Νέο Γήπεδο

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Re: Νέο Γήπεδο

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Ε πες μας λοιπόν την ξεκάθαρη εικόνα. Εγώ τουλάχιστον μιλάω με δεδομένα.

Ποια δεδομένα; Ότι ο Μυστακιδης πήγε να μπει από την πίσω πόρτα.Δεν κινήθηκε έντιμα. Πώς το λένε;
Όταν κάποιος επιχειρηματίας αυτής της οικονομικής επιφάνειας κινείται έτσι, ποιος μου λέει εμένα ότι δεν θα κινηθεί ανάλογα και όταν θα έχει χτίσει το γήπεδο ή ακόμη και όταν θα είναι πλέον ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ. Εμπνέει εμπιστοσύνη η κίνηση του;

Και επειδή είναι γνωστό ότι έχει κάνει κρούση στον Ιβάν για την αγορά της ΠΑΕ. Γνωρίζεις το ποσό που προσέφερε και έφαγε άκυρο;
These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
theo-drama
icue

Δημοσίευση από icue »

Δεν ξερω αν εχει καει. Δεν νομιζω για να πω την αληθεια. Αλλα σιγουρα δεν καλυτερεψε την, θολη ετσι και αλλιως, εικονα που ειχαμε για αυτον.
These users thanked the author icue for the post (total 2):
Unpsofable78, theo-drama
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

@Unpsofable78 αν θεωρουσαμε καθρεφτη τα sm για το τι συμβαινει στη ζωη μας αστα να παν στο διαολο...Απο εκει και περα οι περισσοτεροι εχουμε πει οτι η πρωτη εμφανιση ηταν αστοχη αλλα να φτασουμε να λεμε οτι καηκε? Ο Ιβαν και ορθως ,γιατι δεν καηκε οταν πρωτοεμφανιστηκε και ζητουσε την παραχωρηση της Τουμπα ως προυποθεση για να παρει την ΠΑΕ με αποτελεσμα η ομαδα να φτασει ενα βημα πριν απο την καταστροφη? Ας κανουμε λιγο υπομονη πριν φτασουμε σε τοσο βαρυγδουπα συμπερασματα.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Είναι διαφορετικό πράγμα μια ομάδα να είναι χρεωμένη μέχρι τον λαιμό, να αναζητά ιδιοκτήτη που θα την βγάλει από το τέλμα όπως ήταν ο ΠΑΟΚ όταν ήρθε ο Ιβάν.
Αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι μαγαζί γωνία. Ισάξιος διεκδικητής τίτλων με τις ομάδες του ΠΑΟΚ.
Διαθέτει τις καλύτερες ακαδημίες και δεν χρωστάει σεντ.
Έχει ήδη ξεκινήσει το προπονητικό ενώ έχουν γίνει και οι πρώτες απαραίτητες ενέργειες για την Νέα Τούμπα.

Δεν υπάρχει η σύγκριση αυτή.Το θέμα είναι ότι όλοι όσοι είστε υπέρ του Μυστακιδη ή τουλάχιστον κρατάτε μία ουδέτερη στάση, όπως ισχυριζεστε, ενώ λέτε ότι δεν εξισωνετε Ιβάν Μυστακιδη, το κάνετε πάντα με έμμεσο τρόπο.

Όσο για τα sm κι όμως την εποχή που ζούμε αντικατοπτριζουν την μεγάλη εικόνα. Νομίζω ότι αυτό που έχει γίνει κάτω από το βίντεο της άφιξης του Ιβάν δεν έχει προηγούμενο
theo-drama
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ισα ισα που ηθικα τοτε ο Ιβαν με την ομαδα να ειναι σε τελμα δεν επρεπε να θετει το γηπεδο ως προυποθεση. Οσο για τις αντιδρασεις του κοσμου ας περασει ο καιρος χωρις πραγματικη εξελιξη στο γηπεδικο και θα το συζητησουμε ξανα.
Magdi Tolba 4

Δημοσίευση από Magdi Tolba 4 »

Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 09:57 Ε πες μας λοιπόν την ξεκάθαρη εικόνα. Εγώ τουλάχιστον μιλάω με δεδομένα.

Ποια δεδομένα; Ότι ο Μυστακιδης πήγε να μπει από την πίσω πόρτα.Δεν κινήθηκε έντιμα. Πώς το λένε;
Όταν κάποιος επιχειρηματίας αυτής της οικονομικής επιφάνειας κινείται έτσι, ποιος μου λέει εμένα ότι δεν θα κινηθεί ανάλογα και όταν θα έχει χτίσει το γήπεδο ή ακόμη και όταν θα είναι πλέον ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ. Εμπνέει εμπιστοσύνη η κίνηση του;

Και επειδή είναι γνωστό ότι έχει κάνει κρούση στον Ιβάν για την αγορά της ΠΑΕ. Γνωρίζεις το ποσό που προσέφερε και έφαγε άκυρο;

Μ αυτά που ξέρω φίλε 30Μ έκανε πρόταση.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 09:57 Ε πες μας λοιπόν την ξεκάθαρη εικόνα. Εγώ τουλάχιστον μιλάω με δεδομένα.

Δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα φίλε μου. Αυτό σου λέω.

Ο ΑΣ που δεν είναι μόνο ο Κατσαρής, μπορεί άνετα βάση ακριβώς αυτών που έγραψες και έχεις γράψει στα προηγούμενα μηνύματα, να σταματήσει κάθε επαφή με Μύστακ και να προχωρήσει με Ιβάν. Σωστά; Ακριβώς λόγω αυτών που αναφέρεις. Αν γίνει αυτό τελειώσαμε, και φυσικά θα χρειαστεί εξήγηση. Αλλά αυτή την στιγμή η κατάσταση είναι ... αίωρη. Τί συμπεράσματα μπορώ να βγάλω δηλαδή;

Όσο για το ποσό, επίσης δεν ξέρω, είναι φημολογίες αλλά όχι τόσο ανυπόστατες.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Joshua
Ίσα ίσα που τότε ο οποιοσδήποτε υποψήφιος επενδυτής θα ήθελε να εξασφαλίσει ότι αφού ξεχρεώσει την ομάδα δεν θα έμπαινε μέσα με τα μπουνια. Στο κάτω κάτω ο Σαββίδης απέδειξε τι ρόλο βαράει 13 χρόνια πλέον.

Αντίθετα, Ο Μυστακιδης θέλει το γήπεδο σε πρώτη φάση και φυσικά την ομάδα σε δεύτερη ενώ συντρέχουν οι καλύτερες συνθήκες.
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

joshua έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 10:05 @Unpsofable78 αν θεωρουσαμε καθρεφτη τα sm για το τι συμβαινει στη ζωη μας αστα να παν στο διαολο...Απο εκει και περα οι περισσοτεροι εχουμε πει οτι η πρωτη εμφανιση ηταν αστοχη αλλα να φτασουμε να λεμε οτι καηκε? Ο Ιβαν και ορθως ,γιατι δεν καηκε οταν πρωτοεμφανιστηκε και ζητουσε την παραχωρηση της Τουμπα ως προυποθεση για να παρει την ΠΑΕ με αποτελεσμα η ομαδα να φτασει ενα βημα πριν απο την καταστροφη? Ας κανουμε λιγο υπομονη πριν φτασουμε σε τοσο βαρυγδουπα συμπερασματα.
Ο Ιβάν δεν κάηκε όταν ήρθε την πρώτη φορά, γιατί ήταν ξεκάθαρος. Είπε ότι ήρθε για μα πάρει τον ΠΑΟΚ και το γήπεδο μαζί. Του είπαν ότι το γήπεδο δεν γίνεται να δοθεί και έτσι δεν συμφωνήσανε. Ήταν ευθύς και ειλικρινής από την πρώτη στιγμή. Αυτό θέλει ο κόσμος. Αλήθειες και ευθύτητα.
These users thanked the author nkoss for the post (total 2):
Unpsofable78, theo-drama
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Προφανως βλεπουμε πολυ διαφορετικα τα πραγματα...Ηταν οκ ο Ιβαν που εθετε ως προυποθεση το γηπεδο για να αποκτησει ΔΩΡΕΑΝ τον ΠΑΟΚ με ενα χρεος της ταξης των 10 μυριων ενω ο Μυστακιδης που ως μονη δηλωση εχουμε τη προθεση να φτιαξει το νεο γηπεδο χωρις να θετει ζητημα αποκτησης της ΠΑΕ πρεπει να παει στο πυρ το εξωτερον...
Στο δια ταυτα εγω αυτο που γνωριζω ειναι πως η διαδικασια του γηπεδου παγωσε 3 χρονια και δεν κουνηθηκε φυλο χωρις ακομα και σημερα να εχουμε παρει απαντηση για το γιατι και οταν λεω παγωσε δεν μιλαω για τη διαδικασια ανεγερσης αλλα για τη διαδικασια που θα οδηγουσε στην εκδοση των αδειων. Αυτη οφειλει να ξεπαγωσει ΑΜΕΣΑ διαφορετικα εχει καθε δικιο ο ΑΣ να κανει την οποιαδηποτε κινηση,αρκει να την κανει δημοσια και με διαφανεια,εστω οση επιτρεπει ο επιχειρηματικος κοσμος.
These users thanked the author joshua for the post:
Special 4
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

10 μύρια μόνο στο δημόσιο. Όχι σε τρίτους.

Κατά τα άλλα επειδή για λόγους παρασκηνιακους πάγωσε το θέμα του γηπέδου για 3 χρόνια , να επιτρέψουμε στον χ υποψήφιο επενδυτή να παίξει τέτοιο παιχνίδι στον Ιβάν.

Οκ. Ο καθένας έχει την άποψη του σύμφωνα με το τι ορίζει ο ίδιος ως ηθικό ή ανήθικο.

Καλή συνέχεια Joshua
theo-drama
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Δε βιάζομαι να εκφέρω γνώμη για τον Μυστακίδη ακόμη. Έχω πει νωρίτερα ότι πιθανώς να είναι ο επόμενος ιδιοκτήτης και οφείλουμε να τον σεβόμαστε. Απάντησα μόνο στο γιατί δεν κάηκε ο Σαββίδης την πρώτη φορά που ήρθε και δε διαφώνησα σε κάτι άλλο.
Η μόνη συμβουλή που δίνω εγώ ο φτωχός σε κάποιον δισεκατομυριουχο είναι να είναι ευθύς και ειλικρινής απέναντι στον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Α για παρασκηνιακους λογους παγωσε,πχ η ωριμανση των μελετων...Οκ οπως ειπες καλη συνεχεια...
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

joshua έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 10:42 Α για παρασκηνιακους λογους παγωσε,πχ η ωριμανση των μελετων...Οκ οπως ειπες καλη συνεχεια...
Το καλή συνέχεια το είπα γιατί εξισωνεις τον ΠΑΟΚ του τότε και τις συνθήκες που ανέλαβε ο Ιβάν, με τον ΠΑΟΚ του τώρα, που ο Μυστακιδης θέλει πρώτα το γήπεδο.

Υποτίθεται ότι στον Ιβάν αρνήθηκε τότε ο Ερασιτέχνης, γιατί ήθελε να δει πρώτα έργα από τον Ιβάν τα οποία θα έδειχναν ότι μπορούμε να τον εμπιστευτουμε.

Στον Μυστακιδη από πού αντλεί την σιγουριά για την αξιοπιστία του; Πώς τον εμπιστεύεται. Η εγγύηση είναι μόνο το χρήμα; Δυστυχώς όχι.

Εξισωνεις επίσης τα 13 χρόνια προσφοράς του Ιβάν με το τίποτα του άλλου. Και οι δύο είναι επιχειρηματίες, έχουν κόντρα, να περιμένουμε να δούμε κτλπ

Όσο για τον ΑΣ έχει κάνει ήδη μοιραίο λάθος. Έχασε κι αυτός την εμπιστοσύνη του κόσμου. Γιατί; Γιατί δεν ενημέρωσε τον κόσμο για τους όρους της συμφωνίας που υπέγραψε. Κι αυτό είναι απαράδεκτο όχι μόνο προς τον Ιβάν αλλά κυρίως προς όλο τον λαό του ΠΑΟΚ.

Μιλάμε για τρελά πράγματα. Κι εσείς απλά λέτε να κρατάμε ίσες αποστάσεις.

Όταν δεν μπορούμε να έχουμε μία βάση τα παραπάνω για συζήτηση, ε ναι
Καλή συνέχεια. Δεν θα χάσουμε και τα λογικά μας.
theo-drama
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ίσες αποστάσεις για αυτόν που μας έβγαλε από τα σκ@@@με κάποιον που θα θα.... Ωραία λογική
13 χρόνια ανόδου του ΠΑΟΚ παλεύοντας με θεούς και δαίμονες τα προσπερνάμε έτσι?
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 2):
Unpsofable78, theo-drama
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”