ΠΑΟΚ-αεκ 9/1-19:30,CosmoteSportsHD
Re: ΠΑΟΚ-αεκ 9/1-19:30,CosmoteSportsHD
Σε έχω αφάνα: Εμφάνιση Τσάλοφ στην εντεκάδα από το πουθενά χωρίς να έχει ρυθμό γιατί βάζαμε Σαματά τόσο καιρό. Κι αν στα πρώτα 55 λεπτά δεν κάνει χατρικ θα είναι η πρώτη αλλαγή στο 63’. Τι είχες Ραζβαν τι είχα πάντα
Υγ: Σκίστε τους

Υγ: Σκίστε τους
-
ΠΑΟΚ-αεκ 9/1-19:30,CosmoteSportsHD
Επρεπε να μπει ο ΝτεσποAfanas έγραψε:Πάμε λίγο γκρίνια για την εντεκάδα
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ
Επισης, δεν εχει ρυθμο ο Τσαλοφ. Ειναι δυνατον; Βαλτον την κυριακη να τον ζεστανεις
ΙΜΟΤΖΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΣΤΗΝ ΧΑΡΤΙΝΗ ΤΑΤΑΝΑ
- Μπαρκαρούτσος
Πάλι καλά έχουμε Έλληνα προπονητή σήμερα και είδαμε κανέναν Έλληνα στην 11δα!Afanas έγραψε:Πάμε λίγο γκρίνια για την εντεκάδα
Ωστόσο, θάβει Pavlenka ο κομπλεξικός Πουρλιοτόπουλος.
Επίσης, τι εμμονή είναι αυτή με τον Chalov; Επειδή ο ιδιοκτήτης έχει δεσμούς με Ρωσία;
Ύποπτα πράγματα, πολύ ύποπτα...τα γεωπολιτικά παιχνίδια στην 11δα θυμίζουν Game Of Thrones κι εγώ δεν τα γουστάρω αυτά.
Είναι και το όλο θέμα Κούγια...ξενερώνω.
Το θέμα είναι ότι 9 Γενάρη και ακόμα δεν παίζει καμιά μεταγραφή στην 11δα. Πού είναι ο Pena;
Προφανώς υπάρχει θέμα ρευστότητας και δεν μπορούσαν να του κλείσουν εισιτήρια ακόμα για να παίξει σήμερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαρκαρούτσος την Πέμ 09 Ιαν 2025, 18:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Δεν θα μπορουσε να μου ειναι πιο αδιαφορη η ενδεκαδα σημερα..Το μονο που εχει σημασια ειναι να γυαλιζει το ματι οσων παιξουν και οτι γινει!ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!
- iremidynami 4+
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πάλι καλά έχουμε Έλληνα προπονητή σήμερα και είδαμε κανέναν Έλληνα στην 11δα!Afanas έγραψε:Πάμε λίγο γκρίνια για την εντεκάδα
Επίσης, τι εμμονή είναι αυτή με τον Chalov; Επειδή ο ιδιοκτήτης έχει δεσμούς με Ρωσία;
Ύποπτα πράγματα, πολύ ύποπτα...τα γεωπολιτικά παιχνίδια στην 11δα θυμίζουν Game Of Thrones κι εγώ δεν τα γουστάρω αυτά.
Το θέμα είναι ότι 9 Γενάρη και ακόμα δεν παίζει καμιά μεταγραφή στην 11δα. Πού είναι ο Pena;
Προφανώς υπάρχει θέμα ρευστότητας και δεν μπορούσαν να του κλείσουν εισιτήρια ακόμα για να παίξει σήμερα.
Το 'φωτα-σουϊτα' ξεχασες!!!

- Amsterdamer_87
Παλι εξω ο Ντεσποτοφ !!!
Ο Τσαλοφ μονο με τον Ντεσπο μπορει να δεσει..
Οι αλλοι τον εχουν γραμμενο και δεν του δινουν την μπαλα ποτε..
Α ξεχασα.Ταισον μεχρι να βγει ο ηλιος απ την δυση !!!
Ο Τσαλοφ μονο με τον Ντεσπο μπορει να δεσει..
Οι αλλοι τον εχουν γραμμενο και δεν του δινουν την μπαλα ποτε..
Α ξεχασα.Ταισον μεχρι να βγει ο ηλιος απ την δυση !!!
- Μπαρκαρούτσος
Έμαθα από φίλο μου στην ΠΑΕ ότι ο Γιώργος πάει κανονικά στη σουίτα, απλά δεν ανάβει τα φώτα για οικονομία.iremidynami 4+ έγραψε:Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πάλι καλά έχουμε Έλληνα προπονητή σήμερα και είδαμε κανέναν Έλληνα στην 11δα!Afanas έγραψε:Πάμε λίγο γκρίνια για την εντεκάδα
Το 'φωτα-σουϊτα' ξεχασες!!!![]()
![]()
- iremidynami 4+
χαχα Μπαρκα,ισως θελει να σωσει τον πλανητη!!
ΥΓ
ειμαι αισιοδοξος σημερα.
ΥΓ
ειμαι αισιοδοξος σημερα.
Εγώ καθόλου αλλά ίσως έτσι να είναι μεγαλύτερη η χαρά το βραδυ
- hasio_john
Θα σπάσει το κεφάλι μου από την αγωνία ....
Πραγματικά δεν ξέρω πως θα το διαχειριστώ αν φύγουν χαρούμενα τα χανούμια από το γήπεδο.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
Πραγματικά δεν ξέρω πως θα το διαχειριστώ αν φύγουν χαρούμενα τα χανούμια από το γήπεδο.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!

- iremidynami 4+
αυτο ειναι σιγουροgika έγραψε:Εγώ καθόλου αλλά ίσως έτσι να είναι μεγαλύτερη η χαρά το βραδυ

- ΑποστόληςΑ
Με την βοηθεια του Θεου Πατέρα να νικήσουμε την ΑΕΧ τιμωρόντας παιχτικα τους αλλαζ...