Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
- Kostas_Peraia4
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Φερε Gaston Ramirez για 10αρι και Cristian Zapata,Eder Balanta ή John Heitinga για σεντερ μπακ και παμε για πρωταθλημα....του χρονου
- sourmenetes
- Moderator
Ποιον τσαβες;;;Odi έγραψε:Κάτι τρέχει με Τσάβες λένε..Μακάρι.
Καταλαβα ποιον λες...

Χατζιηισίας και Τσαβες λοιπόν οι μεταγραφές;
Η θα έρθουν άλλοι για τώρα και αυτούς το καλοκαίρι;
Η θα έρθουν άλλοι για τώρα και αυτούς το καλοκαίρι;
-
Έχω μια ερώτηση. Αν είναι να αγοράζουμε παίκτες ομάδων σουπερ κλικ τον τεχνικό διευθυντή τί τον θέλουμε;
Γιατί μονο απ το εξωτερικο πρεπει να παίρνουμε παιχτες; Απλα οι αρδ έχουν ψιλό άκρες στη σουπαλιγκ και κάτι μαθαίνουν. Απο εξω δεν έχουν ιδέα τι θα ψωνισεις.
Να φύγει πια αυτός ο Άρνεσενς, συνέχεια Τσάβες και Χατζηησαΐες φέρνει...
Να πάρουμε αυτόν της ζέλας τον τδ, να μας φέρει μπουμάληδες και βλαχοδήμους να γουστάρουμε. Ή αυτόν του γκέυ, να μας φέρνει μπαρμπαμπέν και πουλίδους. Ή καλύτερα ζβ, ώστε οι μίζες να πηγαίνουν σε δικά μας παιδιά.
Αλλά πήγε κι αυτός ο Ιβάν και μας φόρτωσε τον μυρωδιά τον Δανό. Λες και ξέρουνε μπάλα στο Ντανία...
Να πάρουμε αυτόν της ζέλας τον τδ, να μας φέρει μπουμάληδες και βλαχοδήμους να γουστάρουμε. Ή αυτόν του γκέυ, να μας φέρνει μπαρμπαμπέν και πουλίδους. Ή καλύτερα ζβ, ώστε οι μίζες να πηγαίνουν σε δικά μας παιδιά.
Αλλά πήγε κι αυτός ο Ιβάν και μας φόρτωσε τον μυρωδιά τον Δανό. Λες και ξέρουνε μπάλα στο Ντανία...
- thanos-xanthi
δεν υπεγραψε ακομα κανενας, δεν ανακοινωθηκε
δε ξερω κατα ποσο σε ενα γεματο ροστερ, μεταγραφες τετοιων παιχτων που στην ουσια ειναι για βαθος παγκου, για ροτεισον, μπορουν να ειναι αυτο που ψαχνουμε
2 παιχτες θες να σ ανεβασουν επιπεδο
δε ξερω κατα ποσο σε ενα γεματο ροστερ, μεταγραφες τετοιων παιχτων που στην ουσια ειναι για βαθος παγκου, για ροτεισον, μπορουν να ειναι αυτο που ψαχνουμε
2 παιχτες θες να σ ανεβασουν επιπεδο
-
Του γαύρου θέλω να μου φέρνει Πουλιδο και να τρώω τιμωρια απο την Ουεφα και να βγαίνω να λέω οτι δεν κάνω μεταγραφές.mrpink έγραψε:Να φύγει πια αυτός ο Άρνεσενς, συνέχεια Τσάβες και Χατζηησαΐες φέρνει...
Δεν φταίει ο Αρνεσεν ο Τούντορ φταίει που τους ζητάει. αλλο ένα μεγάλο λάθος του.
Αν με τπτ δε βρισκεται 10αρι για τα επομενα χρονια ή ο Ιβαν δε θελει να βαλει προς το παρον χρηματα,
απ'το να μεινεις μονο με Πελκα, καλυτερα κατι βραχυπροθεσμο για μοιρασμα παιχνιδιων οπως ο Τσαβες παρα κατι δαπανηρο, μετριο και για αρκετα χρονια..
απ'το να μεινεις μονο με Πελκα, καλυτερα κατι βραχυπροθεσμο για μοιρασμα παιχνιδιων οπως ο Τσαβες παρα κατι δαπανηρο, μετριο και για αρκετα χρονια..
Στο είπε προσωπικά ότι θέλει αυτούς;spyretto έγραψε:Δεν φταίει ο Αρνεσεν ο Τούντορ φταίει που τους ζητάει. αλλο ένα μεγάλο λάθος του.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Όταν οι υπεύθυνοι δηλώνουν με κάθε τρόπο ότι όσοι αποκτηθούν θα είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε και θα κάνουν άμεσα τη διαφορά, νομίζω ότι δεν φωτογραφίζουν παίκτες τύπου Τσάβες και Χατζητέτοιο.
pilotos έγραψε:Στο είπε προσωπικά ότι θέλει αυτούς;spyretto έγραψε:Δεν φταίει ο Αρνεσεν ο Τούντορ φταίει που τους ζητάει. αλλο ένα μεγάλο λάθος του.
Ναι, έχουμε ανοικτη γραμμή. Εσύ έμαθες ότι δεν τους θέλει;
Εσύ είπες ότι τους θέλει, εγώ δεν γνωρίζω τίποτα
O Chavez είναι στην Αθήνα και υπογράφει στην ΑΕΚ.
Ο Ζατζηισαϊας αν έρθει, θα έρθει το καλοκαίρι. Έχει αλματώδη βελτίωση ο νεαρός.
Και για τον Κατσαμπή όταν ήρθε ο Πανιώνιο τα ίδια λέγαν μερικοί. Ας περιμένουμε.
Έχουν λυσσάξει οι δημοσιογράφοι και γράφουν με τη φαντασία τους, έχουν προτείνει έως τώρα ότι παίχτη υπάρχει. Κανένας από αυτούς που αναφέρθηκαν δεν είναι οι αμυντικός και δεκάρι που περιμένουμε. Νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε καλούς παίκτες και αρκετά εξελίξιμους
Ο Ζατζηισαϊας αν έρθει, θα έρθει το καλοκαίρι. Έχει αλματώδη βελτίωση ο νεαρός.
Και για τον Κατσαμπή όταν ήρθε ο Πανιώνιο τα ίδια λέγαν μερικοί. Ας περιμένουμε.
Έχουν λυσσάξει οι δημοσιογράφοι και γράφουν με τη φαντασία τους, έχουν προτείνει έως τώρα ότι παίχτη υπάρχει. Κανένας από αυτούς που αναφέρθηκαν δεν είναι οι αμυντικός και δεκάρι που περιμένουμε. Νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε καλούς παίκτες και αρκετά εξελίξιμους