Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimg4

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από Dimg4 »

http://www.sportdog.gr/article/209446/o ... -ston-paok

"Ο Φυτανίδης στον ΠΑΟΚ"

Aπίστευτη ανατροπή στην υπόθεση της μεταγραφής του Σωκράτη Φυτανίδη είχαμε σήμερα, καθώς εκεί που ο 29χρονος σέντερ μπακ ήταν μια ανάσα από τη μεταγραφή του στο ΑΠΟΕΛ, τελικά καταλήγει στον ΠΑΟΚ!

Συγκεκριμένα, ενώ οι διαπραγματεύσεις του Ατρομήτου με τους "γαλαζοκίτρινους" ήταν στο τελικό στάδιο και τις δύο πλευρές χώριζαν κάποιες χιλιάδες ευρώ, ο Γιώργος Δώνης ενημερώθηκε για τη "σφήνα" του Δικεφάλου, που με κίνηση-ματ κατάφερε να κάνει το ντιλ!

Τι ήταν αυτή;

Ο Ατρόμητος λοιπόν ενημέρωσε τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ οτι η προσφορά του ΠΑΟΚ ήταν καλύτερη και όχι μόνο...

Για την ακρίβεια, οι Κύπριοι έδιναν στην ομάδα του Περιστερίου 80.000 ευρώ, ενώ ο ΠΑΟΚ τους προσφέρει 100.000 ευρώ, συν άλλα 50.000 ευρώ που είναι οι οφειλές του Ατρόμητου προς τον 29χρονο αμυντικό!

Έτσι, παρά τα όσα έλεγε η πλευρά του ΠΑΟΚ, ο Φυτανίδης θα ντυθεί τελικά στα "ασπρόμαυρα"!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Χιλια μπραβο! Σεντερ μπακ κανονικος και με προσθηκη Μαντουρο, Μαρτενς και σεντερ φορ αλλαζει ολη η ομαδα
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

τι σου κανει ενας Κατσικας....
Άβαταρ μέλους
Velas

Δημοσίευση από Velas »

Ο Κατσικας με τη χθεσινη του εμφανιση εβγαλε τον εαυτο του εκτος ομαδας! κριμα γιατι εχει ολα τα σωματικα προσοντα αλλα απο ψυχολογια ειναι......
τωρα για τον Φυντανιδη δε ξερω αν ειναι αληθεια, θυμαμαι οτι το καλοκαιρι που τον θελαμε τελικα ειχε ανανεωσει με τον ατρομητα..μακαρι να ερθει παντως γιατι χρειαζομαστε ΚΑΙ σεντερ μπακ
Άβαταρ μέλους
AlexanderAthens

Δημοσίευση από AlexanderAthens »

Όχι ρε παιδιά τον 29 χρόνο φυτανιδη...καψωνι στον Έλληνα μουρινιο μου φαίνεται το οποίο ομως δεν είμαι σίγουρος ότι θα μας ωφελησει!χάθηκε ο κόσμος να πανε να πάρουν ένα παίχτη γυρω στα 23-25;;
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Αν η ρπιλογη φυτανιδη ριναι αντιδραση στην ανυπαρξία κατσικα , ελπιζω να υπαρδει συντομσ αντιδραση για την ανυπαρξια των σεντερ φορ μας επισης , φερε λαζοβιτςςςςςςςς
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εφιστά την προσοχή των φίλων της ομάδας αναφορικά με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που φέρονται ως μεταγραφικοί στόχοι του Δικέφαλου. Βλέπετε δεν είναι λίγοι εκείνοι που εμπλέκουν το όνομα του ΠΑΟΚ χωρίς να υπάρχει ίχνος αλήθειας, μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν θόρυβο γύρω απ' το δικό τους όνομα..."
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Δε μου είναι εύκολο να πιστέψω πως γίνεται κίνηση για Φυτανίδη για πολλούς λόγους.
Δεν τον πήραμε πέρισυ τσάμπα και τώρα θα δώσουμε στον Ατρόμητο δωράκι?
Για τον ποδοσφαιριστή τον οποίο τυχαίνει να γνωρίζω και προσωπικά έχω να πω τα καλύτερα και γουστάρει και τον ΠΑΟΚ. Δεν κολάει όμως στο σχεδιασμό του, αργά η γρήγορα, πάω για πρωτάθλημα, έστω και αν θεωρηθεί μια καλή αλλαγή και τίποτα παραπάνω.
Αν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, μάλλον θα οφείλεται σε έλλειψη σχεδιασμού για ένταξη στην ομάδα βασικού CB μετά και την απόκτηση του Maduro και στις τσαρουχιές του Κατσικά που έβγαλαν μάτια.
Καινούρια άρθρα για το σκύλο για το πόσα ευρώπουλα τσίμπησε ο Σπανος από τον Ivan. :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

δεν ειναι ασχημος παικτης ο φυτανιδης ειναι γρηγορος κλπ ταιριαζει αλλα δε νομιζω οτι υπαρχει θεμα///
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Θεωρώ πολύ καλή κίνηση την προσθήκη Φυντανίδη, φυσικά για το βάθος του πάγκου και για μια αξιόπιστη λύση σε δεύτερα παιχνίδια και περίπτωση ανάγκης. Έχοντας Κατσικά, Τζαβέλλα, Λόπεθ, Κατσουράνη, Μαντούρο, μου δίνει αυτή τη στιγμή μεγαλύτερη σιγουριά!
Demir

Δημοσίευση από Demir »

http://www.transfermarkt.co.uk/en/milev ... _9800.html αυτός κάνει για μπροστά;;;;;
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Τρολιά στον Δώνη ειναι..
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

AlexanderAthens έγραψε:Όχι ρε παιδιά τον 29 χρόνο φυτανιδη...καψωνι στον Έλληνα μουρινιο μου φαίνεται το οποίο ομως δεν είμαι σίγουρος ότι θα μας ωφελησει!χάθηκε ο κόσμος να πανε να πάρουν ένα παίχτη γυρω στα 23-25;;
Αμαν με αυτα τα κολληματα με τις ηλικιες ρε φιλε!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ο λοπεθ δεν ακουγεται μας εμεινε?
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

αυτη τη στιγμη ο ΠΑΟΚ εχει τεσσερις παικτες που μπορουν να παιξουν ως σεντερ μπακ σε επιπεδο πρωταθλητισμου (βιτορ-κατσουρ-τζαβελλας-μαντουρο) μου ειναι σχεδον απιστευτο να θελει να παρει κι αλλον και ειδικα του επιπεδου του φυτανιδη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”