Ντάξει, είμαι και αυστηρός κριτής γενικά
Είδε κανείς το The Wailing που πρότεινα να το συζητήσουμε;
Θα σου πω την άποψη μου με ένα παράδειγμαjohn4serres έγραψε:Είδε κανείς να μας πει για Season 3 of Narcos;
Φυσικά χωρίς spoilers.
gegen die wand ζητάει κωδικό...simba έγραψε:Ωραιοτατος Cellophan!
Eχω δωρακι.. Gegen die wand σε bdrip![]()
https://mega.nz/#F!WJR0DKSR!hFr3m-b0ojp7HVJUdLDkaA
Καποιες ενδιαφερουσες προτασεις απο ψυχολογικα-ατμοσφαρικα horrorακια
Raw (2016)
The Witch (2015)
The House at the End of Time (2013) a.k.a La casa del fin de los tiempos
και απο crime-mystery-thriller
Don't Breathe (2016)
Al final del tunel (2016)
To Steal from a Thief (2016)
May God Save Us (2016) a.k.a Que Dios nos perdone
Υ.Γ.
Τσεκαρετε το animation Rick and Morty......
Θα το δω, με έπεισες. Απλώς γενικότερα δε βλέπω παλιές ταινίες και μου ξέφυγε ενώ είμαι τρελός σινεφίλ. Πρόπερσυ είδα πρώτη φορά το Shawshank Redemption! Τώρα το 24άρι δε νομίζω να κατεβάσω, αλλά θα βρω μια καλή versionhasio_john έγραψε:Αν εννοείς τον ύμνο στην ιστορία του κινηματογράφου , αυτό του 1990 από τον Σκορτσέζε .... τότε ΜΠΑΝ γιατί δεν το έχεις δει ακόμα!Σου προτείνω να το δεις και μετά να το ξαναδείς και μετά άλλη μια για να το εμπεδώσεις!
Αν σου αρέσει το συγκεκριμένο είδος (αστυνομικό/γκανγκστερικό/μαφία και έτσι), τότε θα βιώσεις μια πραγματική εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη.
Σε ζηλεύω κάπως που θα το δεις για πρώτη φορά, μακάρι να μπορούσα να το κάνω το ίδιο με μερικά έργα που τα γουστάρω πραγματικά!
Σου προτείνω να βρεις την έκδοση αυτή --->> Goodfellas.1990.25th.Anniv.4K.RM.Bluray.1080p.DTS-HD.x264-Grym (24GB είναι) , μιας και έχει γίνει φοβερή επεξεργασία εικόνας και έχει και πάρα πολλά έξτρας που αξίζει να τα δεις!
Ή απλά ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ --->> https://www.blu-rayshop.gr/en/goodfella ... 12583.html
Αυτό. Δεν με ενθουσίασε η τρίτη σεζόν, ήταν μια κλάση κάτω.karlat85 έγραψε:Θα σου πω την άποψη μου με ένα παράδειγμαjohn4serres έγραψε:Είδε κανείς να μας πει για Season 3 of Narcos;
Φυσικά χωρίς spoilers.
Το να δεις πρώτα την ιστορία του Εσκομπάρ κ μετά την ιστορία του καρτέλ του Κάλι
Είναι σαν να παρακολουθείς τον τελικό CL Μίλαν Λίβερπουλ κ στα καπάκια να δεις Πριμέρα Μπάρτσα Λεβάντε 5-1
Καλό κ το Κάλι αλλά δεν πιάνει μια μπροστά στο καρτέλ του Μεδεγίν
Προσωπικά είμαι ερωτευμένος με την Λατινικής Αμερικής κ ειδικά με την Κολομβία άρα δεν είμαι αντικειμενικός