Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
paokspren

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Δημοσίευση από paokspren »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Όταν θα παίξουμε derbies και Ευρώπη και θα φοβόμαστε κάθε κατεβασιά των αντιπάλων, τότε θα ζητάμε Maksimovic, αλλά θα είναι αργά.
Ακριβώς αυτό.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εσύ κοιτάς το δέντρο όμως που είναι 6μηνο που τρέχει. Όχι το δάσος που το καλοκαίρι η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να ξεκινήσεις με μόνο δύο ενεργά χαφ. Τον Χάρη και τον Οζντοεφ και θα ψάχνεις για 3-4 χαφ.
Άσε που ακόμα και το δέντρο που κοιτάζεις σε ένα μήνα από τώρα θα είναι γεμάτο με παιχνίδια φωτιά κάθε τρείς μέρες. Μπορεί και οι 5 χαφ να φανούν λίγοι
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Ο Σέρβος είναι απο τους λίγους παίχτες που αξίζει να κάνεις all in. Τεράστιο φάουλ εαν τον αφήσουμε να κλείσει στον βάζελο. Και λέω να τον αφήσουμε γιατί έχουμε το πάνω χέρι λόγο Ζίβκοβιτς. Δεν χρειάζεται να έρθει απο τώρα σαν μεταγραφή. Του δίνεις ότι θέλει και τον κλείνεις για το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Χωρις να εχω καποια ενημερωση η inside info,ειμαι σχεδον σιγουρος πως ο Μαξιμοβιτς ειναι κλεισμενος απο εμας για το καλοκαιρι.Δεν ξερω απο που πηγαζει αυτη η σιγουρια,αλλα το εχω δεδομενο.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

VfB v2 έγραψε:Ο Σέρβος είναι απο τους λίγους παίχτες που αξίζει να κάνεις all in. Τεράστιο φάουλ εαν τον αφήσουμε να κλείσει στον βάζελο. Και λέω να τον αφήσουμε γιατί έχουμε το πάνω χέρι λόγο Ζίβκοβιτς. Δεν χρειάζεται να έρθει απο τώρα σαν μεταγραφή. Του δίνεις ότι θέλει και τον κλείνεις για το καλοκαίρι.
Και αν είναι κολλητος και του Τζουρισιτς τι κάνουμε; Την πατήσαμε
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Όταν θα παίξουμε derbies και Ευρώπη και θα φοβόμαστε κάθε κατεβασιά των αντιπάλων, τότε θα ζητάμε Maksimovic, αλλά θα είναι αργά.
αυτό
Άβαταρ μέλους
Cruyff

Δημοσίευση από Cruyff »

Demir έγραψε:Κάκιστη εμπειρία από Ολλανδούς .. δεν τον θέλω .. λογικά δεν θα πιάσει
Frans van Rooy
george188

Δημοσίευση από george188 »

nunies4 έγραψε:Εσύ κοιτάς το δέντρο όμως που είναι 6μηνο που τρέχει. Όχι το δάσος που το καλοκαίρι η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να ξεκινήσεις με μόνο δύο ενεργά χαφ. Τον Χάρη και τον Οζντοεφ και θα ψάχνεις για 3-4 χαφ.
Άσε που ακόμα και το δέντρο που κοιτάζεις σε ένα μήνα από τώρα θα είναι γεμάτο με παιχνίδια φωτιά κάθε τρείς μέρες. Μπορεί και οι 5 χαφ να φανούν λίγοι
Αν δεν ήταν ο Μαξιμοβιτς και ήταν άλλος δεν θα κάναμε καν κουβέντα για χαφ. Εγώ μπορεί να θέλω 7 χαφ, τον προπονητή όμως να ρωτήσεις πως θα τους διαχειριστεί κ τι ισορροπίες κρατάει σε μια ομάδα που είναι πρώτη
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Kabamaru11 έγραψε:Χωρις να εχω καποια ενημερωση η inside info,ειμαι σχεδον σιγουρος πως ο Μαξιμοβιτς ειναι κλεισμενος απο εμας για το καλοκαιρι.Δεν ξερω απο που πηγαζει αυτη η σιγουρια,αλλα το εχω δεδομενο.
Αν ήταν έτσι όπως τα λες δεν θα άφηναν να σέρνονται άρθρα ότι κλείνει ή ότι ενδιαφέρεται για Μαξίμοβιτς ο Παναθηναϊκός για να φάνε στο τέλος επικοινωνιακή ήττα…
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

nunies4 έγραψε:
VfB v2 έγραψε:Ο Σέρβος είναι απο τους λίγους παίχτες που αξίζει να κάνεις all in. Τεράστιο φάουλ εαν τον αφήσουμε να κλείσει στον βάζελο. Και λέω να τον αφήσουμε γιατί έχουμε το πάνω χέρι λόγο Ζίβκοβιτς. Δεν χρειάζεται να έρθει απο τώρα σαν μεταγραφή. Του δίνεις ότι θέλει και τον κλείνεις για το καλοκαίρι.
Mπορει και οχι. Και τον Τζουρισιτς μας τον "εκλεψε" ο βαζελος και δεν πηγε και πολυ καλα τελικα :twisted:
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

nunies4 έγραψε:
Αυτό δεν το σκέφτηκα είναι η αλήθεια. :lol: Αλλά έχω την εντύπωση ότι ο Αντρίγια περνάει καλύτερα στον ΠΑΟΚ απο ότι ο Τζούρισιτς στον βάζελο.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Και για Gagic της ΤΣΣΚΑ ακούστηκε πως είναι ψηλά στη λίστα…
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Ο Ολλανδός παντός αυτήν την ώρα παίζει εναντίον της PSV σε ένα σύστημα 3-5 -2
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Το 2024 μένει ελεύθερος μεγάλη καψούρα πάντως
https://www.transfermarkt.co.uk/nahitan ... ler/315063
Καλύτερα να είμαστε συγκεντρωμένοι τι θα γίνει το επόμενο τρίμηνο.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

proedros έγραψε:Και για Gagic της ΤΣΣΚΑ ακούστηκε πως είναι ψηλά στη λίστα…
Για εμάς ή για την ζέλα λες τώρα? Γιατί το έχουμε κάνει μεταγραφές βάζελου το thread σήμερα και μπερδευόμαστε :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”