Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II

Δημοσίευση από joshua »

marsantos έγραψε:
joshua έγραψε:Αυτή είναι μια άλλη κουβέντα όπου και πάλι φανερώνει την επικοινωνιακη μας γύμνια αν και εγω θα αντιδρούσα προληπτικά για αρχή και μετά θα περνούσα στην επίθεση.
Αν θυμάμαι καλά ζεις κι εσύ στην Αθήνα οπότε θα καταλαβαίνεις πως δεν υπάρχει κανένα περιθώριο επικοινωνιακου ντυσίματος. Το καλύτερο επιτελείο να έχεις, άλλοι έχουν τα γενια και τα χτενια.
Ακριβώς επειδή μένω στην Αθήνα και έχω ζήσει ότι έχω ζήσει επέλεξα να γίνω ΠΑΟΚ και "απαιτω" να σκεφτόμαστε διαφορετικά.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Διαφορετικά σκεφτόμαστε όσοι είμαστε οπαδοί. Είναι δεδομένο αυτό. Στο θέμα της επικοινωνίας όμως διαφωνούμε. Η επικοινωνία δεν κάτι αυτοφωτο. Χρειάζεται μέσο. Αυτός που έχει το μέσο καθορίζει και φιλτράρει. Τώρα στο κομμάτι της προληπτικής αντίδρασης δεν μπορεί να διαφωνήσει κάποιος αλλά η πρόληψη είναι κάτι αρκετά γενικό και δεν ξέρω πάνω σε ποια βάση το συζητάμε.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

joshua έγραψε:Τι ακριβώς συζητάμε ρε παιδια; Απλά νιώθουμε άβολα και προσπαθούμε να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα. Η ευθύνη στο συγκεκριμένο βαραίνει κατά 99% τη δική μας πλευρά. Η αντίδραση μας είναι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ. Αλίμονο αν επαγγελματίες του αθλητισμού αντιδρούσα με αυτο τον τρόπο κάθε φορά που ένας βλακας σε ένα πάρκινγκ, σε μια εξεδρα,πισω από έναν πάγκο εκανε χαζομάρες. Θέλετε να συζητήσουμε για το τι έχει γίνει σε άλλες περιπτώσεις όπου οι πρωταγωνιστές ανήκαν αλλου μαζί σας. Θέλετε να αναφερθούμε στο πειθαρχικό αν και για μένα είναι δευτερευουσης σημασίας μαζί σας. Όχι όμως για το Θεό μην ψάχνουμε δικαιολογιες. Όπως έγραψε και ο Γιάννης ο Ιβαν επρεπε να ρίξει καμπάνες από τη πρώτη στιγμή.
Διαφωνώ. Ενα μύριο δικαιολογίες μπορούμε να βρούμε εαν θέλουμε. Οπως έκαναν και οι αθηνέζοι με τον αλκοολικό τους.
Και στο κάτω κάτω τι συμπεριφορά περίμενες απο εμάς οταν μπήκε o ιδιοκτήτης της αντίπαλης ομάδας στα αποδυτήριά μας έτσι απλα σαν ψευτοπαλικαράς λες και πήγε στο περίπτερο να πάρει τσιγγάρα.
Εγώ σέβομαι τον κόσμο και θέλω το ίδιο. όταν βλέπω ότι γίνεται μια αδικία, αντιδρώ. Είμαι ένας άνθρωπος, κυλάει αίμα στις φλέβες μου. Δεν πρόκειται να αλλάξω τον τρόπο που είμαι ως άνθρωπος.
Δέχομαι τις ήττες και την κριτική, αλλά μην έρθει κάποιος να με προκαλέσει.
#Αλμέιδα
Ας κάτσουμε να αυτομαστιγωθούμε κάνοντας τους αντικειμενικούς και τα ανώτερα όντα και ας αφήσουμε τους άλλους να προσκυνάνε τον αλμέιντα και να του φυλάνε τα δαχτυλίδια σαν να ειναι ο Σάρουμαν οταν θα σηκώνει το 2ο του πρωτάθλημα. Γιατί εαν το σηκώσει αυτό θα γίνεται.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Άρα θες να γίνουμε ίδιοι μου λες;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

vfb αυτο ειναι απο τη «συγγνωμη» του Αλμειδα που απολογηθηκε οπως μας ελεγε ο λογαριασμος που μπαναριστηκε; [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Ξεκινάει το ματς. Κάνουν ένα ημίχρονο κάκιστο,ο διαιτητής κάθε επαφή δική μας τη δίνει φάουλ,το ξύλο απ'αυτούς πάει σύννεφο. Αρχίζει το δεύτερο τρως γκολ με φάουλ,σου ακυρώνει γκολ οριακά, τρως ξύλο φάουλ δεν παίρνεις με τίποτα ,τα μυαλά τους είναι χαλασμένα και εκεί που προσπαθούν να ηρεμήσουν πάει ο άλλος και τους κουνάει το δάχτυλο μεσα στο άβατο. Και εκεί που λες άντε να πάμε να φύγουμε γίνεται ότι γίνεται. Ύπουλα και βρώμικα μαζί.Βάλτε τους εαυτούς σας λίγο στην θέση τους, γιατί εκτός από επαγγελματίες είναι και άνθρωποι που να πάρει η οργή. Δικαιολογούνται όλα αυτά; Από τη στιγμή που νοιώθουν εντελώς απροστάτευτοι ένα δίκιο το έχουν. Αυτό που δεν κατάλαβαν αυτοί,ισως και πολλοί μας, είναι ότι εκεί μέσα (στο λεωφορείο)δεν είναι μόνο μισθωτοί επαγγελματίες αλλά κάτι παραπάνω από μία ομάδα. Οικογένεια λέγεται αυτό στα μάτια τα δικά μου.
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Πραγματικα, η ομαδα που εχει νεκρο εξω απο το γηπεδο της εντελως αβαβα, που εχει νεκρο με τους Κροατες και απο οτι φανηκε ειναι απο Ελληνικο χερι - εστω απο λαθος, τα εχει κανει πουτανα για μια μανουρα στο παρκινγκ.

Δηλαδη οτι μερικοι πατε μεσα στο στησιμο να μας βγαλετε και φαουλ με ξεπερνα. Ειλικρινα, το Αρδάκι τους ο Αρναουτογλου - ο επισημος/ανεπισημος αναμεταδοτης που πηρε τη θεση του Κεφτετζογλου σε καποιο ποστ του ουρλιαζε να κατεβει ο Λουτσεσκου χωρις προστασια. Και καταλαβαμε ολοι γιατι το προσπαθουσαν απο Οκτωβριο.

Οταν εκει μεσα σε συνεντευξη τυπου τους λεει "i have 3 leagues, 2 officialy and one stolen" θα κανουν τα παντα για να τον εξαφανισουν. Να μην ακουγονται γιατι κανενας αντικαταστατης του δεν θα μιλησει για το 2018. Για μενα καλως κανανε και τα κανανε πουτανα, καλως θα τιμωρηθουν να καταλαβει και ο Ιβαν με τι αδερφες εχει να κανει.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Είναι δεδομένο ότι τα νευρα είχαν τσιτωθει από το ντου στα αποδυτήρια.
Από την άλλη το χαρτί διαρρεει ότι βίντεο από τα αποδυτήρια υπάρχει και το έχει στην κατοχή του και ο ΠΑΟΚ
Τώρα γιατί δεν το διαρρεουμε και εμείς δεν ξέρω. Δεν ξέρω ως που φτάνει αυτή η αντίληψη των ήπιων τόνων και ποιους αφορά
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγώ στη θέση μας με όσα έχουμε ζήσει σε τηγάνια και κλαρίνα θα είχα μια κάμερα να γράφει το παραμικρό.
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Φίλε Joshua αν και αναφέρεσαι συνέχεια σε επαγγελματίες και λάθος αντίδραση θα πρέπει να σου υπενθυμίσω ότι πλέον ο κλάδος της αθλητικής και όχι μόνο ψυχολογίας αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη βαρύτητα και σημασία.
Επίσης θα ήθελα να σου υπενθυμίσω ότι είναι πάρα πολύ συχνά τα φαινόμενα ακραίων συμπεριφορών αθλητών όχι μόνο απέναντι σε αντιπάλους αλλά ακόμα και σε θαυμαστές τους που τους ζητάνε αυτόγραφο.
Οι πιέσεις που δέχονται οι αθλητές, η συνεχής τους έκθεση, η δημοσιότητα οι απαιτήσεις δημιουργούν ένα ιδιόμορφο περιβάλλον με αντίκτυπο στον ψυχισμό τους.
Τα παραδείγματα πάμπολλα, από την χαρακτηριστική καρατια του Καντονά έως το μπινελικι του Φώτη Ιωαννίδη σε οπαδό του βαζελου (έχετε την εντύπωση ότι εάν ήταν σε κοντινή απόσταση δεν θα τον σβερκωνε;...) για να μην θυμηθώ και τον τότε δικό μας Πασχαλάκη στις κερκίδες της Τούμπας.....
Για αυτούς ακριβώς τους λόγους (και για πολλούς άλλους.....) υπάρχει μεγάλη αναγκαιότητα προστασίας μίας ομάδας κατά την παρουσία της σε ένα γήπεδο και η αποφυγή κοντινής αλληλεπίδρασης με τον οποιονδήποτε.
Οι αθλητές κατά την διάρκεια ενός αγώνα καλούνται να φορτιστουν (και μετά να αποφορτιστουν....) παραμένοντας συγκεντρωμένοι στον στόχο και αποδίδοντας τα μέγιστα.
Ειδικά στα ατομικά αθλήματα το φαινόμενο είναι πολύ έντονο (δείτε πχ τι έχει κάνει ο τσιτσιπας....)
Θεωρώ ότι το λάθος είναι της ΠΑΕ που έφαγε το τυρί της δήθεν καλής φιλοξενίας της χάρτινης και δεν προστάτευσε την ομάδα.
Δουλειά των επαγγελματιών είναι να νικάνε στο χορτάρι. Δουλειά της ΠΑΕ είναι να διαμορφώνει τις συνθήκες για αυτό. Την ομάδα πρέπει να την διαφυλασσουμε ως κόρη οφθαλμού και όχι να την αφήνουμε να πλακωνεται με τα ΜΑΤ....
Στήριξη λοιπόν....
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

joshua έγραψε:Άρα θες να γίνουμε ίδιοι μου λες;
Οχι, θέλω να προσαρμοστούμε επιτέλους στην ελληνική πραμάτια και να αντιδράμε ανάλογα.

Κάτσε σκέψου λίγο, τον Τισσουντάλι τον είδαμε στο βίντεο να σπρώχνει ελαφρός ενα απο τα δύο ενήλικα "βρέφοι". Δεν ειναι λίγο παράξενο για έναν ποδοσφαιριστή μεγαλωμένο στην ολλανδία και που έχει κάνει καρίερα μονο σε βορειοδυτικά κράτη και που μέχρι τώρα ήταν υπόδειγμα ηθικής; Είχε κάνει ποτέ παρόμοια ενέργεια ο μαροκινός στην καριέρα του; Οχι φυσικά.

Το τοξικό κλίμα και η σαπίλα της χώρας ωθεί τους επαγγελματίες σε τέτοιες συμπεριφορές. Δεν θα κάτσω να τους σταυρώσω. Ας φτιάξουν επιτέλους το ρδέλομπου τους.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

nunies4 έγραψε:Είναι δεδομένο ότι τα νευρα είχαν τσιτωθει από το ντου στα αποδυτήρια.
Από την άλλη το χαρτί διαρρεει ότι βίντεο από τα αποδυτήρια υπάρχει και το έχει στην κατοχή του και ο ΠΑΟΚ
Τώρα γιατί δεν το διαρρεουμε και εμείς δεν ξέρω. Δεν ξέρω ως που φτάνει αυτή η αντίληψη των ήπιων τόνων και ποιους αφορά
Οπως και με το σκηνικο με Αλμειδα, θελουμε να κρατησουμε χαμηλους τονους. Επισης, το οτι το εχουμε δε σημαινει οτι μπορουμε να το δωσουμε δημοσια.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Ένα ζουμ στα πρόσωπα των τριών για καμιά τυχαία συνεύρεση έξω, για να τους χαιρετήσουμε εννοώ, δεν υπάρχει?
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π

Δημοσίευση από VfB v2 »

aivas19 έγραψε:vfb αυτο ειναι απο τη «συγγνωμη» του Αλμειδα που απολογηθηκε οπως μας ελεγε ο λογαριασμος που μπαναριστηκε; [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Αυτό ναι, ήταν όντως δύο αποσπάσματα απο την συνέντευξη απολογητικού χαρακτήρα που έδωσε μετά το συμβάν και οπου μπορεί ο καθένας να την βρει στο ιντερνετ.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Τι βλεπετε ρε παιδια που δεν βλεπουμε εμεις οι υπολοιποι, ή κατα τα λεγομενα ορισμενων τι ακριβως κανουμε πως δεν βλεπουμε;

Παρακαλω ας βγει ενας να μας περιγραψει αναλυτικα τι ακριβως κάνουμε πως δεν βλέπουμε στο βίντεο.

-Ειναι γελοία η αντιδραση της αποστολης; ΝΑΙ ειναι.

-Περιλαμβανει βιαιοτητες; Οχι, ΔΕΝ περιλαμβανει.

-Μπορουσε ο Χ Κωνσταντινίδης να χειροδικησει εναντιον των τριων αρχιδιων; Μπορουσε. Το εκανε; ΟΧΙ.

Ε, τωρα ρε μαγκες αν στη θεα δυο-τριων "ψιλων" μεταξυ της αποστολης και των ΜΑΤ κατερρευσε ολοκληρος ο ψυχικος σας κοσμος και σας εκανε να αποστρεψετε το βλεμμα σας απο την οθονη, τότε ναι, ας τιμωρηθει η ομαδα με τον πλεον υποδειγματικο τροπο για αυτα τα ανήκουστα και πρωτοφανη σκηνικα που προκαλεσε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”