Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Πουλάμε ντελια...έχουμε τους Αυστριακούς στους ομίλους και αφήνουμε να μας κάνει χατρικ ο ντελιας...τον βλέπει η Μπαρτσελόνα,κάνει πρόταση 80 εκατομυρια και παίρνουμε τα ποσοστά μεταπώλησης..ξυπνήστε επιτέλους είναι απλά τα πράγματα

:opaokara: :opaokara: :opaokara: .
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Μια χαρά ποδοσφαιρικό πρότζεκτ έχει φτιάξει η red bull σε Σάλτσμπουργκ και Λειψια. Πως γίνεται να υποτιμήσουμε μια ομάδα που τα τελευταια χρόνια έχει βγάλει Χααλαντ, Σομποζλαι, Μανέ και τόσους ακόμα παικταραδες;

Μου φαίνεται όμως πως κάποιοι υποτιμάτε τον ΠΑΟΚ αν δείτε από ποιες ομάδες έχει πάρει αυτούς τους παίκτες η Σάλτσμπουργκ.
Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να βλέπει κάποιες ευρωπαϊκές ομάδες ανταγωνιστικά. Η Σάλτσμπουργκ είναι μέσα σε αυτές.

Δεν είναι θέμα οικονομικών, δεν είναι θέμα φυτωρίου, είναι θέμα οράματος. Ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚτσης πρέπει να στοχεύει αυτές τις ομάδες να τις ξεπεράσει.
Αν δεν το έχετε καταλάβει, ηγουμαστε, μαζί με τον γαύρο, της ευρωπαϊκής ανάκαμψης του ελληνικού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια. Είμαστε στο τοπ50 των ομάδων.

Ε όχι ρε φίλε, δεν θα πω καλή μεταγραφή για τον Ντελια η Σάλτσμπουργκ. Ούτε καλή μεταγραφή για τον Γκάρι η Γαλατά, ούτε καλή μεταγραφή για τον Λούκας η Ντεπορτίβο, ούτε η Μίντλεσμπρο για τον Ακπομ. Κοροιδευομαστε;

Και ναι, κάποιες από αυτές είναι επίπεδα πάνω από τον ΠΑΟΚ. Αλλά τις βλέπει, και πρέπει να τις στοχεύει να τις φτάσει και να τις περάσει.

Και τα παραπάνω δεν αφορούν ενδεχόμενη πώληση, αλλά την οπτική κάποιων για τον ΠΑΟΚ και το επίπεδο που βρίσκεται και θέλει να πάει.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

thomas Murg έγραψε:Για λόγους στατιστικής έχουν περάσει μόλις δέκα (10) μέρες από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. :?

Εκπλήσσεσαι; Τόσο καιρό τα γράφουμε και εδώ μέσα, μέχρι και στο podcast μιλήσαμε (και καναδυό μας έκραξαν) για την τάση για φαγωμάρα και καταστροφολογία που έχουν πολλοί.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

theodorsalonika έγραψε:Κάτσε τώρα γράψανε κάπου ότι ξενοικιασε το σπίτι ο μειτε...ρε τι τραβάμε...τι παπάρες είναι αυτοί ρε;σε λίγο θα φύγουν 17 παίκτες από τον ΠΑΟΚ έτσι πως το πάνε...τι ζούμε και ακόμα δεν αρχισαμε
alexgarcia6 έγραψε:Πληροφορια επισης οτι ο Μειτε σημερα δεν εβγαλε βολτα τον σκυλο του.. μηπως επειδη φευγει σχεδιαζει να τον δωσει σε καποια φιλοζωικη; Πρωτοι εδω!

Εγώ διάβασα ότι ο Meïté στο FIFA δεν παίρνει ΠΑΟΚ.
Ξεκάθρα μαλωμένος με όλον τον ΠΑΟΚ!
Άσε που ο κύριος Ραπτόπουλος Κωνσταντίνος έλεγε ότι ο Meïté είναι απλήρωτος.
Δεν τον αδικώ το Γάλλο, ΠΑΕ μαμιέσαι.
loukas4

Δημοσίευση από loukas4 »

theodorsalonika έγραψε:Κάτσε τώρα γράψανε κάπου ότι ξενοικιασε το σπίτι ο μειτε...ρε τι τραβάμε...τι παπάρες είναι αυτοί ρε;σε λίγο θα φύγουν 17 παίκτες από τον ΠΑΟΚ έτσι πως το πάνε...τι ζούμε και ακόμα δεν αρχισαμε
Στο αντρο των σκουλικιων στο metrosport το εγραψαν
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Πλάκα εχετε

Μια χαρά ευτυχισμένος είμαι με τον ΠΑΟΚ

Και σε καμία περίπτωση όμως δεν ξεχνάω ότι έχει θέματα οργανωτικά κλπ

Θυμάμαι ότι ΚΑΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ όλα κρίθηκαν από το πόσο έγκαιρα ήρθαν εσοδα, για να γίνουν έξοδα. Το γιατί συμβαίνει αυτό, δε το ξέρω ας το πει ο Σαββίδης. Προπερσι αποκλειστηκαμε, πέρυσι όχι. Και ανάλογα άλλαξε η ροή όλης της χρονιάς.

Προσωπικά για Ντελια έχω πει άποψη, ξαναλέω

Δεν θα πεθανω αν φύγει, αλλά θα ήλπιζα να πάρει πολύ καλά λεφτά η ΠΑΕ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

astral έγραψε: Αν του χρόνου πωληθεί για 11 εκατομμύρια + bonus + 13.5% ποσοστό μεταπώλησης, τότε χαλάλι.
Δεν θα πουληθεί γιατί χρειαζόμαστε παίκτες για την πορεία μας στο Ch.L.
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Για να το πω απλά γιατί κάποιοι δεν καταλαβένουν η δεν θέλουν να καταλάβουν. Το επόμενο βήμα για τον Ντέλια δεν ειναι μια ομάδα που σε ντέρμπι κορυφής θα μαζεύει 10χιλ στο γήπεδο και το υπόλοιπο θα το σκεπάζει με πανό ρεντ μπουλ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

loukas karadimos, τελευταία προειδοποίηση. Χαλάρωσε τις εκφράσεις σου! Να μην επαναληφθούν οι χαρακτηρισμοί, για άτομα εντός ή εκτός φόρουμ!
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Jack_MeHoff έγραψε:Dreams can't be buy
Γιου χαβ του ντεβελόπ γιορ ίνγκλις
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Ας μην κοροϊδεύουμε και τα αγγλικά του καθενός εδώ.. Έκανε ένα λάθος, καλύτερα διορθώστε παρά να κοροϊδεύετε.

bought*
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Νόμιζα ότι ο Jack αστειευόταν. Που να ξέρω. :ugeek:
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Αν η Ελλάδα είχε περάσει στο Euro (τεράστια βιτρίνα) ο Κωνσταντέλιας θα το έχανε επειδή στην σουπερλιγκ το να τον τσεκουρώνεις στην ψύχρα από πίσω είναι απλά κίτρινη, επειδή παίζει στον ΠΑΟΚ. Και φυσικά η Ελλάδα αποκλείστηκε επειδή ο καθυστερημένος και κομπλεξικός προπονητής της εθνικής προτιμούσε τον Μπακασέτα από τον Κωνσταντέλια, ξανά γιατί παίζει στον ΠΑΟΚ.

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί στην Σάλτσμπουργκ και γιατί ούτε 20εκ.
blackchaos

Δημοσίευση από blackchaos »

Jack_MeHoff έγραψε:Dreams can't be buy
Άλλη μια φορά που χάνουν τα όνειρα μας και κερδίζουν οι μανατζερς. Άσχετα με το αν πουληθεί η όχι
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από aivas19 »

xrisitsapa έγραψε:
Leonardo10 έγραψε:
xrisitsapa έγραψε: Σίγουρα δεν το πήραμε από το σωστό πλάνο και τις στοχευμένες μεταγραφές
Κάνει μσ όχι απλά λάθος, αλλά τεράστιο λάθος. Ο ΠΑΟΚ έκανε τις πιο στοχευμένες μεταγραφές με τεράστια απόσταση από τον 2ο. Άσχετα που 3 απέτυχαν, τα χαρακτηριστικά του κουμπώνουν τέλεια στην ομάδα. Θες να μιλήσουμε μήπως για τις μεταγραφές του ΠΑΟ που απέτυχαν όλες κάτι βιλενα,αραο,ακαιντιν,τζουρισιτς. Για αεκ; Που μόνο του Πόνσε τράβηξε. Για Γαύρο δεν χρειάζεται καν να μιλήσω καν, έκανε 30 μεταγραφές για να μπορέσει να κάνει αυτό που θέλει.

Εσυ βέβαια μπορείς να πιστεύεις οτι θες, αλλά δεδομένα είναι λάθος
Στις πιο κομβικές θέσεις ( φορ, χάφ, στόπερ ) ο ΠΑΟΚ έκανε λάθος.
Πέτυχε στις υπόλοιπες ( αρ.μπακ και εξτρέμ). Αυτό εμένα δε μου εμπνέει καμία εμπιστοσύνη για το μέλλον.

ΥΓ Ας πιάσουμε τους υπόλοιπους.
Η κουλα ΚΡΑΤΗΣΕ Πινεδα και Λιβαι και μετά πήρε Πόνσε.
Ο γαύρος ΚΡΑΤΗΣΕ Φορτούνη και μετά πήρε τους υπόλοιπους. 30 ; 30.
Μέχρι να κάνει ομάδα και να παίξει τελικό.

Αυτό θέλω κι εγώ. Κράτα την ομάδα, φέρε 1-2 να βοηθήσουν, μπας και δούμε επιτέλους τον ΠΑΟΚ στο CL.

Τη μισή γ
Εκανε λαθος και πηρε πρωταθλημα
Οκ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τετ 29 Μάιος 2024, 17:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”