16.Dorvalino Alves Maciel "Lino"

Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: 16.Dorvalino Alves Maciel "Lino"

Δημοσίευση από desperando »

σημερα επαιξες σαν 25 χρονος
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Πέσ μου ρε Βραζιλιάνε της καρδιάς μας τί πίνεις και δεν μας δίνεις;;; Τζίνσεγκ Κολαγόνο Βιταμίνες τί;;;; :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Μπράβο ρε ΛΙΝΟΟΟΟΟΟ.
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Πριν 18 χρόνια στη Βραζιλια κυκλοφόρησε η περίφημη ταινια ενηλίκων "Εμεις οι Πειραιωτισες οπως λάχει" και πολύ γρήγορα έγινε must ανάμεσα στους πιτσιρικάδες σε ολη τη χωρα και κυρίως στο Σαο Παολο.Το τοτε 12χρονο τσακαλάκι
Alves Maciel έψαχνε εναγωνίως τρόπο για να δει την ταινία.Ετσι λοιπόν αγόρασε απο αλλο τσακαλάκι fake ταυτότητα που τον παρουσίαζε 18 χρονών .Απο εκείνη την μέρα δε σταμάτησε να τη χρησιμοποιεί.

ΥΓ Η αλλη εξήγηση ειναι οτι ο τυπος ειναι πρωτος ξάδερφος του Dorian Gray.
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Πριν το παιχνιδι φοβομουνα οτι αν παιξει ο στοχ απο την πλευρα σου θα σε γλεντανε οι πορτογαλοι. Οταν ακουσα οτι θα παιξει ο ολισε χαρηκα γιατι θα παιρνεις βοηθειες ανασταλτικα. Αλλα ρε παιχτουρα τελικα εσυ δεν χαμπαριαζεις. Γεννηθηκες για αυτα τα παιχνιδια. Αν επαιζες στην μπενφικα εχτες θα λεγαμε που τους βρισκουν τέτοιους παιχταραδες. Οι σακουλες που μοιρασες θα μεινουν χαραγμενες για παντα στη μνημη μου. 3-4 φορες προσπαθησαν να σε παιξουν 1 με 1 αλλα εσυ τους καταπιες. Τετοιο παιχτη στη θεση σου ξερω οτι σε αυτη τη ζωη δεν θα προλαβω να ξαναδω. Ο 37αρης λινο εκανε πλακα στα πορτογαλικα γατακια. Εισαι οτι καλύτερο εχω δει σε αριστερο μπακ με την φανελα του ΠΑΟΚ. Το ξερω ειναι βαρυ αυτο που λεω αλλα λινο για μενα ειναι πραγματικοτητα. Σε ευχαριστω ρε παλικαρε που τιμας οσο δεν παει αυτο που φορας!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

desperando έγραψε:σημερα επαιξες σαν 25 χρονος
+1
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

desperando έγραψε:σημερα επαιξες σαν 25 χρονος
γεγονός επαναλαμβανόμενο παύει να είναι σύμπτωση!!! :D :D
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

SePuLtUrA_4_ έγραψε:Πριν το παιχνιδι φοβομουνα οτι αν παιξει ο στοχ απο την πλευρα σου θα σε γλεντανε οι πορτογαλοι. Οταν ακουσα οτι θα παιξει ο ολισε χαρηκα γιατι θα παιρνεις βοηθειες ανασταλτικα. Αλλα ρε παιχτουρα τελικα εσυ δεν χαμπαριαζεις. Γεννηθηκες για αυτα τα παιχνιδια. Αν επαιζες στην μπενφικα εχτες θα λεγαμε που τους βρισκουν τέτοιους παιχταραδες. Οι σακουλες που μοιρασες θα μεινουν χαραγμενες για παντα στη μνημη μου. 3-4 φορες προσπαθησαν να σε παιξουν 1 με 1 αλλα εσυ τους καταπιες. Τετοιο παιχτη στη θεση σου ξερω οτι σε αυτη τη ζωη δεν θα προλαβω να ξαναδω. Ο 37αρης λινο εκανε πλακα στα πορτογαλικα γατακια. Εισαι οτι καλύτερο εχω δει σε αριστερο μπακ με την φανελα του ΠΑΟΚ. Το ξερω ειναι βαρυ αυτο που λεω αλλα λινο για μενα ειναι πραγματικοτητα. Σε ευχαριστω ρε παλικαρε που τιμας οσο δεν παει αυτο που φορας!!!
Βαρυ ξε-βαρυ κι εγω πιστευω οτι ειναι το καλυτερο αριστερο μπακ που ειχαμε ποτε
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

SePuLtUrA_4_ έγραψε:Πριν το παιχνιδι φοβομουνα οτι αν παιξει ο στοχ απο την πλευρα σου θα σε γλεντανε οι πορτογαλοι. Οταν ακουσα οτι θα παιξει ο ολισε χαρηκα γιατι θα παιρνεις βοηθειες ανασταλτικα. Αλλα ρε παιχτουρα τελικα εσυ δεν χαμπαριαζεις. Γεννηθηκες για αυτα τα παιχνιδια. Αν επαιζες στην μπενφικα εχτες θα λεγαμε που τους βρισκουν τέτοιους παιχταραδες. Οι σακουλες που μοιρασες θα μεινουν χαραγμενες για παντα στη μνημη μου. 3-4 φορες προσπαθησαν να σε παιξουν 1 με 1 αλλα εσυ τους καταπιες. Τετοιο παιχτη στη θεση σου ξερω οτι σε αυτη τη ζωη δεν θα προλαβω να ξαναδω. Ο 37αρης λινο εκανε πλακα στα πορτογαλικα γατακια. Εισαι οτι καλύτερο εχω δει σε αριστερο μπακ με την φανελα του ΠΑΟΚ. Το ξερω ειναι βαρυ αυτο που λεω αλλα λινο για μενα ειναι πραγματικοτητα. Σε ευχαριστω ρε παλικαρε που τιμας οσο δεν παει αυτο που φορας!!!
Απειρα συν αδερφε
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Dimg4 έγραψε:
SePuLtUrA_4_ έγραψε:Πριν το παιχνιδι ...δεν παει αυτο που φορας!!!
Βαρυ ξε-βαρυ κι εγω πιστευω οτι ειναι το καλυτερο αριστερο μπακ που ειχαμε ποτε
Παιδιά τον Ιωσηφίδη τον προλάβατε;
Επιθετικά ο Λίνο πολύ καλλίτερος, αλλά αμυντικά ο Ιωσηφίδης ήταν ένα σκαλί παραπάνω...
Αλλά σ' αυτή την ηλικία δείχνει ο Λίνο πράγματα που είναι ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
:mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Και βεβαιως βεβαιως αν καποιος δικαιουτε να ειναι χαρουμενος αυτος ειναι ο Ολι ο οποιος απο χθες εγραφε οτι περιμενει πολλα απο τον Λινο
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

μεγαλος Λινο , τελος !
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

αντε μην τον ανανεωνεις μετα....οταν σε ματς με τοπ ομαδα ειναι ο μονος που τριπλαρει παιρνει πρωτοβουλιες, χωρις τρυπα πισω...δυστυχως παραμενει στους 2 3 κορυφαιους της ομαδας συνολικα..
black death

Δημοσίευση από black death »

Και το πιο αστείο: Στα 36 (σχεδόν 37) παραμένει απ' τους καλύτερους αθλητές στην ομάδα. :o :oops: :roll:
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

αναντικαταστατος...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”