Εθνική Ελλάδος- Σας πορώνει ή σας αφήνει αδιάφορους??

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Re: Εθνική Ελλάδος- Σας πορώνει ή σας αφήνει αδιάφορους??

Δημοσίευση από evans4 »

μαλλον κατι αθηναικο :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αυτό το υπερθέαμα που βλέπουμε, λεγεται... passing game??? :whatever: :whatever:

Ξευτιλα... ΧΙλιες φορές Σάντος... Επι 3 λεπτά, ανταλασουν πάσες τα δυο σεντερ μπακ μεταξύ τους...
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Καλά ρε τι καψώνι ήταν αυτό με τον Φωτάκη?? Πρώτο επίσημο ματς και τον βγάζει στο ημίχρονο?? Ωραίο σκεπτικό. Καλύτερα να μη τον ξεκινούσε καθόλου. Και να ήταν αρνητικός πάει στο διάολο. Από τους διακριθέντες του α' ημιχρόνου ήταν. Καραγκιοζιλίκια.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ρε αυτός ο Ρεχάγκελ είναι για παρα πολλά σουτια... Θα του έχωνα αρκετά ακόμα, αλλά... σέβομαι την ηλικία του (ειναι και μεγάλη!!). ΕΛΕΟΣ... :whatever: :whatever:
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

ενω απο την αλλη ο Αγγελος........χμ...... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΑ-ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ - (To βάζω εδώ γιατί το σχετικό τόπικ έχει κλειδωθεί)

Ο Φωτάκης, κορυφαίος στο β ημίχρονο... βγήκε για να μπει το παλτό-μοντέλο Πλιάτσικας. Ένα γίδι και μισό που το μόνο που έκανε ήταν να μοιράζει κλωτσιές. Τι να πω....
Ο Τοροσίδης, επίσης κορυφαίος, στο β΄ημίχρονο άλλαξε θέση και....έπαψε να υπάρχει!
Ο Νίνης μπήκε στο 82!

Τιμώ τον Ρεχάγκελ για όσα έχει καταφέρει και δεν θα πάψει να είναι ο κορυφαίος προπονητής της Εθνικής, όλων των εποχών. Κάποια πράγματα όμως που κάνει πραγματικά δεν τα καταλαβαίνω....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Για μένα ο Ρεχάγκελ δεν ήταν κακός. Και νομίζω ότι σε καλό μας βγήκε η αλλαγή του Φωτάκη γιατί γλίτωσε από πιθανό τραυματισμό (κι έχουμε πολλούς φέτος). Όσο για την μη ανάπτυξη, με χαφ τους Τοροσίδη, Πλιάτσικα, Πατσα και τον Καραγκούνη πολύ μέτριο, ποιός θα κατέβαζε την μπάλα;
Η Ελλάδα δεν έχει χαφ. Τέλος. Και όταν έχουμε τιμωρίες ή τραυματισμούς (Κατσουράνης, Σαμαράς) είμαστε τελείως γυμνοί.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ki εδώ βλέπετε τον αρχιχειρούργο Γιώργο Καραγκούνη μαζί με τους υπόλοιπους νοσηλευτές στο λεωφορείο του ΟΑΣΘ καθώς πάνε στο ΑΧΕΠΑ για μία ακόμη εγχείρηση :lol: :lol: :lol: :lol:

Εικόνα

(Η φωτό είναι από την αφιξη της ομάδας στην Ουκρανία)
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Να πέσουν οι μάσκες !
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ο 71χρονος γερμανός τεχνικός είναι και με αριθμούς ο πλέον επιτυχημένος ομοσπονδιακός τεχνικός, καθώς σε 99 αγώνες μετράει 51 νίκες, 22 ισοπαλίες και 26 ήττες.Επιπλέον, είναι και ο μακροβιότερος σε συνεχείς συμμετοχές προπονητής της Εθνικής, αφού βρίσκεται στον πάγκο για 8 χρόνια και 2 μήνες. Ο Αλκέτας Παναγούλιας έχει καθίσει στον πάγκο της Ελλάδας για 8 χρόνια και 11 μήνες, αλλά σε τρεις θητείες.Ο πρωταθλητής Ευρώπης Οτο Ρεχάγκελ έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της Εθνικής στο ματς Φινλανδία-Ελλάδα 5-1 στις 7/9/01 στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ του 2002.

http://www.in.gr/sports/article.asp?lng ... gDtrID=246
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

Ο άνθρωπος είναι πολύ μεγάλος προπονητής και οι ομάδες του στο παρελθόν έχουν παρουσιάσει και επιθετικό ποδόσφαιρο και θέαμα. Στην Ελλάδα, όπου θα έλεγα ότι δε μας περισσεύει η...ποδοσφαιρική παιδεία (τα γραφει κι ένας αδερφός πιο πίσω), έφτιαξε από κατά κύριο λόγο ημιαμπαλους ποδοσφαιριστές ένα σύνολο που κατέκτησε το Euro, προκρίθηκε ξανά σε Euro και τώρα σε παγκόσμιο. Τι να λέμε τώρα! Κολλήματα έχει, στραβά έχει και ξέρω γω, αλλα έκανε την ποδοσφαιρικά παντελώς ανύπαρκτη Ελλάδα, γνωστη και υπολογίσιμη διεθνώς.

Και για να μείνω on topic, ούτε με πoρώνει ούτε με αφήνει αδιάφορο!
Άβαταρ μέλους
PaokCaptain
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PaokCaptain »

Πραγματικά λυπάμαι που θα το πω αλλά με αφήνει αδιάφορο..Δεν έχει αυτό το κάτι..Δεν λέω με την Ουκρανία παίξαμε δυναμικά,ευτυχώς που νικήσαμε να λέμε αλλά ρε παιδί μου δεν μου κινεί το ενδιαφέρον
Άβαταρ μέλους
Sammi4

Δημοσίευση από Sammi4 »

Έχω πολλές αναμνήσεις από την παιδική μου ηλικία. Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι λόγω του πατέρα μου, έγινα φίλος όλων των σπορ, αλλά πάνω απ' όλα ποδοσφαιρόφιλος και φυσικά ΠΑΟΚτσής!!! Έχω τρελλή αγάπη για το ποδόσφαιρο, και ακόμα πιο τρελλή αγάπη για τον ΠΑΟΚ! Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που πέρασα έξω απ' την Τούμπα, για να μου πει ένας θείος μου : ''Αυτό που βλέπεις είναι ο ναός μας"! Έχω ακόμα μνήμες από το Μουντιάλ του 1982, αν και ήμουν μόλις 6 ετών! Τώρα για την εθνική...από μικρός, όταν τύχαινε να δω την ελληνική σημαία με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου στην αρχή του προγράμματος της ΕΡΤ, σηκωνόμουν όρθιος στον καναπέ, χαιρετούσα στρατιωτικά και τραγουδούσα τον ύμνο!!! (Καυλωμένος εθνικόφρων!) Όπως και να 'χει, αγαπούσα (και αγαπώ) κάθε τι ελληνικό, και βέβαια, την εθνική ομάδα μας. Μόνο που δεν μπορούσα να χωνέψω γιατί δεν παίζαν και παίχτες του ΠΑΟΚ στην εθνική - εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.

Ναι, και η εθνική με πορώνει, απλά γιατί είναι η δικιά μας εθνική! Σίγουρα δε νιώθει πολύς κόσμος έτσι, αλλά τι να κάνουμε όταν ζούμε στην "χώρα της πουστιάς" που λέει και το σύνθημα...Σίγουρα όμως δεν φταίει η εθνική, ούτε οι παίχτες της, όυτε οι κατά βάση ολυμπιακοί, παναθηναϊκοί - κατά το πλείστον προπονητές της για την κατάσταση του κράτους. Τέλος πάντων, όπως και να 'χει, είμαι φίλαθλος και της Εθνικής Ελλάδος και δεν έγινα ξαφνικά το 2004, όταν και έγινε η υπόλοιπη Ελλάδα! Για τον πολύ απλό λόγο ότι είναι η εθνική της πατρίδας μου, με όλα τα ελαττώματά της. Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη και μόνο.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία,

Παναγιώτης.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αδερφέ... Που μένεις?? Αν μένεις Σαλόνικα, δεν νομίζω να είναι η εθνική της πατρίδας σου... Εχεις δει την εθνική να παίζει την τελευταία 10ετία επίσημο αγώνα εδώ πάνω??? Εχει δει να καλούνται στην εθνική παίκτες του ΠΑΟΚ-Αρη-Ηρακλή??? Τι έχεις δει που σε κάνει να πιστεύεις ότι είναι ΚΑΙ εθνική της βορείου Ελλάδος πέρα της νοτίου??? ;)
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

H Eθνικη ειναι ενα πολυ διαφορετικο μεγεθος απο τις συλλογικες μας προτιμησεις. Για την ιστορια και μονο , καποτε η Εθνικη ομαδα απαρτιζοταν( στο μεγαλυτερο μαλιστα ποσοστο) απο παιχτες του ΠΑΟΚ. Μπορω να πω οτι ηταν ο βασικος κορμος της.
Τωρα το γεγονος οτι τα τελευταια χρονια εχει γινει ενα μεσο ανελιξης ποδοσφαιριστων ( απο την στιγμη μαλιστα που παιρνουν μεταγγραφη σε ομαδα του ΠΟΚ) , αυτο ειναι πραγματι ενα θεμα.
Οπως ομως η ομαδα του ΠΑΟΚ δεν περιοριζεται στα στενα ορια της πολης η' του νομου( εν αντιθεσει μα αλλους) αλλα αντιπροσωπευει ενα τεραστιο ογκο οπαδων σε ΟΛΟ τον κοσμο, ετσι και η Εθνικη απευθυνεται στους απανταχου Ελληνες. Το Εθνοσημο στην φανελλα δεν παυει να εχει την σημασια του.
Ολα αυτα ειναι καθαρα προσωπικες αποψεις.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”