Jure Zdovc

Απάντηση
Ιάσονας

Re: Jure Zdovc

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Γνώμη για Ζντοβντς.
Ποτέ δεν τον συμπαθούσα σαν προπονητή αλλά για το σήμερα έχει μηδενική ευθύνη και μέχρι ένα σημείο στον ΠΑΟΚ η εικόνα του ήταν πολύ καλή.
Ποιος φταίει για την εικόνα που βλέπουμε? Για μένα φταίνε οι άνθρωποι που είναι στην διοίκηση και ξέρουν από μπάσκετ και ενέκριναν τις αλλαγές που έγιναν. Ο Βεζυρτζής ο Οικονομίδης ο Πατρίδας και αν είχε λόγο στις μεταγραφές και ο Μπουντούρης.
Ήταν αδύνατο με το κλίμα που δημιουργήθηκε πως όλοι οι ξένοι είναι αναλώσιμοι, και υποψήφιοι για αλλαγή να μην χαλάσει το κλίμα στην ομάδα και με τέσσερις αλλαγές παικτών και την φημολογία πάνω από τα κεφάλια όλων να δουλεύει η ομάδα απερίσπαστη.
Εκτός από την απόκτηση Χουγκάζ καμία προσθήκη ή αλλαγή δεν είχε λογική γιατί κανένας από τους παίκτες που ήρθαν δεν θα άλλαζε επίπεδο την ομάδα ή μπορούσε η ομάδα να χτίσει πάνω του κάτι για του χρόνου.
Πέρα από το αν μου αρέσει ο τρόπος που μπήκε στη ζωή μας ο Μυστακίδης, πέρα από την επιθυμία μου να προστατευθεί η ΠΑΕ και να αναδειχθεί στον Χατζόπουλο ο σεβασμός που του αξίζει, η εικόνα της ομάδας δεν είναι ευθύνη του Μυστακίδη αλλά των συνεργατών του. Αυτούς πρέπει να τους κρίνει ο ίδιος, και να πάρει μαθήματα σε σχέση με τις επιλογές του. Φυσικά ως νέος παράγοντας, αυτό είναι στάδιο που πρέπει να περάσει όντας μη γνώστης του χώρου, το πέρασε και ο Σαββίδης και ο Χατζόπουλος τη δεύτερη χρονιά του στον ΠΑΟΚ.
Τι γίνεται τώρα? Τίποτα κατά τη γνώμη μου, στηρίζει η διοίκηση την ομάδα ως έχει χωρίς αλλαγές, στηρίζει τον Ζντοβντς και το καλοκαίρι ο Μυστακίδης το παίρνει από την αρχή, αλλά το σχεδιάζει από τώρα. Κατά τη γνώμη μου Μαργαρίτη και Μπούτσκο κρατάς με τον καινούργιο προπονητή, αλλάζεις την διοίκηση πέρα από τον Πετμετζα και τον οικονομικό που είναι της εμπιστοσύνης σου, κάνεις μικρό διοικητικό σχήμα με γνώστες του αθλήματος και προχωράς.
Αν είναι ο Σφαιρόπουλος ο προπονητής μια χαρά αν δεν είναι υπάρχουν και άλλοι πχ Μούλα, αλλά και Έλληνες. Προσεκτικές επιλογές παικτών, όχι κινήσεις εντυπωσιασμού πχ Λαρεντζάκη ή Μπέβερλυ (που ούτως ή άλλως δεν εντυπωσιάζουν κανέναν), καθόλου αλλαγές κατά την διάρκεια της χρονιάς και υπομονή να χτιστεί ομάδα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”