ΕΥΡΩΠΗ 2024-25
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2024-25
Βατή η κλήρωση
Τους χρωστάμε κάτι για τους θεατρινισμούς στην Τούμπα και θα πληρωθεί με μπόλικο τόκο
Εγώ χαίρομαι που πέσανε μαζί τους
Αυτοί άραγε χαίρονται που έπεσαν μαζί μας?
Θέλω να χαίρονται, γιατί θα τους φύγει η χαρά, αυτή τη φορά
Τους χρωστάμε κάτι για τους θεατρινισμούς στην Τούμπα και θα πληρωθεί με μπόλικο τόκο
Προεδρος Στεαουα:
"Είχα πάει σε εκείνο το παιχνίδι γιατί το είχα υποσχεθεί στον Άγιο Δημήτριο. Τώρα μάλλον δεν θα πάω, γιατί είναι κουραστικό. Σκέφτομαι ότι με τον ΠΑΟΚ μπορούμε να πάρουμε επιπλέον 2 εκατ. ευρώ. Παρόλο που...γεμίζει το ημερολόγιο, θα εισπράξουμε χρήματα, 1,5 εκατομμύρια ευρώ, εάν προκριθούμε. Πώς να απογοητευτώ, Θεός φυλάξοι, αυτή την περίοδο πρέπει να μαζέψουμε 3,5 εκατομμύρια από νίκες και πρόκριση. Σκέφτομαι ότι καταλήξαμε στην 11η θέση, άρα πώς να θυμώνω που κερδίζω άλλα 3,5 εκατομμύρια; Το ματς είναι πιο ενδιαφέρον γιατί είναι ο Ραζβάν (Λουτσέσκου). Το όνομα Λουτσέσκου πουλάει τα εισιτήρια»,

"Είχα πάει σε εκείνο το παιχνίδι γιατί το είχα υποσχεθεί στον Άγιο Δημήτριο. Τώρα μάλλον δεν θα πάω, γιατί είναι κουραστικό. Σκέφτομαι ότι με τον ΠΑΟΚ μπορούμε να πάρουμε επιπλέον 2 εκατ. ευρώ. Παρόλο που...γεμίζει το ημερολόγιο, θα εισπράξουμε χρήματα, 1,5 εκατομμύρια ευρώ, εάν προκριθούμε. Πώς να απογοητευτώ, Θεός φυλάξοι, αυτή την περίοδο πρέπει να μαζέψουμε 3,5 εκατομμύρια από νίκες και πρόκριση. Σκέφτομαι ότι καταλήξαμε στην 11η θέση, άρα πώς να θυμώνω που κερδίζω άλλα 3,5 εκατομμύρια; Το ματς είναι πιο ενδιαφέρον γιατί είναι ο Ραζβάν (Λουτσέσκου). Το όνομα Λουτσέσκου πουλάει τα εισιτήρια»,

Θα κάνω την διαφορά και θα πω ότι ήθελα Αγιαξ . Νομίζω ότι οι κλειστές άμυνες και το παιχνίδι αντεπιθέσεων από τον αντίπαλο δεν μας βολεύει ενώ όταν το κάνουμε εμείς αυτό έχουμε περισσότερες πιθανότητες .
Δεν θεωρώ την στεαουα κακή ομάδα . Οπως δεν θεωρώ την συνεχόμενη κωλοφαρδια ή ατυχία κάτι τυχαίο . Αλλά ικανότητα ή δυσλειτουργία μιας ομάδας .
40-60 η πρόκριση ενώ με Αγιαξ πιστεύω ήταν 50-50
Το καλό που βρίσκω από την κλήρωση είναι ότι στο επόμενο ματς του πρωταθλήματος θα είμαστε πιο φρέσκοι.
Άλλες εντάσεις θα είχαμε σε 2 παιχνίδια με αιαντα και άλλον ρυθμό το ματς . Οι ρουμάνοι θα ρίξουν το τέμπο
Δεν θεωρώ την στεαουα κακή ομάδα . Οπως δεν θεωρώ την συνεχόμενη κωλοφαρδια ή ατυχία κάτι τυχαίο . Αλλά ικανότητα ή δυσλειτουργία μιας ομάδας .
40-60 η πρόκριση ενώ με Αγιαξ πιστεύω ήταν 50-50
Το καλό που βρίσκω από την κλήρωση είναι ότι στο επόμενο ματς του πρωταθλήματος θα είμαστε πιο φρέσκοι.
Άλλες εντάσεις θα είχαμε σε 2 παιχνίδια με αιαντα και άλλον ρυθμό το ματς . Οι ρουμάνοι θα ρίξουν το τέμπο
Θα συμφωνούσα μαζί σου, αν μιλούσαμε για την περσινή ομάδα, που πραγματικά στις αντεπιθέσεις λόγω κατάστασης Τάισον Ζιφκοβιτς ήταν από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Φέτος λόγω απουσίας Ζιφκοβιτς και του μεγάλου πλέον Τάισον, η ομάδα πλέον δεν εκμεταλλεύεται την πλειοψηφία των αντεπιθέσεων, αντιθέτως δέχεται εύκολα γκολ από τέτοιες ομάδες.
Αν εν τέλει πετυχαιναμε τον Άγιαξ θα μιλούσαμε για έναν ακόμα ηρωικό αποκλεισμό.
Τώρα με την Στεάουα, θεωρώ ότι η ομάδα εύκολα δύσκολα θα περάσει. Στο ματς της Τούμπας έδειξαν μια στιβαρή ομάδα αμυντικά, η οποία όμως δέχεται πολλές φάσεις (άλλο που δεν βάλαμε τίποτα). Και οι Ρουμάνοι με κυριολεκτικά μισή φάση έβαλαν ένα γκολ πριν το τέλος του ημιχρόνου.
Εδώ βάζω και τον εγωισμό του Λουτσέσκου, ο οποίος έφτασε στο σημείο να λοιδορηθει από τους συμπατριώτες μετά το αποτέλεσμα, αλλά και από τον Μπεκαλι. Και αυτό μετράει σε μια διπλή αναμέτρηση. Επιτέλους μια φορά μας χαμογέλασε η κληρωτίδα
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν εν τέλει πετυχαιναμε τον Άγιαξ θα μιλούσαμε για έναν ακόμα ηρωικό αποκλεισμό.
Τώρα με την Στεάουα, θεωρώ ότι η ομάδα εύκολα δύσκολα θα περάσει. Στο ματς της Τούμπας έδειξαν μια στιβαρή ομάδα αμυντικά, η οποία όμως δέχεται πολλές φάσεις (άλλο που δεν βάλαμε τίποτα). Και οι Ρουμάνοι με κυριολεκτικά μισή φάση έβαλαν ένα γκολ πριν το τέλος του ημιχρόνου.
Εδώ βάζω και τον εγωισμό του Λουτσέσκου, ο οποίος έφτασε στο σημείο να λοιδορηθει από τους συμπατριώτες μετά το αποτέλεσμα, αλλά και από τον Μπεκαλι. Και αυτό μετράει σε μια διπλή αναμέτρηση. Επιτέλους μια φορά μας χαμογέλασε η κληρωτίδα
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Mr Ξερόλας 2019
Special 4 έγραψε:Βατή η κλήρωση
Μα δεν είδες τον τραγουδοποιο πρόεδρο τους..
Έβγαλε κ γλωσσίτσα-δοντάκια.
Θελει κ 2 νίκες ο αθεόφοβος.
Από αυτά που είδα στο Στεαουα- Μ. Γιουν. σημερα ο τέρματας τους είναι λίγο καλός, το σέντερ φορ κ ο Τανασε.
Νομίζω στον ΠΑΟΚ ταιριάζουν πιο πολύ βαλκανικές ή ακόμα και κεντροευρωπαικες ομάδες πχ από Ουγγαρία , Τσεχία, Σλοβακία που ακόμα κι αν έχουν παίκτες με πλούσιο ταλέντο δεν είναι στο επίπεδο των βελγικων ή των Ολλανδικων που οι ομάδες από την πρώτη ως την τελευταία έχουν συγκεκριμένο μοντέλο παιχνιδιού, με λειτουργικούς αυτοματισμους και παραγωγή γρήγορου συνδυαστικου ποδοσφαίρου. Πχ. τα γκολ που έβαλε πέρυσι η Μπριζ στην Τούμπα, δε μπορεί ούτε καν σε προπόνηση με κώνους να τα δουλέψει η Στεαουα.
Σκληρή ομάδα, παίζει ταμπούρι παντού, πολλές προσωπικές μονομαχίες αλλά είναι στο χέρι μας.
Ο Αγιαξ σε ότι κατάσταση κι αν είναι μπορεί μέσα στο 90λεπτο να φτάσει 5 φορές με 3 μπαλιές από τη μια περιοχή στην άλλη και να αναρωτιέσαι, γιατί χάνω 2-0 από αυτούς;
Στεαουα με χίλια λοιπόν.
Πολύ καλό που με ΟΦΗ παίζουμε Σάββατο.
Σκληρή ομάδα, παίζει ταμπούρι παντού, πολλές προσωπικές μονομαχίες αλλά είναι στο χέρι μας.
Ο Αγιαξ σε ότι κατάσταση κι αν είναι μπορεί μέσα στο 90λεπτο να φτάσει 5 φορές με 3 μπαλιές από τη μια περιοχή στην άλλη και να αναρωτιέσαι, γιατί χάνω 2-0 από αυτούς;
Στεαουα με χίλια λοιπόν.
Πολύ καλό που με ΟΦΗ παίζουμε Σάββατο.
Ασφαλώς και καλύτερα η Στεάουα.
Όπως τα γράφει και παραπάνω ο φίλος μαρσαντος.
Ο αγιαξ όσο και ξεπεσμένος να βρίσκεται δεν παύει να είναι μια ομάδα ευρωπαϊκή με παίκτες που έχουν γαλουχηθεί με υψηλά στάνταρ.
Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ δεν δύναται να φοβάται τέτοιου επιπέδου αντιπάλου.
Μάλιστα όταν μιλάμε για πρόκριση σε δύο ματς. Όπως επίσης με ομάδα που αντιμετωπίσαμε κι έχουμε εικόνα.
Εύκολα ή δύσκολα πρέπει να περάσουμε.
Ναι, πρέπει.
Όπως τα γράφει και παραπάνω ο φίλος μαρσαντος.
Ο αγιαξ όσο και ξεπεσμένος να βρίσκεται δεν παύει να είναι μια ομάδα ευρωπαϊκή με παίκτες που έχουν γαλουχηθεί με υψηλά στάνταρ.
Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ δεν δύναται να φοβάται τέτοιου επιπέδου αντιπάλου.
Μάλιστα όταν μιλάμε για πρόκριση σε δύο ματς. Όπως επίσης με ομάδα που αντιμετωπίσαμε κι έχουμε εικόνα.
Εύκολα ή δύσκολα πρέπει να περάσουμε.
Ναι, πρέπει.
Καλή η κλήρωση, δεν ξέρω να είμαστε φαβορί ή όχι αλλά σίγουρα έχουμε αρκετές πιθανότητες να περάσουμε. Μέχρι εκεί βέβαια γιατί στη συνέχεια με αντίπαλο Αιντραχτ ή Λυών ο σημερινός ΠΑΟΚ έχει λίγες πιθανότητες.
Αν πάντως περάσουμε τους Ρουμάνους εγώ τουλάχιστον δεν θα έχω παράπονο από την ευρωπαϊκή μας πορεία τηρουμένων των πολλών λαθών που έγιναν φέτος.
Αν πάντως περάσουμε τους Ρουμάνους εγώ τουλάχιστον δεν θα έχω παράπονο από την ευρωπαϊκή μας πορεία τηρουμένων των πολλών λαθών που έγιναν φέτος.
- Μπαρκαρούτσος
- Jean Valjean
Η Στεάουα δεν είναι σίγουρο ότι είναι πιο εύκολη αντίπαλος από τον Άγιαξ.
Ο Άγιαξ είναι πιο νεανική ομάδα, πιο ενθουσιώδης και γι αυτό πιο επιρρεπής στα λάθη. Παίζει ανοιχτά και σίγουρα θα έχει διαιτητική υποστήριξη.
Από την άλλη η Στεάουα είναι σκληρή και βρώμικη ομάδα, παίζει κλειστά και δεν επικεντρώνει αποκλειστικά στο ποδόσφαιρο. Είναι ο γαύρος και η χάρτινη μαζί της Ρουμανίας.
Σε κάθε περίπτωση, διπλά ματς όπως αυτό με την Στεάουα η ομάδα μας πρέπει να ξαναρχίσει να τα κερδίζει δύσκολα ή έυκολα. Μόνο καλό θα μας κάνει να την αντιμετωπίσουμε και να προκριθούμε.
Είναι ομάδα χαμηλότερα στο ράνκιν από τον Άγιαξ και από εμάς και ο ΠΑΟΚ οφείλει να προκρίνεται σε τέτοιους αγώνες. Θεωρώ επιπλέον ότι είναι ομάδα που την ξέρουμε καλύτερα καθώς την αντιμετωπίσαμε ήδη μια φορά.
Αν της βάλεις πρώτος γκολ νομίζω πως μετά θα βάλεις κι άλλα. Αν όμως σου βάλει αυτή πρώτη γκολ, είναι πολύ δυσκολο να την αντιμετωπίσεις. Θέλει πολλή προσοχή.
Ενώ ο Άγιαξ και βάζει και δέχεται πιο έυκολα γκολ. Και 2-0 να τους κερδίζεις μπορεί στο τέλος να χάσεις. Και 2-0 να σε κερδίζουν μπορεί στο τέλος να φύγεις νικητής.
Τέλος πάντων, η κληρωτίδα έβγαλε Στεάουα.
Πάμε ΠΑΟΚάρα μου. Βήμα βήμα, με σοβαρότητα μπορούμε να πάμε μακριά.
Ο Άγιαξ είναι πιο νεανική ομάδα, πιο ενθουσιώδης και γι αυτό πιο επιρρεπής στα λάθη. Παίζει ανοιχτά και σίγουρα θα έχει διαιτητική υποστήριξη.
Από την άλλη η Στεάουα είναι σκληρή και βρώμικη ομάδα, παίζει κλειστά και δεν επικεντρώνει αποκλειστικά στο ποδόσφαιρο. Είναι ο γαύρος και η χάρτινη μαζί της Ρουμανίας.
Σε κάθε περίπτωση, διπλά ματς όπως αυτό με την Στεάουα η ομάδα μας πρέπει να ξαναρχίσει να τα κερδίζει δύσκολα ή έυκολα. Μόνο καλό θα μας κάνει να την αντιμετωπίσουμε και να προκριθούμε.
Είναι ομάδα χαμηλότερα στο ράνκιν από τον Άγιαξ και από εμάς και ο ΠΑΟΚ οφείλει να προκρίνεται σε τέτοιους αγώνες. Θεωρώ επιπλέον ότι είναι ομάδα που την ξέρουμε καλύτερα καθώς την αντιμετωπίσαμε ήδη μια φορά.
Αν της βάλεις πρώτος γκολ νομίζω πως μετά θα βάλεις κι άλλα. Αν όμως σου βάλει αυτή πρώτη γκολ, είναι πολύ δυσκολο να την αντιμετωπίσεις. Θέλει πολλή προσοχή.
Ενώ ο Άγιαξ και βάζει και δέχεται πιο έυκολα γκολ. Και 2-0 να τους κερδίζεις μπορεί στο τέλος να χάσεις. Και 2-0 να σε κερδίζουν μπορεί στο τέλος να φύγεις νικητής.
Τέλος πάντων, η κληρωτίδα έβγαλε Στεάουα.
Πάμε ΠΑΟΚάρα μου. Βήμα βήμα, με σοβαρότητα μπορούμε να πάμε μακριά.
Καλύτερα Στεάουα, τους έχουμε! Θα κάνει και λίγο εσπιονάζ το δίκτυο τού πατέρα Λουτσέσκου για πάρτη μας 

- Jean Valjean
Όπως έχω ξαναγράψει σε ανύποπτο χρόνο, οι θέσεις 21/22 δίνουν κατά συνθήκη καλύτερες κληρώσεις από τις θέσεις π.χ. 17/18 όπου ήμασταν πριν την τελευταία αγωνιστική κι ευτυχώς δεν παραμείναμε εκεί.Iznogoud4 έγραψε:Ξέρει κανείς πόσους έξτρα βαθμούς δίνει η 22η θέση;
Επομένως σου δίνουν μεγαλύτερη πιθανότητα για πρόκριση, άρα και για περισσότερους βαθμούς σε δυο αγώνες και πιθανόν και στη συνέχεια. Για μένα καλύτερα να πάρεις τώρα λιγότερους βαθμούς τερματίζοντας 22ος και να συνεχίσεις με καλές πιθανότητες παρά να πάρεις λίγο περισσότερους τερματίζοντας 17ος και να χάσεις την δυνατότητα να συνεχίσεις.
Οι καλύτερες θέσεις σε αυτό το νέο φορμάτ είναι εκτός από τις δυο πρώτες, η 11/12 και η 21/22 κι αυτό διότι απομακρύνουν την πιθανότητα να παίξεις με τις δυο πρώτες. Θα τις αντιμετωπίσεις μόνον στην τετράδα (ημιτελικά), όχι νωρίτερα.
Η Λάτσιο και η Μπιλμπάο είναι δυο πολύ καλές ομάδες, μαζί με Γιουνάιτεντ και Άιντραχτ είναι οι καλύτερες κατά τη γνώμη μου στην διοργάνωση. Η μόνη αήττητη στην διοργάνωση είναι η Γιουνάιτεντ και φυσικά την αντιμετωπίσαμε εμείς στην έδρα της και είναι πιθανόν να την αντιμετωπίσουμε και στους 8 εάν φτάσουμε κι εμείς και αυτοί εκεί.
Βέβαια είναι άλλο να αντιμετωπίζεις αγγλική ομάδα τον Νοέμβριο κι άλλο τον Μάρτιο-Απρίλιο επειδή στη δέυτερη περίπτωση το ενδιαφέρον τους είναι στραμμένο στο αγγλικό πρωτάθλημα όπου το οικονομικό όφελος είναι πολλαπλάσιο του ευρωπαϊκού. Προτιμώ αγγλικές ομάδες για αντίπαλο την άνοιξη παρά το φθινόπωρο. Κι ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Τότεναμ προτιμώ την Τότεναμ.
Όπως επίσης ξαναέγραψα πριν από καιρό, μπορεί η κλήρωση που είχαμε στο league stage να μην ήταν καλή όμως το πρόγραμμα των αγώνων ήταν ευνοϊκό.
Ετσι και τώρα, μπορεί η θέση 22 να μην φαίνεται τόσο καλή εκ πρώτης όψεως όμως μας δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσουμε στον επόμενο γύρο.
Υποθετικά πάντως η Τότεναμ έχει περισσότερη δίψα να φτάσει σε ένα σημαντικό τρόπαιο...
Το πρόγραμμα όντως ήταν καλό γιατί είχαμε τις βατές ομάδες εντός και τη Ρίγας που μπορούσαμε να κερδίσουμε όπως και κάναμε εκτός.
Βέβαια η Ρίγας κέρδισε τον Άγιαξ...και μεις πήραμε τελικά τον πρώτο βαθμό και χρυσό στο τελευταίο πεντάλεπτο από 0-2, 2-2 με τη Βικτόρια.
Λογικά ο ΠΑΟΚ μπορούσε να πάρει περισσοτέρους βαθμούς εντός κυρίως αλλά και έξω στα δύσκολα ματς τουλάχιστον μια ισοπαλία.
Απ'την άλλη όταν ομάδες κολοσσοί έχουν τους ίδιους βαθμούς μέχρι τη προτελευταία αγωνιστική με μας και στο τέλος οι διαφορές μεταξύ καμιά 15 ομάδων είναι 4 πόντοι το πολύ δεν μπορούμε να γκρινιάζουμε.
Μακάρι να μη χρειαζόταν να ξαναπαιξουμε στο νέο υποτιμημένο conference ξανά και να φτάνουμε στο Europa τουλάχιστον μέχρι αυτό το σημείο κάθε χρόνο. Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη πάμε για τους 16 και για τους 8 τώρα.
Το πρόγραμμα όντως ήταν καλό γιατί είχαμε τις βατές ομάδες εντός και τη Ρίγας που μπορούσαμε να κερδίσουμε όπως και κάναμε εκτός.
Βέβαια η Ρίγας κέρδισε τον Άγιαξ...και μεις πήραμε τελικά τον πρώτο βαθμό και χρυσό στο τελευταίο πεντάλεπτο από 0-2, 2-2 με τη Βικτόρια.
Λογικά ο ΠΑΟΚ μπορούσε να πάρει περισσοτέρους βαθμούς εντός κυρίως αλλά και έξω στα δύσκολα ματς τουλάχιστον μια ισοπαλία.
Απ'την άλλη όταν ομάδες κολοσσοί έχουν τους ίδιους βαθμούς μέχρι τη προτελευταία αγωνιστική με μας και στο τέλος οι διαφορές μεταξύ καμιά 15 ομάδων είναι 4 πόντοι το πολύ δεν μπορούμε να γκρινιάζουμε.
Μακάρι να μη χρειαζόταν να ξαναπαιξουμε στο νέο υποτιμημένο conference ξανά και να φτάνουμε στο Europa τουλάχιστον μέχρι αυτό το σημείο κάθε χρόνο. Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη πάμε για τους 16 και για τους 8 τώρα.
- john4serres