ΠΑΟΚ-Βολος, Κυριακη 12/1, 19:30, Novasports prime
-
Re: ΠΑΟΚ-Βολος, Κυριακη 12/1, 19:30, Novasports prime
Μαλκες ασχετο αλλα ο σβαμπ δεν γινεται να πιζει με κοντομανικο. Εχουμε καραπαγωσει ολοι
-
Πέτα έξω Μουργκ Τάισον Σβαμπ Μπράντον να δούμε λίγο μπάλα
Και Βιεϊρίνια γιατί έχει κίτρινη
Και Βιεϊρίνια γιατί έχει κίτρινη
Ο προπονητης πρεπει να ηρεμησει να καθαρίσει το μυαλο του και να βοηθησει την ομαδα.
Αυστριακος ειναι οποτε για αυτον ειναι μια χαρα θερμοκρασιαalexgarcia6 έγραψε:Μαλκες ασχετο αλλα ο σβαμπ δεν γινεται να πιζει με κοντομανικο. Εχουμε καραπαγωσει ολοι
Του Μεντιλιμπαρ του βγήκε πάντως αυτή η πρωτοποριακή τακτική χθές με Κωστούλα και Μουζακίτη που μπήκαν στο ημίχρονοnavigator11 έγραψε:Να πρωτοτυπούσαμε, δοκιμάζοντας να κάνουμε αλλαγές στο 46; Τι λέτε; Θα μας πάει γρουσουζιά;
-
Καμία αλλαγή. Μάλλον τα βλέπει όλα καλά από ψηλά ο Ραζβαν.
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τόση γκρίνια είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε.
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ
- Kabamaru11
Χάλι μαύρο....πόσο ακόμη με τους παλαίμαχους, πόσο ακόμα Μπράντον;;;
- hasio_john
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι πάει να πει ότι σήμερα παίζουμε με 11δα αναγκαστική και έχουμε χάσει ήδη ένα ημίχρονο! Έχει καταλάβει ο προπονητής πως ο σημερινός αγώνας είναι σημαντικότατος για τον επόμενο στόχο που μας έμεινε??? ΓΙΑΤΙ να μην παίξουμε από το πρώτο ημίχρονο με την "βασική" μας 11δα, να βάλουμε ένα δυο γκολ και ΜΕΤΑ να κάνουμε τις αλλαγές στο 66, πραγματικά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί εμείς το πάμε αντίστροφα και παίζουμε με τον σταυρό στο χέρι?
Επίσης αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αυτή ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ που κάνουμε ΚΑΘΕ φορά στα στημένα (φάουλ/ και ειδικά στα κόρνερ) και βάζουμε 2 παίχτες στη εκτέλεση με αποτέλεσμα να χάνεται το επι της % πιθανοτήτων κατά ένα παίχτη κάθε φορά. Δηλαδή γαμώ την πουτ.... μου ρε σεις, γιατί ... ΓΙΑΤΙ, γιατί??
Ήρεμα ρωταω, χωρίς ειρωνεία!
Επίσης αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αυτή ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ που κάνουμε ΚΑΘΕ φορά στα στημένα (φάουλ/ και ειδικά στα κόρνερ) και βάζουμε 2 παίχτες στη εκτέλεση με αποτέλεσμα να χάνεται το επι της % πιθανοτήτων κατά ένα παίχτη κάθε φορά. Δηλαδή γαμώ την πουτ.... μου ρε σεις, γιατί ... ΓΙΑΤΙ, γιατί??
Ήρεμα ρωταω, χωρίς ειρωνεία!
Το κακό είναι που με την υπνηλία τώρα θα μου φύγει ο ύπνος μετά... Άντε πάλι αύριο θα κλείνει το μάτι στη δουλειά