Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
renegade

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από renegade »

Βάλτε το chat gpt να γράφει για σας :mrgreen:

Πέρα από την πλάκα τώρα, αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό κομμάτι απ'ότι συζητιόταν στις προηγούμενες σελίδες .
Το να γραφτεί κείμενο για την κεντρική δεν είναι ότι πιο απλό, χρειάζεται αυτός που θα το κάνει να έχει τα απαραίτητα σκιλς.. βέβαια υπάρχουν κάποια παιδιά στο φόρουμ που πιστεύω ότι θα μπορούσαν να βοηθήσουν αν τους δοθεί και το ανάλογο contex
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Να γίνει ένα poll και να ψηφήσουμε για νέους mods.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Πρώτον, σε αφορά τις ύβρεις σας ενημερώνω ότι επίτηδες δεν έγινε άμεση παρέμβαση για να εξετάσουμε από όλες τις σκοπιές το ζήτημα. Μην το θεωρείτε αδυναμία.

Ντιμ, μπορεί να θεωρείς ότι προσβλήθηκες και προκλήθηκες, μάλλον σωστά, εμείς όμως βλέπουμε ένα μέλος το οποίο είναι 9/10 φορές μέσα σε όλους του χοντρούς καυγάδες με προσβολές και μπινελικια.

Το ότι δεν φεύγεις μόνιμα δεν οφείλεται ούτε στο ότι προκλήθηκες ούτε στο ότι έχεις δίκιο στη Χ αντεγκληση αλλά στο ότι έχουμε ελπίδες για διάκριση της ομάδας και επειδή αναγνωρίζουμε ότι σε νοιάζει ο ΠΑΟΚ, δε θέλουμε να το χάσεις.

Τζόσουα, όταν αναγνωρίσεις μια φορά ότι έκανες μια οποιοδήποτε μαλακία ή λάθος ή απλά ότι έχεις άδικο έστω σε ένα μικρό πράγμα, σαμπάνια θα ανοίξουμε. Σταμάτα να επικαλείσαι δικαιολογίες για τα πάντα. Όχι μου πες όχι σου πα όχι δε το εννοούσες. Το νταλκα σου νομίζεις έχουμε;

Δευτερον, το τι συζητιέται ανάμεσα στους διαχειριστές της σελίδας δεν είναι και δεν θα γίνει δημόσια συζήτηση. Ναι έχουν συζητηθεί πολλές προοπτικές για το ποιος θα γίνει μοντ και ποιος όχι. Κανέναν δεν κοροϊδεψαμε ούτε απορρίψαμε α πριορι.

Μοντ δεν είναι τα Μπαν και τα ξεμπαν. Συνεχή παρακολούθηση ενδιαφέροντων αλλά και βαρετων τοπικ ποιος εγγυάται;
Άνοιγμα και κλείσιμο τοπικ σε άβολες ώρες ποιος εγγυάται;
Απουσία προσωπικών συμπαθειων και αντιπαθειων ποιος εγγυάται;
Σεβασμό για το σάιτ και όχι "α μου φέρθηκαν άσχημα, θύμωσα και τους πουλάω" ποιος εγγυάται;
Και το κυριότερο, αγνή υποστήριξη στο σύλλογο χωρίς να βάζει τα ψυχολογικά του μπροστά, ποιος εγγυάται;

Όποιος εγγυάται ή κοντεύει να εγγυηθεί με τη συνολική παρουσία του όσο περισσότερα από τα ανωτέρω μπορεί, τότε αυτός είναι και καλή προοπτική για μοντ.

Ξεκαθαρίζω ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν απαιτείται να τα έχει όλα, ούτε ισχυρίζομαι ότι εμείς τα έχουμε όλα στην εντέλεια. Μιλάμε για συνολική παρουσία και προδιάθεση.

Και τρίτον, η κεντρική σελίδα είναι απείρως σημαντικότερη από το φόρουμ καθώς το φόρουμ είναι ένα κομμάτι της. Οποιοσδήποτε θεωρεί ότι έχει ώρες να συνεισφέρει να δηλώσει παρων.

Και όποιος εχει ιδέες για την ομάδα, τους παικτες, την τακτική ή τις διοικήσεις σε οποιοδήποτε αθλημα, αντί να το γράφει εδώ μέσα ας κάνει κείμενο στην κεντρική και θα το αναπαράγουμε εδώ μέσα

Από δικαιολογίες χορτάσαμε
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Βλέπω από κεκτημένη ταχύτητα τον Μπισε ανάμεσα στους πρώτους
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ενταξει εχω λιωσει...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

To οτι στο σεντονι σου και το κυρηγμα σου ΔΕΝ ανεφερες καν τον κλοουν που με προσβαλλε και ΔΕΝ κανατε ΤΙΠΟΤΑ για να του πειτε κατι αποδεικνυει αυτο ακριβως που λεω στα μπινελικια μου. Τα διπλα standards στα καλυτερα τους και χαιρομαι που το βλεπουν ολοι.
Το οτι δεν φευγω μονιμα μπορει να αλλαξει ανα πασα στιγμη. Αν σας χαλαω το ομορφο οικογενειακο κλιμα που εχετε χτισει, ενα μονιμο μπαν και καθαρισατε. Δε μου κανετε χαρη που ειμαι εδω.
9 στις 10 φασαριες που λες ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ αλλα αυτο μικρη σημασια εχει για σας. Οπως και στην προσβολλη του πανιβλακα προχθες που δεν κανατε τιποτα και ασχοληθηκατε συσσωμοι με μενα που ΑΠΑΝΤΗΣΑ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Όταν θα παίρνεις φορά και θα γεμίζεις παραμύθια το φόρουμ θα σου την κόβω, στο έχω ξαναπεί και εσύ το μόνο που κάνεις είναι να βρίζεις ασύστολα.
Συνέχισε, δεν θα παραπονεθω ποτέ ούτε θα ζητήσω να φύγεις, είναι το τελευταίο που με απασχολεί.
Ούτε καν μια μέρα μπαν δεν θέλω για σένα, αν αυτο πιστεύεις.
Απλά δε μου αρέσει ο χαρακτήρα σου και με κάθε αφορμή που μου δίνεις θα στο υπενθυμίζω.
Σέβομαι τα παιδιά και το σταματάω.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εγώ μπερδεύτηκα πάντως.
Χρειάζεται το φόρουμ μοντ ?
γιατί από τα συμφραζόμενα δεν βλέπω να είναι κάτι urgent.
Πιο πολύ βλέπω να κυριαρχεί η θέση " αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό οκ" (κάτι μου θυμίζει αυτό) :lol:
Δηλαδή έχει σημασία αν ο Χ καινούργιος μοντ μπορεί να ασχοληθεί μόνο κανένα δίωρο την ημέρα και δεν ανοίγει τοπικς στις τρεις τα ξημερώματα?
Είναι τόσο σημαντικό αυτός ο καινούργιος μοντ να φαντάζει τόσο μόνιμος?
Γιατί θεωρείται ότι αν κάποιος μετά από δύο -τρεις μήνες πει φεύγω αυτό είναι πούλημα?
Και πως είναι δυνατόν να μπορείς να προβλέψεις κάτι τέτοιο?

Επίσης θεωρώ ότι οι ιδέες πρώτα συζητιούνται σε έναν δημόσιο διάλογο και μετά υλοποιούνται . Αυτό για τα κείμενα στην κεντρική.
Και πάνω σε αυτό να πω και κάτι. Καταλαβαίνω την αναγκαιότητα και τη σημαντικότητα να ενισχυθεί η κεντρική, κάτι το οποίο είναι εμφανώς πάρα πολύ δύσκολο γιατί το site δεν διαθέτει ούτε επαγγελματίες δημοσιογράφους ούτε καν ερασιτέχνες bloggers, ενώ την ίδια στιγμή δεν μπορεί εξαιτίας αυτής της ανάγκης να αναρτει κείμενα κενου περιεχομένου απλά γιατί πρέπει .

Η δύναμη του ΠΑΟΚmania είναι το forum του.
Είναι το μεγαλύτερο forum των οπαδών του ΠΑΟΚ και αυτό πρέπει να εκμεταλλευτεί αντλώντας από κει τους απαραίτητους πόρους... ακόμα και για την ανάπτυξη της κεντρικής
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 17 Φεβ 2023, 22:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

rainmaker έγραψε:Πρώτον, σε αφορά τις ύβρεις σας ενημερώνω ότι επίτηδες δεν έγινε άμεση παρέμβαση για να εξετάσουμε από όλες τις σκοπιές το ζήτημα. Μην το θεωρείτε αδυναμία.
Τι γραφεις βρε Ρειν?Τι παει να πει μη το θεωρειτε αδυναμια?
Μην αμφισβητησει κανεις την παντοδυναμια σας?
Τι νομιζετε οτι υπερασπιζεστε τα τειχη της Μεγαπολης σα το δικαστη Ντρεντ? Εκτος αν το καταλαβα λαθος οποτε εξηγησε γιατι το γραφεις.
Ενα φορουμε ειναι ελεος .

ΥΓ Παει το καρμα.. :(
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

obanebane έγραψε:Όταν θα παίρνεις φορά και θα γεμίζεις παραμύθια το φόρουμ θα σου την κόβω, στο έχω ξαναπεί και εσύ το μόνο που κάνεις είναι να βρίζεις ασύστολα.
Συνέχισε, δεν θα παραπονεθω ποτέ ούτε θα ζητήσω να φύγεις, είναι το τελευταίο που με απασχολεί.
Απλά δε μου αρέσει ο χαρακτήρα σου και με κάθε αφορμή που μου δίνεις θα στο υπενθυμίζω.
Ρε καραγκιοζη κλοουν κοτοπουλο, αφου δε σ αρεσει ο χαρακτηρας μου (στα π@παρια μου κιολας), τι πετας σποντες και με προκαλεις ρε βλακα; Μαλλον ξερεις οτι ΠΟΤΕ δε θα τιμωρηθεις σε αντιθεση με μενα.
Εδω τους προκαλεσα στα ισα και οι μοντς εκαναν την παπια για το πως με προκαλεσες.
Και ρε μοντς, πειτε μου ενα λογο που δεν κανατε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ. Δε θελω ουτε εγω να μπαναριστει, ρουφιανος δεν υπηρξα ποτε σε αντιθεση με αλλους αλλα μην το κανετε τοσο προφανες.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

obanebane έγραψε:Όταν θα παίρνεις φορά και θα γεμίζεις παραμύθια το φόρουμ θα σου την κόβω, στο έχω ξαναπεί και εσύ το μόνο που κάνεις είναι να βρίζεις ασύστολα.
Ποια παραμυθια ρε καραγκιοζη; Μιλα παντελονατα με facts και οχι παπατζες.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εικόνα

https://www.tsemperlidou.gr/mind-spa/in ... -karma-sou

Ελα παμε ολοι μαζι μπας και το σωσουμε.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

5 χαρακτηρισμοί, 5 μέρες μπαν. Τώρα δεν σε είπε ΤΙΠΟΤΑ απολύτως.
Το δεν με αρέσει ο χαρακτήρας σου , δεν είναι καν προσβολή.

Από τη μία κάνεις passive-aggressive συμπεριφορά για το μόνιμο μπαν, από την άλλη φέρεσαι πλήρως απροσάρμοστα.

Το έχεις κάνει πόσες φορές ακριβώς το ίδιο σκηνικό. Σε λέει κάποιος έναν χαρακτηρισμό, του λες δέκα.
Εσύ αν γινόσουν μοντ, πόση υπομονή θα έκανες; Πόσα χρόνια;

Απάντησε όταν επιστρέψεις.

ΥΓ: Σε είπε απλά κεφτέ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Επειδή κάποιοι μπερδεύεστε ή δε γνωρίζετε.

Είπαμε ότι γενικώς χρειάζονται χέρια γιατί εδώ και καιρό δε βγαίνουν οι ώρες. Αν κάποιος μπει στην ομάδα των Μοντ κάποιος άλλος από τους υπάρχοντες θα είναι πιο χρησιμος στην κεντρική που υπάρχει μεγάλο θέμα.

Επισης αυτό που είπα εγώ για τα κείμενα της κεντρικής το έχω γράψει εδώ και χρονια σε αναλυτικό μου ποστ στο τοπικ για σχόλια για την κεντρική.

Κι αν δεν το έχετε δει το ξαναλέμε. Θέλουμε το κείμενο του οπαδού. Θέλουμε τη διαφορετική οπτική σας.
Με ωραίο τρόπο γραμμένο και τα ζητάμε χρόνια.

Το να γίνεται μόνο αναπαραγωγή αρδοαρθρων δεν έχει κανένα νόημα.

Κείμενο δικό σας θέλουμε.

Και δε νομίζω ότι κάποια στιγμη δόθηκε ιδέα για κάτι νέο κάτι πρότυπο και δεν τη συζητήσαμε. Κι αν έγινε μπορούμε να την ξανακάνουμε.

Όσον αφορά την προσφορά του joshua για τη θέση Μοντ χθες τη μιλήσαμε όλοι μαζί. Σύντομα θα του πούμε.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Εντ μεταξύ, το πλέον γελοίο είναι πως κανείς δεν νοιάζεται για μια προσωπική αντιπαράθεση μεταξύ δύο μελών, πλην των δύο και των μοντ. Κι αυτό για διαφορετικούς λόγους.

Εξαιρούνται οι κραυγαλέα ακραίες απόψεις που έχουν στόχο να πλήξουν τον ΠΑΟΚ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”