Δεν το πιστεύω γιατί χρειάζομαι ύπνο....cambiaso έγραψε:Kλεισαμε Ινγκασον συμφωνα με sdna...
Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
Περιμένω με ανυπομονησία. Ευχαριστώ και τον Μάτσο και περαστικά.JohnDag έγραψε:[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND COLD SWEAT][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND COLD SWEAT][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND COLD SWEAT]jibbie έγραψε:JohnDag, ντροπη, μοιρασε το wyscout report για τον ολιβειρα συγκριτικα με υπαρχοντες, αιντε
Αύριο μέχρι το μεσημεράκι θα ανέβει λεπτομερής ανάλυση του παικταρά.
Είμαι σε διαδικασία συλλογής στοιχείων!!!
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άμα φύγει και ο Χατσε και ρθει ο ισλανδος είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, όχι για πρωτάθλημα μόνο αλλά και για προκριματικά τσουλου.
Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- trelopaoki444
Χαχαχαχαχαχα. Ενταξει ρε Ιβαν το τερματισες λαιμαι
Ο Ιβάν Σαββίδης κλείνει τις μεταγραφές του Ιανουαρίου κάνοντας δύο εντυπωσιακές κινήσεις. Μετά από αυτή του Σέρτζιο Ολιβέιρα της Πόρτο, φέρνει στη Θεσσαλονίκη και τον διεθνή Ισλανδό κεντρικό αμυντικό Σβέριρ Ίνγκασον.
Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ τα βρήκε σε όλα με τη Ροστόφ και πριν από λίγο ολοκληρώθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, κάτι που σημαίνει πως ο Ίνγκασον αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές.
Ο 25χρονός κεντρικός αμυντικός, βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ από την αρχή του Γενάρη, όπως σας αποκάλυψε το SDNA, ολοκληρώνοντας στο παρά πέντε ένα ακόμη μεταγραφικό «χτύπημα».
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ΠΑΟΚ αγοράζει τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο θεωρεί και σημαντική επένδυση, ενώ καλύπτει και ένα κενό στο κέντρο της άμυνας αφού πίσω από Βαρέλα και Κρέσπο, δεν υπήρχε κάποια αξιόπιστη λύση...
https://www.sdna.gr/podosfairo/superlea ... o-ingkason

Ο Ιβάν Σαββίδης κλείνει τις μεταγραφές του Ιανουαρίου κάνοντας δύο εντυπωσιακές κινήσεις. Μετά από αυτή του Σέρτζιο Ολιβέιρα της Πόρτο, φέρνει στη Θεσσαλονίκη και τον διεθνή Ισλανδό κεντρικό αμυντικό Σβέριρ Ίνγκασον.
Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ τα βρήκε σε όλα με τη Ροστόφ και πριν από λίγο ολοκληρώθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, κάτι που σημαίνει πως ο Ίνγκασον αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές.
Ο 25χρονός κεντρικός αμυντικός, βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ από την αρχή του Γενάρη, όπως σας αποκάλυψε το SDNA, ολοκληρώνοντας στο παρά πέντε ένα ακόμη μεταγραφικό «χτύπημα».
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ΠΑΟΚ αγοράζει τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο θεωρεί και σημαντική επένδυση, ενώ καλύπτει και ένα κενό στο κέντρο της άμυνας αφού πίσω από Βαρέλα και Κρέσπο, δεν υπήρχε κάποια αξιόπιστη λύση...
https://www.sdna.gr/podosfairo/superlea ... o-ingkason
Έρχεται.......................mbison έγραψε:Απιστευτος πλουραλισμος κεντρο και επιθεση. Ενα σεντερ μπακ και κλεισαμε παρακαλω.
Αυτό σημαίνει ότι πουλήθηκε και ο Χατσερίδη;Macho έγραψε:Αλήθεια είναι
Δεν έχει υπάρξει σημαντικότερη ενίσχυση σε μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου ποτέ.
Μιλάμε ότι έρχεται ποιοτικοτατο στόπερ, παιχταρα χαφ, ακόμα ένας χαφ με καλές περγαμηνές, ταχύτατο εξτρέμ, μπαλαδοφατσα φορ
Μιλάμε ότι έρχεται ποιοτικοτατο στόπερ, παιχταρα χαφ, ακόμα ένας χαφ με καλές περγαμηνές, ταχύτατο εξτρέμ, μπαλαδοφατσα φορ
Τι ζουμε ρεεε
Ιβαν μην τυχον και φερεις και κανενα εξτρεμ, τι θα κανουεμ το καλοκαιρι δλδ?
Ιβαν μην τυχον και φερεις και κανενα εξτρεμ, τι θα κανουεμ το καλοκαιρι δλδ?
Κλασική ΠΑΟΚάρα. Αν δεν δούμε μεταγραφή 31 του μηνός, είτε Αυγούστου είτε Ιανουαρίου, κάτι πάει στραβά.
Τουλάχιστον οι 2 τελευταίες φετεινές προσθήκες έχουν τις καλύτερες προϋποθέσεις να είναι πετυχημένες.
Και οι δύο παίκτες από καλές ομάδες, ενεργοί, σε καλή ηλικία και το κυριότερο με χαρακτηριστικά που θέλει ο προπονητής.
Χατσερίντι φύγει δεν φύγει πλέον δεν μας απασχολεί. Απασχολεί μόνο τον Ιβάν για να γλιτώσει το συμβόλαιό του.
Πιστεύω πάντως πως μάλλον αύριο θα οδεύσει προς Δυναμό ο Ουκρανός. Εφόσον δεν βρήκε τίποτα άλλο...
Συνήθως είμαι γκρινιάρης, αλλά γαμώτο δεν ξέρω για τι να γκρινιάξω
Τουλάχιστον οι 2 τελευταίες φετεινές προσθήκες έχουν τις καλύτερες προϋποθέσεις να είναι πετυχημένες.
Και οι δύο παίκτες από καλές ομάδες, ενεργοί, σε καλή ηλικία και το κυριότερο με χαρακτηριστικά που θέλει ο προπονητής.
Χατσερίντι φύγει δεν φύγει πλέον δεν μας απασχολεί. Απασχολεί μόνο τον Ιβάν για να γλιτώσει το συμβόλαιό του.
Πιστεύω πάντως πως μάλλον αύριο θα οδεύσει προς Δυναμό ο Ουκρανός. Εφόσον δεν βρήκε τίποτα άλλο...
Συνήθως είμαι γκρινιάρης, αλλά γαμώτο δεν ξέρω για τι να γκρινιάξω