Μεταγραφές Basketball 2026-2027
-
Dimitrisou
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Εγω προσωπικα δεν ξερω ποιανου ειναι το σδνα και ποιανου δεν ειναι..
Δεχομαι οτι ειναι του Ιβαν..και οντως το αρθρο ειναι κακο..
Αλλα τωρα μην κανετε ξαφνικα ολοι σαν μικρα παιδια η χθεσινοι που δεν ξερουν πως παιζετε αυτο το παιχνιδι..
Δεν ειδα τις ιδιες αντιδρασεις μερικες μερες πριν οταν ο ιδιος δημοσιογραφος σηκωσε αμεσως μετα την νικη του ΠΑΟΚ επι του γαυρου παλι θεμα πωλησης κωνσταντελια (η μαλλον ειδα οτι ειναι 100-0 κατα της ΠΑΕ)η το οτι ξαφνικα χθες μετα το τελος των αγωνων οι σελιδες με τους ινσαιντερς με πηγες μεσα στην ΚΑΕ εβγαλαν απο το πουθενα θεμα νεου γηπεδου..
Καπου ελεος δηλαδη..
Δεχομαι οτι ειναι του Ιβαν..και οντως το αρθρο ειναι κακο..
Αλλα τωρα μην κανετε ξαφνικα ολοι σαν μικρα παιδια η χθεσινοι που δεν ξερουν πως παιζετε αυτο το παιχνιδι..
Δεν ειδα τις ιδιες αντιδρασεις μερικες μερες πριν οταν ο ιδιος δημοσιογραφος σηκωσε αμεσως μετα την νικη του ΠΑΟΚ επι του γαυρου παλι θεμα πωλησης κωνσταντελια (η μαλλον ειδα οτι ειναι 100-0 κατα της ΠΑΕ)η το οτι ξαφνικα χθες μετα το τελος των αγωνων οι σελιδες με τους ινσαιντερς με πηγες μεσα στην ΚΑΕ εβγαλαν απο το πουθενα θεμα νεου γηπεδου..
Καπου ελεος δηλαδη..
- Mitsospaoki4
- Moderator
Θυμάμαι πολύ καλά με αφορμή κάποια άρθρα μετά τον χαμένο τελικό του 2022 να έχει ανοίξει μεγάλη κουβέντα περί ιδιοκτησίας sdna.Montrealiotis έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 12:24Επειδή εγώ το εψαξα μέσω του Κυπριακού εμπορικού μητρώου, και μπορεί να εννοείς εμένα, θα σου πω ότι δεν υπάρχει κανένα έγγραφο που να αποδεικνύει κάτι τέτοιο. Κανένα.Mitsospaoki4 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 06:14 Το είχε ανεβάσει εδώ μέσα ένα παλικάρι με έγγραφο που το αποδεικνύει.
Επίσημο έγγραφο του Κυπριακού κράτους.
Όταν θα έχω χρόνο θα ψάξω να βρω και το ποστ
Και εφόσον δεν ξέρεις κάτι, καλό θα ήταν να μην το γράφεις τόσο απόλυτα, όπως την προηγούμενη φορά, που έλεγες για άγραφα δάνεια (κάπως έτσι).
Κάποιος τότε που ασχολούνταν κιόλας με το θέμα είχε αναφέρει πως προέκυπτε σύνδεση Ιβάν και sdna.
Αυτά για την "επισημότητα" του θέματος γιατί νόμιζω είναι κοινό μυστικό πως open και sdna ανήκουν στον Ιβάν και θεωρώ αστείο να το αναλύουμε ακόμα.
Για το άλλο θέμα που σκαλίζεις, το συγκεκριμένο το είχα μάθει από 2 πολύ αξιόπιστες πηγές, αλλά υποσχέθηκα να μην δώσω συνέχεια σε μια ιστορία η οποία ούτος ή άλλος έχει τελειώσει. Και ευτυχώς κιόλας.
Και κάτι τελευταίο. 8 χρόνια εδώ μέσα προσέχω πολύ το γράφω και τι λέω, ειδικά λόγο της θέσης που είμαι πλέον.
Ούτε θα έγραφα ποτέ κάτι που δεν ισχύει για να δημιουργήσω εντυπώσεις, ούτε είμαι κάνα attention whore.
Ήταν λάθος εξαρχής τότε που άνοιξα το συγκεκριμένο ζήτημα γιατί δεν είχε κανένα νόημα στην τελική.
Πάντως ο Κοτζιάς επιμένει ότι το θέμα Φόστερ έχει κλείσει και ότι θα είναι παίκτης του ΠΑΟΚ
- Montrealiotis
Πρώτα από όλα και τα 2 που έγραψες, τα έγραψες σαν να έχεις κάποια γνώση επι του θέματος ενώ δεν έχεις. Κοινά μυστικά δεν υπάρχουν. Το πιο πιθανό, όπως σου είπα, είναι ότι αναφέρεσαι σε μένα, γιατί εγώ δεν θυμάμαι κανέναν άλλο να έκανε παρόμοια «έρευνα». Όσον αφορά τις 2 πηγές σου μην τις πολυεμπιστεύεσαι σε τέτοια θέματα, γιατί σου λένε πίπες.Mitsospaoki4 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 13:43Θυμάμαι πολύ καλά με αφορμή κάποια άρθρα μετά τον χαμένο τελικό του 2022 να έχει ανοίξει μεγάλη κουβέντα περί ιδιοκτησίας sdna.Montrealiotis έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 12:24Επειδή εγώ το εψαξα μέσω του Κυπριακού εμπορικού μητρώου, και μπορεί να εννοείς εμένα, θα σου πω ότι δεν υπάρχει κανένα έγγραφο που να αποδεικνύει κάτι τέτοιο. Κανένα.Mitsospaoki4 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 06:14 Το είχε ανεβάσει εδώ μέσα ένα παλικάρι με έγγραφο που το αποδεικνύει.
Επίσημο έγγραφο του Κυπριακού κράτους.
Όταν θα έχω χρόνο θα ψάξω να βρω και το ποστ
Και εφόσον δεν ξέρεις κάτι, καλό θα ήταν να μην το γράφεις τόσο απόλυτα, όπως την προηγούμενη φορά, που έλεγες για άγραφα δάνεια (κάπως έτσι).
Κάποιος τότε που ασχολούνταν κιόλας με το θέμα είχε αναφέρει πως προέκυπτε σύνδεση Ιβάν και sdna.
Αυτά για την "επισημότητα" του θέματος γιατί νόμιζω είναι κοινό μυστικό πως open και sdna ανήκουν στον Ιβάν και θεωρώ αστείο να το αναλύουμε ακόμα.
Για το άλλο θέμα που σκαλίζεις, το συγκεκριμένο το είχα μάθει από 2 πολύ αξιόπιστες πηγές, αλλά υποσχέθηκα να μην δώσω συνέχεια σε μια ιστορία η οποία ούτος ή άλλος έχει τελειώσει. Και ευτυχώς κιόλας.
Και κάτι τελευταίο. 8 χρόνια εδώ μέσα προσέχω πολύ το γράφω και τι λέω, ειδικά λόγο της θέσης που είμαι πλέον.
Ούτε θα έγραφα ποτέ κάτι που δεν ισχύει για να δημιουργήσω εντυπώσεις, ούτε είμαι κάνα attention whore.
Ήταν λάθος εξαρχής τότε που άνοιξα το συγκεκριμένο ζήτημα γιατί δεν είχε κανένα νόημα στην τελική.
Και συνεχίζω και σου απαντάω γιατί όντως είσαι μοντ, και δεν είσαι απλά κάποιος χρήστης που μιλάει από τον κωλο του. Νομίζω ότι έχεις μια μεγαλύτερη ευθύνη στην μη δημιουργία εντυπώσεων.
Αυτά από εμένα και sorry για το off topic, ακόμα και αν δεν το άρχισα εγώ.
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 3):
- renegade, Unpsofable78, Parolos
Σιγά μην τον κάνουμε και νταντά επειδή ανέφερε τι είχε μάθει από αξιόπιστη δίκη του πηγή.
Είσαι λέει μοντ και πρέπει να προσέχεις τι λες..
Σιγά ρε μεγάλε ευαίσθητε…
Μοντ είναι στο παοκμανια δεν κάνει διάλεξη στο πανεπιστήμιο και λέει ανακρίβειες.
Είσαι λέει μοντ και πρέπει να προσέχεις τι λες..
Σιγά ρε μεγάλε ευαίσθητε…
Μοντ είναι στο παοκμανια δεν κάνει διάλεξη στο πανεπιστήμιο και λέει ανακρίβειες.
- KalamarGiannis
Εγω τον θέλω. Φαρμακερό τρίποντο, ένστικτο σκόρερ, έχει μιλήσει στο clutch time. Τι άλλο να βρεις καλύτερο ;Jim_Chatz έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 13:49 Πάντως ο Κοτζιάς επιμένει ότι το θέμα Φόστερ έχει κλείσει και ότι θα είναι παίκτης του ΠΑΟΚ
Ένας βελτιωμένος, πιο ευέλικτος Με καλύτερη τεχνική Μπάρτλεϊ.
Η τελευταία μου πληροφόρηση σχετικά με αυτό, είναι ότι όντως ο παίχτης έχει κλείσει.Jim_Chatz έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 13:49 Πάντως ο Κοτζιάς επιμένει ότι το θέμα Φόστερ έχει κλείσει και ότι θα είναι παίκτης του ΠΑΟΚ
Μήπως ενημερώθηκαν ότι μπαίνουμε κατευθείαν Ευρωλίγκα και αλλάζουν μεταγραφικό προσανατολισμό;
- paok-porter1337
Ο Κοτζιας στο live του τωρα ειπε οτι ο ΠΑΟΚ συζηταει με καποιον απο εξωτερικο για να μπει στο staff, αρα παμε για ξενο GM?
- Unpsofable78
Πάνω που λέμε να τα αφήσουμε όλα πίσω και να ξεχάσουμε όσα έγιναν κυρίως το καλοκαίρι, να κάνουμε όνειρα για ροστερ, ήρθε αυτή η αλλαγή διοίκησης να μας υπενθυμίσει ότι κάτι δεν πάει καλά.
Ξεκίνησαν να πετάγονται και οι γνωστοί με το που έγινε αναφορά στο θέμα sdna Σαββίδης, η μαζική υπεράσπιση στα sc της αλλαγής διοίκησης με το μότο "η Ευρωλιγκα χρειάζεται νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά".
Μααααλιστα
Ξεκίνησαν να πετάγονται και οι γνωστοί με το που έγινε αναφορά στο θέμα sdna Σαββίδης, η μαζική υπεράσπιση στα sc της αλλαγής διοίκησης με το μότο "η Ευρωλιγκα χρειάζεται νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά".
Μααααλιστα
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
- Parolos
-
makispaspartou
Δηλαδή αν ο ΠΑΟΚ μπει Ευρωλίγκα και ο Τρινκιέρι κτίσει ομαδάρα με ρόστερ πρωτοκλασάτων θα ενδιαφέρει κανέναν ΠΑΟΚτσή ποιοι είναι τα μέλη της διοίκησης?
Εμείς παικταράδες θέλουμε και ομαδάρες και υψηλούς στόχους σε κάθε άθλημα. Αρκεί να υπάρχουν λεφτά.
Εμείς παικταράδες θέλουμε και ομαδάρες και υψηλούς στόχους σε κάθε άθλημα. Αρκεί να υπάρχουν λεφτά.
- These users thanked the author makispaspartou for the post (total 3):
- Jim_Chatz, Dimitris_L4, Special 4
Ε αυτό έλειπε να θεωρείται απώλεια το δίδυμο στα 80 τουmakispaspartou έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 18:58 Δηλαδή αν ο ΠΑΟΚ μπει Ευρωλίγκα και ο Τρινκιέρι κτίσει ομαδάρα με ρόστερ πρωτοκλασάτων θα ενδιαφέρει κανέναν ΠΑΟΚτσή ποιοι είναι τα μέλη της διοίκησης?
- These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
- Montrealiotis, Polichni1926
Παρακαλώ μην συζητάτε ΑΣΧΕΤΑ και ακραίως οφ τόπικ πράγματα και μάλιστα επί μακρόν.
Παρακαλώ επίσης να κουνήσετε μερικοί το κεφάλι σας και να σταματήσετε να πλασάρετε φτηνές οπαδικές ονειρώξεις ως το "μόνο" νόημα της συμμετοχής και προσμονής μας. ΟΧΙ αυτό που θέλουμε από τον ΠΑΟΚ δεν είναι, δεν ήταν και δεν θα είναι ποτέ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ "παικταράδες και κούπες". Γιατί για όσους δεν το έχετε μάθει εως τώρα εμπειρικά, ιστορικά, στατιστικά ή θεωρητικά, αυτοί που κυνηγάνε ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ αυτά, είναι αυτοί που παντού και πάντα μένουν χωρίς τον αυτοσεβασμό τους. Και χωρίς νόημα στους συλλόγους τους.
Καθώς όμως εδώ είναι συζήτηση μεταγραφών, ΒΕΒΑΙΩΣ αυτές θα συζητήσουμε. Τα υπόλοιπα, στα κατάλληλα τόπικ.
Παρακαλώ επίσης να κουνήσετε μερικοί το κεφάλι σας και να σταματήσετε να πλασάρετε φτηνές οπαδικές ονειρώξεις ως το "μόνο" νόημα της συμμετοχής και προσμονής μας. ΟΧΙ αυτό που θέλουμε από τον ΠΑΟΚ δεν είναι, δεν ήταν και δεν θα είναι ποτέ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ "παικταράδες και κούπες". Γιατί για όσους δεν το έχετε μάθει εως τώρα εμπειρικά, ιστορικά, στατιστικά ή θεωρητικά, αυτοί που κυνηγάνε ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ αυτά, είναι αυτοί που παντού και πάντα μένουν χωρίς τον αυτοσεβασμό τους. Και χωρίς νόημα στους συλλόγους τους.
Καθώς όμως εδώ είναι συζήτηση μεταγραφών, ΒΕΒΑΙΩΣ αυτές θα συζητήσουμε. Τα υπόλοιπα, στα κατάλληλα τόπικ.
- Unpsofable78
Ε τουλάχιστον να μην αντιδρανε κάποιοι για το άρθρο του sdna περί μεγάλης συμφωνίας με Λιολιο που δεν περιλαμβάνει μόνο τον Μπαζινα, να μην υπονοούν ότι είναι του Ιβάν και ότι κατ επέκταση κάνει πόλεμο στην ΚΑΕ. Ας μην κάνουν την παλαβή για τα όσα είπε ο Οικονομιδη και υπονοησε ο Βεζυρτζης.makispaspartou έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 18:58 Δηλαδή αν ο ΠΑΟΚ μπει Ευρωλίγκα και ο Τρινκιέρι κτίσει ομαδάρα με ρόστερ πρωτοκλασάτων θα ενδιαφέρει κανέναν ΠΑΟΚτσή ποιοι είναι τα μέλη της διοίκησης?
Αλλά ξέχασα. Είμαστε ικανοί να βγάλουμε ψεύτη και αυτούς μετά τον Χατζόπουλο και τον Άγγελο Αναστασιαδη.
Έχετε δίκιο
Αρκεί να φτιάξουμε ομαδαρα για Ευρωλιγκα.
Σορρυ Equalizer μετά είδα τι έγραψες. Εάν θες διέγραψε το.
- KalamarGiannis
σε άλλα νέα, ο Ναζ αποχαιρέτισε σήμερα τη Νάπολι...
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 2):
- Jim_Chatz, Special 4