Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
Περσι και προπερσι εγιναν λαθη χειρισμοι σε υποθεσεις ποδοσφαιριστων πιστευω κυριως λογω συναιθηματος βλεπε Βαρελα, Μπισεσβαρ ακομα και Ματος.
Αλλα ολοι εδω ημασταν οταν ανανεωναν και λεγαμε μια χαρα. Αλλα δεν ειναι δυνατον σε 30αρηδες να γινονται 3ετη και 2ετη νεα συμβολαια.
Ελπιζω να γινει μαθημα αυτο.
Αλλα ολοι εδω ημασταν οταν ανανεωναν και λεγαμε μια χαρα. Αλλα δεν ειναι δυνατον σε 30αρηδες να γινονται 3ετη και 2ετη νεα συμβολαια.
Ελπιζω να γινει μαθημα αυτο.
45 με 50 επαγγελματικά συμβόλαια, δεν γίνονται κάνοντας λάθη για ένα και δύο χρόνια, αλλά για πάνω από 5...
Γενικώς, από οργάνωση, σκίζουμε...
Άρνεσεν λέμε και κλαίμε....

Άρνεσεν λέμε και κλαίμε....

Έναν...εναν δεν θυμάμαι να λέει γιατί να ανανεώσει ο βαρέλα.Gospi έγραψε:Απορω γτ το καλοκαιρι εμεινε ο Βαρελα οταν ειχαμε δωσει 4 μυρια για τον Ινγκασον π παίζει στην ιδια θεση...
Ινγκασον Μαου, Μπισε, σβιντ, γιαννουλης θα χαιρετίσουν, λεω εγω...
και ισως και ο ροντριγκο αν μεινει ο Μάτος..
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο βαρέλα πριν 12 μήνες ήταν κάτι σαν ημίθεος στην Θεσσαλονίκη.
Εδώ γκρινιαζαν γιατί δεν ανανεώνουν τους κανιας, σαχοφ...που αν ήταν ο σαχοφ φέτος σ αυτή την ομάδα με τα γνωστά του μειονεκτήματα, μελιτζάνες και ντομάτες θα του πετούσαν και σ' αυτόν, αλλά και σ αυτόν που τον ανανεωσε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 29 Ιουν 2020, 18:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ευτυχως δεν κανουμε τις ανανεωσεις εμεις. Οχι οτι και αυτοι τα πηγαν καλυτερα, αλλα λεμε.
Οι περισσοτερες ομαδες που γενικα δεν εχουν προβληματα οικονομικα σε Ελλαδα και Ευρωπη, δηλαδη εχουν επενδυτη, πανω κατω τοσα συμβολαια εχουν. Το θεμα δεν ειναι η ποσοτητα των συμβολαιων, αλλα και κατα ποσο ειναι ορθολογικα σε τιμη, αποδοση, ηλικια.
Τζάμπα το κουράζουμε.
Αν είχαμε την τύχη ή την ικανότητα να φέρουμε έναν κανονικό προπονητη που θα αξιοποιούσε τι ρόστερ και την έτοιμη ομάδα,σήμερα θα ήμασταν πρωταθλητές ( τουλάχιστον στο χορτάρι)
Αν είχαμε την τύχη ή την ικανότητα να φέρουμε έναν κανονικό προπονητη που θα αξιοποιούσε τι ρόστερ και την έτοιμη ομάδα,σήμερα θα ήμασταν πρωταθλητές ( τουλάχιστον στο χορτάρι)
goran 64 έγραψε:45 με 50 επαγγελματικά συμβόλαια, δεν γίνονται κάνοντας λάθη για ένα και δύο χρόνια, αλλά για πάνω από 5...
Άρνεσεν λέμε και κλαίμε....![]()
Οι ομάδες πρωταθλητισμού στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, τόσα συμβόλαια έχουν.
Αν εμείς πρέπει να μειώσουμε το μπάτζετ ας το κάνουμε αρχικά εις βάρος της ποσότητας και όχι της ποιότητας.
Και θα δούμε στην πορεία αν αυτό θα συνεχίσει να μας κάνει ομάδα πρωταθλητισμού.
Από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε ομως ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα αφήσουμε κάποιους παίχτες που στην πορεία τους έχουν καλή ποδοσφαιρική εξέλιξη.
Οι ομάδες Πρωταθλητισμού, με τόσα συμβόλαια, αν δεν θέλουν να χρεοκοπήσουν, είτε πρέπει να φτάνουν, κάθε χρόνο κιόλας, στους ομίλους του CL, είτε στους 16 του E.L., τουλάχιστον...Αν όχι, αποτελούν διάττοντες αστέρες!!
Μα αυτό πληρώνουμε τώρα goran,ότι δεν είχαμε Ευρωπαϊκή συμμετοχή σε ομίλους, οπότε πρέπει να μειώσουμε το μπάτζετ.
Τώρα τι ακριβώς συζητάμε;
Τώρα τι ακριβώς συζητάμε;
Για λάθη που θα έπρεπε να προβλεφθούν, με βάση ένα σοβαρό business plan και δεν προβλέφθηκαν, συζητάμε...
Το θεωρώ πολύ βαρύ, για να μένει ασυζήτητο ή να περνάει στα ψιλά, για τον ΠΑΟΚ του ΤΟΡ-20 της Ευρώπης...
Το ζήτημα είναι ότι ακόμα δεν έχουν αποδοθεί ευθύνες, πουθενά αλλού, εκτός μεμονωμένων, στο αγωνιστικό...
Δηλαδή ή δεν το είδαν, ότι κάπου το σχέδιο έμπαζε ή δεν ενδιαφέρονται να διορθώσουν τα λάθη που γίνονται...
Η ΠΑΕ βρίσκεται σε δεινή θέση, οικονομικά και συνεπαγωγικά, στον τομέα της μεταγραφικής ενίσχυσης, λόγω ffp και κάποιοι "υπεύθυνοι", αρχικά, απλά το έκρυβαν και τώρα προσπαθούν να το μπαλώσουν, με κάτι μερεμέτια...
Αυτά και τα δύο, είναι εντελώς άτοπα, για να μπαίνουν στην ίδια πρόταση με τον χαρακτηρισμό σοβαρό club....
Σε τέτοια, όλοι οι παραπάνω ρόλοι είναι εντελώς διακριτοί και οι υπεύθυνοι, των όποιων λαθών, τα πληρώνουν!!
Σε αντίθεση, σε μας, φτάνουν να φταίνε, σχεδόν πάντα, ο προπονητής κι ο ΤΔ "κι από κει παν κι οι άλλοι"...
Αυτό, έστω και σαν νοοτροπία, δεν πρέπει να διορθωθεί, μέσω αντικατάστασης κάποιων, διοικητικών στελεχών?
Το θεωρώ πολύ βαρύ, για να μένει ασυζήτητο ή να περνάει στα ψιλά, για τον ΠΑΟΚ του ΤΟΡ-20 της Ευρώπης...
Το ζήτημα είναι ότι ακόμα δεν έχουν αποδοθεί ευθύνες, πουθενά αλλού, εκτός μεμονωμένων, στο αγωνιστικό...
Δηλαδή ή δεν το είδαν, ότι κάπου το σχέδιο έμπαζε ή δεν ενδιαφέρονται να διορθώσουν τα λάθη που γίνονται...
Η ΠΑΕ βρίσκεται σε δεινή θέση, οικονομικά και συνεπαγωγικά, στον τομέα της μεταγραφικής ενίσχυσης, λόγω ffp και κάποιοι "υπεύθυνοι", αρχικά, απλά το έκρυβαν και τώρα προσπαθούν να το μπαλώσουν, με κάτι μερεμέτια...
Αυτά και τα δύο, είναι εντελώς άτοπα, για να μπαίνουν στην ίδια πρόταση με τον χαρακτηρισμό σοβαρό club....
Σε τέτοια, όλοι οι παραπάνω ρόλοι είναι εντελώς διακριτοί και οι υπεύθυνοι, των όποιων λαθών, τα πληρώνουν!!
Σε αντίθεση, σε μας, φτάνουν να φταίνε, σχεδόν πάντα, ο προπονητής κι ο ΤΔ "κι από κει παν κι οι άλλοι"...
Αυτό, έστω και σαν νοοτροπία, δεν πρέπει να διορθωθεί, μέσω αντικατάστασης κάποιων, διοικητικών στελεχών?
Επί της ουσίας δεν διαφωνώ, το ότι δεν προκριθηκαμε όμως σε ομίλους δύο σεζόν, το λες και ατυχία.
Δηλαδή δεν είναι ότι δεν είχαμε την ομάδα να το κάνουμε,αυτό αποδεικνύεται από τους αποκλεισμούς ομάδων όπως οι Βασιλεία,Σπαρτακ.
Ετσι είναι το ποδόσφαιρο,δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος,όπως γίνεται στην πλειοψηφία των ομαδικών αθλημάτων,αυτό το κάνει να ξεχωρίζει άλλωστε.
Τώρα θα πληρώσουμε όλα αυτά τα λάθη θες,ατυχίες λέω εγώ,συνδυασμός και των δύο πιο σωστά;
Κατά τη γνώμη μου όχι τόσο ακριβά όσο περιγράφεται από τα μέσα.
Οι λόγοι,η ελάφρυνση του ffp από την ουεφα,λόγω covid,αλλά και η μείωση της ελληνικής φορολογίας στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.
Τώρα αν έχει αποφασιστεί από τον Ιβάν να μην ρίξει χρήμα για φέτος και έχει δοθεί γραμμή στα μέσα να βγάλουν προς τα εξω οτι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, είναι αλλού παππά ευαγγέλιο.
Πάντως αν δεν στηριχτεί οικονομικά από την οικογένεια η ομάδα φέτος και μείνουμε πάλι (αυτή τη φορά όχι λόγω ατυχίας) εκτός Ευρώπης,τότε τα επόμενα χρόνια θα ζήσουμε πραγματικό μνημόνιο.
Αυτή είναι η γνώμη μου και θέλω να πιστεύω ότι τα ξέρουν όλα αυτοί που πρέπει και αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχουν βάλει μπροστά το σχέδιο,όχι εξόδου από την κρίση, αλλά αποφυγή της κρίσης.
Δηλαδή δεν είναι ότι δεν είχαμε την ομάδα να το κάνουμε,αυτό αποδεικνύεται από τους αποκλεισμούς ομάδων όπως οι Βασιλεία,Σπαρτακ.
Ετσι είναι το ποδόσφαιρο,δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος,όπως γίνεται στην πλειοψηφία των ομαδικών αθλημάτων,αυτό το κάνει να ξεχωρίζει άλλωστε.
Τώρα θα πληρώσουμε όλα αυτά τα λάθη θες,ατυχίες λέω εγώ,συνδυασμός και των δύο πιο σωστά;
Κατά τη γνώμη μου όχι τόσο ακριβά όσο περιγράφεται από τα μέσα.
Οι λόγοι,η ελάφρυνση του ffp από την ουεφα,λόγω covid,αλλά και η μείωση της ελληνικής φορολογίας στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.
Τώρα αν έχει αποφασιστεί από τον Ιβάν να μην ρίξει χρήμα για φέτος και έχει δοθεί γραμμή στα μέσα να βγάλουν προς τα εξω οτι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, είναι αλλού παππά ευαγγέλιο.
Πάντως αν δεν στηριχτεί οικονομικά από την οικογένεια η ομάδα φέτος και μείνουμε πάλι (αυτή τη φορά όχι λόγω ατυχίας) εκτός Ευρώπης,τότε τα επόμενα χρόνια θα ζήσουμε πραγματικό μνημόνιο.
Αυτή είναι η γνώμη μου και θέλω να πιστεύω ότι τα ξέρουν όλα αυτοί που πρέπει και αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχουν βάλει μπροστά το σχέδιο,όχι εξόδου από την κρίση, αλλά αποφυγή της κρίσης.
+1goran 64 έγραψε:34 και 6 μηνών σε λίγες μέρες, με παλαιότερο αχίλλειο, με 3 χιαστούς και μπόλικα κιλάκια καλοπέρασης, δεν τον υπολογίζεις, χωρίς ρίσκο για παραπάνω από 1.000 λεπτά ποιοτικής προσφοράς κι αυτό, με μεγάλη προσπάθεια...
Σκεφθείτε αν θα θέλατε έναν τέτοιο παίχτη, δίχως το εν λόγω ονοματεπώνυμο κι αν ναι, πόσα θα του χαλαλίζατε..
Μετά, προσθέστε και ένα 30%, λόγω "υπεραξίας", ως "σημαία" και βρείτε, εύκολα, τι πρόταση πρέπει να του γίνει...
Πιστεύω ότι δεν θα του δώσουν το εφάπαξ που ψάχνει. Αν δεν το βρει έξω θα σταματήσει και θα αναλάβει πόστο.
Δε νομίζω αν δε του δώσουν αυτό που θέλει ή τέλος πάντων αν δεν συμφωνήσει σε νέο συμβόλαιο ότι θα είναι εύκολο μετά να αναλάβει πόστο στην ομάδα.
Εγώ είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά, εκτός αν έχει χαλάσει η σχέση τους για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με το συμβόλαιο.
Είναι τέτοια η φετινή χρονιά που δίνει το δικαίωμα να σκεφτεί ο καθένας τα χειρότερα σενάρια.
Εγώ είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά, εκτός αν έχει χαλάσει η σχέση τους για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με το συμβόλαιο.
Είναι τέτοια η φετινή χρονιά που δίνει το δικαίωμα να σκεφτεί ο καθένας τα χειρότερα σενάρια.
-
Τον Μαουρισιο με ένα 600αρι για έναν ακόμη χρόνο τον ήθελα
Ρε συ δεν μιλαω για εμας! Το θεμα ειναι πως θεωρητικα στην ΠΑΕ κανουν προγραμματισμο με βαση τις αναγκες της ομαδας και οχι με βαση τον οπαδοκο συναισθηματισμο! Γιατι αν παμε μ αυτα τα δεδομενα τοτε πρεπει να διωξουν και τον Φερειρα επειδη οι οπαδοί δεν τον θελουν...renegade έγραψε:Έναν...εναν δεν θυμάμαι να λέει γιατί να ανανεώσει ο βαρέλα.Gospi έγραψε:Απορω γτ το καλοκαιρι εμεινε ο Βαρελα οταν ειχαμε δωσει 4 μυρια για τον Ινγκασον π παίζει στην ιδια θεση...
Ινγκασον Μαου, Μπισε, σβιντ, γιαννουλης θα χαιρετίσουν, λεω εγω...
και ισως και ο ροντριγκο αν μεινει ο Μάτος..
Ο βαρέλα πριν 12 μήνες ήταν κάτι σαν ημίθεος στην Θεσσαλονίκη.
Εδώ γκρινιαζαν γιατί δεν ανανεώνουν τους κανιας, σαχοφ...που αν ήταν ο σαχοφ φέτος σ αυτή την ομάδα με τα γνωστά του μειονεκτήματα, μελιτζάνες και ντομάτες θα του πετούσαν και σ' αυτόν, αλλά και σ αυτόν που τον ανανεωσε