέπη για να ενισχύσουν την ομάδα τους και για να στηρίξουν τη διοίκηση του Θοδωρή Ζαγοράκη. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το περασμένο φθινόπωρο ουσιαστικά με πρωτοβουλία των ίδιων των φιλάθλων τα εισιτήρια διαρκείας που είχαν ήδη εκδοθεί δεν ίσχυσαν στο φιλικό με την Παρτιζάν για να συγκεντρωθούν χρήματα για την κατασκευή του προπονητικού κέντρου της ομάδας.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα από αυτές που έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ που θα κυκλοφορήσει νέα εισιτήρια. Τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και στην ΑΕΚ οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν το δικαίωμα με αυτά να παρακολουθήσουν τους τρεις εντός έδρας αγώνες της ομάδας τους χωρίς να χρειαστεί να αγοράσουν νέα εισιτήρια.

Στον ΠΑΟΚ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο κόσμος της ομάδας αποδέχεται ότι θα πρέπει να βάλει και πάλι πλάτη, να αγοράσει και πάλι εισιτήρια και να δώσει και νέα έσοδα στη διοίκηση. Και το κάνει συνειδητά, όπως το έκανε και το περασμένο καλοκαίρι με τα διαρκείας, όπως το έκανε και τον περασμένο Δεκέμβριο με την αγορά μετοχών και όπως θα το κάνει και στη νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=1855377

Υ.Γ Τέρμα τώρα οι γκρίνιες ας ξυλωθούμε. :lol: :)
sskape

Δημοσίευση από sskape »

φιλε gash04, αλλο θα ξηλωθουμε, και αλλο δε θα γκρινιαξουμε.

θα παρω και αυτο το διαρκειας αλλα οτι μας θεωρουν κοροιδα σιγουρα μας θεωρουν.
ειναι ξεφτιλα οταν η ΠΑΕ βγαζει ανακοινωση απο τις 14-5-2008 οτι τα φετινα διαρκειας θα ισχυσουν για ολους τους αγωνες και δεν διαφοροποιει τα Playoffs, τοτε χαλαει η εμπιστοσυνη αναμεσα στους δυο σχετιζομενους (ΠΑΕ και φιλαθλους)
Αν εσυ δεν το βλεπεις οκ..
Φυσικα και ειμαστε ολοι (και εγω) πεποισμενοι οτι μετα απο τοσα διοικητικα αδιεξοδα ο Ζαγορακης ειναι ΠΙΘΑΝΟΝ η μονη λυση αυτη τη στιγμη
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Είμαστε η μόνη ΠΑΕ που θα μας χρεώσει με τα διαρκείας.
Είμαι ο πρώτος που γκρίνιαξα και στο τόπικ.
Αν σκεφτείς όμως ποια είναι η πραγματικότητα απο την στιγμή που δεν έχουμε επενδυτή και εκατομύρια όπως οι άλλοι τότε καλά μας κάνει και μας βαράει στα αυτιά.
Ομάδα δεν θέλουμε?
Πρέπει να πληρώσουμε.
Pay per view με άλλα λόγια και αυτό πρέπει να το σκεφτούμε απο μόνοι μας και να βάλουμε και εμείς βαθιά το χέρι στην τσέπη μας.
Όπως απαιτούμε απο άλλους μέσα στον ΠΑΟΚ οι οποίοι ποτέ δεν το πράξανε και βρεθήκαμε στην θέση που βρεθήκαμε.
Σίγουρα θα είναι και ποιο φτηνά για όσους ματώσανε και πήρανε διαρκείας.
Αλλιώς όμως δεν γίνετε φιλαράκι.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Γύρω στα 5 εκατ. ευρώ από τις εισπράξεις στα πλέι οφ

Και τεράστιο οικονομικό, εκτός από αγωνιστικό, όφελος θα έχει ο ΠΑΟΚ από την συμμετοχή του στα πλέι οφ. Τίγκα θα γίνουν τα ταμεία ενόψει του καλοκαιριού που χρειάζονται μεταγραφές για να υλοποιηθεί ο σχεδιασμός του πρωταθλητισμού για την νέα χρονιά.

Γύρω στα 5 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς, θα είναι οι εισπράξεις για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τα τρία ματς των πλέι οφ, εφόσον γίνει «sold out» και στα τρία παιχνίδια. Και θα γίνει από την στιγμή που αντίπαλοι θα είναι σίγουρα ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ και ένας εκ των Λάρισα, Άρη ή Ξάνθη. Πάλι ο κόσμος θα είναι ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας.

http://www.athlitiki.gr/vortal/content/ ... 1/lang,el/
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Άντε ρε Steenage κάνε μας να χαμογελάμε με τέτοιες ειδήσεις παλικάρι μου. :P
sskape

Δημοσίευση από sskape »

μαλλον δεν γινομαι αντιληπτος φιλε μου

μιαλω για τη σχεση εμπιστοσυνης που υπαρχει μεταξυ διοικησης - κοσμου.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

gash04 έγραψε:Άντε ρε Steenage κάνε μας να χαμογελάμε με τέτοιες ειδήσεις παλικάρι μου. :P
Σαν πολλα δεν λενε οτι ειναι ομως ?
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ναι... υπερβολικό μ φαίνεται το ποσό...
δεν μπορώ εγώ βέβαια να το υπολογίσω, αλλά δεν το αποδέχομαι και έτσι αμάσητο...
δε νομίζω να είναι τόσα..
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

sskape έγραψε:μαλλον δεν γινομαι αντιληπτος φιλε μου

μιαλω για τη σχεση εμπιστοσυνης που υπαρχει μεταξυ διοικησης - κοσμου.

Μεγάλη κουβέντα αλλά δεν υπάρχει και συμβόλαιο με τον Ζαγοράκη.
Πρωτοδικείου είναι και δεν είναι ο μεγαλομέτοχος.
Όσο για την σχέση οπαδών τωρινής διοίκησης στο χέρι του είναι η σχέση να είναι αμφίδρομη.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Τα 5 εκατ. ευρώ μου φαίνονται πολλά πάντως...Αλλά μάλλον θα μου διαφεύγει κάποια οικονομική παράμετρος...
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

ασχετο, αλλα βασει της τελικης καταταξης μιας ομαδας στο πρωταθλημα δεν περνει και αναλογο της θέσης ποσο στο τελος.? ισως υπολογιζονται και αυτα στ 5 μυρια..
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ρε μη κοροϊδευομαστε και μεταξυ μας....
Απο που κι ως που σε τρεις αγωνες 5 Μυρια?????
Δε γινετε αυτο!!!
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ρε μαγκες..κοιταξτε λιγο και την πηγη της ειδησης και αξιολογηστε την αναλογα.. :wink:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Play off 08-09”