Μεταγραφές Χειμώνα 2018
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Να μεταγραφεί ο Καντουρί παρακαλάω. Δεν είναι κακός παίκτης, κάθε άλλο, απλά δεν ταιριάζει στον ΠΑΟΚ μας. Επειδή είναι καλός παίκτης έχω ελπίδες.
γαμω τα ρεκορ και τα αηττητα. ΦΕΡΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!joshua έγραψε:Πραγματικα μου ερχεται να βαλω τα κλαματα απο τα νευρα...34 χρονια περιμενω να βγω απο το σπιτι γελωντας στα μουτρα αυτων που μισω αθλητικα μια ζωη και με αντιμετωπιζαν παντα σαν τον γραφικο του χωριου, την πρωτευουσα μου μεσα και νιωθω πως κανουμε οτι περναει απο τα χερια μας αντι να χαρω, να φαω το δουλεμα του ΑΙΩΝΑ...Ξυπνηστε το κερατο μου μεσα και καντε 2-3 κινησεις,δεν ειναι δυνατον οτι βλεπει ο τελευταιος παοκτσης να μην το βλεπουν ανθρωποι που πληρωνονται με μυρια...
8αρι γρήγορο με οργανωτικές ικανότητες να κουβαλάει και να μοιράζει μπαλα. Ο Μαουριτσιο να παίζει καλυτερα 6αρι γιατί δεν το εχει στο 8. Ενα εξτρεμ στυλ Λουκας που σκοράρει και κάνει μπουκες. Και φυσικά εναν επιθετικό αντί-Πριγιο.
- ΑποστόληςΑ
Κουράστηκα ρε με τη καταστροφολογία σας.
Σας αρέσει να ζείτε μέσα στη μαυρίλα,τέλος.
ασε ασεobanebane έγραψε:Κουράστηκα ρε μαλακες με τη καταστροφολογία σας.
- Mauricio-8-
Πιστεύω ότι μετά τη σημερινή εμφάνιση και το τέλος με Πριγιο.. Ερχεται Χαφαρα Σκύλος..... Ερχεται Εξτρεμαρα που θα ζαλίσει πολλα μπακ.... Και Φορ Καλύτερο του Πριγιοβιτς.... Μένουμε Συντονισμένοι! Αντε ρε ΠΑΟΚαρα μου!!!

Ναι, ο ΠΑΟΚ χρειαζεται περισσοτερες μεταγραφες αλλα δεν ειναι ορθο να τις κανει ολες μαζεμενες. Πρεπει να κρατησει μια συνοχη. Θεωρω οτι πρεπει να κινηθει για 4 μεταγραφες τωρα, 3 αμεσα βασικων και ενος που θα παρει παιχνιδια απο φετος και θα μπορει να γινει βασικος του χρονου. Οι τρεις βασικοι:Αξιοπιστο φορ, Δεξι εξτρεμ με εφεση στο γκολ και γρηγορος χαφ που θα μαρκαρει αλλα θα εχει και καλη μεταβιβαση. Ο τεταρτος θα ειναι χαφ που θα ειναι μπακ απ του Μαουριτσιο φετος αλλα με προοπτικες για βασικοτατο στελεχος του χρονου.Dimg4 έγραψε:Μονο σε μενα τον αμπαλο φαινεται οτι τελικα χρειαζομαστε περισσοτερους απο οτι νομιζουμε?
Φορ
αριστερο εξτρεμ
6αρι εντεκαδατο
αριστερο μπακ με δεδομενο γιαννουλη βασικο
2 σεντερ μπακ με αποχωρησεις μαλεζα και χατσε
δεξι μπακ αξιολογο με προοπτικη εντεκαδας
Λογικα ερχεται ο Μπεργκ
Δεξι εξτρεμ ο Kiril Despodov της ΤΣΣΚΑ Σοφιας. Παιχταρα.
Χαφ ο Jeando Fuchs της Σοσο για βασικο εξαρο-οχταρι (εχει πληρη αγωνιστικο ρυθμο) και ο Olivier Kemen για μπακ απ οχταροδεκαρι φετος και βασικο του χρονου.
Ολοι με κοινοτικο διαβατηριο.
Φορ αν θελουν να τα σκασουν ας φερουν τον Sergi Enrich της Eibar. Αν δε θελουν ας φερουν καποιον μικροτερης αξιας αλλα αξιοπιστο.
Ανανεωση Βαρελα-Κρεσπο (μονο αυτων) και μετατροπη Λημνιου σε δεξι μπακ.
Ετσι παει ανετα ως το καλοκαιρι.
Τοτε λυνεται το θεμα του αριστερου μπακ, ενος γρηγορου στοπερ κι ενος αριστερου εξτρεμ (Οχι απαραιτητα ολοι βασικοι). Γνωμη μου οτι θα χρειαστει κι ενας ακομη χαφ γιατι τον Βερνμπλουμ αν ειναι να παιξει καλη μπαλα μετα τη θεραπεια, τον βλεπω στοπερ κι αυτον.
μπερκ ερχεται αυριο παιζει μεθαυριο ,ενα οκταρι πιτσιρικα να ειναι παντου και να ξερει μπαλα και αυτον δωρο απο τον προεδρο για να σηκωσει την κουπα
https://www.transfermarkt.com/arjen-rob ... ieler/4360

Πολύ καλή η πώληση πριγιο. Προς στιγμή φοβήθηκα μη χαλάσει.
Επιπλέον πιστεύω ότι δε χρειαζόμαστε φορ για φέτος εκτός αν συνεχιστεί ο λουτσεσκου να μη βάζει ακπομ για ανεξήγητους για μένα λογους.
Χαφ όμως κ τρία να φέρουν δε θα ήταν καθόλου άσχημο. Το βασικό πρόβλημα για μένα του ΠΑΟΚ είναι η έλλειψη καλών χαφ. Αν ήταν στο χέρι μου κανένα από τα χαφ που έχουμε δε θα έπαιζε στον ΠΑΟΚ. Επίσης ίσως θα θέλαμε κ κάποιον πιο μπουκαδορο εξτρέμ.
Το καλοκαίρι θα θέλουμε σίγουρα κ φουλ μπακ αφού Μάτος κ Βιερίνια είναι μεγάλοι κ οι δύο αλλά το καλοκαίρι ουσιαστικά θέλουμε συνολικά καινούργια ομάδα (ελπίζω κ προπονητή).
Επιπλέον πιστεύω ότι δε χρειαζόμαστε φορ για φέτος εκτός αν συνεχιστεί ο λουτσεσκου να μη βάζει ακπομ για ανεξήγητους για μένα λογους.
Χαφ όμως κ τρία να φέρουν δε θα ήταν καθόλου άσχημο. Το βασικό πρόβλημα για μένα του ΠΑΟΚ είναι η έλλειψη καλών χαφ. Αν ήταν στο χέρι μου κανένα από τα χαφ που έχουμε δε θα έπαιζε στον ΠΑΟΚ. Επίσης ίσως θα θέλαμε κ κάποιον πιο μπουκαδορο εξτρέμ.
Το καλοκαίρι θα θέλουμε σίγουρα κ φουλ μπακ αφού Μάτος κ Βιερίνια είναι μεγάλοι κ οι δύο αλλά το καλοκαίρι ουσιαστικά θέλουμε συνολικά καινούργια ομάδα (ελπίζω κ προπονητή).
- Mauricio-8-
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δυναμώσει στο άξονα του εκεί είναι το πρόβλημα και στο να φτιάχνει παιχνίδι και στο να αμύνεται θέλει εκεί έναν χαφ μαύρο και γρήγορο που να έχει παίξει και σε μεγάλη ομαδα να είναι άριστος γνωστής της θέσης και επίσης είδαμε ότι έχουμε πρόβλημα στα εξτρεμ Ουαρντα δεν εινακ εξτρεμ Λημνιός δεν είναι ολοκληρομενος όπως και κ Ζάμπα Κάντουρι δρόμο!Αν γίνουνε αυτές οι δύο μεταγραφές θα παίζουμε και μπάλαρα και θα το πάρουμε αέρα και του χρόνου θα χουμε έτοιμη ομάδα και το κεράσι στην Τούρτα ο Φορ!
Αφήνω,αφήνωgergeo4 έγραψε:ασε ασεobanebane έγραψε:Κουράστηκα ρε μαλακες με τη καταστροφολογία σας.
-
Χαλάρωσεjoshua έγραψε:Πραγματικα μου ερχεται να βαλω τα κλαματα απο τα νευρα...34 χρονια περιμενω να βγω απο το σπιτι γελωντας στα μουτρα αυτων που μισω αθλητικα μια ζωη και με αντιμετωπιζαν παντα σαν τον γραφικο του χωριου, την πρωτευουσα μου μεσα και νιωθω πως κανουμε οτι περναει απο τα χερια μας αντι να χαρω, να φαω το δουλεμα του ΑΙΩΝΑ...Ξυπνηστε το κερατο μου μεσα και καντε 2-3 κινησεις,δεν ειναι δυνατον οτι βλεπει ο τελευταιος παοκτσης να μην το βλεπουν ανθρωποι που πληρωνονται με μυρια...
Θα το πάρουμε
Αλλά όχι με κινήσεις πανικού
Πρέπει να φέρουμε παίκτες με μεταπωλητικη αξία
-
Τι ωραία που τα λέτε κάποιοι.
Αν δεν γίνουν δύο τρεις συναντήσεις του Ιβάν με γκοντζαρεβα μπρανκο λουτσεσκου κτλ κτλ μην περιμένετε μεταγραφές.!!!!
Αν δεν γίνουν δύο τρεις συναντήσεις του Ιβάν με γκοντζαρεβα μπρανκο λουτσεσκου κτλ κτλ μην περιμένετε μεταγραφές.!!!!