25.Robin Olsen
Re: 25.Robin Olsen
Γιατί σαν ολσεν γίνεται κάτι διαφορετικό;Ακάλυπτος έγραψε:Αν τον έλεγαν Ολσενίδη πάντως, το κράξιμο θα πήγαινε σύννεφο.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το πιστεύωKOSTAS54 έγραψε:Οι κωλοτουμπες δεν θ αργήσουν και γι αυτόν.
Αναλογικά με τα λάθη που έχει κάνει, το κράξιμο είναι σχετικά μοιρασμένο.eorptol έγραψε:Γιατί σαν ολσεν γίνεται κάτι διαφορετικό;Ακάλυπτος έγραψε:Αν τον έλεγαν Ολσενίδη πάντως, το κράξιμο θα πήγαινε σύννεφο.
- thanos-xanthi
ακαλυπτε φιλε τον εχουν ξεσκισει για ψυλλου πηδημα.. ενω ακομα δεν ειχε καν μπει στο κλιμα της ομαδας
τα λαθη λαθη, αλλα οταν κανεις και την τριχα τριχια, ενω δινεις αλλοθι σε ολα στο γιο του ανεμου, ε καπου εκνευριζει
ας αποκτησουν ιδια μετρα και σταθμα και τα λεμε
τα λαθη λαθη, αλλα οταν κανεις και την τριχα τριχια, ενω δινεις αλλοθι σε ολα στο γιο του ανεμου, ε καπου εκνευριζει
ας αποκτησουν ιδια μετρα και σταθμα και τα λεμε
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Ο Ολσεν σε 6 μηνες εχει 120 σελιδες κ ο Γλυκος 180 σε3-4 χρονια που επαιξε.Δεν ειμαι υπερτιμητης κανενος απλα βγαζουμε γρηγορα συμπερασματα.
Με αφιερώματα και βίντεο για πάρτη του... Ε μαλλον τον εχουν σκίσει λίγο.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Είμαι από τους λίγους που τον πιστεύουν ακόμα. Όπου και αν δουλεύεις, αν έχεις κάποιους πάνω από το κεφάλι σου και σε κράζουν συνεχώς, μ@λ@κιες θα κάνεις. Η ψυχολογία είναι μεγάλο πράγμα, ειδικά για τερματοφύλακα. Από την άλλη και ο ίδιος πρέπει να δουλέψει τις αδυναμίες του.
Kudos!ΑποστόληςΑ έγραψε:Και να μην ξεχνάμε ότι ο τερματοφύλακας μπορεί να παίζει πολύ καλά και μετά τα 35, με εξαίρεση τον βλάκα τον Μπουφο(ν)
-
obanebane79
τελικα επιβεβαιωνονται κατι αλλοθρησκοι που λεγανε για περιπτωση κοσταντζο. ηρθε για καλος και ολοι τον πιστευαν και μαμηθηκε στις γκαφες/περιεργες φασεις.
καλη συνεχεια οπου και αν παει το παλικαρι.
καλη συνεχεια οπου και αν παει το παλικαρι.
θα δείξει. ακόμα είναι 25-26 κάτι που σημαίνει ότι έχει πάρα πολλά χρόνια ακόμα μπροστά του και ότι υπάρχει η πιθανότητα άμα τη φυγή του, σε μερικά χρόνια να λεμε τι μλκς είμασταν..
πχ μπενφικα με ρομπερτο... που τράβηξε τα ίδια και χειρότερα...
πχ μπενφικα με ρομπερτο... που τράβηξε τα ίδια και χειρότερα...
δεν νομίζω, αλλά το γεγονός ότι δεν είναι στην αποστολή του κυπέλλου κάτι μπορεί να σημαίνει... 
3...Άρα μπορεί να σημαίνει ότι προτιμάει, βάσει δυναμικότητας του αντιπάλου, να "χάσει" έναν τερματοφύλακα (που δεν είναι και στα καλύτερα του) παρά έναν απ τις υπόλοιπες θέσεις...