10. Thomas Murg
Re: 10. Thomas Murg
Με τεραστια διαφορα ο καλυτερος μας παικτης μεσα στην περιοχη. Ακομα τσιμπιεμαι που επιτελους βλεπουμε φετος αυτο που ελεγα πριν χρονια οταν σερνωτανε οτι βαλτωνα γαμωτο στο 10/SS να εκμεταλευτουμε τουλαχιστον τα στοιχια που εχει σε κλειστους χωρους και οτι παρεις, εξτρεμ δεν ειναι και ουτε μπορει να παιξει απο το πλαι.
Και γι αυτο σε αυτο το συστημα για μενα ο καλος ο Μουργκ ειναι ο βασικος και οχι ο Κωσταντελιας οσο και αν δεν θελουν να το ακουνε κατι Κολκες. Οσο ολοι οι παικτες ειναι διαθεσιμοι και σε φορμα, τον Ντελια οσο μεγαλο το ταλεντο του ουτε εναντι του Ταισον ουτε του Μουργκ μπορεις να τον ξεκινησεις.
Και γι αυτο σε αυτο το συστημα για μενα ο καλος ο Μουργκ ειναι ο βασικος και οχι ο Κωσταντελιας οσο και αν δεν θελουν να το ακουνε κατι Κολκες. Οσο ολοι οι παικτες ειναι διαθεσιμοι και σε φορμα, τον Ντελια οσο μεγαλο το ταλεντο του ουτε εναντι του Ταισον ουτε του Μουργκ μπορεις να τον ξεκινησεις.
-
Maezono Masakiyo
aivas19 έγραψε:Μαεζονο SPOILER ALERT φιλε, προειδοποιησε λιγο [FACE WITH TEARS OF JOY]
Sorry αγαπητέ μου. Απλά ο συγκεκριμένος κύκλος προβλήθηκε πριν 3 χρόνια και η πληροφορία που μετέφερα είναι γνωστή αν όχι σε όλο το πανελλήνιο σε άπαντες φαν του Τσαφούλια τουλάχιστον.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Μονο εγω σε πιστευα πουλεν
Σασταλεγαγωαλλαδενακουγατε
Σασταλεγαγωαλλαδενακουγατε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Special 4 την Κυρ 17 Δεκ 2023, 19:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- abc_o_ karpouzas
-
Daskalos_4
"Ήταν ενα γκολ για μένα όπως για κάποιον που θα βάλει σε ένα ποτήρι να πιει ένα νερό".
Thomas Murg, 2031.
Thomas Murg, 2031.
- paokkerkir
Πραγματικά μεταμόρφωση φέτος. Μπραβο και στον ίδιο και στο τεχνικό τιμ που επιτελους αξιοποίηθηκε ενας παικτης που φαινοταν οτι δεν ηταν κακος αλλα κατι συνεβαινε.
-
Daskalos_4
Αυτοπεποίθηση λεγεται αυτο αδερφε! Γι αυτο και κανει παπαδεςRexaris έγραψε:Μου κάνει εντύπωση η ψυχραιμία του στα τελειώματα. Ψυχρός εκτέλεστης.
- Μπαρκαρούτσος
- figurehead4
Mvp παιχταρά.
Και να μείνεις ρε μάγκα, αφού το αξίζεις. Όλη τη χρονιά γαμας και δέρνεις.
Ποιος είμαι εγώ που αναρωτιόμουν αν πρέπει ή όχι;
Και να μείνεις ρε μάγκα, αφού το αξίζεις. Όλη τη χρονιά γαμας και δέρνεις.
Ποιος είμαι εγώ που αναρωτιόμουν αν πρέπει ή όχι;