Ιβάν Σαββίδης VI
- abc_o_ karpouzas
- navigator11
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Ναι; Και; Αφιέρωμα στον κύριο Μυστακίδη πότε θα κάνουν είναι το θέμα. Να μάθουμε περισσότερα για τον επόμενο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Για τον Σαββίδη γνωρίζουμε ήδη αρκετά.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Αύριο η Εφημερίδα των Συντακτών έχει αφιέρωμα στον ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ (αυτός είναι ο τίτλος)
Ρεπορτάζ. Η εξαφάνιση του Ιβάν Σαββίδη
→ Ήλθε, επένδυσε, έλαμψε. Αλλά πού βρίσκεται σήμερα ο Ελληνοπόντιος μεγιστάνας, εκτός από τις λίστες του Forbes;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Παρ 21 Ιούλ 2023, 18:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Και καλό μάλιστα ....abc_o_ karpouzas έγραψε:Σίγουρα δεν βγάζεις...μεροκαματο;
Κάθε φορά που γράφω την ΑΠΟΨΗ μου για το Ιβάν ή αναφέρω κάτι, πέφτει το παραδάκι από τους εχθρούς του...
Ντροπή και μόνο ντροπή
-
Και όποιος θέλει το διαβάζει.navigator11 έγραψε:Ναι; Και;ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Αύριο η Εφημερίδα των Συντακτών έχει αφιέρωμα στον ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ (αυτός είναι ο τίτλος)
→ Ήλθε, επένδυσε, έλαμψε. Αλλά πού βρίσκεται σήμερα ο Ελληνοπόντιος μεγιστάνας, εκτός από τις λίστες του Forbes;
Η εφημερίδα των συντακτών δεν είναι παραπολιτικά ούτε λίμπεραλ και λοιπα μμε που έχουν προηγούμενα με τις επιχειρήσεις του Σαββίδη.
Εγώ θα το διαβάσω.
Ναι είχε ρεπορτάζ για το σκάνδαλο του 6ου προβλήτα που δεν προχωρά, ενώ άπαντες ξέρουν ότι αναμένονται εγκρίσεις
- Mitsospaoki4
- Moderator
Και το χοντρόσαιτ τα ίδια γράφει κάθε μέρα.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Αύριο η Εφημερίδα των Συντακτών έχει αφιέρωμα στον ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ (αυτός είναι ο τίτλος)
Αν ήταν να γράφαμε κάθε μέρα εδώ μέσα τι γράφουν τα νότια αρδ για Ιβάν, θα ήμασταν στο 18ο τοπικ και θα είχαμε γίνει κ@λος εδώ μέσα.
Το θέμα είναι τι θες να μας πεις με το συγκεκριμένο ποστ;
Περιμένεις να γίνει τανα το τοπικ;
- navigator11
Θα το διαβάσει το άρθρο είπε ο άνθρωπος. Δικαίωμά του είναι. Αν μου επιτρέπεται να εικάσω, θα το ποστάρει κιόλας, μιας και προβλέπει ... ζουμερό.
-
Δεν θα ποστάρω τίποτα.navigator11 έγραψε:Θα το διαβάσει το άρθρο είπε ο άνθρωπος. Δικαίωμά του είναι. Αν μου επιτρέπεται να εικάσω, θα το ποστάρει κιόλας, μιας και προβλέπει ... ζουμερό.
Ούτε προβλέπω τίποτα.
Απλά θα το διαβάσω αν βρω χρόνο.
Taseos έγραψε:Ναι είχε ρεπορτάζ για το σκάνδαλο του 6ου προβλήτα που δεν προχωρά, ενώ άπαντες ξέρουν ότι αναμένονται εγκρίσεις
Γι αυτο το απαντες το γνωριζουν π γραφεις
Κρατα πολυ μικρο καλαθι
Οι περισσοτεροι δεν εχουν ουτε το χρονο ουτε τις γνωσεις ουτε κ τη διαθεση ν μπαινουν κ ν διαβαζουν ειδησεις επι επενδυσεων
γιατι τους πιανει πονοκεφαλος
μονο κ μονο μ την ορολογια π εχουν τ αντιστοιχα δημοσιευματα
Ν σου κανω μια ερωτηση
Θεωρεις οτι ο Σαββιδης θ προλαβει ν ολοκληρωσει τις συμβατικες υποχρεωσεις της επενδυσης εντος των ημερομηνιων π αναφερονται στα σχετικα ΦΕΚ
δεδομενης της υπαρχουσας καταστασης κ της χρονοκαθυστερησης π εχει σημειωθει
ενδεχομενως κ οχι μ δικη του υπαιτιοτητα?
-
Για το συγκεκριμένο μέλος του φόρουμ, δεν ισχύουν οι κανονισμοί;abc_o_ karpouzas έγραψε:Σίγουρα δεν βγάζεις...μεροκαματο;
Ε πως να ξεκινήσει έργα που δεν έχουν εγκριθεί;Special 4 έγραψε:Taseos έγραψε:Ναι είχε ρεπορτάζ για το σκάνδαλο του 6ου προβλήτα που δεν προχωρά, ενώ άπαντες ξέρουν ότι αναμένονται εγκρίσεις
Κρατα πολυ μικρο καλαθι
Οι περισσοτεροι δεν εχουν ουτε το χρονο ουτε τις γνωσεις ουτε κ τη διαθεση ν μπαινουν κ ν διαβαζουν ειδησεις επι επενδυσεων
Ν σου κανω μια ερωτηση
Θεωρεις οτι ο Σαββιδης θ προλαβει ν ολοκληρωσει τις συμβατικες υποχρεωσεις της επενδυσης εντος των ημερομηνιων π αναφερονται στα σχετικα ΦΕΚ
Το συγκεκριμένο μέλος που αναφέρεται ο καρπουζας σίγουρα δεν είναι ΠΑΟΚ.
Τουλάχιστον αυτή είναι η άποψη μου.
Δεν τον έχω κάνει ignore ακόμα γιατί γράφει πονηρά.
Εσύ Jack γιατί ενοχλήθηκες;
Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τουλάχιστον αυτή είναι η άποψη μου.
Δεν τον έχω κάνει ignore ακόμα γιατί γράφει πονηρά.
Εσύ Jack γιατί ενοχλήθηκες;
Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Αύριο η Εφημερίδα των Συντακτών έχει αφιέρωμα στον ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ (αυτός είναι ο τίτλος)
Να το διαβάσεις, αλλά δεν θα πάρεις την ικανοποίηση που περιμένεις.
Δεν θα διαβάσεις αυτά που επιθυμείς.
-
Special 4 έγραψε:Taseos έγραψε:Ναι είχε ρεπορτάζ για το σκάνδαλο του 6ου προβλήτα που δεν προχωρά, ενώ άπαντες ξέρουν ότι αναμένονται εγκρίσεις
Κρατα πολυ μικρο καλαθι
Ν σου κανω μια ερωτηση
Θεωρεις οτι ο Σαββιδης θ προλαβει ν ολοκληρωσει τις συμβατικες υποχρεωσεις της
επενδυσης εντος των ημερομηνιων π αναφερονται στα σχετικα ΦΕΚ
Χωρίς υπαιτιότητα καθυστέρηση δίνει τη δυνατότητα παράτασης των συμβατικών προθεσμιών
Σημ. Υπάρχει καθυστέρηση στην έγκριση της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων.
Σημ 2. Πάντα πρόθυμος να ασπασθεις οτιδήποτε εναντίον του Σαββίδη και γενικώς του ΠΑΟΚ και να το διατηρείς ζεστό.
Σημ 3. Εσύ που μάλλον έχεις το χρόνο και μάλλον γνωρίζεις το λόγο, γιατί τον αποκρύπτεις?