Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Να μεταγραφεί ο Καντουρί παρακαλάω. Δεν είναι κακός παίκτης, κάθε άλλο, απλά δεν ταιριάζει στον ΠΑΟΚ μας. Επειδή είναι καλός παίκτης έχω ελπίδες.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Φέρτε αυτόν που μαζι με τον Καρέλη σε μια σεζόν έβαλαν 41 γκολ :D :D :D :D
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

joshua έγραψε:Πραγματικα μου ερχεται να βαλω τα κλαματα απο τα νευρα...34 χρονια περιμενω να βγω απο το σπιτι γελωντας στα μουτρα αυτων που μισω αθλητικα μια ζωη και με αντιμετωπιζαν παντα σαν τον γραφικο του χωριου, την πρωτευουσα μου μεσα και νιωθω πως κανουμε οτι περναει απο τα χερια μας αντι να χαρω, να φαω το δουλεμα του ΑΙΩΝΑ...Ξυπνηστε το κερατο μου μεσα και καντε 2-3 κινησεις,δεν ειναι δυνατον οτι βλεπει ο τελευταιος παοκτσης να μην το βλεπουν ανθρωποι που πληρωνονται με μυρια...
γαμω τα ρεκορ και τα αηττητα. ΦΕΡΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

8αρι γρήγορο με οργανωτικές ικανότητες να κουβαλάει και να μοιράζει μπαλα. Ο Μαουριτσιο να παίζει καλυτερα 6αρι γιατί δεν το εχει στο 8. Ενα εξτρεμ στυλ Λουκας που σκοράρει και κάνει μπουκες. Και φυσικά εναν επιθετικό αντί-Πριγιο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Μαουρο δεν κάνει για ανασταλτικό χαφ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Κουράστηκα ρε με τη καταστροφολογία σας.
Σας αρέσει να ζείτε μέσα στη μαυρίλα,τέλος.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

obanebane έγραψε:Κουράστηκα ρε μαλακες με τη καταστροφολογία σας.
ασε ασε
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Πιστεύω ότι μετά τη σημερινή εμφάνιση και το τέλος με Πριγιο.. Ερχεται Χαφαρα Σκύλος..... Ερχεται Εξτρεμαρα που θα ζαλίσει πολλα μπακ.... Και Φορ Καλύτερο του Πριγιοβιτς.... Μένουμε Συντονισμένοι! Αντε ρε ΠΑΟΚαρα μου!!! :mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Dimg4 έγραψε:Μονο σε μενα τον αμπαλο φαινεται οτι τελικα χρειαζομαστε περισσοτερους απο οτι νομιζουμε?
Φορ
αριστερο εξτρεμ
6αρι εντεκαδατο
αριστερο μπακ με δεδομενο γιαννουλη βασικο
2 σεντερ μπακ με αποχωρησεις μαλεζα και χατσε
δεξι μπακ αξιολογο με προοπτικη εντεκαδας

Λογικα ερχεται ο Μπεργκ
Ναι, ο ΠΑΟΚ χρειαζεται περισσοτερες μεταγραφες αλλα δεν ειναι ορθο να τις κανει ολες μαζεμενες. Πρεπει να κρατησει μια συνοχη. Θεωρω οτι πρεπει να κινηθει για 4 μεταγραφες τωρα, 3 αμεσα βασικων και ενος που θα παρει παιχνιδια απο φετος και θα μπορει να γινει βασικος του χρονου. Οι τρεις βασικοι:Αξιοπιστο φορ, Δεξι εξτρεμ με εφεση στο γκολ και γρηγορος χαφ που θα μαρκαρει αλλα θα εχει και καλη μεταβιβαση. Ο τεταρτος θα ειναι χαφ που θα ειναι μπακ απ του Μαουριτσιο φετος αλλα με προοπτικες για βασικοτατο στελεχος του χρονου.
Δεξι εξτρεμ ο Kiril Despodov της ΤΣΣΚΑ Σοφιας. Παιχταρα.
Χαφ ο Jeando Fuchs της Σοσο για βασικο εξαρο-οχταρι (εχει πληρη αγωνιστικο ρυθμο) και ο Olivier Kemen για μπακ απ οχταροδεκαρι φετος και βασικο του χρονου.
Ολοι με κοινοτικο διαβατηριο.
Φορ αν θελουν να τα σκασουν ας φερουν τον Sergi Enrich της Eibar. Αν δε θελουν ας φερουν καποιον μικροτερης αξιας αλλα αξιοπιστο.
Ανανεωση Βαρελα-Κρεσπο (μονο αυτων) και μετατροπη Λημνιου σε δεξι μπακ.
Ετσι παει ανετα ως το καλοκαιρι.
Τοτε λυνεται το θεμα του αριστερου μπακ, ενος γρηγορου στοπερ κι ενος αριστερου εξτρεμ (Οχι απαραιτητα ολοι βασικοι). Γνωμη μου οτι θα χρειαστει κι ενας ακομη χαφ γιατι τον Βερνμπλουμ αν ειναι να παιξει καλη μπαλα μετα τη θεραπεια, τον βλεπω στοπερ κι αυτον.
donpablo

Δημοσίευση από donpablo »

μπερκ ερχεται αυριο παιζει μεθαυριο ,ενα οκταρι πιτσιρικα να ειναι παντου και να ξερει μπαλα και αυτον δωρο απο τον προεδρο για να σηκωσει την κουπα :opaokara: :opaokara: :opaokara: https://www.transfermarkt.com/arjen-rob ... ieler/4360
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Πολύ καλή η πώληση πριγιο. Προς στιγμή φοβήθηκα μη χαλάσει.
Επιπλέον πιστεύω ότι δε χρειαζόμαστε φορ για φέτος εκτός αν συνεχιστεί ο λουτσεσκου να μη βάζει ακπομ για ανεξήγητους για μένα λογους.
Χαφ όμως κ τρία να φέρουν δε θα ήταν καθόλου άσχημο. Το βασικό πρόβλημα για μένα του ΠΑΟΚ είναι η έλλειψη καλών χαφ. Αν ήταν στο χέρι μου κανένα από τα χαφ που έχουμε δε θα έπαιζε στον ΠΑΟΚ. Επίσης ίσως θα θέλαμε κ κάποιον πιο μπουκαδορο εξτρέμ.
Το καλοκαίρι θα θέλουμε σίγουρα κ φουλ μπακ αφού Μάτος κ Βιερίνια είναι μεγάλοι κ οι δύο αλλά το καλοκαίρι ουσιαστικά θέλουμε συνολικά καινούργια ομάδα (ελπίζω κ προπονητή).
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δυναμώσει στο άξονα του εκεί είναι το πρόβλημα και στο να φτιάχνει παιχνίδι και στο να αμύνεται θέλει εκεί έναν χαφ μαύρο και γρήγορο που να έχει παίξει και σε μεγάλη ομαδα να είναι άριστος γνωστής της θέσης και επίσης είδαμε ότι έχουμε πρόβλημα στα εξτρεμ Ουαρντα δεν εινακ εξτρεμ Λημνιός δεν είναι ολοκληρομενος όπως και κ Ζάμπα Κάντουρι δρόμο!Αν γίνουνε αυτές οι δύο μεταγραφές θα παίζουμε και μπάλαρα και θα το πάρουμε αέρα και του χρόνου θα χουμε έτοιμη ομάδα και το κεράσι στην Τούρτα ο Φορ!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

gergeo4 έγραψε:
obanebane έγραψε:Κουράστηκα ρε μαλακες με τη καταστροφολογία σας.
ασε ασε
Αφήνω,αφήνω
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

joshua έγραψε:Πραγματικα μου ερχεται να βαλω τα κλαματα απο τα νευρα...34 χρονια περιμενω να βγω απο το σπιτι γελωντας στα μουτρα αυτων που μισω αθλητικα μια ζωη και με αντιμετωπιζαν παντα σαν τον γραφικο του χωριου, την πρωτευουσα μου μεσα και νιωθω πως κανουμε οτι περναει απο τα χερια μας αντι να χαρω, να φαω το δουλεμα του ΑΙΩΝΑ...Ξυπνηστε το κερατο μου μεσα και καντε 2-3 κινησεις,δεν ειναι δυνατον οτι βλεπει ο τελευταιος παοκτσης να μην το βλεπουν ανθρωποι που πληρωνονται με μυρια...
Χαλάρωσε
Θα το πάρουμε
Αλλά όχι με κινήσεις πανικού
Πρέπει να φέρουμε παίκτες με μεταπωλητικη αξία
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Τι ωραία που τα λέτε κάποιοι.
Αν δεν γίνουν δύο τρεις συναντήσεις του Ιβάν με γκοντζαρεβα μπρανκο λουτσεσκου κτλ κτλ μην περιμένετε μεταγραφές.!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”