και μονο που εβαλες τον Σαλπι στην ιδια μοιρα με τον οικοδομο φτανειSera4 έγραψε:και επαναλαμβανω η καταντια συνεχιζεται...
επαγγελματιας,οικοδομος αντε και ο γουναρης με τον ορφανο να γελαμε ολοι μαζι...
ακου εκει οικοδομος...
λεφτα οποιος θελει λεφτα να σκασει να τον παρει...
6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"
Re: 6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"
αν ο βιτολο παρει αυτα που του οφειλονται δεν εχει κανενα δικαιωμα να ζητα να φυγει.ειναι υποχρεωμενος να τιμησει το συμβολαιο του μεχρι το 2013 οταν και ληγει η να φερει προταση...
Ρε σεις ελεος πια με το παικτη
Αφηστε τα βρισιδια και περιμενετε να δουμε τι θα γινει
Οι διαρροες που ταχα μου θελει να φυγει μπορει να ειναι επιτηδες για να μη πουμε οτι εμεις δε μπορούμε να πληρώσουμε.
Αλλά και να θέλει να φύγει , δικαίωμά του είναι. Αν νομίζει οτι πχ στο βάζελο θα ειναι καλά, ας πάει. Ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ του. Εχει προσφέρει, έχει πληρωθεί αδρά για αυτά που πρόσφερε οπότε ας πάει στην ευχη του θεού.
Δε καταλαβαίνω τη τσαντίλα και τα μπινελίκια.
Ιδίως στη περίπτωση τη συγκεκριμένη που δε ξέρουμε τι γίνεται πραγματικά.
Εγώ θεωρώ ότι γινεται ένα παιχνίδι ποκερ μεταξύ των 2 πλευρών για να αποκομίσει η κάθε μια τα περισσότερα οφέλη.
Αφηστε τα βρισιδια και περιμενετε να δουμε τι θα γινει
Οι διαρροες που ταχα μου θελει να φυγει μπορει να ειναι επιτηδες για να μη πουμε οτι εμεις δε μπορούμε να πληρώσουμε.
Αλλά και να θέλει να φύγει , δικαίωμά του είναι. Αν νομίζει οτι πχ στο βάζελο θα ειναι καλά, ας πάει. Ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ του. Εχει προσφέρει, έχει πληρωθεί αδρά για αυτά που πρόσφερε οπότε ας πάει στην ευχη του θεού.
Δε καταλαβαίνω τη τσαντίλα και τα μπινελίκια.
Ιδίως στη περίπτωση τη συγκεκριμένη που δε ξέρουμε τι γίνεται πραγματικά.
Εγώ θεωρώ ότι γινεται ένα παιχνίδι ποκερ μεταξύ των 2 πλευρών για να αποκομίσει η κάθε μια τα περισσότερα οφέλη.
Σορρυ αν έχει ειπωθεί ήδη δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα ποστ αλλά αν ο Σαχπα πληρώσει τα οφειλόμενα ο Βιτόλο θα δεχτεί τη μείωση???
και αν δεν την δεχτεί και συνεχίσει να είναι στην ομάδα τότε πώς θα πειστούν οι υπόλοιποι να δεχτούν μείωση????
και μόνο για να μην νιώσουν αδικημένοι οι υπόλοιποι νομίζω οτι πρέπει να πουληθεί τελικά εκτός και αν ο Σαχπα είναι διατεθειμένος να πληρώσει τα οφειλόμενα και τη διαφορά στα συμβόλαια όλων... τότε αλλάζει!!
Δεν γίνεται να μειώνουμε στους μισούς και τους άλλους μισούς να τους κανακεύουμε θα γίνουν κ@λος τα αποδυτήρια..
και αν δεν την δεχτεί και συνεχίσει να είναι στην ομάδα τότε πώς θα πειστούν οι υπόλοιποι να δεχτούν μείωση????
και μόνο για να μην νιώσουν αδικημένοι οι υπόλοιποι νομίζω οτι πρέπει να πουληθεί τελικά εκτός και αν ο Σαχπα είναι διατεθειμένος να πληρώσει τα οφειλόμενα και τη διαφορά στα συμβόλαια όλων... τότε αλλάζει!!
Δεν γίνεται να μειώνουμε στους μισούς και τους άλλους μισούς να τους κανακεύουμε θα γίνουν κ@λος τα αποδυτήρια..
ετσι ακριβως...keeper4 έγραψε:αν ο βιτολο παρει αυτα που του οφειλονται δεν εχει κανενα δικαιωμα να ζητα να φυγει.ειναι υποχρεωμενος να τιμησει το συμβολαιο του μεχρι το 2013 οταν και ληγει η να φερει προταση...
Γενικά έχουμε μια τάση να προτρέχουμε. Αφήστε να δούμε πως θα τελειώσει η ιστορία και μετά κράζουμε όλοι μαζί ( αν χρειαστεί ). Aλλος τον Vitollo άλλος την ΠΑΕ.
Δεν θέλει να μείνει ο Βιτόλο
Ο Ισπανός ενημερώθηκε ότι οι υποψήφιοι επενδυτές προτίθενται να καλύψουν τα δεδουλευμένα του, ο ίδιος όμως τόνισε στον Ζαγοράκη ότι χαρίζει τα επόμενα δύο χρόνια του συμβολαίου του για να φύγει εδώ και τώρα
Το ραντεβού Ζαγοράκη-Βιτόλο ολοκληρώθηκε με τον Ισπανό μέσο να δηλώνει σε όλους τους τόνους στον Θόδωρο Ζαγοράκη ότι επιθυμεί να φύγει άμεσα από την ομάδα. Αν και ο Ισπανός ενημερώθηκε ότι υπάρχει η πρόθεση των υποψήφιων επενδυτών (Φλωρίδη-Σαχπατζίδη) να καλύψουν τα δεδουλευμένα του από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, εντούτοις δεν έδειξε καμία διάθεση παραμονής. "Δεν διεκδικώ τίποτα από το 1,2 εκ. ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιό μου για τα επόμενα δύο χρόνια, θέλω μόνο τα δεδουλευμένα μου για να φύγω" τόνισε χαρακτηριστικά ο Βιτόλο, ο οποίος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για να μην συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. Το αν αυτό είναι πρόταση από άλλη ομάδα, κάποιος άλλο ζήτημα οικογενειακό ή προσωπικό, ή απλά η πεποίθησή του ότι δεν μπορεί να πετύχει κάτι μεγαλύτερο με τον ΠΑΟΚ, αυτό θα φανεί το αμέσως προσεχές διάστημα. Πάντως, θυμίζουμε ότι το "θέλω να φύγω από τον ΠΑΟΚ" ο Βιτόλο το είχε δηλώσει και πριν ολοκληρωθεί η προηγούμενη σεζόν.
Η διαπραγμάτευση πάντως δεν έχει κλείσει και μπορεί να επαναληφθεί τις επόμενες μέρες.
http://olapaok.gr/podosfairo/den_thelei ... 80720.html
Ο Ισπανός ενημερώθηκε ότι οι υποψήφιοι επενδυτές προτίθενται να καλύψουν τα δεδουλευμένα του, ο ίδιος όμως τόνισε στον Ζαγοράκη ότι χαρίζει τα επόμενα δύο χρόνια του συμβολαίου του για να φύγει εδώ και τώρα
Το ραντεβού Ζαγοράκη-Βιτόλο ολοκληρώθηκε με τον Ισπανό μέσο να δηλώνει σε όλους τους τόνους στον Θόδωρο Ζαγοράκη ότι επιθυμεί να φύγει άμεσα από την ομάδα. Αν και ο Ισπανός ενημερώθηκε ότι υπάρχει η πρόθεση των υποψήφιων επενδυτών (Φλωρίδη-Σαχπατζίδη) να καλύψουν τα δεδουλευμένα του από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, εντούτοις δεν έδειξε καμία διάθεση παραμονής. "Δεν διεκδικώ τίποτα από το 1,2 εκ. ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιό μου για τα επόμενα δύο χρόνια, θέλω μόνο τα δεδουλευμένα μου για να φύγω" τόνισε χαρακτηριστικά ο Βιτόλο, ο οποίος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για να μην συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. Το αν αυτό είναι πρόταση από άλλη ομάδα, κάποιος άλλο ζήτημα οικογενειακό ή προσωπικό, ή απλά η πεποίθησή του ότι δεν μπορεί να πετύχει κάτι μεγαλύτερο με τον ΠΑΟΚ, αυτό θα φανεί το αμέσως προσεχές διάστημα. Πάντως, θυμίζουμε ότι το "θέλω να φύγω από τον ΠΑΟΚ" ο Βιτόλο το είχε δηλώσει και πριν ολοκληρωθεί η προηγούμενη σεζόν.
Η διαπραγμάτευση πάντως δεν έχει κλείσει και μπορεί να επαναληφθεί τις επόμενες μέρες.
http://olapaok.gr/podosfairo/den_thelei ... 80720.html
Καλο δρομο τοτε.Δεν θα τον παρακαλαμε κιολας.Μην σωσει κ κατσει στον ΠΑΟΚ.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Δεν θέλει να μείνει ο Βιτόλο
Ποδόσφαιρο 09 Ιουλ. 2011 22:07 - Από Ευγένιος Δαδαλιάρας
Ποδόσφαιρο 09 Ιουλ. 2011 22:07 - Από Ευγένιος Δαδαλιάρας
Για όλα αυτά φταίνε οι χειρισμοί της διοίκησης.Αλλά αν δε θέλει να μείνει μπούλο...ο ΠΑΟΚ συνεχίζει.Απλά να υπογράψει πως δε πάει σε ομάδα ελληνική.

Εμενα δεν με ενδιαφερει για ποιον λογο και γιατι φευγει...ugandezos έγραψε:Καλο δρομο τοτε.Δεν θα τον παρακαλαμε κιολας.Μην σωσει κ κατσει στον ΠΑΟΚ.
Αλλα εαν δεν αισθανεται καλα και θελει να φυγει...
θα του ευχηθω στο καλο...
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...
-
Να φέρει καλή πρόταση αν θέλει να φύγει, αλλιώς στο ψυγείο.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
μη μας πρηζεις τα @@ φλωρε και παρε το μπουλο ....και ελα πανω μετα να παιξεις Kinder εκπληξη ..... 

φυγε ρε μλκα στα @@ μας αλλα με πωληση ....

φυγε ρε μλκα στα @@ μας αλλα με πωληση ....
Tι μας το βαζεις και σε "τεραστια" ρε συ Παρασανδαλε?PARASANDALOS έγραψε: Πάντως, θυμίζουμε ότι το "θέλω να φύγω από τον ΠΑΟΚ" ο Βιτόλο το είχε δηλώσει και πριν ολοκληρωθεί η προηγούμενη σεζόν.
Σε ποιον ειχε δηλωσει ο Βιτολο πριν ολοκληρωθει η προηγουμενη σεζον οτι θελει να φυγει απο τον ΠΑΟΚ και ποτε το δηλωσε?