Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

Πόσο ευχαριστημένοι είστε με τις φετινές μεταγραφές;

10 - Πάρτε το πρέφα...
24
10%
9 - Σχεδον τέλειες
36
15%
8 - Πολύ καλές
112
47%
7 - Αρκετά καλές
39
16%
6 - Οριακά καλές
16
7%
5 - Μέτριες
6
3%
4 - Λίγα πράγματα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
3 - Κακές
1
0%
2 - Κακος σχεδιασμός Μίχελ-Ίβιτς, ντροπή
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
1 - Φέτος μόνο σκάκι θα δούμε
3
1%

Σύνολο ψήφων: 237

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

agios έγραψε:Κρατιέμαι τόση ώρα να μην γράψω....δεν με νοιάζει το όνομα αλλά με ενοχλεί ''η λογική'' αυτής της τελευταίας μεταγραφής....δεν θέλω να είναι ερωτηματικό έχουμε άλλους φέτος για ερωτηματικά που θα δούμε τι θα κάνουν..θέλω σιγουριά παιχταρά πως το λένε να μπει και να παίξει από την πρώτη μέρα να προσφέρει να είναι αγωνιστικά ένα επίπεδο πάνω από όλους και να σέβονται τον λόγο που ήρθε και δαπανήθηκαν τόσα χρήματα λόγω της αξίας του και της απόδοσης του...δεν καλύπτομαι καθόλου από τα ονόματα που βγήκαν...
Θέλω πρωτάθλημα τίποτα λιγότερο...

Από τη στιγμή που Ivic & Michel είπαν "ΟΚ", τότε δεν είναι ερωτηματικό... Ειδικά όταν πρόκειται να δώσουμε χρήματα cash στην ομάδα του.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Έλεος με τον mpoku ... Έλεος... Σιγά το παικτη... Στην Κιέβο ήταν που τον πηρε κατάλαβες λόγο ρήτρας... Και προσπαθεί να τον ξεφορτωθεί όπως όπως,,,, φτάνει...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

thanos-xanthi έγραψε:οι μπουληδες24 παντως τον δινουν τον βαθκεθ στην γαλατα
εχουν χασει καθε πληροφορηση, και ζοριστηκαν
θα παρακαλανε να χαλασει
χαμος και σ ολα τα ειδησεογραφικα σημερα και αυριο..
δε μας βλεπω για υπνο
pilotos έγραψε:
Spiros_S έγραψε:Το PAOKvoice μόλις γράφει ότι εκτός από τη μία τους αποκλειστικότητα τον Μίκου, παίρνουμε ΚΑΙ τον Τιάμ.
h γιούβε είπαμε τον χαρίζει, ο ΠΑΟΚ τον θέλει;
πιλοτε ας μας τον δωσουν πληρωμενο, δε θα πουμε οχι :mrgreen:

ενημερωτικά, στην τουρκία, τα "Σοβαρά ειδησεογραφικά" (όσα δεν έκλεισε ο Ερντογάν), δεν λένε σχεδόν τίποτα για τον Αλβάρο....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Δευ 29 Αύγ 2016, 21:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Σε ποιο βιντεακι ρε παιδια φαινεται οτι ο βασκεζ εχει τα στοιχεια που ψαχνουμε γιατι οσα ειδα ειναι προβολες σε σεντρες.Εκτος απο ενα που σουταρει απο μακρια και τα πεναλτι.
Αυτα ειναι ολα και ολα εδω που τα λεμε.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Rizla έγραψε:
vs40 έγραψε:
Αν δεν κλείσει σε εμάς, θα συνεχίζεις να τον υποβαθμίζεις όπου κι αν καταλήξει, εφόσον την κάνει από την Χετάφε; Επίσης, από την ανάποδη θα ισχύσει κάτι τέτοιο και με τον Καρντόζο ή μόνο άμα πάει γκει;;

Βρες μία φορά στα 9 χρόνια που είμαι στο φόρουμ να λέω έναν παίκτη λιμό και μόλις τον πάρει κάποιος άλλος να τον κάνω παικταρά Βρες μου μια μαμημένη φορά. Με με τρελαίνετε. Ο Εμποκού δεν έχει κλείσει για αυτό φωνάζω. Όταν κλείσει στο βάζελο, το κλείνω το θέμα. Έχω τα δικά μου κριτήρια και κρίνω. Το θέμα είναι να πάρουμε πρωτάθλημα. Δε βαρεθήκατε μια ζωή τις διακαιολογίες? Ήμουν φτωχαδάκι τόσα χρόνια και το ξέρω. Παρακαλούσαμε να έρθει ένας σαν τον Ιβάν και ήρθε. Αφού έχει περισσότερα φράγκα από τους ανταγωνιστές του + τα 6Μ του Λούκας, δεν μπορεί να κάνει καλύτερη μεταγραφή και να πάει ως φαβορί σε πρωτάθλημα με αστεία αεκ και διαλυμμένο γαύρο?
Ανακαλεσε αμεσα, ποτε η ΑΕΚ δεν ηταν αστεια,η ΑΕΚ και ποτε μα ποτε μην αποκαλεις διαλυμενο τον Ολυμπιακο.
Τα φαβορι φαινονται στο χορτο στις αλλες χωρες και κυριως μετα τις μεταγραφες,στην Ελλαδα συνηθως ο πρωταθλητης διοριζεται και δεν μπορεις να κανεις κατι.
Rizla βάλε τόνους στο πότε. Πότε ή ποτέ :lol: ? Η αεκ του Μπάγιεβιτς που έπαιρνε πρωταθλήματα ήταν σπουδαία, όπως και εκείνη του Τσιάρτα-Ντέμη-Ζαγόρ-Ζήκο-Δέλλα. Είχε μια ακόμη καλή κάπως ομάδα με Σκόκο-Κυριάκο-Τσιμπούρ. Από κει και πέρα είναι αστεία αν τη δεις ως διεκδηκήτρια τίτλου. Σταθερά κάτω από 60 βαθμούς. Αν δεν περάσει τους 65 δε μπορώ να την δω για αντίπαλο στην κατάκτηση πρωταθλήματος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Δευ 29 Αύγ 2016, 21:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

vs40 έγραψε:
agios έγραψε:Κρατιέμαι τόση ώρα να μην γράψω....δεν με νοιάζει το όνομα αλλά με ενοχλεί ''η λογική'' αυτής της τελευταίας μεταγραφής....δεν θέλω να είναι ερωτηματικό έχουμε άλλους φέτος για ερωτηματικά που θα δούμε τι θα κάνουν..θέλω σιγουριά παιχταρά πως το λένε να μπει και να παίξει από την πρώτη μέρα να προσφέρει να είναι αγωνιστικά ένα επίπεδο πάνω από όλους και να σέβονται τον λόγο που ήρθε και δαπανήθηκαν τόσα χρήματα λόγω της αξίας του και της απόδοσης του...δεν καλύπτομαι καθόλου από τα ονόματα που βγήκαν...
Θέλω πρωτάθλημα τίποτα λιγότερο...

++++++++++++++++++++++++++++++++++
Να αγιάσει το στόμα σου άγιε. Αυτό ακριβώς. Σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο κάναμε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ κινήσεις, αλλά λείπει ο ένας που θα κάνει τη διαφορά στην επίθεση και υποτίθεται αυτό ακούγαμε κάθε μέρα.
Αδερφε τι πιανεσαι απο την αποψη του Αγιου.Καμια σχεση με τη δικη σου.Εσυ μηδενιζεις τελειως τον Αλβαρο και αποθεωνεις Εμποκου και Τιαμ.Οι Εμποκου και Τιαμ δεν θα ηταν ερωτηματικα δηλαδη?
Α και να ξερεις οτι κινδυνευεις να εκτεθεις τρελα σε περιπτωση αποκτησης απο μας Αλβαρο η Τιαμ απο εμας και Εμποκου απο Βαζελο.Παιζει και να δικαιωθεις...αλλα η μηδενιστικη κριτικη σου μονο να σε εκθεσει μπορει.

Αλλα πραγματικα το να λες οτι ο Κλαους ειναι 5 φορες καλυτερος ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ να εχεις δει τον παικτη ειναι απιστευτο... :yellowcard:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Λοιπον,ας γραψω κι εγω την αποψη μου.Ο Βασκεζ σιγουρα μπορει να μην εντυπωσιαζει με τα νουμερα του,αλλα εχει ολα αυτα τα χαρακτηριστικα που μας λειπουν.Εχει την ατομικη ενεργεια,εχει την εκρηξη στα πρωτα μετρα,εχει σουτ απο μεση αποσταση και τελος εχει κρατημα μπαλας.

Δεν λεω οτι ειναι Ο παιχταρας,αλλα σιγουρα μπορει να βοηθησει παρα πολυ την ομαδα.Θα ειναι μια καλη επιλογη αν τελικα υπογραψει.

Εγω θα ευχηθω να ειναι αυτος.

Το εχω πει πολλες φορες παιδια.Ο ΠΑΟΚ πλεον εχει αλλαξει επιπεδο.Καποτε παιζαμε μπροστα με Αναστασακους και Χουσεν.Τωρα,αν τελικα υπογραψει ο παικτης,θα εχεις Κλαους,Βασκεζ,Φακουντο και Περειρα.
Ούτε ο Robert Mak εντυπωσίαζε με τα νούμερά του.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

pilotos έγραψε:
ενημερωτικά, στην τουρκία, τα "Σοβαρά ειδησεογραφικά" (όσα δεν έκλεισε ο Ερντογάν), δεν λένε σχεδόν τίποτα για τον Αλβάρο....
εδω κανουν δημοσιογραφια απο τα μπαρακια..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Καλος ο εμπόκου κ πολυ ενισχυμένος ο βαζελος αλλα δεν καταλαβαινω γιατι να το λεμε καθε μισή ωρα

Τεσπα οι 24 φαινεται οτι δεν εχουν καμια πληροφορία κ αναμασάνε οτι βγάζουν αλλοι

Μακαρι του Ισπανού
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

O τδ της χεταφε λέει ότι είναι κοντά σε εμάς και οι μπουληδες λένε ότι πάει γάλατα?τι γκενεν πάλι????Χωρίς μπάλα τώρα οποιος ξαναεκθειασει παικτη της ζελας θα γίνω στα αλήθεια μοντ και θα τους μπαναρω μέχρι να βγει η Ελλάδα από τα μνημόνια ,έλεος ρε παιδια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ace79grpaok την Δευ 29 Αύγ 2016, 21:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

εντάξει, ΠΟΙΟΣ ΜΙΚΟΥ ΡΕ;;;;;;
Αυτό το 6μηνίτικο;;;;;;;;
χρόνο δεν έκατσε σχεδόν πουθενά.

Αν έρθει θα μιλάμε για ΠΑΤΑΓΩΔΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ!
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ο Κλάους έχει 5 φορές τα γκολ του για αυτό το λέω έτσι εμφατικά. Ο Τιαμ δεν είπα πουθενά ότι είναι φοβερός παίκτης. Μου κάνει όμως. Ο Εμποκού το λέω ξεκάθαρα: σου δίνει πρωτάθλημα. Άποψή μου.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Και φορ και εξτρεμ; αυτή πρέπει να είναι η αποψινή ερώτηση, μία ή δύο μεταγραφές ακόμα;

Και όλα αυτά μετά το σημερινό ξεβράκωμα του Γκιρτζίκαρου από τη FIFA
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Marianov6 έγραψε:Μπαινει η Μαρσειγ για Κονοπλιανκα οποτε λογικα εκτος
:mrgreen:
ασε ασε, με πηρε απο κατω τωρα :mrgreen:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Αφού το πάμε για τελευταία μέρα μην τη πατήσουμε σαν τη το Γιαννιωτη που πήγε το χρυσό στην τελευταία χεριά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”