95. Στέφανος Τζίμας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Portable

Re: 95. Στέφανος Τζίμας

Δημοσίευση από Portable »

Kevin έγραψε:Δεν ξέρω αν θα πιάσει 10, 15, 20 ή 25 εκατομμύρια και δεν με νοιάζει κιόλας. Εγώ ξέρω ότι τέτοιο ταλέντο προερχόμενο από τις ακαδημίες μας δεν το εκμεταλλευτήκαμε καθόλου. Έγιναν εγκλήματα από την διοίκηση και κυρίως τον προπονητή. Να μην παίζει αυτό το παιδί και να βλέπουμε μέσα Μπράντον, Σαμάτα, Τσάλοφ κλπ… Ας φύγει σε μια καλή ομάδα του εξωτερικού να σωθεί θα πω. Και δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στο πως θα αξιοποιηθούν τα όποια χρήματα από την πιθανή πώληση του… Πιθανόν με μια ανανέωση στον Σαμάτα για το ύψιστο τρολάρισμα!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ρε συ ξέρεις τι γίνεται τώρα; Εγώ για τον ΠΑΟΚ θεωρώ τεράστια επιτυχία να πωληθεί 18χρονος στη Λίβερπουλ και να πάρει ο Σύλλογος 26 μύρια (ή όσα πάρει) χωρίς να έχει παίξει σε μας και αντίθετα με σένα έγκλημα το αντίθετο. Και όχι δεν θα σωθεί αν φύγει, φεύγει για τον σκοπό επενδύθηκαν πάνω του αρκετά εκατομμύρια στο να γίνει αυτό που έγινε σήμερα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

john4serres έγραψε:Σύμφωνα με το Anfield watch οι Reds είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 25 εκατομμύρια λίρες.
Σε ποιον;
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Πάντως δεν καταλαβαίνω αυτό που γράφουν για αγορά από την Νυρεμβέργη και μετά πώληση εκ νέου.
Δηλαδή αν η ίδια η Λίβερπουλ και κάθε Λίβερπουλ ήθελε τον Τζήμα, γιατί να μην διαπραγματευτεί απευθείας με τον ΠΑΟΚ;
Λες και υπήρχε περίπτωση να πούμε όχι στα 18.
Portable

Δημοσίευση από Portable »

Ο παικτης τυπικα ανηκει μεχρι της ληξης της σαιζον στην Νυρεμβέργη. Μπορει να διαπραγματευτει ΤΩΡΑ με τη Λιβερπουλ και μολις κανει deal μαζι της να τον αγορασει απο εμας χωρις να μας ρωτησει. Απλως σκαει τα 18+2.

Η Λίβερπουλ ξεκιναει από 20 τιμη αγορας και φυσικα η Νυρεμβεργη θελει να ανεβασει το ποσο οσο μπορει καθως ο ΠΑΟΚ έχει αλλο ενα 20%.

Αυτα.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Psagmenos4 έγραψε:Ο τζημας έχει ότι χρειάζεται ένα σύγχρονο σέντερ φορ ,καλό κορμί,αθλητικός, αίσθηση του γκολ, ξέρει μπάλα. Όσοι τον βλέπαμε που πάντα έπαιζε με μεγαλύτερες ηλικίες λέγαμε ότι τέτοιο φορ δεν έχει ξανά υπάρξει. Εγώ πιστεύω ότι η συνύπαρξη με τον Κλοζε στα 18 ήταν ένα τεράστιο σχολείο. Πολλές ομάδες θα έδιναν αυτά τα λεφτά γι αυτά τα στοιχεία, αφού βλέπουν εκτός από αγωνιστικό και οικονομικό κέρδος. Μιλάμε για 18χρονο
Ναι αλλα για τον προπονητη μας, δεν εκανε αυτα που ζηταει, οπως οι αλλοι μας φορ.
Ο Μπόλονι τόλμησε και εβαλε τον Σταφυλιδη μεσα στην Τοτεναμ 1ο του ματς, άσ'το.
Πάμε με τον Ραζβαν και όπου βγει
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Portable έγραψε:Ο παικτης τυπικα ανηκει μεχρι της ληξης της σαιζον στην Νυρεμβέργη. Μπορει να διαπραγματευτει ΤΩΡΑ με τη Λιβερπουλ και μολις κανει deal μαζι της να τον αγορασει απο εμας χωρις να μας ρωτησει. Απλως σκαει τα 18+2.

Η Λίβερπουλ ξεκιναει από 20 τιμη αγορας και φυσικα η Νυρεμβεργη θελει να ανεβασει το ποσο οσο μπορει καθως ο ΠΑΟΚ έχει αλλο ενα 20%.

Αυτα.
Ο Τζίμας ΔΕΝ ανήκει στη Νυρεμβέργη. Οι Γερμανοί έχουν το δικαίωμα χρήσης, αλλά την ιδιοκτησία την έχει, για την ώρα, ο ΠΑΟΚ. Όπως και όταν θέλει κάποιος να αγοράσει ένα σπίτι δεν θα κάνει πρόταση στον ενοικιαστή, αλλά στον ιδιοκτήτη.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Συμφωνώ
Επίσης τα νούμερα που γράφονται για τον Τζίμα είναι αστρονομικά
Εγώ θεωρώ ότι χρειάζεται να κρατάμε αρκετά μικρότερο καλάθι
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

95. Στέφανος Τζίμας

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Εδώ διαβάζουμε ότι είναι έγκλημα που ένα 18χρονο παιδί θα πουληθεί για 20+ εκατομμύρια. Λες και ο ΠΑΟΚ έχει την αντίστοιχη πίεση με μια ομάδα της Β Γερμανίας.
Κρίμα που δεν έπαιξε στον ΠΑΟΚ (ακόμη) αλλά μέχρι εκεί.

Και προφανώς τα νούμερα είναι αστρονομικά ο Τζολης στον ΠΑΟΚ και όχι σε μια ομάδα Β Γερμανίας είχε 20+ γκολ/ασσιστ και πουλήθηκε για 12Μ. Ο Τζιμας με 8 γκολ για την ώρα θα πουληθεί 30;;
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Portable έγραψε:
Kevin έγραψε:Δεν ξέρω αν θα πιάσει 10, 15, 20 ή 25 εκατομμύρια και δεν με νοιάζει κιόλας. Εγώ ξέρω ότι τέτοιο ταλέντο προερχόμενο από τις ακαδημίες μας δεν το εκμεταλλευτήκαμε καθόλου. Έγιναν εγκλήματα από την διοίκηση και κυρίως τον προπονητή. Να μην παίζει αυτό το παιδί και να βλέπουμε μέσα Μπράντον, Σαμάτα, Τσάλοφ κλπ… Ας φύγει σε μια καλή ομάδα του εξωτερικού να σωθεί θα πω. Και δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στο πως θα αξιοποιηθούν τα όποια χρήματα από την πιθανή πώληση του… Πιθανόν με μια ανανέωση στον Σαμάτα για το ύψιστο τρολάρισμα!

Ρε συ ξέρεις τι γίνεται τώρα; Εγώ για τον ΠΑΟΚ θεωρώ τεράστια επιτυχία να πωληθεί 18χρονος στη Λίβερπουλ και να πάρει ο Σύλλογος 26 μύρια (ή όσα πάρει) χωρίς να έχει παίξει σε μας και αντίθετα με σένα έγκλημα το αντίθετο. Και όχι δεν θα σωθεί αν φύγει, φεύγει για τον σκοπό επενδύθηκαν πάνω του αρκετά εκατομμύρια στο να γίνει αυτό που έγινε σήμερα.
Ναι οκ θα φέρει πολλά λεφτά στα ταμεία της ομάδας αλλά είναι 18 χρόνων που σημαίνει θεωρητικά αν συνεχίσει έτσι θα ανέβει κι άλλο η αξία του. Επίσης το θέμα μας είναι να τον εκμεταλλευτεί και η ίδια η ομάδα που τον «έβγαλε» και όχι απλά να τον πουλήσει με την πρώτη ευκαιρία. Από το να πληρώνουμε τόσα εκατομμύρια σε φορ της πλάκας, χίλιες φορές να έπαιζε 2-3 χρόνια ο Τζίμας και μετά ας φύγει. Και προφανώς θα σωθεί επαγγελματικά με το να πάει σε ένα αξιόλογο πρωτάθλημα και ομάδα με προοπτικές.

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ο Τζόλης είχε 16 γκολ σε 46 εμφανίσεις και 3.011 αγωνιστικά λεπτά.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Αν μας δώσει η νυρεμβεργη την ρήτρα συν 2 εκ μπόνους δηλαδή 20 μετά πρέπει να τον πουλήσει το νωρίτερο τον Γενάρη..οπότε αναγκαστικά θα μείνει εκεί ή θα πάει δανεικός με υποχρεωτική οψιον στην ομάδα που τον θέλει ..
τα λογιστικά δεν βγαίνουν .. η Γερμανοί θα πρέπει να μας δώσουν κασέρι 20 εκ ( που δεν έχουν , και να περιμένουν 1 χρόνο για να πάρει 27-28 από τα οποία θα πρέπει να μας δώσει και 20%.. γενικά μέσω νυρεμβεργης είναι απίθανο να γίνει μεταγραφή ..
τώρα αν η χ Λίβερπουλ τον θέλει τώρα , μπορεί να τα βρει με ΠΑΟΚ και μετά να τα βρει και με νυρεμβεργη για να σπάσει τον δανεισμό .. κάτι που δεν το πιστεύω γιατί δεν είναι καλό για τον στέφανο να φύγει τώρα από εκεί
Dillinger

Δημοσίευση από Dillinger »

Πιο πιθανό να διαπραγματευτεί με μας από τώρα για να τον καπαρώσει για το καλοκαίρι. Εκτός και αν καίγεται τόσο πολύ για δεύτερο φορ που δεν το νομίζω γιατί σπάνια ο Σλοτ παίζει με καθαρό φορ.Επίσης δε νομίζω να δώσουν τον Νούνιεζ και να βασιστούν σε έναν 19 χρονο
TransferMania

Δημοσίευση από TransferMania »

Montrealiotis έγραψε:Εδώ διαβάζουμε ότι είναι έγκλημα που ένα 18χρονο παιδί θα πουληθεί για 20+ εκατομμύρια. Λες και ο ΠΑΟΚ έχει την αντίστοιχη πίεση με μια ομάδα της Β Γερμανίας.
Κρίμα που δεν έπαιξε στον ΠΑΟΚ (ακόμη) αλλά μέχρι εκεί.

Και προφανώς τα νούμερα είναι αστρονομικά ο Τζολης στον ΠΑΟΚ και όχι σε μια ομάδα Β Γερμανίας είχε 20+ γκολ/ασσιστ και πουλήθηκε για 12Μ. Ο Τζιμας με 8 γκολ για την ώρα θα πουληθεί 30;;
To εγκλημα προφανως ειναι πως κριθηκε ανεπαρκης σε μας και μεσα σε λιγους μηνες εχει πεσει ολη η ευρωπη πανω του για να τον αποκτησει. Αν αυτο δεν ειναι αποτυχια, τι ειναι?
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

H Νυρεμβέργη θα πάρει τον Τζίμα και θα τον πουλήσει στην Λίβερπουλ !!! το Ντήλ θα μας δώσει αν ισχύουν τα ποσά 22 εκ .
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει την ευχέρεια να βάζει μέσα έναν 18χρονο και να τον περιμένει να βγει μέσα από τα παιχνίδια. Πρέπει να πάρει αποτέλεσματα. Υπάρχει πίεση. Αν δεν σκόραρε σε 2 ματς θα έμπαινε ο επόμενος.

Εκτός αν ο στόχος μας είναι να βγει ο παίκτης οπότε δεν μας νοιάζουν τα αποτελέσματα.

Είτε πουληθεί είτε επιστρέψει, εκ του αποτελέσματος, ήταν μια εξαιρετική κίνηση να πάει δανεικός ο Τζιμας στην Νυρεμβεργη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”