Χόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε:Διαβάζω να μην δώσουμε τον Γκάρυ κάτω από 7 όταν η ρήτρα του είναι 5 (αν ισχύει) και απορώ.........
Μόνο κερδισμένος βγαίνεις από μια τέτοια μεταγραφή, αν σκεφτείς πόσο τον πήρες (ελεύθερο και με μικρό συμβόλαιο) και πόσο τον δίνεις. Αν δεν υπάρχει αντικαταστάτης κεντραρισμένος στο κλεισιοσκόπιο, τότε κάποιος δεν κάνει σωστά την δουλειά του (για την οποία αμείβεται αδρά). Όταν λες ότι είσαι σύγχρονο κλαμπ τότε είσαι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να αντικαταστήσεις παίκτες σου, ειδικά όταν βλέπεις ποιοί από αυτούς τραβάνε στην πιάτσα. Η χρονιά φέτος είναι χαμένη (μη μου πει κανείς για κύπελλο ή έξοδο στο Τσ.Λιγκ, έχω ζήσει και τα δύο πρωταθλήματα, ο στόχος για τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη πρέπει να είναι ο τίτλος), επομένως μαζεύεις ότι μπορείς από κασέρι και τα σπρώχνεις για πολύ καλούς παίκτες τώρα (δύσκολο) ή το καλοκαίρι.
Ο Αρνεσεν έφερε Γκάρυ, Τσίμιροτ, Όλσεν και διαπραγματεύτηκε τους όρους της μεταγραφής του Λούκας στην Κορούνια. Ο άμπαλος Όλσεν (κατά την ταπεινή μου γνώμη ο τερματοφύλακας με τα μεγαλύτερα προσόντα που πέρασε τα τελευταία 20 χρόνια από τον ΠΑΟΚ, μου θύμιζε τον Ρενέ Ντεκ), έφαγε 2 (επαναλαμβάνω δύο) γκόλ στον όμιλο απέναντι σε Πόρτο Λέστερ και Μπρυζ. Ψηφίστηκε καλύτερος τερματάς στο δανέζικο πρωτάθλημα (θα μου πεις τώρα τι πρωτάθλημα, αλλά κάποια ποιότητα θα έχει). Αυτός ο άνθρωπος έπρεπε σώνει και καλά να βγει άχρηστος από τους ΑΡΔ εδώ. Για τον Λούκας συμφωνώ ότι η χρονιά στην Ισπανία, απογείωσε την ποδοσφαιρική του αξία, αλλά όταν στέλνεις ένα τέτοιο παίκτη στην Πριμέρα (που θέλει να φύγει σαν τρελός και ούτως ή άλλως δεν θα παίξει σε σένα) και μπορείς κρατάς το 30% τότε είσαι μεγάλος μάγκας. Ο Γκάρυ και ο Τσίμιροτ από ότι φαίνεται θα φέρουν λεφτά. Έφερε βέβαια ο Φρανκ και τον Σάμπο και λοιπούς καθώς και τον Ιγκόρ (παρεπιπτόντως ο Κροάτης ήταν δουλευταράς, αλλά έπρεπε να συγκρατεί τα νεύρα του). Τι θα πει δεν τα πάει καλά με τους παίκτες, τον Λόραντ ζωγραφιστό δεν ήθελαν να τον βλέπουν από το τρέξιμο και τις διπλές προπονήσεις, η δουλειά του παίκτη είναι να τα δίνει όλα και να προπονείται επαγγελματικά, η δουλειά του προπονητή είναι να είναι δίκαιος. Το μάτς με τον Πανθρακικό είναι ίδιο με αυτό με τον Ατρόμητο, όποιος κατάλαβε κατάλαβε, απλά ο Κροάτης δεν ένιωθε την σιγουριά του Σέρβου να κάνει τα ίδια.
Με την χρονική απόσταση ασφαλείας που μας επιτρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα, θα έλεγα ότι ο Φρανκ είναι η πιο απαραίτητη περσόνα σε ένα σύγχρονο ΠΑΟΚ....
μια εξαιρετική προσέγγιση με την οποία συμφωνώ κατα 99%. Το 1% στο ότι Άρνεσεν μόνο με το 30% του Λουκας, ξεχρέωσε για ότι μεταγραφή δεν..έκατσε.
γενικά:
1) ο Γκαρυ εχει μια ρήτρα. 5 μυρια. αν θελουν την δίνουν, ή κάτι στο στυλ 4,5 + μπονους και συζητάνε με τον παίχτη. Αυτό σε σημαίνει ότι και εμείς δεν μπορούμε ταυτόχρονα να κάνουμε κουβέντα μαζί του, δίνοντας ενα ποσό που θεωρούμε ότι και την αξία του αντιπροσωπεύει αλλά και τις ισορροπίες κρατάει στο ροστερ.
2) αυτή τη στιγμή ναι μεν το τουρκικο πρωτάθλημα έχει "μεγαλύτερη αξία" και προβολή απο το ελληνικό, δείχνει πιο καθαρό, αλλά η Πόλη δεν είναι πια και το πιο... καλό μέρος για έναν..οικογενειάρχη. ή τουλάχιστον, έτσι δείχνει. οπότε μη το δένουμε κόμπο το θέμα.
*) ωραία μερα για να κάνουν...θέμα "μερικοί", δίνουν συζήτηση και ...
διαφήμιση ... να μην ξεχνάμε και αυτή την...οπτική του πράγματος...
4. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!