Εισιτήρια διαρκείας 2008-09!

Άβαταρ μέλους
taxidriver4

Δημοσίευση από taxidriver4 »

karabill έγραψε:
tsachou έγραψε:ετσι πρεπει διαρκειας ολοι...Εγω επειδη ειμαι φοιτιτης δεν εχω λεφτα και ελπιζω σε ενα καλο πονταρισμα στο euro αλλα επειδη μεχρι στιγμης δεν παω καλα με το στοιχημα με βλεπω να κοβω λεφτα απο τισ διακοπες μου...

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΣΚΟΤΗ ΠΙΣΙΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Πορτογαλια - Ολλανδια (τελικο)

Πορτογαλια, νικητης διοργανωσης!!!!

Υ.Γ: Ο Ροναλντο θα παιξει την μπαλα της ζωης του ..ελπιζοντας να παρει μεταγραφη στον μΠΑΟΚ (ακουσε οτι τα διαρκειας εχουν φτασει τις 5.500)
ΑΝΤΕ ΡΕ ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (τι 5.500 ...λιγα ειναι! ΠΑΟΚ εισαι.. Ουπς σορρυ μΠΑΟΚ εννοουσα!)

:twisted:
karabill αν εισαι ΠΑΟΚτσης τον τροπο που απεκαλεσες την ομαδα μας πρεπει να τον αλλαξεις.Το ονομα ειναι ΙΕΡΟ και τα 4 γραμματα σημαινουν πολλα γι αυτο σε παρακαλω μονο Π Α Ο Κ .
ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ
ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ4
Άβαταρ μέλους
sakisPAOK1926sweden

Δημοσίευση από sakisPAOK1926sweden »

aiiiinta mexri 1 iouliou ftanonoume ke parname ta 6.000
:?:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

ΠΕΜΠΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ: ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΩΝ 6000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ........

ΥΓ: Καλά πάμε. Απίστευτες ουρές βρίσκουν και πολύ υπομονή θέλουν όσοι πάνε στα γραφεία για ένα διαρκείας.

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
dragan89

Δημοσίευση από dragan89 »

'Ειμαι φοιτητής και παρόλαυτα πήρα και γω διαρκείας!!!!!!!!!
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:? :?
Άβαταρ μέλους
hulk4teo

Δημοσίευση από hulk4teo »

Εγω την Τριτη θα παω να παρω διαρκειας στην 4 φυσικα.Πιστευω οτι αξιζει να παρουμε διαρκειας.Καραμπιλ και μΠΑΟΚ θα το πουμε και οπως γουσταρουμε αλλα οταν εισαι ΠΑΟΚ δεν κοροιδευεις τους συνΠΑΟΚτσηδες.Ενταξει φιλε??ΝΤΟΥΥΥ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

ποσο το πουλας φιλε?
Άβαταρ μέλους
hulk4teo

Δημοσίευση από hulk4teo »

Τασο το αγοραζω.ΠΟΣΟ???Σοβαρα τωρα ποσο το δινεις?
Εδω αμα ερχοταν να παρουν τον Σαντος με 8 εκατομμυρια απο τον γαβρο θα λεγαμε γιατι τον δινεις ρε???του χρονου θα ειναι καλυτερος.Τι λετεεε ρεεεε????ΤΟ ιδιο γινεται με τον λαζαρο.Γιατι ολο τον χρονο τιποτα σχεδον δεν εδειξε.
sepultura_4

Δημοσίευση από sepultura_4 »

tasoylis30 έγραψε:πωλειται διαρκείς στην θύρα 5, δεν είναι ΠΑΟΚ αυτό ..εγώ έμαθα να κηνυγάω προέδρους που πουλάνε παικτες στο ΠΟΚ και όχι να τους αβαντάρω προτιμώ 10ος και υπερήφανος παρά δούλος γαύρων και βάζελων
Αν αυτα που γραφεις αδερφε τα πιστευεις τι να σου πω πραγματικα δεν ξερω. Τοσα χρονια κηνυγαγες προεδρους επειδη ηξερες οτι τα λεφτα των μεταγραφων δεν πηγαινανε στα ταμεια του ΠΑΟΚ. Κυνηγαγες προεδρους επειδη σου επιναν το αιμα και σου εφεραν 40 μυρια χρεοι. Για αυτο τους κυνηγαγες. Ο τεο ουτε χρεοι σου εφερε ουτε τιποτα. Ο τεο δεν ηρθε ουρανοκατεβατος ο κοσμος φωναζε να παρει την παε. Μαλλον ξεχνας πολυ ευκολα. Και οσο για το διαρκειας που πουλας για μενα κρατατο γιατι αυριο μεθαυριο που ο ΠΑΟΚ θα ειναι υγιεις θα ωγαζεις γουστα και ας κραζεις τωρα!!!
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

tasouli30 πραγματικα πουλα το πετα το καψτο θαψτο καντο οτι θες μονο μην ερθεις τουμπα αδερφε απο την tv και καλα ειναι.

ασε να γεμισουμε μια φορα το γηπεδο με οπαδους και οχι με προπονηταραδες του manager
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thanasisp04 την Παρ 20 Ιουν 2008, 16:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

γιατι 30-7???? τωρα. τι εχεις να περιμενεις απο τους προδωτες που εχεις πανω ε? δωστο σε οποιον το θελει και στο καλο.
Άβαταρ μέλους
taxidriver4

Δημοσίευση από taxidriver4 »

tasoylis30 έγραψε:πωλειται διαρκείς στην θύρα 5, δεν είναι ΠΑΟΚ αυτό ..εγώ έμαθα να κηνυγάω προέδρους που πουλάνε παικτες στο ΠΟΚ και όχι να τους αβαντάρω προτιμώ 10ος και υπερήφανος παρά δούλος γαύρων και βάζoελων
O κριστιανο ροναλντο πηγε στα 17 στην μαντσεστερ εκανε περσυ ενα πρωταθλημα απιστευτο και φετος ΠΩΛΕΙΤΑΙ .
Ο οικοδομος ηθελε να φυγει απο τον ΠΑΟΚ και να παει σε μια μεγαλη ομαδα συμφωνα με οσα ελεγε,στον ΠΑΟΚ δεν εχει προσφερει τιποτα απολυτως
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ.ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΟΚ.ΟΛΟΙ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ.
συγνωμη για τη γλωσσα μου αλλα εχω τρελαθει με καποιους
ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ4
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

tasoylis30 έγραψε:το πουλάω μετά τις 30-7- όσο το αγόρασα 250
γιατι μετα τις 30-7??μηπως παρουμε και κανενα αλλο οποτε το γυρισεις???
ασε μετα τις 30-7 το παιρνω και απο την παε και δινω και 40€ παραπανω να βοηθησω την ομαδα.

200€ σημερα θελεις???
sepultura_4

Δημοσίευση από sepultura_4 »

Ακουσα πριν λιγο οτι στην ΠΑΕ ειναι καμια 70 αρια ατομα και αγοραζουν διαρκειας. Μπραβο ρε μαγκες. Αυτο θα πει ΠΑΟΚΤΖΗΣ. Οι αλλοι που δεν γουσταρουν μπορει να ακουσουν τον φιλο τους τον μηρτσο στο μετροπολις που το πρωι εσκιζε τον τεο. Μηρτσο εισαι πολυ λιγος ρε λακαμα. Σε γραφουμε στα @@ μας. Ο λαος σημερα που εσυ μιλαγες για περιφανες πωλησεις αγοραζε διαρκειας. Αντε μαμαθειται καρκινωματα του ΠΑΟΚ. Δεν μασαμε πια ρε λακαμαδες σας μαθαμε τι λαμογια ειστε!!!!!
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

που το διαβασες σε καμια γατα? η στην μακεδονια θρακης? μηπως το ακουσες στο ραπτοπουλο?

στο βαζελο με 3 μυρια παει
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Σε λάθος τόπικ μιλάτε για τον οικοδόμο παιδιά..

http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=136
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”