16. Gojko Cimirot
- Dinos_Liverpool
-
john4serres
Re: 16. Gojko Cimirot
Μόνος εναντίον όλων χθες ο Τσίμι !
Έκοβε, έβαζε σώμα, κουβαλούσε μπάλα, δημιουργούσε.
Κι όλα αυτά λόγω εθνικής βοσνίας σε λίγες μέρες (δεν το λέω καχύποπτα, αλλά είναι γεγονός)
Έκοβε, έβαζε σώμα, κουβαλούσε μπάλα, δημιουργούσε.
Κι όλα αυτά λόγω εθνικής βοσνίας σε λίγες μέρες (δεν το λέω καχύποπτα, αλλά είναι γεγονός)
Τσίμιροτ και Μαουριτσιο είναι καλοί ανασταλτικά. Απο δημιουργία όμως ?joshua έγραψε:Με διαφορα ο καλυτερος του γηπεδου,αδικωντας ισως τους 2 στοπερ.Το αστειο ηταν πως εκτος των αμυντικων επιδοσεων,ηταν ισως και ο μονος που περνουσε συνεχως τον παικτη που πηγαινε πανω του.Ειναι αποριας αξιο πως με Τσιμιροτ,Μαουρισιο που κανουν παρτι σε καθε παιχνιδι,δεν ισοπεδωνουμε τους αντιπαλους.
Το πρόβλημα δεν είναι αμυντικό, οι αντίπαλοι δεν μας κάνουν φάσεις. Για να ισοπεδωθεί ο αντιπαλος πρέπει να κάνουμε και ευκαιρίες... Εκεί χάνουμε τα παιχνίδια...
Τι δημιουργια ρε παλικαρι? Για το 6ρι και το 8ρι μιλαμε και πλεον οι 2 τους μεταφερουν για πλακα την μπαλα στην αντιπαλη περιοχη,τι περιμενεις δηλαδη να τελειωσει μονος του ο Τσιμιροτ την φαση ξεκινωντας απο το 6? Αντε περιμενω καπως περισσοτερα απο τον Μαουρισιο επιθετικα αλλα ηδη ειναι η μερα με τη νυχτα η λειτουργια της ομαδας στο τρανζισιον σε σχεση με περσι οταν και η μπαλα εφτανε μπροστα μονο με γιωμες.
- Sick Bastard
Ο καλύτερος και πιο σταθερός στα τελευταία ματς αλλά πάλι αρχίζουν να τον κάνουν λάστιχο. Στην πρώτη μπάλα, στην υπερφόρτωση αριστερά, στο τρανζίσιον. Καλύπτει τα χιλιόμετρα που δεν (μπορούν να) κάνουν αυτή τη στιγμή οι Βιερίνια, Μαουρίσιο και Καντουρί. Το γιατί πρέπει να παίζουν όλοι αυτοί μαζί και να τρέχει ο Τσίμι μυστήριο.
- back in black
Πραγματικα τον τσιμιροτ μεχρι και σε θεση εξτρέμ τον ειδα χτες να παει να βγαλει σέντρα τι δουλεια ειχε εκει;
- ΑποστόληςΑ
Το πρόβλημα ξεκινάει ακριβώς μετά από αυτούς.joshua έγραψε:Ειναι αποριας αξιο πως με Τσιμιροτ,Μαουρισιο που κανουν παρτι σε καθε παιχνιδι,δεν ισοπεδωνουμε τους αντιπαλους.
Θαρρώ πως ήρθε πια η ώρα σου να ξεσκίσεις κάτι κουρτσούδια με κόκκινα...
Λοιπόν μάγκα μου, αύριο θέλω να μπεις μέσα και να τα βλέπεις όλα τους, έτσι, μα έτσι ακριβώς...

Κανόνισε...

Λοιπόν μάγκα μου, αύριο θέλω να μπεις μέσα και να τα βλέπεις όλα τους, έτσι, μα έτσι ακριβώς...

Κανόνισε...
φέτος φαίνεται πολύ λιγότερα, αλλά κάνει τη διπλάσια δουλειά
είναι εν μέρη και λόγος της καλής παρουσίας του μαουρίσιο
είναι εν μέρη και λόγος της καλής παρουσίας του μαουρίσιο
- navigator11
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Σήμερα, μαζί με τον Βαρέλα, ήσουν ο μόνος διασωθείς...
Εσύ μεν σκύλιασες, αλλά οι άλλοι συμπαίχτες σου, δυστυχώς, απλά σε κοιτούσαν και σε θαύμαζαν!!!!
Συνέχισε έτσι ρε Τσίμι, πολλά συγχαρητήρια, παρά την πίκρα μου (και) γι αυτήν την ήττα-φαινόμενο... :ugeek:
Εσύ μεν σκύλιασες, αλλά οι άλλοι συμπαίχτες σου, δυστυχώς, απλά σε κοιτούσαν και σε θαύμαζαν!!!!
Συνέχισε έτσι ρε Τσίμι, πολλά συγχαρητήρια, παρά την πίκρα μου (και) γι αυτήν την ήττα-φαινόμενο... :ugeek: