ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Βιάζουν τη νοημοσύνη και τη λογική ρε πστ μου
- navigator11

Δάκρυσα ρε φίλε!
Αυτό είναι το πλέον εξοργιστικό, τεο. Αυτό. Η πρόκληση της νοημοσύνης. Σχεδόν περισσότερο και από την υποκρισία! Με το έτσι θέλω δηλαδή θα πρέπει να φάμε ότι ήταν οφφσάιντ ο Μαουρίσιο, ότι σφύριξε αμέσως οφφσάιντ ο κομπινης κλπ. Ρε αντε και γαμηθείτε! Πουτ@ν@σγιοι.
BlackBlockAttack έγραψε:Σεντρα δε δειχνει ρε παιδια?
Υπαρχει και βιντεακι που ο εποπτης τρεχει προς τη σεντρα
Edit και φωτο
Υπαρχει αλλη περιπτωση να εχουν κατακυρωση και οι δυο το γκολ και να το παιρνουν πισω(Χωρις var)
ΠΑγκόσμια πρώτη εμφάνιση του ΗMAR ( Ηearing Melissanidis Assistant Referee)
- milhouse777
περα απο αυτο, φιανεται οτι δεν διαμαρτυρωνται και οι παιχτες της αντιπαλου σε αυτες τις φωτογραφιες...απλα πιανουν τα κεφαλια τους επειδη εχασαν το πρωταθλημα
- BlackBlockAttack
Γνωμη μου οτι την δουλεια την εκανε ο Κομινης
Ο εποπτης φευγει στη σεντρα που ελεγχει το οφσαιτ(Δεν σηκωσε τιποτα) ο Κομινης τον ρωταει για τη φαση και το ακυρωνει αυτος!
Ο εποπτης φευγει στη σεντρα που ελεγχει το οφσαιτ(Δεν σηκωσε τιποτα) ο Κομινης τον ρωταει για τη φαση και το ακυρωνει αυτος!
- navigator11
Τι να κάνουμε; Πού μπορείς να έχεις θεσμικά εμπιστοσύνη σε αυτό το μπουρδέλο; Θα γίνουν πάλι παρωδίκες και με προαποφασισμένη ετυμηγορία θα μας στήσουν στο απόσπασμα! Αμφιβάλλεις; Εδώ ο άλλος ρε δεν ενδιαφέρεται που ρεζιλεύεται και γράφει ότι πρώτα έδωσε οφφσάιντ και μετά είχε πάρει την απόφαση να το κατακυρώσει υπέρ μας αλλά προηγήθηκε η εισβολή! Ενώ διαψεύδεται από χίλιες μεριές! Έχουν κάνει λάστιχα τα φύλλα αγώνων για να τα φέρνουν στα μέτρα όπως ... αρμόζει σε κάθε έκαστη περίπτωση με συμπληρωματικές, με τη συνδρομή δικηγόρων κλπ. Τι αντίδραση δηλαδή σκέφτεσαι; Εκτός αν μιλάμε για ριζοσπαστικές προτάσεις. Σε πλαίσιο λογικής, η λιγότερο παράλογη σκέψη που μπορώ να κάνω σχετικά είναι να πεισμώσει ο Ιβάν και να συνεχίσει να αναβαθμίζει ποιοτικά την ομάδα. Ποιός μπορεί να τον κατηγορήσει αν δε θέλει ούτε καν να διατηρήσει την ομάδα στο τρέχον επίπεδο στο κοντινό μέλλον;PAOK_Antarctica έγραψε:Μαν μου δεν μιλαω για αγωνιστική αντίδραση. Μιλάω για το τι μπορούμε να κανουμε ως οπαδοί και ως ΠΑΕ για να προστατεψουμε τον ΠΑΟΚ μας.
Γιατι προς το παρον και απο τις δυο πλευρές βλεπω μονο κλάμα.
Να κατσει ο Τσιπρας να κάτσουν οι υπουργοί και όποιος στο πούτσο ακόμα θέλει να δουν το βίντεο του αγωνα από το 89' και μετά,δε θα μας τρελάνουν αυτοί οι γαμημενοι δε θα μας τρελάνουν.
Αλλάζουν απόφαση επειδή φωνάζουν οι της αεκ,είναι ξεκάθαρο γαμω τη πίστη τους και αυτοί οι σιχαμενοι υποκριτές το μόνο που κάνουν είναι να μιλάνε για τον κουμπουροφορο Ιβάν.
Έξω οι κλέφτες,ζητώ ο ΠΑΟΚ.
Αλλάζουν απόφαση επειδή φωνάζουν οι της αεκ,είναι ξεκάθαρο γαμω τη πίστη τους και αυτοί οι σιχαμενοι υποκριτές το μόνο που κάνουν είναι να μιλάνε για τον κουμπουροφορο Ιβάν.
Έξω οι κλέφτες,ζητώ ο ΠΑΟΚ.
εχει γινει με τον γαυρο της ΙταλιαςBlackBlockAttack έγραψε: Υπαρχει αλλη περιπτωση να εχουν κατακυρωση και οι δυο το γκολ και να το παιρνουν πισω(Χωρις var)
[youtube]1j02O2GlEVg[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rorschach την Δευ 12 Μαρ 2018, 19:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dimitris_L4
Εχετε καταλαβει οτι επεμβαινοντας η ουεφα ειναι πλεον πιθανος ο αποκλεισμος μας απο την ευρωπη ετσι..οχι οτι εχει καποια σημασια πλεον απλα το αναφερω...
- revolution1976
Γιατί να στέλνω ομάδες στην ευρώπη όταν δεν υπάρχει αξιοκρατία στο πρωτάθλημα μου? βλέπω ξανα τη βαθμολογία και γελάω....έχουμε νταβατζιλίκι 23 αγώνες! μου κλέβουν το πρωτάθλημα με το έτσι θέλωDimitris_L4 έγραψε:Εχετε καταλαβει οτι επεμβαινοντας η ουεφα ειναι πλεον πιθανος ο αποκλεισμος μας απο την ευρωπη ετσι..οχι οτι εχει καποια σημασια πλεον απλα το αναφερω...
Ποια Ευρώπη και ποιος τίτλος... Τι να λέμε τώρα. Πας ν πάρεις καθαρά πρωτάθλημα και δε σ αφήνουν με τπ έτσι θέλω. Να τους βάλουν στον πάτο τους τους τίτλους στον πουτσο μου.
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
-
Παιδιά αυτό τροποποιήθηκε ματς ξέφυγε από τον ΠΑΟΚ εναντίον νέα ΑΕΚ το πήγαν στο να ΠΑΟΚ εναντίον τον πάντων μπας και διώξουμε τον Σαββίδη για να ξανακανουμε τον ΠΑΟΚ του κλοτσου και του μπάτσου να τον έχουμε να παλεύει για θέση τρία τέσσερα πέντε πρέπει να γίνουμε ασπίδα
-
το πρόβλημα είναι πως πήρε μια απόφαση ο διαιτητής και μετά από ένα λεπτό την πήρε πίσω μετά από πιέσεις που δέχθηκε ,σωστή λάθος η πρώτη του απόφαση δεν ενδιαφέρει δεν είχε τα @@ να την στηρίξει ,ήταν λίγος και άρχισαν όλα μετά!
Όποια απόφαση και να έπαιρνε αν είχε τα @@ να την στηρίξει και να εμμείνει σε αυτήν δεν θα είχε γίνει τίποτα είτε το επικύρωνε είτε έδειχνε οφσαιντ!!! όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε !!!
Υπήρξε εξωτερική επέμβαση και αλλοίωση της πρώτερης απόφασής του από τα χαβουζονούμια !!!
Όποια απόφαση και να έπαιρνε αν είχε τα @@ να την στηρίξει και να εμμείνει σε αυτήν δεν θα είχε γίνει τίποτα είτε το επικύρωνε είτε έδειχνε οφσαιντ!!! όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε !!!
Υπήρξε εξωτερική επέμβαση και αλλοίωση της πρώτερης απόφασής του από τα χαβουζονούμια !!!
Παμε σε αλλη χωρα, σε αλλο πρωταθλημα, σε αλλη ηπειρο να παιξουμε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ κι ας βλεπω την ομαδα που αγαπω μονο απο την τηλεοραση!
Προσωπικα δεν μπορω πλεον τον ΠΑΟΚ ΜΟΥ, να τον βλεπω να παιζει με τους κανονες ΤΟΥΣ, στο πρωταθλημα ΤΟΥΣ, στην χωρα ΤΟΥΣ.
Σιχαθηκα, αηδιασα και κουραστηκα να χαλιεμαι εγω και να χαλαω και τους γυρω μου.
Προσωπικα δεν μπορω πλεον τον ΠΑΟΚ ΜΟΥ, να τον βλεπω να παιζει με τους κανονες ΤΟΥΣ, στο πρωταθλημα ΤΟΥΣ, στην χωρα ΤΟΥΣ.
Σιχαθηκα, αηδιασα και κουραστηκα να χαλιεμαι εγω και να χαλαω και τους γυρω μου.
- Josey Wales
ΣημερινόDimitris_L4 έγραψε:Εχετε καταλαβει οτι επεμβαινοντας η ουεφα ειναι πλεον πιθανος ο αποκλεισμος μας απο την ευρωπη ετσι..οχι οτι εχει καποια σημασια πλεον απλα το αναφερω...
Αναλυτικά η θέση της UEFA στο gazzetta.gr.
«Η UEFA καταδικάζει έντονα τα πρόσφατα επεισόδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Δεδομένου ότι τα επεισόδια συνέβησαν σε εγχώρια διοργάνωση, κάθε πειθαρχικό μέτρο που θα επιβληθεί εμπίπτει στη δικαιοδοσία των αρμοδίων φορέων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου».