Κι ο Πιερικός, φοράει το φετινό σχέδιο της Newcastle!fofanaserres έγραψε:H καινούργια φανέλα της κούλας....Περσινό σχέδιο...Είναι η λευκή φανέλα της Εθνικής Ιταλίας που φορούσε πέρυσι στο μουντιάλ.... 'Αρα να περιμένουμε κι εμείς κανένα περσινό μοντέλο....μάλλον....
http://www.sportarena.gr/el-gr/eur/aek_ ... duct=10169
Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Τελικά καινούργιες φανέλες από την POUMA. Ωραίες είναι....μου άρεσαν...και είναι και φετινά μοντέλα!
- pagotatzis
Φίλε πολύ ωραίες η φανέλες άλλα καλύτερα θα μας άραζαν αν δεν τις είχε φορέσει ο γαύρος πέρυσι 
- nyxteridas
πρωτη φορα ενα σορτακι ειναι χειροτερο απο μια φανελα. εγινε και αυτο.
το συνολο οχι σαν πυτζαμα. πυτζαμα
το συνολο οχι σαν πυτζαμα. πυτζαμα
Κι εμένα η φανέλα δεν μου άρεσε. Ας περιμένουμε να δουμε και τη νεα(;) ριγέ σε μια βδομάδα. Της βαλερένγκα, μια χαρά γαμάτη φανέλα.
Πολύ ωραία η φανέλα ! Εστω κι άς είναι περσινο σχέδιο , κι άς την φόρεσε περυσι ο γαύρος ... Δεν έχει σημασία , μου αρκεί να παιζουμε καλά και να νικάμε ! Αντε να δούμε και την ριγέ !
Μην τα ισωπεδώνουμε όλα βρε αδερφε ... Να δούμε καλή μπαλα φετος κι ασε τις φανέλες!
Μην τα ισωπεδώνουμε όλα βρε αδερφε ... Να δούμε καλή μπαλα φετος κι ασε τις φανέλες!
Εξαιρετική η φανέλα.. Προσπαθώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που φορέσαμε ολόλευκη φανέλα σε επίσημο παιχνίδι!!
- Kostomanolis
Εμένα πάντως δεν μου άρεσε....
Και 80 ευρώπουλα για αυτ'ην με τίποτα δεν δίνω....
Ελπίζω του χρόνου να έχω adidas....
Και 80 ευρώπουλα για αυτ'ην με τίποτα δεν δίνω....
Ελπίζω του χρόνου να έχω adidas....
Στη συγκεκριμένη λευκή φανέλα, που έχει αρκετό μαύρο, ταίριαξε πολύ το μαύρο σορτς. Με άσπρο θα φαινόταν χειρότερη. Θύμισε λίγο δεκαετία '80.
αλλά ολόασπρη, με μαύρο σορτς ακόμα πιο πίσω.
Σε κανά δυο ματς πρόπερσι Ν.Σμύρνη, Ατρόμητο με τα ακυρωμένα-καθαρά γκολfree4 έγραψε:Εξαιρετική η φανέλα.. Προσπαθώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που φορέσαμε ολόλευκη φανέλα σε επίσημο παιχνίδι!!