Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Μα όλοι όσοι είχαμε μέχρι στιγμής, αθλητικοί διευθυντές ήταν.
Αυτό δεν αλλάζει κάτι επί της ουσίας
Μια και μιλάμε για αθλητικούς διευθυντές ας φάμε μάτια ψάρια για τους καλύτερους του 2021:
https://topsoccerblog.com/top-best-spor ... -football/
και από το κείμενο:
https://topsoccerblog.com/top-best-spor ... -football/
και από το κείμενο:
A Sporting Director (also known as Director of Football) is an executive management position in a body associated with sports. In football, the sporting director serves as the intermediary between the manager and the board, thus allowing the manager more freedom to focus on what takes place on the pitch. The role of a sporting director has become integral and important in modern football, especially at the top level.
The duties of a sporting director varies from one club to another; with some granted more authority to all aspects of the club like hiring and firing managers, scouting recruitment, signing/renewing contracts, and managing the club’s facilities, while others are appointed for specific roles.
το ενδιαφέρον είναι η απόδοση του όρου από την επίσημη ΠΑΕ μέσω του προπονητή και του Κυρκυρ που φαίνεται ενώ ακούνε για τεχνικό διευθυντή να αλλάζουν την ορολογία σε αθλητικό διευθυντή. Αυτό ίσως κάτι λέει που εμάς μας ξεφεύγει διαρκώς και μιλάμε μονίμως για Τεχνικό Διευθυντή. Οι διαφορές μεταξύ τεχνικού διευθυντή και αθλητικού διευθυντή λογικά υπάρχουν, εξ ού και οι διορθώσεις από τα επίσημα χείλη.Mitsospaoki4 έγραψε:Μα όλοι όσοι είχαμε μέχρι στιγμής, αθλητικοί διευθυντές ήταν.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δύσκολη περίπτωσηpaoki4b έγραψε:O Ισπανός Θουμπιθαρέτα, που είχε γραφτεί προ μηνός και βάλε, δεν τον ξανακούσαμε από τότε.
Αυτά τα άτομα έχουν μάθει να παίζουν με άλλα ποσά και λογικά χωρίς παρεμβολές άλλων
Καλη περίπτωση ήταν και ο Καμινέρο που ακουγόταν στην αρχή, αλλά μάλλον αντίστοιχος με τον Θουμπι
ακομα για διωξιμο τον εχω τον πασχα....εσυ ειπες πρωτοκλασάτους ατομα που εχου να παιξουν μπαλα καμια 4τια-5τια και εγω σου ειπα ταλεντα ατομα που παιζαν φετος με φουλ αγωνιστικο ρυθμο και που ειναι σε ανοδικη φαση και οχι να ψαχνουν ομαδα να μην τους παιρνει κανεις και να λεν θελω ΠΑΟΚ γτ ειμαι ΠΑΟΚτσακι....και εγω αμα ειναι ετσι επειδη ειμαι ΠΑΟΚτσακι αν και δεν εχω παιξει μπαλα στη ζωη μου ποτε να με παρουν για σεντερ μπακ κανω και kick και bjj οποτε μπορω να πλακωθω και με τα αντιπαλα σεντερ φορ αν χρειαστει....μια χαρα...και δεν σε κραζω για αυτο που ειπες ο καθενας εχει τη γνωμη του προφανως απλα οταν πέφτει τοσο κραξιμο απο ολλους γτ θελουμε κινησεις να ανεβαζουν το επιπεδο και μετα οι ιδιοι γράφετε για πρωην ποδοσφαιριστές ε ειναι λιγο αντιφατικο...εγω που κραζω και λεω θελω τερμα και οχι τον πασχα δεν θα πω φερτε τον γλυκο για μεταγραφη ...[/quote]kosths BXL έγραψε:Εγώ αυτούς θα ήθελα. Με τα καλά τους και τα στραβά τους. 6 Έλληνες μου ανέφερες. Εκ των οποίων τον Πασχαλάκη κάτι τύποι σαν και σένα τον είχαν για διώξιμο . Για να μην πω ότι μίλησα για πρωτοκλασάτους κι εσύ μου ανέφερες ταλέντα.makispaspartou έγραψε:[
Πάντως και εγώ θα ήθελα να έρθουν Σταφυλίδης και Κ Παπαδοπουλος.
Και αυτό που λες για Βιερίνια, ο Σταφυλίδης είναι 27 και ο Παπαδόπουλος 28 βιάζεσαι να τους βγάλεις στη σύνταξη
Ο Σταφυ διακοπαρει Πορτο Καρρας και ο Μπουφον τρωει πιτογυρα στη Μποτσαρη... τοπικ μεταγραφες λεμε

- Mitsospaoki4
- Moderator
και στον πετρουλακη είχαν δει τον Λουτσεσκου μια μέρα πριν έλθει. Πότε δεν ξέρεις όμως...βλέπε εσύ κι ενημέρωσε μας... κάτι θα βγειZarka4 έγραψε:Το ξέρω ότι θα με βρίσετε, αλλά θα το αναφέρω με κάθε επιφύλαξη. Εθεάθη σε αμάξι στη Μπότσαρη ο ΜΠΟΥΦΟΝ. Τώρα η ήταν κάποιος που τον έμοιαζε και από τη τρελά της μεταγραφολογιας βλέπαμε 2 άτομα ότι θέλουμε η....
Θα δειξει
https://farengafuneralhome.com/obituary ... UZI1VmLNbYlaska4 έγραψε:Φτωχό βιογραφικό ο ιταλόςMitsospaoki4 έγραψε:Το sport24 λέει ότι ο Τετι θα είναι πιθανότατα ο νέος μας τδ
Τα συμπερασματα δικα σας
Ου να σου....φτου φτου φτου..barlow4 έγραψε:https://farengafuneralhome.com/obituary ... UZI1VmLNbYlaska4 έγραψε:Φτωχό βιογραφικό ο ιταλόςMitsospaoki4 έγραψε:Το sport24 λέει ότι ο Τετι θα είναι πιθανότατα ο νέος μας τδ
Τα συμπερασματα δικα σας
Χτύπα ξύλο.
Ο Μιλανέζος είναι ούνα φάτσα , ούνα ράτσα.
- thomas Murg