Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
- Salvador Allende
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Μην ξεχνάμε ότι και ο Τσίμιροτ μας ήρθε από το Βοσνιακό πρωτάθλημα. Κάποια αξιοσημείωτα που πρόσεξα σχετικά με Τσίμιροτ και Μπραντονιτς τα σημειώνω παρακάτω, αν και εφόσον έρθει ο πιτσιρικάς.
21 ετών και οι δύο όταν πήραν μεταγραφή. Δύο γεμάτες σεζόν στην ομάδα τους πριν πάρουν μεταγραφή.
Ο Τσίμιροτ αγωνιζόταν στη Σεράγιεβο, ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό στη Βοσνία κάθε χρόνο. Κάπως έτσι έφτασε η αξία του να είναι η μεγαλύτερη του ρόστερ (1 εκατ. - με λίγα παραπάνω τον πήραμε).
Ο Μπράντονιτς παίζει σε ομάδα που έχει πιάσει 5,6 θέση τα τελευταία δύο χρόνια. Φέτος δεν πάει καθόλου καλά γτ βρίσκεται στην 10η θέση. Αντίθετα με την πορεία της ομάδας του, ο Μπράντονιτς στα μέσα της σεζόν έχει φτάσει τα στατιστικά της προηγούμενης ολόκληρης. Έχει τη μεγαλύτερη αξία στο ρόστερ της ομάδας του (350 χιλ.).
Συνοπτικά νομίζω ότι σίγουρα είναι περίπτωση που αξίζει να ασχοληθείς και με 500 χιλ. να κλείσεις τη μεταγραφή. Με βάση τα λεφτά που έχουν δαπανηθεί για παίκτες αξίζει να πάρεις το ρίσκο.
21 ετών και οι δύο όταν πήραν μεταγραφή. Δύο γεμάτες σεζόν στην ομάδα τους πριν πάρουν μεταγραφή.
Ο Τσίμιροτ αγωνιζόταν στη Σεράγιεβο, ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό στη Βοσνία κάθε χρόνο. Κάπως έτσι έφτασε η αξία του να είναι η μεγαλύτερη του ρόστερ (1 εκατ. - με λίγα παραπάνω τον πήραμε).
Ο Μπράντονιτς παίζει σε ομάδα που έχει πιάσει 5,6 θέση τα τελευταία δύο χρόνια. Φέτος δεν πάει καθόλου καλά γτ βρίσκεται στην 10η θέση. Αντίθετα με την πορεία της ομάδας του, ο Μπράντονιτς στα μέσα της σεζόν έχει φτάσει τα στατιστικά της προηγούμενης ολόκληρης. Έχει τη μεγαλύτερη αξία στο ρόστερ της ομάδας του (350 χιλ.).
Συνοπτικά νομίζω ότι σίγουρα είναι περίπτωση που αξίζει να ασχοληθείς και με 500 χιλ. να κλείσεις τη μεταγραφή. Με βάση τα λεφτά που έχουν δαπανηθεί για παίκτες αξίζει να πάρεις το ρίσκο.
- ToMousiTouCrespo
Έψαξα το ινστα του σαμουράι και το όνομα χρήστη του ειναι sk2310. Άλλο ένα άρρωστο ΠΑΟΚτσάκι.

- thomas Murg
Μάλλον μόλις ξεχάκαραν τον λογαριασμό σου Μπάνε. Επανάρχεται η αισιοδοξία σου! Τώρα μάλιστα, ο γνωστός Μπάνε!obanebane έγραψε:Ρεμπε, σε καλό δρόμο είσαι, να μου αλλάξεις γνώμη.
Έχεις δουλειά ακόμα.
Όπως ρε μάγκες. Κλείσαμε Ματος, κλείσαμε Καγκαβα και Μπραντονιτς;; είναι επίσημα αυτά;;
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ron-swanson
Δηλαδή υπήρχε περίπτωση να ερχόταν στον ΠΑΟΚ αν δεν ήταν σε πτωτική πορεία;
Θα τον δούμε στο γήπεδο, μέχρι τότε το μόνο που μπορεί να λεχθεί, είναι ότι πήραμε έναν αστέρα του ποδοσφαίρου.
Ο τύπος έχει απίστευτες ποδοσφαιρικές παραστάσεις.
Θα τον δούμε στο γήπεδο, μέχρι τότε το μόνο που μπορεί να λεχθεί, είναι ότι πήραμε έναν αστέρα του ποδοσφαίρου.
Ο τύπος έχει απίστευτες ποδοσφαιρικές παραστάσεις.
Ουαρντα - Κρμεντσικ - Καγκαβα - Ματος - Μπραντονιτς
Για Γεναρη καλα παμε.
Για Γεναρη καλα παμε.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τρολλαρετε;;;;
ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΚΑΓΚΑΒΑ;;;;
ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΆΩ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΉ;;
Δικαιώθηκε ο Τοσκιτσης!!!
ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΚΑΓΚΑΒΑ;;;;
ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΆΩ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΉ;;
Δικαιώθηκε ο Τοσκιτσης!!!
- ΑποστόληςΑ
Yamaha?potamda έγραψε:Φεραρι, Γιάμαχα... Στον μηχανοκίνητο αθλητισμό το έριξε ο πρόεδρος.
Για Kawasaki τον κόβω...
thomas Murg έγραψε:Μάλλον μόλις ξεχάκαραν τον λογαριασμό σου Μπάνε. Επανάρχεται η αισιοδοξία σου! Τώρα μάλιστα, ο γνωστός Μπάνε!obanebane έγραψε:Ρεμπε, σε καλό δρόμο είσαι, να μου αλλάξεις γνώμη.
Έχεις δουλειά ακόμα.
Γύρισε το κουμπί.
Καποιοι εχουν μπερδεψει τη κριτικη με τη μιζερια πραγματικα, οσο περιεργο και αν ακουγεται να το λεω εγω.Θυμαμαι να κραζουν τον Κρμεντσικ,τωρα κραζουν τον Καγκαβα,ποσο αμπαλοι πια.Καντε ρε ποδοσφαιρικη κριτικη οσο σκληρη και αν ειναι,ΛΑΛΑΚΙΕΣ να μην γραφετε...
- thomas Murg
Για πες τους άλλους δύο τώρα gergeo4 να δούμε πως κινήθηκαν. Θα έχει ενδιαφέρον. Σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων.gergeo4 έγραψε:τελικά απο τους 3 κλεισαμε τον καλύτερο
- bersekeros
Dimg4 έγραψε:Αμα εχει καμια ριζα απο βορεια ηπειρο θα ειναι μια χαραPAOK_Antarctica έγραψε:Το μόνο πρόβλημα είναι οι μήνες απραξίας. Αλλά δεν νομίζω να άφησε τον εαυτό του και να μην έκανε σωστές προπονήσεις. Είναι και θέμα κουλτούρας, χωρίς να θέλω να αναπαράγω στερεότυπα.![]()
bersekeros σε τρολαρω φιλικα