71.Παναγιώτης Γλύκος
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
κακωση γονατος, λογικα καμια βδομάδα...
νομίζω θα το προλάβαινε με γαυρο... 

- ΑποστόληςΑ
Ακόμη και αν παίξουμε με τον Ολυμπιακό 18 Οκτώβρη πρέπει να προλαβαίνει.
Θέλω να παρατηρήσω ότι προχθές γλίτωσε το τρίτο τετ-α-τετ, μετά τα δύο στο Αγρίνιο. Επειδή είχα γράψει ότι υστερεί στο θέμα αυτό οφείλω να επαναδιατυπώσω την άποψή μου.
Υστερεί στην εκτίμηση της πορείας της μπάλας, γι' αυτό άλλωστε δεν κάνει συχνά εξόδους στις σέντρες. Σε κάποια τετ-α-τετ που πρέπει να πέσει στα πόδια του αντιπάλου και να γραπώσει τη μπάλα, εξακολουθώ να έχω αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητά του. Ακόμη θυμάμαι το περυσινό πέναλτυ στη Νέα Σμύρνη με Καλλονή, όπου φαινόταν ότι θα προλάβει τον Περόνε, αλλά...
Με Αγρίνιο και ΟΦΗ, έκλεισε τον χώρο του πολύ καλά και απέκρουσε.
Θέλω να παρατηρήσω ότι προχθές γλίτωσε το τρίτο τετ-α-τετ, μετά τα δύο στο Αγρίνιο. Επειδή είχα γράψει ότι υστερεί στο θέμα αυτό οφείλω να επαναδιατυπώσω την άποψή μου.
Υστερεί στην εκτίμηση της πορείας της μπάλας, γι' αυτό άλλωστε δεν κάνει συχνά εξόδους στις σέντρες. Σε κάποια τετ-α-τετ που πρέπει να πέσει στα πόδια του αντιπάλου και να γραπώσει τη μπάλα, εξακολουθώ να έχω αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητά του. Ακόμη θυμάμαι το περυσινό πέναλτυ στη Νέα Σμύρνη με Καλλονή, όπου φαινόταν ότι θα προλάβει τον Περόνε, αλλά...
Με Αγρίνιο και ΟΦΗ, έκλεισε τον χώρο του πολύ καλά και απέκρουσε.
Ευτυχώς που είναι καλός με τα πόδια, αλλιώς μπορεί να έδινε την μπάλα σε αντίπαλο και τις 10 φορές αντί για 9 που την έδωσε τώρα.
Κλείνει την ομάδα πίσω με τις γιόμες του. Το δε γρήγορο βολέ του απορώ γιατί συνεχίζει και το κάνει. Πρέπει να του έχει βγει 0 φορές μέχρι στιγμής στην καριέρα του. Δε θυμάμαι αντεπίθεση του ΠΑΟΚ που να έχει ξεκινήσει από βολέ του.
Επίσης, μεταδίδει φόβο στην ομάδα χωρίς λόγο.
Κλείνει την ομάδα πίσω με τις γιόμες του. Το δε γρήγορο βολέ του απορώ γιατί συνεχίζει και το κάνει. Πρέπει να του έχει βγει 0 φορές μέχρι στιγμής στην καριέρα του. Δε θυμάμαι αντεπίθεση του ΠΑΟΚ που να έχει ξεκινήσει από βολέ του.
-
Olorin.2 έγραψε:Ευτυχώς που είναι καλός με τα πόδια, αλλιώς μπορεί να έδινε την μπάλα σε αντίπαλο και τις 10 φορές αντί για 9 που την έδωσε τώρα.
- Μπαρκαρούτσος
-
Κακό διώξιμο στο πρώτο γκολ, στο δέυτερο, για κάποιο λόγο, το τείχος δεν πηδάει καν.
- efthimis_paok
71.Παναγιώτης Γλύκος
Στο φάουλ φταει. Μισό βήμα ποιο αριστερά επρεπε να κάτσει. Κ αφου έκαναν την αποτυχημένη κομπίνα και μένει ο αριστεροπόδαρος επρεπε να το κανει το βήμα, κ πιθανόν να το έβγαζε. Και μια στις τρεις επαναφορες παρακινδυνευμένη η χαμηλή η άστοχη.
Έκανες μερικά λάθη που στοίχησαν αλλά ουδείς άσφαλτος
, νομίζω πως φέτος θα κάνεις εξαιρετική χρονιά και θεωρώ πως βελτιώνεσαι συνεχώς συνέχισε έτσι.

συμφωνω. και δεν ηταν τοσο πια κοντα για να φοβηθει την γωνια του.efthimis_paok έγραψε:Στο φάουλ φταει. Μισό βήμα ποιο αριστερά επρεπε να κάτσει. Κ αφου έκαναν την αποτυχημένη κομπίνα και μένει ο αριστεροπόδαρος επρεπε να το κανει το βήμα, κ πιθανόν να το έβγαζε. Και μια στις τρεις επαναφορες παρακινδυνευμένη η χαμηλή η άστοχη.
- desperando
- Επικοινωνία:
δεν φταιει σε κανενα απο τα δυο γκολ.
απο την αλλη ειχε καποιες πολυ σωστες επεμβασεις αλλα γενικοτερα εκτεθηκε απο την υπολοιπη ομαδα.
οσο για τα βολε στα αριστερα που κανει και επειδη καποιοι εχετε απορια,ειναι σαφης εντολη απο τον προπονητη να προσπαθει να βρισκει σε εκεινο το σημειο τον κλαους που αφηνει την θεση του στην κορυφη για να εχει πλεονεκτημα εναντι του ακραιου μπακ στο ψηλο παιχνιδι,ενω οταν ο κλαους θα χασει την κεφαλια το πιο πιθανο ειναι να καταλυξει πλαγια υπερ εμας.
ειμαστε σε θεση να κανουμε την συκεκριμενη επιλογη επειδη ο γλυκος μπορει και βρισκει με μεγαλα ποσοστα επιτυχιας τον κλαους σε αυτη τη θεση
απο την αλλη ειχε καποιες πολυ σωστες επεμβασεις αλλα γενικοτερα εκτεθηκε απο την υπολοιπη ομαδα.
οσο για τα βολε στα αριστερα που κανει και επειδη καποιοι εχετε απορια,ειναι σαφης εντολη απο τον προπονητη να προσπαθει να βρισκει σε εκεινο το σημειο τον κλαους που αφηνει την θεση του στην κορυφη για να εχει πλεονεκτημα εναντι του ακραιου μπακ στο ψηλο παιχνιδι,ενω οταν ο κλαους θα χασει την κεφαλια το πιο πιθανο ειναι να καταλυξει πλαγια υπερ εμας.
ειμαστε σε θεση να κανουμε την συκεκριμενη επιλογη επειδη ο γλυκος μπορει και βρισκει με μεγαλα ποσοστα επιτυχιας τον κλαους σε αυτη τη θεση
-

Μονο εμενα μου φαινεται τελειως λαθος αυτο που κανει εδω; Ισως θα μπορουσε να την μπλοκαρει, ισως να την διωξει καλυτερα. Ο μονος λογος για τον οποιο φανταζομαι οτι το εκανε ετσι ηταν γιατι εκτιμησε οτι η μπαλα θα παει ψηλοτερα και τελευταια στιγμη επρεπε να παρει διαφορετικη αποφαση απο αυτη που ειχε αρχικα.