Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
- trel@menos
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
ρε παιδια αυτη η γ@μημενη η διοικηση πρωτοδικειου γιατι δεν εχει διοριστει ακομα? τι κωλυμα υπαρχει? αν ξερει καποιος ας απαντησει.
- abc_o_ karpouzas
ο ζαγορακης φταιει
τον πουλο ρε ολοι
πλακα μας κανει τωρα ζητησε να κανει διοικηση;; τωρα;; τωρα που εχουν απεργια οι δικηγοροι;;;
ασε μας ρε ζαγορακη

τον πουλο ρε ολοι
πλακα μας κανει τωρα ζητησε να κανει διοικηση;; τωρα;; τωρα που εχουν απεργια οι δικηγοροι;;;
ασε μας ρε ζαγορακη
- khaledfreepaok
οχι ο ζαγορακης δεν φταιει για τπτ.οι αλλοι ειναι κομπλεξικοι.και στην τελικη τι την θες τη διοικηση κυριε μου???ακου απαιτησεις ορισμενοι.εχει τοσα προβληματα στο κεφαλι του ο ζαγορακης και θα καθεται να φτιαχνει διοικησεις για να ικανοποιει κατι κομπλεξικους εδω μεσα??ελεος πια
Ζαγόρ εμένα στα @@ μου ο Μπολόνι.
Η χρονιά φαίνεται καμμένη anyway...
Για μένα ΤΟΝ ΖΑΓΟΡ και τα μάτια μας.. Είχαμε Μπολόνι και πέρσι και θα μας λείψει τόσο?
Ήτες και ισοπαλίες έκανα και με Χάβο, και δεν άκουγα και εξυπνάδες μετά...
Για μένα ΤΟΝ ΖΑΓΟΡ και τα μάτια μας.. Είχαμε Μπολόνι και πέρσι και θα μας λείψει τόσο?
Ρε αδερφέ αμα φύγει ο Μπόλονι δε θα κλωνιστεί ο Ζαγόρ και το επιτελείο?Γιατι δεν θα φύγει ο Δερμιτζάκης ή ο Μπερέτα ......θα φύγει ο Μπόλονι.......και θα πάρει και αποζημίωση.
- navigator11
eleos έγραψε:Ζαγόρ εμένα στα @@ μου ο Μπολόνι.
αδερφέ νομίζω,με κάθε σεβασμό,πως βιάζεσαι να πυροβολήσεις το ρουμάνο.εκτός αν έχεις λόγους και γνώση να επιρρίπτεις,πέραν της κατάληψης της τούμπας απ'τον ιό της θλάσεως,την ευθύνη για όλα τα στραβά του αγωνιστικού αποκλειστικά στον προπονητή.προσωπικώς δεν έχω πεισθεί πως ισχύει κάτι τέτοιο.
Δηλαδη ο ενας πιο σημαντικος απο τον αλλον?eleos έγραψε:Ζαγόρ εμένα στα @@ μου ο Μπολόνι.
Βρηκαμε ανθρωπο να μας φτιαξει το αγωνιστικο και τον εχουμε σε τοση μικρη υπόληψη?
-
Μπαρκαρούτσος
Ο Μπόλονι είναι ΛΑΧΕΙΟ.eleos έγραψε: [/b]Είχαμε Μπολόνι και πέρσι και θα μας λείψει τόσο?
Οπότε το νας λες το "Είχαμε Μπολόνι και πέρσι και θα μας λείψει τόσο?"
είναι περίπου σα να τυχαίνεις στο λαχείο π.χ 400.000 ευρώ και έχει γίνει μια μαλακία με την τράπεζα και να κοντεύεις να τα χάσεις και να λες,...έεελα μωρέ τώρα,ας τα χάσω...Είχα και πέρυσι 400.000 ευρώ?
Όχι, από τον Χάβο δεν άκουγες εξυπνάδες,ούτε από τον Μπόλονι ακούς
Κάποιον άλλο θυμάμαι να έλεγε εξυπνάδες για σαρδέλες,αλλά τότε "καλά έκανε" γιατί αποτύπωνε την πραγματικότητα,σωστά?? (Ναι,την πραγματικότητα αποτύπωνε....κι όχι ας πούμε - έκαψε ψυχολογικά τους παίκτες και τους έδωσε 0 κίνητρο για εκείνη τη χρονιά,που τελικά καταλήξαμε 9οι)
Επίσης θυμάμαι κάποιον να πουλάει εξυπνάδες στα ΜΜΕ της χώρας του και μετά από νίκες,που για εξυψώσει τον εαυτό και να φανεί μεγαλύτερο το έργο του,δήλωσε πως η 2η θέση που βγήκε ο ΠΑΟΚ είναι σα να βγαίνει 2η η Νασιονάλ στην Πορτογαλία!!!!
Θα μπορούσα να πω κι άλλα,αλλά η ουσία είναι πως, ΟΧΙ, δεν είχαμε και πέρσι Μπόλονι.....Ούτε καν πρόπερσι.Ούτε καν ένα μήνα την τελευταία δεκαετία (και λίγα λέω).
Γι αυτό Ζαγοράκη,μην τύχει και τον αφήσεις να φύγει,θα είναι το μεγαλύτερο λάθος σου.
Καλά τίθεται θέμα προπονητή???Ο προπονητής είναι καλός.Δεν θα φύγει.Και γιατί να φύγει???Ποιος αναπαράγει τέτοιες παπαριές???Doomlord4 έγραψε:Ο Μπόλονι είναι ΛΑΧΕΙΟ.eleos έγραψε: [/b]Είχαμε Μπολόνι και πέρσι και θα μας λείψει τόσο?
Οπότε το νας λες το "Είχαμε Μπολόνι και πέρσι και θα μας λείψει τόσο?"
είναι περίπου σα να τυχαίνεις στο λαχείο π.χ 400.000 ευρώ και έχει γίνει μια μαλακία με την τράπεζα και να κοντεύεις να τα χάσεις και να λες,...έεελα μωρέ τώρα,ας τα χάσω...Είχα και πέρυσι 400.000 ευρώ?
Όχι, από τον Χάβο δεν άκουγες εξυπνάδες,ούτε από τον Μπόλονι ακούς
Κάποιον άλλο θυμάμαι να έλεγε εξυπνάδες για σαρδέλες,αλλά τότε "καλά έκανε" γιατί αποτύπωνε την πραγματικότητα,σωστά?? (Ναι,την πραγματικότητα αποτύπωνε....κι όχι ας πούμε - έκαψε ψυχολογικά τους παίκτες και τους έδωσε 0 κίνητρο για εκείνη τη χρονιά,που τελικά καταλήξαμε 9οι)
Επίσης θυμάμαι κάποιον να πουλάει εξυπνάδες στα ΜΜΕ της χώρας του και μετά από νίκες,που για εξυψώσει τον εαυτό και να φανεί μεγαλύτερο το έργο του,δήλωσε πως η 2η θέση που βγήκε ο ΠΑΟΚ είναι σα να βγαίνει 2η η Νασιονάλ στην Πορτογαλία!!!!
Θα μπορούσα να πω κι άλλα,αλλά η ουσία είναι πως, ΟΧΙ, δεν είχαμε και πέρσι Μπόλονι.....Ούτε καν πρόπερσι.Ούτε καν ένα μήνα την τελευταία δεκαετία (και λίγα λέω).
Γι αυτό Ζαγοράκη,μην τύχει και τον αφήσεις να φύγει,θα είναι το μεγαλύτερο λάθος σου.