5. Pablo Gabriel García Pérez
-
xxxxxxxx
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος staurostoumpa την Παρ 19 Αύγ 2011, 00:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-Εκτός από τον ΠΑΟΚ είχες προτάσεις και από άλλες ελληνικές ομάδες;
«Είμαι πλέον παίκτης του ΠΑΟΚ και αυτό μετράει πάνω από όλα. Προτίμησα για διάφορους λόγους να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ και όλα τα άλλα δεν έχουν πλέον σημασία. Δε θέλω να μπω στη διαδικασία να αναφέρω ονόματα ομάδων ή κάποιας συγκεκριμένης ομάδας, γιατί άλλωστε δεν ξέρω κιόλας καλά τα ονόματα! Από τη στιγμή που είχα μείνει ελεύθερος από τη Ρεάλ είχα πολλές προτάσεις όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία… Πιστεύω όμως ότι ερχόμενος στον ΠΑΟΚ έκανα την καλύτερη επιλογή…»
Τα πουστρακια κατω παλι πιγαν να παιξουν πουστια......
«Είμαι πλέον παίκτης του ΠΑΟΚ και αυτό μετράει πάνω από όλα. Προτίμησα για διάφορους λόγους να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ και όλα τα άλλα δεν έχουν πλέον σημασία. Δε θέλω να μπω στη διαδικασία να αναφέρω ονόματα ομάδων ή κάποιας συγκεκριμένης ομάδας, γιατί άλλωστε δεν ξέρω κιόλας καλά τα ονόματα! Από τη στιγμή που είχα μείνει ελεύθερος από τη Ρεάλ είχα πολλές προτάσεις όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία… Πιστεύω όμως ότι ερχόμενος στον ΠΑΟΚ έκανα την καλύτερη επιλογή…»
Τα πουστρακια κατω παλι πιγαν να παιξουν πουστια......
- ΣΤΕΡΓΙΟΣ
Λοιπον παιδια ακουσα φημες για τον παμπλο οι οποιεσ δεν ξερω αν αληθευουν για αυτο θελω και να ενημερωσω εσας αλλα και εσεις να με ενημερωσετε αν ξερετε τιποτα σχετικο.Λοιπον λεγεται οτι την ωρα που ετοιμαζοταν ο γκαρσια να ερθει στο αεροπλανο και ενω ειχε ηδη στειλει το προσυμφωνο στην ΠΑΕ οτι δεχτηκε αντιπροταση απο το σκουληκακι με τα διπλασια λεφτα απο αυτα που εδινε ο ΠΑΟΚ και για αυτο στο αεροδρομιο ηταν με σκυμμενο το κεφαλι και παιχτηκε ολοκληρο παιχνιδι για να υπογραψει αργα το βραδυ. Μπορει αυτη η φημη να ειναι μεροσ της κωλοπροπαγανδασ του ρουλακου. Βεβαια αφου εχει υπογραψει η υποθεση ειναι τελειωμενη αλλα σασ παρακαλω αν ξερετε κατι ενημερωστε.
ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
Μην ασχολείστε με τα ασπόνδυλα απο προπαγάνδα είναι πρώτοι.
Καλύτερη λύση σε ότι ξεστομίζει το οποιοδήποτε βρωμερό ερπετό είναι η πλήρη αδιαφορία.Αφήστε τους εκεί με τον χαβίτο και τον νεμπεγλέρα να βυθιστούν στην ανυπαρξία.Αυτή είναι η μοίρα τους και η θέση τους ο εχθρός μας εδρεύει νότια εκείνους πρέπει να χτυπήσουμε!
Καλύτερη λύση σε ότι ξεστομίζει το οποιοδήποτε βρωμερό ερπετό είναι η πλήρη αδιαφορία.Αφήστε τους εκεί με τον χαβίτο και τον νεμπεγλέρα να βυθιστούν στην ανυπαρξία.Αυτή είναι η μοίρα τους και η θέση τους ο εχθρός μας εδρεύει νότια εκείνους πρέπει να χτυπήσουμε!

ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ???ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΣΤΕΡΓΙΟΣ έγραψε:Λοιπον παιδια ακουσα φημες για τον παμπλο οι οποιεσ δεν ξερω αν αληθευουν για αυτο θελω και να ενημερωσω εσας αλλα και εσεις να με ενημερωσετε αν ξερετε τιποτα σχετικο.Λοιπον λεγεται οτι την ωρα που ετοιμαζοταν ο γκαρσια να ερθει στο αεροπλανο και ενω ειχε ηδη στειλει το προσυμφωνο στην ΠΑΕ οτι δεχτηκε αντιπροταση απο το σκουληκακι με τα διπλασια λεφτα απο αυτα που εδινε ο ΠΑΟΚ και για αυτο στο αεροδρομιο ηταν με σκυμμενο το κεφαλι και παιχτηκε ολοκληρο παιχνιδι για να υπογραψει αργα το βραδυ. Μπορει αυτη η φημη να ειναι μεροσ της κωλοπροπαγανδασ του ρουλακου. Βεβαια αφου εχει υπογραψει η υποθεση ειναι τελειωμενη αλλα σασ παρακαλω αν ξερετε κατι ενημερωστε.
![]()
![]()
![]()
ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΥΛΗΚΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
Ο GAY ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 40 % ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Σ'ΕΜΑΣ....

Kontra Garcia me Nacho Garcia
Παιδια εχει ακουσει κανεισ για κοντρα του Παμπλο με τον Nacho GArcia του σκουληκιου????

Γνωριζει κανεις ρε παιδια ποτε θα τον δουμε επιτελους σε φιλικο? Ξερω οτι εχει μεινει πισω απο πλευρας φυσικης καταστασης και ακολουθει ειδικο προγραμμα, αλλα εγω ανυπομονω να τον δω στο χορταρι με την ομαδα σε αγωνα...
Ποσο θελει ακομη για να φτασει στο επιπεδο που θελει ο Σαντος, δυο-τρεις βδομαδες ακομη????
ΥΓ 1 Αν ισχυει αυτο που γραφετε για το σκουληκι και το μπασιμο στον Γκαρσια, τοτε θεωρω οτι πυριδοτησαν το μπουρλοτο που θα τους στειλει ακλαφτους στον μεταξυ μας αγωνα (αγωνιστικα μιλαω παντα)...
ΥΓ 2 Ο Γαυρος μεσα στην απελπισια του, επομενο ηταν να επιχειρησει να μας τον αρπαξει, αλλα η χυλοπιτα καλα κρατει γι' αυτους φετος...Η μια διαδεχεται την αλλη... Αυτους τους ξερουμε...μια ζωη οι ιδιοι ειναι αλλα το σκουληκι????
Ποσο θελει ακομη για να φτασει στο επιπεδο που θελει ο Σαντος, δυο-τρεις βδομαδες ακομη????
ΥΓ 1 Αν ισχυει αυτο που γραφετε για το σκουληκι και το μπασιμο στον Γκαρσια, τοτε θεωρω οτι πυριδοτησαν το μπουρλοτο που θα τους στειλει ακλαφτους στον μεταξυ μας αγωνα (αγωνιστικα μιλαω παντα)...
ΥΓ 2 Ο Γαυρος μεσα στην απελπισια του, επομενο ηταν να επιχειρησει να μας τον αρπαξει, αλλα η χυλοπιτα καλα κρατει γι' αυτους φετος...Η μια διαδεχεται την αλλη... Αυτους τους ξερουμε...μια ζωη οι ιδιοι ειναι αλλα το σκουληκι????
Ρε παιδιά, ας είναι έτοιμος και με το χανούμι. Δηλαδή εκεί κολλήσαμε;
Το ξέρω ότι όλοι μας αδημονούμε να τον δούμε με τα ασπρόμαυρα, αλλά, ευτυχώς, είναι η πρώτη φορά που δεν καιγόμαστε και δε θεωρούμε έναν τέτοιο ΤΟΣΟ σημαντικό ποδοσφαιριστή ως τεράστια απώλεια. Τα παιδιά που αγωνίστηκαν στη θέση του στα φιλικά έδειξαν και δείχνουν ότι όλοι φέτος στην Τούμπα κανείς θα δε θα είναι αναντικατάστατος!!
Το ξέρω ότι όλοι μας αδημονούμε να τον δούμε με τα ασπρόμαυρα, αλλά, ευτυχώς, είναι η πρώτη φορά που δεν καιγόμαστε και δε θεωρούμε έναν τέτοιο ΤΟΣΟ σημαντικό ποδοσφαιριστή ως τεράστια απώλεια. Τα παιδιά που αγωνίστηκαν στη θέση του στα φιλικά έδειξαν και δείχνουν ότι όλοι φέτος στην Τούμπα κανείς θα δε θα είναι αναντικατάστατος!!