11. Zlatan Muslimović

Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς

Δημοσίευση από pagotatzis »

αχρηστος δλδ ο φιλομενο!!!
οκ !!τοτε τη τους περνουμε βρε παιδια;;;;
γιατι δωσαμε δλδ σθανασιαδη ;;;και πηραμε παπαζογλου;;;;
για να δωσουμε του χρωνου παπαζογλου δανηκο;;;;

ειμαι σηγουρος οτι με παπαζογλου η φηλομενο θα ειχαμε καλητερη εικονα!!!

ο μουσλη θα στρωσει ,το ξερω αλλα οσο ποιο νωρις ποιο καλητερα και νομιζω αν τον βαλει 1 η 2 φορες αλλαγη θα ειναι καλητερα για την ομαδα και γιαυτον .
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αμα εισαι σιγουρος μαζι με την ερωτηση στον τεο στειλε και ενα βιογραφικο και ζητα του τη θεση του προπονητη....καυτη η καρεκλα... :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Λες;;;μπαααααααααα
εγω θελω να γινω σπονσορας

τι ΔΕΛΤΑ και πουτσες μπλε;;;;;

παγωτα απο τον παγωτατζι του παοκμανια :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

τουλαχιστον στα πλαισια της συνεργασιας ελπιζω να δινεις και κανενα τζαμπα παγωτακι στο λαο του παοκμανια εστω :) :) :) :) :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τετ 02 Σεπ 2009, 16:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

gash04
Ε Όχι και δεν κολλάει στα συστήματα που έγραψες.
Πλάκα κάνουμε μάλλον.
Στον Αστέρα ήταν ο φόβος και ο τρόμος σε όλους και η Τρίπολη έπαιζε παθητικό ποδόσφαιρο και ο Φιλομένο έβγαζε μάτια.

Εγώ αυτό που είδα με τον ΠΑΟΚ με την Λεβαδειά έναν Φιλομένο που μπορεί να σου κάνει γκολ από το πουθενά.

Ο Φιλομένο παίζει άνετα με Μούσλι, αλλά και άνετα στο γρηγορο ποδόσφαιρο από τα πλάγια κλείνοντας προς τα μέσα.

Γνώμη μου.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δεν νομιζω οτι τα εγραψε επειδη δεν χωραει απλα αναλογα με το συστημα σου λεει...οντως ισχυει αυτο αλλα μονος του μπροστα δεν.....
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

+4
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

pagotatzis έγραψε:Λες;;;μπαααααααααα
εγω θελω να γινω σπονσορας

τι ΔΕΛΤΑ και πουτσες μπλε;;;;;

παγωτα απο τον παγωτατζι του παοκμανια :) :) :) :) :) :) :)
Ελα σπονσορα...δώσε ενα χωνακι και στον παππου που του αρεσει να βγαζει γλωσσα μονο για να γλυφει... :) :) :)

Θελω παγωτα τσαμπα...αλλιως...

Να φυγεις! Να πας αλλου!

ΥΓ.

Συγνωμη για το οφ τοπικ...

Δεν ξερω ο Μουσλι τι συστημα επαιζε στις προηγουμενες ομαδες του (αν τον βαραγανε ή οχι κλπ κλπ) αλλα σεζον με πανω απο 10 γκολ είχε μονο στην Γ' Ιταλιας...!

Οκ,μην βαρατε...αφου ξερετε οτι γκρινιαζουμε για ολα...στον Μουσλι θα κολλησουμε; (ειδες Gordon;!)

Παντως τωρα με το συστημα ερωταπαντησεων του Θοδωρου θα στειλω επ ευκαιριας και το βιογραφικό μου...
PERS9

Δημοσίευση από PERS9 »

gash04 έγραψε:
PERS9 έγραψε:
gash04 έγραψε:είναι νωρίς για να τον ρίξουμε πάγκο ούτε επίσης έχουμε και τίποτα αξιόλογο επιθετικά.
Υπομονή θέλει ακόμα δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημα.
Filomeno..
Στο 4-5-1?
Στο 4-3-2-1?
Στο 4-4-2 με ρόμβο ή χωρίς?
ή
Στο 4-3-3?
O Filomeno είναι η άποψη μου στο αν έχουμε τίποτα άλλο αξιόλογο επιθετικά ή όχι.....Τώρα όσον αφορά τα συστήματα 4-5-1 δν υπάρχει περίπτωση να παίζουμε, στο 4-3-2-1 δεν μ κολλάει κ τόσο μόνος κορυφή, στο 4-4-2 παίζει άνετα μαζί με μουσλι και στο 4-4-3 παίζει μια χαρά κορυφή ειδικά με κούτσια-βιερίνια στα άκρα..
Άλλωστε στον Αστέρα τον πρώτο χρόνο που έπαιζε και μας τρέχανε τα σάλια, και τα δικά μας και των αθηναίων, κορυφή τν έβαζε ο προπονητής του και έπαιζε..
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

αυτό το "Ζλάταν αλάνι" του έκανε κακό.
Ας βάλουμε μυαλό όλοι και να μην φουσκώνουμε τα μυαλά των παιχτών μας.
Ζλάταν παιχταρά, συγκεντρώσου στη δουλειά σου και μόνο, βάζε γκολ. Τα άλλα όλα ξέχνα τα, γράψτα στα π@πάρια σου.
PERS9

Δημοσίευση από PERS9 »

+1
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Θα επαναλβω αυτο που ειχα πει και παλιοτερα...οποιος κραζει Μουσλι απλα ειναι αμπαλος.

Η αυτο συμβαινει η Βρυζας, Σαντος και Μπαγιεβιτς ειναι αμπαλοι ολοι τους. Χμμμ τι να διαλεξω απο τα δυο....πολυ δυσκολη επιλογη.
PERS9

Δημοσίευση από PERS9 »

Διαβάζω φίλε τα σχόλια των προηγούμενων σελίδων και δεν βλέπω κανείς να τον κράζει τον Μουσλίμοβιτς...Αλλά και γενικότερα αίσθηση μου είναι ότι είναι απο τους παίκτες που έχουν δεχτεί στήριξη όσο λίγοι στην ομάδα από την πλειονότητα του κόσμου...
Ελπίζω επείδη είναι και παίκτης ψυχολογίας να αντιλαμβάνεται όλο αυτό το ευνοικό κλίμα που υπάρχει γύρω του και να φανεί αντάξιος των προσδοκιών και των απαιτήσεων...
Το γεγονός ότι φέτος υπάρχουν περισσότεροι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές που ξέρουν να βάζουν την μπάλα στο πλεχτό ( κούτσια, φιλομένο και ο υγειής βερίνια ) ελπίζω να τον απελευθερώσει και να τον βοηθήσει να δείξει ποιός είναι...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Sera4 έγραψε:δεν νομιζω οτι τα εγραψε επειδη δεν χωραει απλα αναλογα με το συστημα σου λεει...οντως ισχυει αυτο αλλα μονος του μπροστα δεν.....

gash04 έγραψε:+4
Σου άρεσεεεεεε :)

Πιστεύω πάντος στον Μούσλι φέτος ακόμη περισσότερο. Ο Λόγος; Έχει παίκτες γύρω του που μπορούνε να σκοράρουνε.
Γνώμη μου.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Olorin έγραψε:Θα επαναλβω αυτο που ειχα πει και παλιοτερα...οποιος κραζει Μουσλι απλα ειναι αμπαλος.

Η αυτο συμβαινει η Βρυζας, Σαντος και Μπαγιεβιτς ειναι αμπαλοι ολοι τους. Χμμμ τι να διαλεξω απο τα δυο....πολυ δυσκολη επιλογη.

φηλε δεν εχω δει κανεναν να κραζει τον μουσλη

τον γουσταρουμε ολοι μας.και ειναι ο παιχτης που εχει δεχτει την ποιο μεγαλη σε διαρκιαςς στηριξη

δεν θημαμε ενα παιχνιδη να μπηκε αλλαγη .μπωρει να κανω λαθος.

λοιπον ειναι η ωρα να μπει σαν αλλαγη ο μουσλη
θα του κανει σηγουρα καλο.

αμπαλος εισαι μαλλον εσει που δεν καταλαβενεις ποτε ενα ς παιχτης θελη πανγκο!!!
το θεμα ειναι ψηχολογηκο.
και ακομα μια φορα το γραφω.
ο μουσλη αυτην την στηγμη ειναι για πανγκο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”