Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Αυτή η ευθεία εκεί στην Φόρτσα πρέπει να είναι σαν τους δρόμους της σαουδικής Αραβίας...δεν εξηγείται αλλιώς
Δεν τα κανει αυτα ο ΠΑΟΚ του Ιβαν. Δεν λεω αν καλως δεν τα κανει η κακως, αλλα δεν τα κανει.danirifle έγραψε:η ΠΑΕ οφείλει να κόψει τον βήχα σε κάθε μανατζεράκο που πάει να παίξει παιχνιδάκια και σε κάθε ομαδούλα
κύριοι ο κοτάρσκι δεν πωλείται, καθώς έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και έρχονται κρισιμότατες υποχρεώσεις με την ομάδα
ούτε ναζάκια, ούτε εκβιασμοί χωράνε
έχεις συμβόλαιο κύριε! μέχρι να αλλάξει αυτό, θα είσαι εδώ.
και στην τελική, αν σου βαστάει, κάνε ότι λουφάρεις και διαμαρτύρεσαι, να δεις για πότε θα φας πάγκο και αντίο προτάσεις
Ο ΠΑΟΚ θεωρώ πως έχει αποδείξει ότι ο μόνος τρόπος για να πουλήσει κομβικούς παίχτες, είναι να πιέσουν οι ίδιοι. Η ομάδα ούτε έχει ανάγκη, ούτε καίγεται για πωλήσεις έχοντας μπροστά τον στόχο των ομίλων.
Με αυτό το σκεπτικό, και επειδή δεν πιστεύω πως ο Κοτάρσκι καίγεται να παίξει σε ομάδα που θα παλέψει για σωτηρία και θα τον εκθέσει και αγωνιστικά σε πολλούς αγώνες, θεωρώ πολύ δύσκολη τη μεταγραφή.
Με αυτό το σκεπτικό, και επειδή δεν πιστεύω πως ο Κοτάρσκι καίγεται να παίξει σε ομάδα που θα παλέψει για σωτηρία και θα τον εκθέσει και αγωνιστικά σε πολλούς αγώνες, θεωρώ πολύ δύσκολη τη μεταγραφή.
Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα .Αυτό που γίνετε είναι ότι χρησιμοποιεί ο μάνατζερ την Τζένοα για να κάνει ντόρο το όνομα του Ντομ στην Ιταλία . Τα δεδομένα από όσα ακούγονται είναι τα εξής: O ΠΑΟΚ ξεκινάει να συζητάει από τα 10 εκ και πάνω , η Τζένοα κάνει πρόταση στα 4 εκ + 1 Λιμό .Δεν δεχόμαστε ανταλλαγές .Επομένως είμαστε πολύ πολύ μακρυά .Δεδομένο ότι πουλάνε τον τερματοφύλακα τους για 15 εκ. άρα ξέρουμε ότι έχουν ανάγκη και θα έχουν και ρευστό . Συμβουλή στην Τζένοα να μην στοχεύει εκεί που δεν μπορεί να φτάσει και να μην κάνει το δόλωμα για μεγαλύτερα ψάρια .
Είναι απόλυτα λογικό να ενδιαφέρονται πολλές ομάδες για παίχτες του ΠΑΟΚ ...
είναι η καλύτερη απόδειξη ότι ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει ... εάν δεν είχε τέτοιους παίχτες δεν θα μεγάλωνε ...
άραγε τι ηλικία είναι όλοι αυτοί οι παίχτες ? σπόντα είναι αυτό προς Λούτσε και διοίκηση ΠΑΟΚ ... άσχετο αυτό όμως ...
άλλο θέλω να πω εδώ ... αφού λοιπόν έχεις τέτοιους παίχτες και ενδιαφέρονται πολλοί ... μόλις πάμε CL θα ενδιαφέροντα οι τριπλάσιοι ... και τα νούμερα θα τριπλασιαστούν ... απλή λογική
το θέμα είναι ότι φαίνεται να είμαστε αρχικά εντελώς απροετοίμαστοι σαν οργανισμός ... ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ νομίζω παρά το βλάχικο επίπεδο, νομίζω πουλάνε καλύτερα, τουλάχιστον επικοινωνιακά ... δεν λέω ότι έχουν κάνει πράξεις ... λέω ότι επικοινωνιακά το χειρίζονται καλύτερα ... Ο Ολυμπιακός το έχει πάει σε άλλο επίπεδο ... είναι μπροστά σε σχέση με εμάς ... και αυτό θέλω να καταδείξω ...
εκεί όμως που χάνετε η μπάλα είναι οι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ ... τι κακομοιριά είναι αυτή ρε αδερφάκι μου ... μόνο που δεν πανηγυρίζουν ... λες και πρόεδρος είναι ο Γούμενος ... κανένας πχ δεν λέει ότι οι παίχτες του ΠΑΟΚ είναι οι πιο καλοπληρωμένοι στην Ελλάδα ... ότι όταν κάποιος φέρνει αξία πάντα ανταμείβεται ... τώρα μιλάνε για τον Κοτάρσκι ... κανένας δεν γράφει ότι οι προτάσεις αυτές είναι αστείες ... ότι ο Κοτάρσκι πέρσι αφήφθηκε αμέσως από την ομάδα με αναπροσαρμογή συμβολαίου ... ότι μόνο με τα λεφτά που παίρνει δεν υπάρχει πώληση κάτω από δέκα. χωρίς να βάζω υπεραξία ...
Ο Κοτάρσκι είναι αυτή την στιγμή τέρματος 15 και πλέον εκατομμυρίων. Εάν μείνει στην ομάδα και πετύχει μίνιμουμ τον στόχο του CL η αξία του θα είναι μεγαλύτερη από 20. ποιος μπούφος πουλάει τέτοιες στιγμές ?
τώρα εάν το παιδί θέλει να φύγει, τότε του λες φίλε φέρε 12 και στην ευχή της Παναγίας και προσπαθείς να βρεις έναν έμπειρο τέρματα ίσως και λίγο καλύτερο δίνοντας του τα μισά από τα 12 σε μισθό.
Οι δημοσιογράφοι ιδίως αυτοί που γράφουν σε αθηναϊκά μέσα μόνο σεντόνι στο μπαλκόνι δεν βγάζουν για την Τζένοα ...
Είναι σαν να είμαι πετυχημένος επιχειρηματίας 40άρης μηχανικός-εργολάβος ομορφάντρας από Θεσσαλονίκη, στα φόρτε μου, έχω βγάλει 20άρα μπουμπούκι γκόμενα κροάτισσα, και ετοιμάζομαι να την πάω διακοπές Κόστα Ναβαρίνο, και να έρχεται ο ιδιοκτήτης συνοικιακού σούπερ μάρκετ-μπακάλικου από την Μπολόνια ψιλοάσχημος να την πέφτει στο μωρό τάζοντας λαγούς με πετραχήλια. Εάν το μωρό δεν έρθει Ναβαρίνο και πάει εκεί τότε χαλάλι ...
Αλλά εσύ ρε ασχημομούρη από την Μπολόνια θα πληρώσεις ... δεν γίνεται με τέτοια μούτρα να μην πληρώσεις
είναι η καλύτερη απόδειξη ότι ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει ... εάν δεν είχε τέτοιους παίχτες δεν θα μεγάλωνε ...
άραγε τι ηλικία είναι όλοι αυτοί οι παίχτες ? σπόντα είναι αυτό προς Λούτσε και διοίκηση ΠΑΟΚ ... άσχετο αυτό όμως ...
άλλο θέλω να πω εδώ ... αφού λοιπόν έχεις τέτοιους παίχτες και ενδιαφέρονται πολλοί ... μόλις πάμε CL θα ενδιαφέροντα οι τριπλάσιοι ... και τα νούμερα θα τριπλασιαστούν ... απλή λογική
το θέμα είναι ότι φαίνεται να είμαστε αρχικά εντελώς απροετοίμαστοι σαν οργανισμός ... ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ νομίζω παρά το βλάχικο επίπεδο, νομίζω πουλάνε καλύτερα, τουλάχιστον επικοινωνιακά ... δεν λέω ότι έχουν κάνει πράξεις ... λέω ότι επικοινωνιακά το χειρίζονται καλύτερα ... Ο Ολυμπιακός το έχει πάει σε άλλο επίπεδο ... είναι μπροστά σε σχέση με εμάς ... και αυτό θέλω να καταδείξω ...
εκεί όμως που χάνετε η μπάλα είναι οι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ ... τι κακομοιριά είναι αυτή ρε αδερφάκι μου ... μόνο που δεν πανηγυρίζουν ... λες και πρόεδρος είναι ο Γούμενος ... κανένας πχ δεν λέει ότι οι παίχτες του ΠΑΟΚ είναι οι πιο καλοπληρωμένοι στην Ελλάδα ... ότι όταν κάποιος φέρνει αξία πάντα ανταμείβεται ... τώρα μιλάνε για τον Κοτάρσκι ... κανένας δεν γράφει ότι οι προτάσεις αυτές είναι αστείες ... ότι ο Κοτάρσκι πέρσι αφήφθηκε αμέσως από την ομάδα με αναπροσαρμογή συμβολαίου ... ότι μόνο με τα λεφτά που παίρνει δεν υπάρχει πώληση κάτω από δέκα. χωρίς να βάζω υπεραξία ...
Ο Κοτάρσκι είναι αυτή την στιγμή τέρματος 15 και πλέον εκατομμυρίων. Εάν μείνει στην ομάδα και πετύχει μίνιμουμ τον στόχο του CL η αξία του θα είναι μεγαλύτερη από 20. ποιος μπούφος πουλάει τέτοιες στιγμές ?
τώρα εάν το παιδί θέλει να φύγει, τότε του λες φίλε φέρε 12 και στην ευχή της Παναγίας και προσπαθείς να βρεις έναν έμπειρο τέρματα ίσως και λίγο καλύτερο δίνοντας του τα μισά από τα 12 σε μισθό.
Οι δημοσιογράφοι ιδίως αυτοί που γράφουν σε αθηναϊκά μέσα μόνο σεντόνι στο μπαλκόνι δεν βγάζουν για την Τζένοα ...
Είναι σαν να είμαι πετυχημένος επιχειρηματίας 40άρης μηχανικός-εργολάβος ομορφάντρας από Θεσσαλονίκη, στα φόρτε μου, έχω βγάλει 20άρα μπουμπούκι γκόμενα κροάτισσα, και ετοιμάζομαι να την πάω διακοπές Κόστα Ναβαρίνο, και να έρχεται ο ιδιοκτήτης συνοικιακού σούπερ μάρκετ-μπακάλικου από την Μπολόνια ψιλοάσχημος να την πέφτει στο μωρό τάζοντας λαγούς με πετραχήλια. Εάν το μωρό δεν έρθει Ναβαρίνο και πάει εκεί τότε χαλάλι ...
Αλλά εσύ ρε ασχημομούρη από την Μπολόνια θα πληρώσεις ... δεν γίνεται με τέτοια μούτρα να μην πληρώσεις
- john4serres
sport24
Τζιομπάνογλου
Τζιομπάνογλου
Στην Τζένοα είναι διατεθειμένοι να πιέσουν τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ακόμη και τα 5 εκατομμύρια είναι μακριά από τις απαιτήσεις του για τον Κροάτη τερματοφύλακα
Ο ΠΑΟΚ δέχεται ισχυρή πίεση από την Τζένοα για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι. Οι Ιταλοί είναι διατεθειμένοι να ανεβάσουν και άλλο την προσφορά τους για τον Κροάτη τερματοφύλακα με τις πληροφορίες να μιλούν για πρόταση 5 εκατομμυρίων – και όχι 4 όπως έγραψε ο Ντι Μάρτζιο- και τον Κέλβιν Γιεμπόα ως έμψυχο αντάλλαγμα.
Η περίπτωση του Κοτάρσκι αρχίζει να θυμίζει το φλερτ ανάμεσα στην Ζάλτσμπουργκ και τον Γιάννη Κωνσταντέλια με τους Αυστριακούς να ξεκινούν από τα 11,5 και να φτάνουν στο τέλος στα 17,5 εκατομμύρια για να πείσουν τον ΠΑΟΚ να τους παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή.
Από την άλλη και η στάση του Δικεφάλου είναι παρόμοια καθώς οι απαιτήσεις για τον Κροάτη παραμένουν πολύ υψηλές, στο διπλάσιο της προσφοράς των Ιταλών.
Αυτά τα λεφτά ζητάει ο ΠΑΟΚ
Για να δοκιμαστούν οι αντοχές του ΠΑΟΚ, όπως δοκιμάστηκαν στο θέμα του Ντέλια, η Τζένοα θα πρέπει να ανεβάσει πολύ περισσότερο την προσφορά της κοντά στα επίπεδα των 10 εκατομμυρίων όπου αξιολογούν οι άνθρωποι του τον ποδοσφαιριστή.
Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση Κοτάρσκι αναμένεται να έχει και άλλα – και πιθανότατα πολλά- περισσότερα επεισόδια καθώς υπάρχουν αρκετές ακόμη ομάδες που παρακολουθούν τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.
-
Σκωτσεζος χθες στη δουλεια:
-Από που είσαι;
-Salonika
-Α, ΠΑΟΚ κερδίσατε το πρωτάθλημα. Θέλετε να πάρετε από μας τον Dessers
- Έτσι διάβασα, καλός;
-Χάλια
-Ε, σας τη φεραμε με τον Τσολακ, ώρα να μας τη φέρετε εσεις
- Ο Τσολακ ήταν καλός!!!!
-Από που είσαι;
-Salonika
-Α, ΠΑΟΚ κερδίσατε το πρωτάθλημα. Θέλετε να πάρετε από μας τον Dessers
- Έτσι διάβασα, καλός;
-Χάλια
-Ε, σας τη φεραμε με τον Τσολακ, ώρα να μας τη φέρετε εσεις
- Ο Τσολακ ήταν καλός!!!!
ας αποφασισει η παε ποια ειναι η πολιτικη των μεταγραφων..
αν δωσει τον Κοταρσκι τωρα, κανεις δεν ξερει αν θα ερθει η Αιντραχτ να κανει επισημη προταση για Κουλιερακη ενω και για Μπαμπα κατι ακουστηκε για αγγλικες ομαδες πριν λιγες μερες..
μην εξαφανισθει η αμυντικη γραμμη μας ...
αν δωσει τον Κοταρσκι τωρα, κανεις δεν ξερει αν θα ερθει η Αιντραχτ να κανει επισημη προταση για Κουλιερακη ενω και για Μπαμπα κατι ακουστηκε για αγγλικες ομαδες πριν λιγες μερες..
μην εξαφανισθει η αμυντικη γραμμη μας ...
- john4serres
Μερικές θέσεις στο ποδόσφαιρο είναι ντόμινο.
Η Τζένοα πουλάει το βασικό της τέρμα σήμερα αύριο στην Ίντερ, θα χρειαστεί άμεσα τέρμα.
Αν δείτε στα σάιτ οτι ο Πάτσο φέρνει πρόταση 45-50 χαρτιά, τότε την ίδια μέρα η Άιντραχτ θα ρωτήσει τον ΠΑΟΚ, πόσα θέλετε για τον Κούλιε;
Η Τζένοα πουλάει το βασικό της τέρμα σήμερα αύριο στην Ίντερ, θα χρειαστεί άμεσα τέρμα.
Αν δείτε στα σάιτ οτι ο Πάτσο φέρνει πρόταση 45-50 χαρτιά, τότε την ίδια μέρα η Άιντραχτ θα ρωτήσει τον ΠΑΟΚ, πόσα θέλετε για τον Κούλιε;
-
Έγραψες παλικαρε !tad έγραψε:Είναι απόλυτα λογικό να ενδιαφέρονται πολλές ομάδες για παίχτες του ΠΑΟΚ ...
<Είναι σαν να είμαι πετυχημένος επιχειρηματίας 40άρης μηχανικός-εργολάβος ομορφάντρας από Θεσσαλονίκη, στα φόρτε μου, έχω βγάλει 20άρα μπουμπούκι γκόμενα κροάτισσα, και ετοιμάζομαι να την πάω διακοπές Κόστα Ναβαρίνο, και να έρχεται ο ιδιοκτήτης συνοικιακού σούπερ μάρκετ-μπακάλικου από την Μπολόνια ψιλοάσχημος να την πέφτει στο μωρό τάζοντας λαγούς με πετραχήλια. Εάν το μωρό δεν έρθει Ναβαρίνο και πάει εκεί τότε χαλάλι ...
Αλλά εσύ ρε ασχημομούρη από την Μπολόνια θα πληρώσεις ... δεν γίνεται με τέτοια μούτρα να μην πληρώσεις>
Γιατί ο ασχημομούρης μπακάλης πρέπει να είναι από Μπολόνια και όχι Γένοβα; Η γκόμενα είναι Κροάτισσα.
- AlxNeapoli1
-
Όταν μιλάμε για αγάπηMagpies4 έγραψε:Γιατί ο ασχημομούρης μπακάλης πρέπει να είναι από Μπολόνια και όχι Γένοβα; Η γκόμενα είναι Κροάτισσα.
Τι Γένοβα, τι Μπολόνια
Γιατί, σαν τη Σαλονικη, δεν έχει
Στα 3εκ εχει φτασει ηδη η Φενερ. Εμεις με τι ακριβως να τον δελεασουμε;AlxNeapoli1 έγραψε:Γιατι δεν κανουμε μπασιμο στον Ελ Κααμπι?