Frank Arnesen

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Re: Frank Arnesen

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Φρανκ τον Γενάρη διωξε το τελευταίο παρεακθ που έμεινε στον ΠΑΟΚ Κλάους τσαβελλα και σια και φέρε παίκτες που όταν καεί μπάλα να μην κριβονται και να αρρωσταίνουν με την ήττα έλεος με τα γατακια
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ε τωρα να λεμε οτι ο Κλαους πχ δεν αρρωσταινει ενω αρρωσταινε ο Ιβιτς το λες καπως υπερβολικο.Εγω θα πω οτι την νοοτροπια της ομαδας την εμπνεει τις περισσοτερες φορες και ο προπονητης,δεν ειναι αποκλειστικα προσον του καθε παικτη.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Οι περισσότεροι παίκτες που ανέφερα δεν έπαιζαν καν σ' αυτές τις πολύ γνωστές ομάδες που γράφεις.
Δεν ισχυρίζομαι ότι η αγορά της Λατινικής Αμερικής είναι πιο ακριβή από το σύνολο της Ευρωπαϊκής, αλλά ότι είναι γενικά ακριβή και σίγουρα ακριβότερη από αυτή που ψωνίσαμε. Αν εσύ θεωρείς ότι η Βαλκανική αγορά είναι ακριβότερη της Λατινικής βάλτα με τα νούμερα που λένε ψέματα. Μια Ζάγκρεμπ υπάρχει στα Βαλκάνια που πουλάει πανάκριβα.
Οι παίκτες που παίρνουν οι Τριπολιτσές και οι Παναιτωλικοί από τη Λατινική Αμερική, αν σε καλύπτουν γενικά εσένα οκ. O μόνος που ξεχωρίζει είναι ο Μπερτόλιο που μάλιστα είναι δανεικός από τη Διναμό Κιέβου και αγοράστηκε από την Κολόν με ένα ποσό που επιβεβαιώνει τα όσα λέω. 3,6 εκατομμύρια ευρώ.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Συνεχισε, εχεις αλλα 2,5 χρονια. Μεχρι τωρα ακουγαμε κατι τυπους που μας λένε φυτα και πως θα μας φανε τα προβατα.

Συνεχισε μπας και καποια στιγμή ρολαρουμε σαν ομαδα...

Και που εισαι... Σε κραζουν επειδη κανεις αναμεταδοση της Εθνικης σου. Να πηγαινεις πιο συχνα.. Μ αρεσει να βλεπω ποιος ειναι τι.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

''Άγιε μου Βασίλη μπορείς για φέτος τα Χριστούγεννα να πεις τον Φρανκ να μου φέρει έναν Σκαρτάδο?Η' έστω έναν Μαραγκό?Ήμουνα καλό παιδί όοοοολο το χρόνο φέτος και δεν γκρίνιαξα καθόλου για τα χαφ μου...Ευχαριστώ εκ των προτέρων''...
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Ε, βέβαια!

Όταν αντί να οργώνεις την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική ψάχνοντας για παίκτες, εσύ μου κάνεις βόλτες μετά της συζύγου στην Ικτίνου, τί περιμένουμε;

Αποτυχία, το λένε όλοι οι γνώστες που τη δουλειά σου την έκαναν χρόνια.

:roll:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Συμφωνώ κι εγώ ότι ο Frank δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ και ούτε πρόκειται ποτέ να καταλάβει την Ελληνική νοοτροπία.
Υπομονή λοιπόν.
2,5 χρονάκια είναι αυτά που θα πάει, θα περάσουν και (επιτέλους) θα φύγουν κλωτσηδόν και ο Frank και ο Igor (στις 31 Ιουνίου 2018).
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

:roll: :roll: :roll: ... :shock: :shock: :shock: ...:lol: :lol: :lol: ...++++++++++

Και για να μην ξεχνιόμαστε...30 "τραβάει" ο Ιούνιος...χρόνια τώρα... :roll:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

stephanos έγραψε:Ε, βέβαια!

Όταν αντί να οργώνεις την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική ψάχνοντας για παίκτες, εσύ μου κάνεις βόλτες μετά της συζύγου στην Ικτίνου, τί περιμένουμε;

Αποτυχία, το λένε όλοι οι γνώστες που τη δουλειά σου την έκαναν χρόνια.

:roll:
και μερικοί, το έλεγαν απο την αρχή.. δλδ 4-5 μήνες πρίν... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

MANIAKOS έγραψε:Επειδή εχουμε μαύρα μεσάνυχτα ποδοσφαιρικα θα τον φάμε αργα η γρήγορα στη διαδρομή
Οποτε ας απολαύσουμε το ταξίδι
αυτο θα γινει ,γιατι παρ ολο που εχουμε μαυρα μεσανυχτα νομιζουμε οτι τα ξερουμε ολα και ειμαστε απολυτοι σε αυτο
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

simba έγραψε:Τους Σαμπους, τους Ζαιρους και τους Λεοβατς σε προτρεπω να τους κρινεις καλυτερα στο τελος της χρονιας και οχι με 10-12 ματς, οταν μπαινουν σε μια ολοκληρη ομαδα που ΨΑΧΝΕΤΑΙ...
Ποσο μαλλον οταν ως 23χρονοι (οι 2 πρωτοι), φαινεται πως πασχουν απο μεταλλο και προσωπικοτητα, και θελουν χρονο..

Εννοειται θα κανουμε καποιες πρωτες εκτιμησεις αλλα μην τους βγαζουμε και μαπα..
ετσι ειναι
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Εγώ όλους αυτούς τους έκρινα από το δεύτερο παιγνίδι που έλεγαν σχεδόν όλοι ότι δεν μπορούμε να τους κρίνουμε. Οταν ο παίκτης δεν μπορεί να κάνει τα ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ μπορεί να κριθεί ανετότατα και σε ένα ημίχρονο.
Τώρα λέμε δεν μπορούμε να τους κρίνουμε σε 10-12 ματς.
Θα σου πω ένα μυστικό, στο τέλος της χρονιάς πάλι τα ίδια θα λέμε.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

spyretto έγραψε: Οταν ο παίκτης δεν μπορεί να κάνει τα ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ μπορεί να κριθεί ανετότατα και σε ένα ημίχρονο.
:lol: :lol: :lol:

Καπως ετσι το αετησιο ελληνικο ματι εκρινε ακατάλληλο το Ροναλντο(το γνησιο οχι αυτον τον γιαλαντζι)
οταν δοκιμαστηκε στην Καλαματα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και μετά το παλτό ο Φράνκ τον πήρε στο Αϊντχοφεν... :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”