Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Παιδιά σας το είπαμε τόσες φορές.
Ένας μικρό παραθυράκι ίσως να υπάρχει αλλά πιθανότατα έκλεισαν οι κινήσεις.
Μην ΥΠΕΡενθουσιαζεστε με... παπάδες . Και άμα γίνει η έκπληξη, μακάρι, τόσο το καλύτερο
Μην ΥΠΕΡενθουσιαζεστε με... παπάδες . Και άμα γίνει η έκπληξη, μακάρι, τόσο το καλύτερο
- Unpsofable78
Παιδιά μακάρι να είναι ο Μουλεκα. Θα βοηθήσει και στην θέση του φορ και στο να ανέβει μέσω του ανταγωνισμού και ο Σαματα
Πλεον μας παιρνει να χαβαλεδιασουμε με παπαδες, γτ αν δεν κατσουν δεν θα τα βαψουμε μαυρα, ενω αν κατσουν θα γινει περαιτερω πανηγυρακι!
Κι ενα δεξι μπακ ρε παιδια! Τωρα που γυριζει!
Κι ενα δεξι μπακ ρε παιδια! Τωρα που γυριζει!
Αυτός ο Κυρι στο τουίτερ έπεσε μέσα για Ντεσπόντοφ, και ήταν νομίζω ο πρώτος που το έγραψε..
Κάτι είναι αυτός και φαίνεται να έχει πληροφόρηση.
Πόσταρε για Μουλέκα πως ο μάνατζερ του προσγειώθηκε Αθήνα πριν κάποιες ώρες.
Τον ρώτησαν αν μας μπέρδεψε (ο μάνατζερ) για την αεκ...
Και απάντησε "τκ1893".
Αυτό είναι δρομολόγιο των turkish airlines που κάνει το Κωνσταντινούπολη-Θεσσαλονίκη.
Σήμερα αυτό φτάνει στις 20:10.
Ελέγχεται για την αξιοπιστία του, φυσικά, είναι νέος λογαριασμός, και έχει γράψει αρκετά τις τελευταίες μέρες.
Πριν λίγο έβγαλε για ενδιαφέρον της Αντάνα για Μουλέκα.
Το πρωί είχε πει πως εξετάζουμε 2 από Τουρκία (Μουλέκα κι έναν ακόμα), τον Σανσόνε και έναν Έλληνα ή από Ελλάδα (λογικά Λημνιό).
Χθες είχε γράψει πως έχουμε συμφωνήσει με Σανσόνε και θα ενεργοποιηθεί αν δεν βρούμε κάτι καλύτερο.
Κάτι είναι αυτός και φαίνεται να έχει πληροφόρηση.
Πόσταρε για Μουλέκα πως ο μάνατζερ του προσγειώθηκε Αθήνα πριν κάποιες ώρες.
Τον ρώτησαν αν μας μπέρδεψε (ο μάνατζερ) για την αεκ...
Και απάντησε "τκ1893".
Αυτό είναι δρομολόγιο των turkish airlines που κάνει το Κωνσταντινούπολη-Θεσσαλονίκη.
Σήμερα αυτό φτάνει στις 20:10.
Ελέγχεται για την αξιοπιστία του, φυσικά, είναι νέος λογαριασμός, και έχει γράψει αρκετά τις τελευταίες μέρες.
Πριν λίγο έβγαλε για ενδιαφέρον της Αντάνα για Μουλέκα.
Το πρωί είχε πει πως εξετάζουμε 2 από Τουρκία (Μουλέκα κι έναν ακόμα), τον Σανσόνε και έναν Έλληνα ή από Ελλάδα (λογικά Λημνιό).
Χθες είχε γράψει πως έχουμε συμφωνήσει με Σανσόνε και θα ενεργοποιηθεί αν δεν βρούμε κάτι καλύτερο.
- Unpsofable78
Για μενα δεν ειναι ιδιαιτερα αστειο να εχω πρωτη αλλαγη Μουργκ σε αρκετα παιχνιδια μεχρι τον Γεναρη,σε καποια ακομα και βασικο...Δεν καταλαβαινω γιατι να αλλαξει ο αρχικος σχεδιασμος για τη μεσοεπιθετικη γραμμη.Μονη δικαιολογια η οικονομικη υπερβαση για τον Ντεσποτοφ.
ο prist64 εγραψε κατι που αν δεν ισχυει τοτε υπαρχει ζητημα παραπλανησης..δημιουργείται χωρις λογο θεμα και αναστατωση..τετοια ποστ θα πρεπει να ελεγχονται απο τους μοντ και σε προσωπικό επιπεδο..rainmaker έγραψε:Παιδιά σας το είπαμε τόσες φορές.
- kataramenos5
Οτι ακουμε ο καθενας γραφουμε βρε George .Το εκανες κι εσυ περσι ετσι δεν ειναι?
Βρε μπας και ο kyri είναι ο prist?
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η ομάδα θέλει βάθος για το σύνολο των αγώνων της σαιζόν. Κατά την άποψη μου, η προθεσμία μας είναι η 11/9 και όχι η 4/9.
- Unpsofable78
Ναι αλλά θα είναι κρίμα να πάρεις έναν παίκτη σαν τον Μουλεκα πχ και να μην μπορείς να τον χρησιμοποιείς Ευρώπη. Και σίγουρα δεν θα το θέλει ούτε ο παίκτης
- Dark Knight
- john4serres
Νομίζω 01:00 ωρα ΕλλάδαςRetzi έγραψε:Μεχρι τις 12 ειναι να δηλωθει η λιστα?