Ακριβώς αυτό.ΑποστόληςΑ έγραψε:Όταν θα παίξουμε derbies και Ευρώπη και θα φοβόμαστε κάθε κατεβασιά των αντιπάλων, τότε θα ζητάμε Maksimovic, αλλά θα είναι αργά.
Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Εσύ κοιτάς το δέντρο όμως που είναι 6μηνο που τρέχει. Όχι το δάσος που το καλοκαίρι η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να ξεκινήσεις με μόνο δύο ενεργά χαφ. Τον Χάρη και τον Οζντοεφ και θα ψάχνεις για 3-4 χαφ.
Άσε που ακόμα και το δέντρο που κοιτάζεις σε ένα μήνα από τώρα θα είναι γεμάτο με παιχνίδια φωτιά κάθε τρείς μέρες. Μπορεί και οι 5 χαφ να φανούν λίγοι
Άσε που ακόμα και το δέντρο που κοιτάζεις σε ένα μήνα από τώρα θα είναι γεμάτο με παιχνίδια φωτιά κάθε τρείς μέρες. Μπορεί και οι 5 χαφ να φανούν λίγοι
Ο Σέρβος είναι απο τους λίγους παίχτες που αξίζει να κάνεις all in. Τεράστιο φάουλ εαν τον αφήσουμε να κλείσει στον βάζελο. Και λέω να τον αφήσουμε γιατί έχουμε το πάνω χέρι λόγο Ζίβκοβιτς. Δεν χρειάζεται να έρθει απο τώρα σαν μεταγραφή. Του δίνεις ότι θέλει και τον κλείνεις για το καλοκαίρι.
- Kabamaru11
Χωρις να εχω καποια ενημερωση η inside info,ειμαι σχεδον σιγουρος πως ο Μαξιμοβιτς ειναι κλεισμενος απο εμας για το καλοκαιρι.Δεν ξερω απο που πηγαζει αυτη η σιγουρια,αλλα το εχω δεδομενο.
Και αν είναι κολλητος και του Τζουρισιτς τι κάνουμε; Την πατήσαμεVfB v2 έγραψε:Ο Σέρβος είναι απο τους λίγους παίχτες που αξίζει να κάνεις all in. Τεράστιο φάουλ εαν τον αφήσουμε να κλείσει στον βάζελο. Και λέω να τον αφήσουμε γιατί έχουμε το πάνω χέρι λόγο Ζίβκοβιτς. Δεν χρειάζεται να έρθει απο τώρα σαν μεταγραφή. Του δίνεις ότι θέλει και τον κλείνεις για το καλοκαίρι.
αυτόΑποστόληςΑ έγραψε:Όταν θα παίξουμε derbies και Ευρώπη και θα φοβόμαστε κάθε κατεβασιά των αντιπάλων, τότε θα ζητάμε Maksimovic, αλλά θα είναι αργά.
Frans van RooyDemir έγραψε:Κάκιστη εμπειρία από Ολλανδούς .. δεν τον θέλω .. λογικά δεν θα πιάσει
Αν δεν ήταν ο Μαξιμοβιτς και ήταν άλλος δεν θα κάναμε καν κουβέντα για χαφ. Εγώ μπορεί να θέλω 7 χαφ, τον προπονητή όμως να ρωτήσεις πως θα τους διαχειριστεί κ τι ισορροπίες κρατάει σε μια ομάδα που είναι πρώτηnunies4 έγραψε:Εσύ κοιτάς το δέντρο όμως που είναι 6μηνο που τρέχει. Όχι το δάσος που το καλοκαίρι η μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να ξεκινήσεις με μόνο δύο ενεργά χαφ. Τον Χάρη και τον Οζντοεφ και θα ψάχνεις για 3-4 χαφ.
Αν ήταν έτσι όπως τα λες δεν θα άφηναν να σέρνονται άρθρα ότι κλείνει ή ότι ενδιαφέρεται για Μαξίμοβιτς ο Παναθηναϊκός για να φάνε στο τέλος επικοινωνιακή ήττα…Kabamaru11 έγραψε:Χωρις να εχω καποια ενημερωση η inside info,ειμαι σχεδον σιγουρος πως ο Μαξιμοβιτς ειναι κλεισμενος απο εμας για το καλοκαιρι.Δεν ξερω απο που πηγαζει αυτη η σιγουρια,αλλα το εχω δεδομενο.
Mπορει και οχι. Και τον Τζουρισιτς μας τον "εκλεψε" ο βαζελος και δεν πηγε και πολυ καλα τελικαnunies4 έγραψε:Και αν είναι κολλητος και του Τζουρισιτς τι κάνουμε; Την πατήσαμεVfB v2 έγραψε:Ο Σέρβος είναι απο τους λίγους παίχτες που αξίζει να κάνεις all in. Τεράστιο φάουλ εαν τον αφήσουμε να κλείσει στον βάζελο. Και λέω να τον αφήσουμε γιατί έχουμε το πάνω χέρι λόγο Ζίβκοβιτς. Δεν χρειάζεται να έρθει απο τώρα σαν μεταγραφή. Του δίνεις ότι θέλει και τον κλείνεις για το καλοκαίρι.

Αυτό δεν το σκέφτηκα είναι η αλήθεια.nunies4 έγραψε:Και αν είναι κολλητος και του Τζουρισιτς τι κάνουμε; Την πατήσαμεVfB v2 έγραψε:Ο Σέρβος είναι απο τους λίγους παίχτες που αξίζει να κάνεις all in. Τεράστιο φάουλ εαν τον αφήσουμε να κλείσει στον βάζελο. Και λέω να τον αφήσουμε γιατί έχουμε το πάνω χέρι λόγο Ζίβκοβιτς. Δεν χρειάζεται να έρθει απο τώρα σαν μεταγραφή. Του δίνεις ότι θέλει και τον κλείνεις για το καλοκαίρι.

- pagotatzis
Ο Ολλανδός παντός αυτήν την ώρα παίζει εναντίον της PSV σε ένα σύστημα 3-5 -2
-
Το 2024 μένει ελεύθερος μεγάλη καψούρα πάντως
https://www.transfermarkt.co.uk/nahitan ... ler/315063
Καλύτερα να είμαστε συγκεντρωμένοι τι θα γίνει το επόμενο τρίμηνο.
https://www.transfermarkt.co.uk/nahitan ... ler/315063
Καλύτερα να είμαστε συγκεντρωμένοι τι θα γίνει το επόμενο τρίμηνο.
- Σουριναμέζος
Για εμάς ή για την ζέλα λες τώρα? Γιατί το έχουμε κάνει μεταγραφές βάζελου το thread σήμερα και μπερδευόμαστεproedros έγραψε:Και για Gagic της ΤΣΣΚΑ ακούστηκε πως είναι ψηλά στη λίστα…