ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1

Δημοσίευση από teod1980 »

Βιάζουν τη νοημοσύνη και τη λογική ρε πστ μου
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

:lol: :lol: :lol:

Δάκρυσα ρε φίλε!

Αυτό είναι το πλέον εξοργιστικό, τεο. Αυτό. Η πρόκληση της νοημοσύνης. Σχεδόν περισσότερο και από την υποκρισία! Με το έτσι θέλω δηλαδή θα πρέπει να φάμε ότι ήταν οφφσάιντ ο Μαουρίσιο, ότι σφύριξε αμέσως οφφσάιντ ο κομπινης κλπ. Ρε αντε και γαμηθείτε! Πουτ@ν@σγιοι.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

BlackBlockAttack έγραψε:Σεντρα δε δειχνει ρε παιδια?

Εικόνα

Υπαρχει και βιντεακι που ο εποπτης τρεχει προς τη σεντρα
Edit και φωτο

Εικόνα

Υπαρχει αλλη περιπτωση να εχουν κατακυρωση και οι δυο το γκολ και να το παιρνουν πισω(Χωρις var)

ΠΑγκόσμια πρώτη εμφάνιση του ΗMAR ( Ηearing Melissanidis Assistant Referee)
Άβαταρ μέλους
milhouse777

Δημοσίευση από milhouse777 »

περα απο αυτο, φιανεται οτι δεν διαμαρτυρωνται και οι παιχτες της αντιπαλου σε αυτες τις φωτογραφιες...απλα πιανουν τα κεφαλια τους επειδη εχασαν το πρωταθλημα
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Γνωμη μου οτι την δουλεια την εκανε ο Κομινης
Ο εποπτης φευγει στη σεντρα που ελεγχει το οφσαιτ(Δεν σηκωσε τιποτα) ο Κομινης τον ρωταει για τη φαση και το ακυρωνει αυτος!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

PAOK_Antarctica έγραψε:Μαν μου δεν μιλαω για αγωνιστική αντίδραση. Μιλάω για το τι μπορούμε να κανουμε ως οπαδοί και ως ΠΑΕ για να προστατεψουμε τον ΠΑΟΚ μας.
Γιατι προς το παρον και απο τις δυο πλευρές βλεπω μονο κλάμα.
Τι να κάνουμε; Πού μπορείς να έχεις θεσμικά εμπιστοσύνη σε αυτό το μπουρδέλο; Θα γίνουν πάλι παρωδίκες και με προαποφασισμένη ετυμηγορία θα μας στήσουν στο απόσπασμα! Αμφιβάλλεις; Εδώ ο άλλος ρε δεν ενδιαφέρεται που ρεζιλεύεται και γράφει ότι πρώτα έδωσε οφφσάιντ και μετά είχε πάρει την απόφαση να το κατακυρώσει υπέρ μας αλλά προηγήθηκε η εισβολή! Ενώ διαψεύδεται από χίλιες μεριές! Έχουν κάνει λάστιχα τα φύλλα αγώνων για να τα φέρνουν στα μέτρα όπως ... αρμόζει σε κάθε έκαστη περίπτωση με συμπληρωματικές, με τη συνδρομή δικηγόρων κλπ. Τι αντίδραση δηλαδή σκέφτεσαι; Εκτός αν μιλάμε για ριζοσπαστικές προτάσεις. Σε πλαίσιο λογικής, η λιγότερο παράλογη σκέψη που μπορώ να κάνω σχετικά είναι να πεισμώσει ο Ιβάν και να συνεχίσει να αναβαθμίζει ποιοτικά την ομάδα. Ποιός μπορεί να τον κατηγορήσει αν δε θέλει ούτε καν να διατηρήσει την ομάδα στο τρέχον επίπεδο στο κοντινό μέλλον;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Να κατσει ο Τσιπρας να κάτσουν οι υπουργοί και όποιος στο πούτσο ακόμα θέλει να δουν το βίντεο του αγωνα από το 89' και μετά,δε θα μας τρελάνουν αυτοί οι γαμημενοι δε θα μας τρελάνουν.
Αλλάζουν απόφαση επειδή φωνάζουν οι της αεκ,είναι ξεκάθαρο γαμω τη πίστη τους και αυτοί οι σιχαμενοι υποκριτές το μόνο που κάνουν είναι να μιλάνε για τον κουμπουροφορο Ιβάν.
Έξω οι κλέφτες,ζητώ ο ΠΑΟΚ.
Rorschach

Δημοσίευση από Rorschach »

BlackBlockAttack έγραψε: Υπαρχει αλλη περιπτωση να εχουν κατακυρωση και οι δυο το γκολ και να το παιρνουν πισω(Χωρις var)
εχει γινει με τον γαυρο της Ιταλιας
[youtube]1j02O2GlEVg[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rorschach την Δευ 12 Μαρ 2018, 19:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Εχετε καταλαβει οτι επεμβαινοντας η ουεφα ειναι πλεον πιθανος ο αποκλεισμος μας απο την ευρωπη ετσι..οχι οτι εχει καποια σημασια πλεον απλα το αναφερω...
Άβαταρ μέλους
revolution1976

Δημοσίευση από revolution1976 »

Dimitris_L4 έγραψε:Εχετε καταλαβει οτι επεμβαινοντας η ουεφα ειναι πλεον πιθανος ο αποκλεισμος μας απο την ευρωπη ετσι..οχι οτι εχει καποια σημασια πλεον απλα το αναφερω...
Γιατί να στέλνω ομάδες στην ευρώπη όταν δεν υπάρχει αξιοκρατία στο πρωτάθλημα μου? βλέπω ξανα τη βαθμολογία και γελάω....έχουμε νταβατζιλίκι 23 αγώνες! μου κλέβουν το πρωτάθλημα με το έτσι θέλω
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Ποια Ευρώπη και ποιος τίτλος... Τι να λέμε τώρα. Πας ν πάρεις καθαρά πρωτάθλημα και δε σ αφήνουν με τπ έτσι θέλω. Να τους βάλουν στον πάτο τους τους τίτλους στον πουτσο μου.

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
Phoenixgrg

Δημοσίευση από Phoenixgrg »

Παιδιά αυτό τροποποιήθηκε ματς ξέφυγε από τον ΠΑΟΚ εναντίον νέα ΑΕΚ το πήγαν στο να ΠΑΟΚ εναντίον τον πάντων μπας και διώξουμε τον Σαββίδη για να ξανακανουμε τον ΠΑΟΚ του κλοτσου και του μπάτσου να τον έχουμε να παλεύει για θέση τρία τέσσερα πέντε πρέπει να γίνουμε ασπίδα
Maniaq@Deepwood

Δημοσίευση από Maniaq@Deepwood »

το πρόβλημα είναι πως πήρε μια απόφαση ο διαιτητής και μετά από ένα λεπτό την πήρε πίσω μετά από πιέσεις που δέχθηκε ,σωστή λάθος η πρώτη του απόφαση δεν ενδιαφέρει δεν είχε τα @@ να την στηρίξει ,ήταν λίγος και άρχισαν όλα μετά!
Όποια απόφαση και να έπαιρνε αν είχε τα @@ να την στηρίξει και να εμμείνει σε αυτήν δεν θα είχε γίνει τίποτα είτε το επικύρωνε είτε έδειχνε οφσαιντ!!! όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε !!!
Υπήρξε εξωτερική επέμβαση και αλλοίωση της πρώτερης απόφασής του από τα χαβουζονούμια !!!
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Παμε σε αλλη χωρα, σε αλλο πρωταθλημα, σε αλλη ηπειρο να παιξουμε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ κι ας βλεπω την ομαδα που αγαπω μονο απο την τηλεοραση!

Προσωπικα δεν μπορω πλεον τον ΠΑΟΚ ΜΟΥ, να τον βλεπω να παιζει με τους κανονες ΤΟΥΣ, στο πρωταθλημα ΤΟΥΣ, στην χωρα ΤΟΥΣ.

Σιχαθηκα, αηδιασα και κουραστηκα να χαλιεμαι εγω και να χαλαω και τους γυρω μου.
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

Dimitris_L4 έγραψε:Εχετε καταλαβει οτι επεμβαινοντας η ουεφα ειναι πλεον πιθανος ο αποκλεισμος μας απο την ευρωπη ετσι..οχι οτι εχει καποια σημασια πλεον απλα το αναφερω...
Σημερινό
Αναλυτικά η θέση της UEFA στο gazzetta.gr.

«Η UEFA καταδικάζει έντονα τα πρόσφατα επεισόδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεδομένου ότι τα επεισόδια συνέβησαν σε εγχώρια διοργάνωση, κάθε πειθαρχικό μέτρο που θα επιβληθεί εμπίπτει στη δικαιοδοσία των αρμοδίων φορέων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου».
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”